Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Az a baj hogy nem 1X-re😄D..de ha nem jön be akkor csak egy 1000est.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Mennyit toltál 1x-re? D:😄

tviktor91
70% Labdabirtoklás 30%
2 Kapura lövés 3
1 Kaput eltaláló lövések 2

Na errõl van szó...ki lehet találni melyik a madrid-.-

tviktor91
Hatalmas taktikus ez a murinnyó áztákúúrvá....kiküld egy B csapatot aminek összesen volt 1lövése egy noname kiesõjelölt szar ellen,de az is fölé mellé ment 10méterrel.Félidõ vége elõtt meg bekapnak egy szánalmas gólt mert casillas nem tudja eltalálni a labdát a lábával.

Tigristank
Bayern meccs jó, 13 perc, 3 gól. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
Az miii geci..casillas kiszalad a kapuból és luftot rúg :SDA:SDA

tviktor91
Na elmehet a real az anyukájába.

grebber
Watford 0 - 2 Queens Park R.

Ennyit a "QPR nem hiszem,hogy idegenben nyerni tud egy ilyen erõs csapat ellen,ahhoz gyenge(4-1-re kapott ki két hete)" kommentrõl!

Next PC upgrade: 2022

tviktor91
Az semmi..ne szállj ki xD

G1nic
ajj heh én meg most jövõhétvégéig kiszálljak vagy mi? mai nap is -2200

oldschool.trance.techno.rave

tviktor91
Na öregem meghót a windózom...egy évig bírta vírusirtó nélkül:'(

grebber
Megint voltak szép bunda meccsek mondjuk errõl szólt a német bajnokság!

Next PC upgrade: 2022

dortmund hazai pályán bajnok lett xD

és milyen jó ,hogy nem raktam mixet mert hannover tuti rajta lett volna!
neten meg a hannover gólt tuti behúztam volna ^^
HSV Hannover
0 - 1
Mönchengladbach
DeerHunter01
kecseg blackpool vagy stoke city lõjjön már 2 gólt tököm kivan ezekkel

\"Erről van szó!\"

tviktor91
naja😄SA😄SA De most megint van

Tigristank
Legalábbis volt még az év elején. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tviktor91
19.7 vagyok tesvér...
csodálkozol mi hogy ennyi fölös pénzem van xDD

G1nic
a kurva istenit neki ez mi a faszom? köln leverkusen 1-0 meg hannover gladbach 0-1 LOL??

Te még ilyen kis "pöcs" vagy? Nem gondoltam, azt hittem vagy vagy 28 😄

banok
Kéne egy Hannover gól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tviktor91
xDD
jah igazad van..lábamat felteszem az asztalra, 1hónapban egyszer barca all in 500k-val, jön 200 tisztán és azt a hónapot már el is felejthetem 😄AS Csak ez nem így mûködik 😄

DeerHunter01
minek az ? 😄
majd megélsz a sportfogadásból<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Erről van szó!\"

tviktor91
Na én meg elballagtam geKó..szép vót jó vót hétfõn éreccségi

DeerHunter01
Blackpool meccsre 2 gólt kérnék

\"Erről van szó!\"

kunkli meccs holnap hány órakkor lesz? 😄 ha lesz stream akkor dobjátok mert megakarom nézni és nem csak felvételrõl hétfõn -.-
Mainz is 😄D

ez az,Freiburg is

ez az,vezet a Hoffenheim

na legalább a Rangers mindig hozza a kötelezõt

ha nem jön be reklamáciot elfogadok privátban! xd bár reméljük nemlesz rá szükség...
pst:beteg vagyok csak ezért voltam lusta elmenni :d

AlieN911
:/

Honda - The Power of Dreams

én nem szal szurkolok neked is lusta voltam elmenni lottozo xd

AlieN911
Rangers laza 4-0 80. percben.. ezekre mindig lehet számítani xDD
1,5 ajándék volt..

WuFraZselic
mára ki mit talált szimpatikusnak?

elég gyenge a mai kínálat, talán a Napoli gyõzelem ami szimpatikus, a Lile 1.14ért nem az igazi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hello szerintetek ez jo lehet???

Real Sociedad - FC Barcelone 1-0 V
Paris SG - Valenciennes H
Real Madrid - Saragosse 0-1 H
Lille - Arles Avignon 0-1 H
Naples - Genoa H
Hanovre - M'gladbach H

20€ várhato 290€
FERNANDINHO1997
akk fail h az összes pénzem rányomtam a Leverkursenre (Y)

G1nic
Hazai oldalon látom tehát a motivációt, mert nem akarják, hogy agyonverjék õket. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

meg forrást írjatok már baszki

Shep
Pont tegnap kérte valaki, hogy ezeket spoilerbe 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FERNANDINHO1997
Na akk mára Leverkursen , Hannover gyõzelem 500-->1500 akk hajrá 😊

szomferi
35 Napoli - Genoa: Genoa szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.78
49 Real Madrid - Zaragoza H 1.23
55 Real Sociedad - Barcelona V 1.35
1 Dortmund - Nürnberg H 1.39

Eredõ odds: 4.10841
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1235 Ft

je

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
2011. április 30. - Szombat

Szombaton megint sokfelé járunk, hiszen elõször Németországban nézünk körbe, méghozzá rögtön két mérkõzés erejéig. A falubanda Hoffenheimhez látogat Hajnal Tomi Stuttgartja, Kölnbe pedig a második helyezett Gyógyszergyári banda. Mindkettõ meccsen találhatunk valami érdekeset, amire lecsaphatunk. Ezután újfent a ködös Albion jön egy birminghami rangadóval, ahol a szívbeteg edzõje nélkül lép pályára az Aston Villa. A délutáni körút után visszatérünk Budapestre, ahol egy lila csapathoz egy lilavérû edzõ látogat, végül pedig dél-Olaszországban zárjuk a napot, hogy megnézzük, magára találnak-e Cavaniék...

1./ Hoffenheim – Vfb Stuttgart

(2011. április 30. - 15.30)

A Svábok hirtelen megtanultak nyerni, amióta nincs rajtuk nyomás, elég jól nyomják. Bruno Labbadiát még mindig nem tartom elsõ osztályú edzõnek, de láthatóan valamit eltalált a csapatánál. Azonban van egy hosszú távú fogadásom: jövõ ilyenkor már nem õ lesz az edzõ Stuttgartban! Azon is csak röhögnöm kell, hogy Hajnal Tomcsót várták vissza sérülésébõl messiásként, tõle várják, hogy bekormányozza õket a legjobb tízbe. Bruhaha. A meccsen fontos hiányzójuk a balhátvéd Cristiano Molinaro, akit Arthur Boka helyettesít, illetve Martin Harnik játéka is kérdéses, akinek hátproblémái adódtak, de õt az elõrejelzések a kezdõbe jelölik. Minden fikázásom ellenére azt kell azonban mondanom, a Svábok egyre jobb játékot játszanak, az utolsó két meccsükön a Hamburg és a Köln ellen összesen hatot rúgtak, és csak egyet kaptak! Én úgy látom, lehet rájuk tenni. A Hoffenheim ráadásul Marco Pezzaiuoli edzõ idényvégi távozása miatt „ex lex” állapotban van, szürke ködben mozognak a játékosok. Fontos hiányzóik is vannak: Andreas Ibertsberger, Boris Vukcevic, Tobias Weis, Sejad Salihovic, Denis Thompson és Chinedu Obasi nem áll edzõje rendelkezésére. Mindegyikük alapember, tehát egy fél csapatnyi játékos fog a páholyból nézelõdni. Alapban tudja õket helyettesíteni Pezzaiuoli, hiszen például Salihovic helyett ott az izlandi Sigurdsson, a hátvédsor pedig így állhat fel: Beck, Vorsah, Compper és Braafheid. Ebbõl a két szélsõ hátvédet érzem gyengének, tehát pont azokat a posztokat, amely kulcsfontosságú lenne a Svábok ellen. Egyedüli ékjük Vedad Ibisevic maradt, ami még a gyengébb vendég védelem ellen is kevésnek tûnik. Végül pedig még egy érv a vendégek mellett: kevés olyan csapat van a Bundesligában, amely ellen nem tudtak még nyerni a hoffenheimiek az elsõ osztályú idõszakuk alatt. A Stuttgart pedig pont ilyen, akik ellen a mérlegük 0-4-1, tehát még nyeretlenek. Szerintem ez most is így marad, mert két ellentétes formában lévõ csapatot láthatunk mostanában.

tipp: Stuttgart gyõzelem

odds: 2.45

fogadóiroda: gamebookers

2./ 1. FC Köln – Bayer Leverkusen

(2011. április 30. - 15.30)

„Ha kiestek, agyonverünk titeket!” - ez a felirat fogadta a kölnieket, mikor leszálltak a repülõgéprõl a Wolfsburg elleni tragédiát követõen (más források szerint a hétfõi futóedzést követõen rohanták meg õket a szurkolók). Frank Schaefer mester jól be is ijedt ettõl, rögtön le is mondott posztjáról, helyét pedig Volker Finke sportigazgató vette át ideiglenesen. Nagy a mocsár most a Kecskéseknél, és elég komoly négy forduló elé néznek... A Bayer-rel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy ugyanazt csinálják idén, mint tavaly: az évad végére leülnek. A Bayern München felmosta velük a padlót, a Hoffenheimet pedig épp csak megverték múlt héten. Jupp Heynckes már inkább Münchenbe tekintget, ez a csapat nem igazán érdekli õt, amit a játékosok is érzékelnek. Összegezve tehát úgy látom, hogy van egy beijedt hazai csapat, ahová visszatér Lyukasagy Podolski, aki friss lehet, és a többiek is szedni fogják a lábaikat az új edzõ miatt. Hazai oldalon látom tehát a motivációt, mert nem akarják, hogy agyonverjék õket. A Gyógyszergyáriak most nyögvenyelõsen játszanak, de ez ellen a zavarodott agyú Kecskés-brigád ellen simán jók egy gólra. Végeredményre nem mennék rá, de gólokat szerintem láthatunk mindkét oldalon.

tipp: mindkét csapat lõ gólt

odds: 1.57

fogadóiroda: bet365

3./ West Bromwich Albion – Aston Villa

(2011. április 30. - 16.00)

Újra birminghami rangadót rendeznek a Premier League-ben, és most aztán megcsillanthatom konspirációs elméleteimet. Az Aston Villa oldaláról kell megközelíteni a meccset, ahol néhány napja volt hír, hogy Gerard Houllier menedzsert kórházba szállították szívpanaszok miatt. Emlékszem, amikor még a Liverpool mestere volt, akkor is volt szívproblémája 2001-ben, meg is sínylette azt az idõszakot a csapata. Elöljáróban leszögezem, én megint ilyesmit várok! 23-án szállították be a mestert, azóta tehát vezetõ nélkül, pusztán a másodedzõre (Gary McAllister) hagyatkozva készül a gárda. Tegnapi hír, hogy a klubvezetés közölte azt is, a szezonban már nem ül le a kispadra a tréner. Elemezzük a helyzetüket, hátha okosabbak leszünk. Jelenleg a 41 pontjukkal 4 fordulóval a zárás elõtt a 13. helyen állnak, 7 pont elõnnyel a kiesõ Wigan elõtt. A kiesést tehát elkerülték, és ahogy én látom, nagyon arra sincs esélyük, hogy elõbbre kerüljenek. A csapat a mester hiányával pedig szétzüllhet! Épp ezért is veszem ki azt, hogy egy helyi rangadón alulmaradnak. A WBA egy ponttal van mögöttük, és Roy Hodgson-nal kifejezetten javuló formát mutatnak. A Tottenham otthonából távoztak legutóbb ponttal, és ezt én múlt héten meg is éreztem. Mivel rá vagyok kattanva Hodgson csapatára, és úgy érzem, hogy egy városi rangadót illik behúzni hazai pályán, ezért most nem gólokra, hanem végeredmény tippelnék, amit egy DNB-vel megerõsítenék.

Tipp: WBA gyõzelem DNB-vel

odds: 1.67

fogadóiroda: betsson

4./ Újpesti TE – Lombard Pápa

(2011. április 30. - 17.30)

Azt már korábban is tudtam, hogy kajajeggyel lehet fizetni kurváknál, de hogy eljött az az idõ, amikor Újpest-meccsen is megtehetem ezt, az már „túmács”. Sikeres hét van a lilák mögött, hiszen 6 pontot szereztek, amivel elkerülhettek a közvetlen kiesési veszélyzónából. Lázár Benõke már a hatodik helyet is megcélozta magának, de azért nem eszik olyan forrón azt a kását. Gézánk is elégedett a csapattal, akiknél csak a szokásos sérültek vannak (Vermes Krisztián, Kiss Zoltán, Kovács Dániel, Jhonnes és a combizom-fájdalom miatt pihenõ Magos Mátyás), ellenben visszatérhet Simek Péter és Barczi Dávid. Ez utóbbit jó hírnek vélem, nincs olyan fizikai felkészültsége a csapatnak, hogy gyors egymás után játszott meccseket is behúzzanak ugyanazzal a kezdõvel. Szóval kell oda a friss hús, amit ez a két játékos meghozhat. A Lombard maga Véber György, nélküle ezek a srácok semmire sem mennek, õ motiválja õket a mérkõzések közben, õ mondja meg a tutit az öltözõben, és õ fejeli le a pultokat is. Ha tehát Gyurrika nincs, akkor nincs gyõzelem sem. Most pedig a tréner eltiltott lesz, mert az MLSZ Fegyelmi Bizottsága elmeszelte a Gyõr ellen történtek miatt. Nekem ez bõven elég információ, de még ha hozzáveszem Véber újpesti múltját is, akkor borítékolok egy kis bundát is. Véber nem szeretné, hogy a kis liblingje veszélybe kerüljön kiesés-ügyileg, úgy állítja össze a csapatát, hogy még véletlenül se szerezzenek pontot, motiválni meg nem fog tudni az eltiltása folytán. Otthon marad tehát a három pont, kis bundáskenyér lesz jó sok tejjel...

tipp: Újpest gyõzelem

odds: 1.80

fogadóiroda: unibet

5./ Napoli – Genoa

(2011. április 30. - 20.30)

Estére egy olasz bajnokit néztem ki magamnak. A Napoli megtorpanásáról beszélnek a bennfentesek, mivel két utolsó meccsüket 2-1-re elvesztették (Udinese, Palermo), és nem is mutattak jó játékot, például a Palermo otthonában is csak egy büntetõ-gólra voltak képesek, igaz, Lavezzi nélkül léptek pályára. Négy fordulóval a vége elõtt tehát veszni látszik a bajnoki cím, de a második helyrõl is lecsúsztak, az Internazionale egy ponttal megy elõttük. Miért fognak most nyerni? Mert déli csapat még soha nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, és ez tûrhetetlen állapot! Most egyedüli hiányzójuk Grava, aki hosszútávon sérült, rajta kívül minden fontos láncszem pályára léphet. A vendégek hat pontot szereztek az elmúlt két fordulóban, ezzel pedig megszerezték a 45 pontjukat, és totál biztonságban vannak a kieséstõl. A Lecce ellen elég hektikus meccset láthattunk, volt ott minden, a Floro Flores-Palacios csatárpáros talán eddigi legjobb meccsét játszotta. A Grifoni most azonban bajba kerülhet. Úgy vélem, elég szûkös keretük van, és ha néhány kulcsjátékosuk hiányzik, akkor odaveszett a csapatjátékuk. A szombat esti meccsen az alábbi játékosok nem lépnek pályára: Veloso, Rossi, Palacio, Dainelli és Milanetto. A két központi figura Dainelli és Palacio, akik nélkül támadójátékról nem igazán beszélhetünk, és a csatár helyettese Boselli lesz, aki mióta idejött a Wiganból, nem igazán játszott. A meccsel kapcsolatban szinte borítékolni lehet a hazai gyõzelmet, de az 1.30-as odds óvatossá tesz, ennyire nem tûnik ez sima libának. Nem látok bele az edzõk lapjaiba, de a szombat esti meccs azt mondatja, nem látunk majd sok gólt. Ha pedig nem látunk sok gólt, akkor lehet, hogy egyikük (vagy talán mindketten) gól nélkül maradhatnak. Az egy pont ugyanis mindegyiküknek jó, a Napoli marad a harmadik helyen, a Genoa távolodik a kieséstõl. Egy dolog még mondatja a szalonremi lehetõségét. A két klub hatalmas cimbora, Olaszországban „Gemelli”-nek, „Ikrek”-nek nevezik õket, több éve puszipajtáskodnak egymással. Ez abban nyilvánul meg, hogy az utóbbi 4 év folyamán nápolyi szemszögbõl nézve a mérlegük 1-1-5, tehát a Griffek folyamatosan verik õket. Most azonban úgy látom, a sok hiányzó miatt tartalékosabb lesz a vendégek támadórészlege, és nem hiszem, hogy Floro Flores egyedül képes lenne bármire is a Campagnaro-Cannavaro-Aronica hármas ellen, akik Nápolyban elég félelmetes triót tudnak alkotni.

tipp: Genoa nem lõ gólt

odds: 2.05

2011. május 1. - Vasárnap I.

Vasárnap látogassunk el a gyönyörû Olaszországba. Indulásképp hajókázzunk az északi kikötõváros Genovában, ahová rajtunk kívül a Brescia is ellátogat. Szép kis kiesési rangadó lesz, érdemes néhány fillért megkockáztatni Komanékra. Azután döcögjünk le a Fiat Tipo-nkkal közép-csizmába, és Toscána csodálatos tájainak bebarangolása közben az Udinese firenzei vendégjátékára is vethetünk néhány pillantást. Végül pedig visszatérhetünk Lombardiába, ahol Verona város kiscsapata, a Repülõ Csacsik próbálnak meg ismételten bundázni! Tartsunk együtt, élvezzük a csodálatos olasz vasárnapot!

1./ Sampdoria – Brescia

(2011. május 1. - 15.00)

Halleluja, nyert a 'Doria múlt héten, a tök utolsó Barit sikerült megverniük egy rém uncsi mérkõzésen. Ezt megelõzõen kilenc meccs óta voltak nyeretlenek, és sokan már megkérdõjelezték azt is, hogy kellett-e egyáltalán edzõváltás a csapatnál, hiszen Alberto Cavasin-nal csak szarabb játékot játszottak. Azonban a Milan elleni 0-3 után a csapat vezérbikái, az idõsebb játékosok kiálltak Cavasin mellett, ami meg is hozta az eredményt: Bariban, dél-Olaszország legszebb kis városkájában sikerült kicsikarni a gyõzelmet, ezzel pedig megmaradt a remény a bennmaradásra. Persze megjegyzem, a szezon végén az edzõnek valószínûleg így is távoznia kell majd. Cavasin egy jó dolgot csinált eddig szemszögünkbõl: betette a csapatba Laczkó Zsoltot, illetve én pontosítanék, helyet csinált neki azzal, hogy feltolta a középpályára Reto Zieglert. Ezzel azonban még kevesebb esélye lett a kezdõcsapatba kerülésre Koman Vladimirnak... A játékuk szakadozott, ritmustalan, ötlettelen, ha Barcelona-szurkoló lennék, akkor azt mondanám, unalmas, és nézhetetlen. Azonban a sikerélmény meglett a Bari ellen, felszakadtak a gátak, most nem marad más, ismét gyõzniük kell! Ellenfelük egy lombardiai kiesõ. A Bresciát én ugyanis már biztos kizúgónak veszem, 4 forduló alatt 5 pontot hozni az elõtte lévõn enyhén lehetetlen küldetés. Vass Ádiéknál tehát a lelkesedés tovatûnt a Milan elleni vereséggel. Van tehát egy összezáró, ámde ritmustalan csapat, illetve egy eddig küzdõ, de most már mindent feladó vendég gárda. Ebbõl szerintem Laczkó és Koman kerül ki gyõztesen...

tipp: Sampdoria gyõzelem

odds: 1.90

fogadóiroda: gamebookers

2./ Fiorentina – Udinese

(2011. május 1. - 15.00)

Azt kell eldöntenie a zebra-csíkos csapatnak, akarnak-e õk BL-selejtezni, vagy meghagyják ezt a kegyet a Lazionak. Olyan szériát produkáltak több hónapon keresztül, amelyet mindenki ámulattal bámult, és úgy emlegették õket, hogy „Olaszország legjobb formájában lévõ csapata”. Ez az ámulat múlt el egy csapásra akkor, amikor Leccében lenullázták õket, majd ezt követõen a Roma hozta el tõlük a három pontot Totti panenkázásával. A Parma elleni múlt heti 0-2 szintén ebbe a sorba illeszkedik, bár ott Gökhan Inler kiállítása is kellett a vereséghez, illetve Amauri két klasszis megmozdulása. Látszott a meccsen, hogy Alexis Sanchez Toto Di Natale nélkül nem az igazi, Denis nem tudta pótolni a gólkirály-jelöltet. Most azonban visszatér Toto is, és egyedüli hiányzója az alapcsapatnak Inler lesz, akit Almen Abdi helyettesít. Úgy érzem, ez elég lesz ahhoz, hogy a régi Udineset láthassuk! A Fiorentina nyert Szardínia-szigetén, ami nekem az elõzõ forduló egyik legnagyobb meglepetése volt. Szinisa Muhajlovics edzõ csapata ugyanis olyan légüres térben mozog, ahol semmi látványosságnak nincs értelme. El-langyizhatnak a döntetlenekkel, senki észre sem venné a bundáikat. A legújabb hír a csapat körül az, hogy a keret radikális átalakítását tervezik a vezetõk. A fél csapatot vinnék más klubok, akit pedig nem, azokat szabadlistára tesznek (Sebastian Frey, Adrian Mutu). Ez pedig még jobban dekoncentráltabbá teheti õket. Szerintem ez a mindenfelé figyelés odáig vezethet, hogy a jobban odafigyelõ, és ismét magára találó Udinese pontokkal távozhat Firenzébõl. Én tehát a meglepetés felé hajlok, szerintem nyernek a vendégek, de ezt illik bebiztosítani egy DNB-vel is!

Tipp: Udinese gyõzelem DNB-vel

odds: 2.20

fogadóiroda: bet365

3./ Chievo – Lecce

(2011. május 1. - 15.00)

Itt várom a forduló bundáját, amit a fogadóirodák is alátámasztanak. Viszik le bõszen a szorzóját a döntetlennek, de én ezeket szeretem, mert az esélytelenebbre adott oddsok bõdületesen megugranak, és ilyenkor jó kivenni a DNB-opciót. Igen ám, de a bukik ezt a lehetõséget is sok helyen korlátozzák, tehát gyorsan kell lecsapni. Én a Lecce gyõzelem irányába hajlok, meg is mondom, miért. A veronai Csacsik ott vannak a tökéletes biztonságban, még nyernek egyet, aztán meglesz az áhított 40 pont, amivel lehetetlen kiesni a Serie A-ból. Ellenben a Lecce küzd ezerrel a bennmaradásért, és nem történhet az meg, hogy két déli csapat is távozzon egy szezonon belül az elsõ osztályból. A Bari már biztosan kiesõ, nálam a másik búcsúzó a Brescia, és a harmadik távozó személye erõsen kérdéses. Pályázik erre a Lecce, a Sampdoria, a Cesena, a Catania és a Parma is. Ebbõl a négybõl a legrosszabbul a Lecce áll, akik mindent megragadnak azért, hogy sikerüljön a céljuk, a bennmaradás. A fogadóirodák tehát a döntetlen felé hajlanak, mivel a Chievo a legnagyobb bunda-csapat Olaszországban, imádják a szalonremi 0-0-ákat. De én egy kis fricskát várok, és a 0-1 felé hajlok. Ugyanis a Lecce nem bugyibuci ratyibanda, ezeknek az egy pont nem elég, hanem kõkeményen rámennek a gyõzelemre. Tökre nem érdekelnek itt a kezdõk, cserék, eltiltottak, egyéb körülmények, itt bizony lehet „meglepcsi”.

Tipp: Lecce gyõzelem DNB-vel

odds: 2.55

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Real H ez tuti!😄
nemtudom még gondolkodom realra nemszivesen rakok mert nemakarok azért szurkolni hogy nyerjenek...

AlieN911
Nem is rossz koma xD lehet megtolom én is.
mennyivel szándékozod?

Bár expekten jobb kicsit a szorzó:
AEK 1.30
Real Madrid 1.25
Barcelona 1.38
@2.24

szerk: jóvan le van xarva.. 1x élünk.. megtoltam 6k xD

Mai szelóm!
Wigan - Everton 2.85 / 3.20 / 2.40 V
*(0-1) Dortmund - Nürnberg 2.08 / 3.45 / 2.46 H
*(1-0) Real Sociedad - Barcelona 2.45 / 3.40 / 2.10 V
Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 2.90 / 3.20 / 2.20 V
Mit szóltok hozzá?😊
Real Madrid - Zaragoza 1.23 / 5.00 / 10.00 H
Real Sociedad - Barcelona 7.85 / 4.10 / 1.35 V
AEK Athén - Atromitosz Periszteri AEK Athén (H) vagy Atromitosz Periszteri (V) nyeri a Kupát 1.21 / --- / 3.10 H
@2

G1nic
mennyifel rakod?

142 Hannover - Mönchengladbach H 1.72
240 Marseille - Auxerre H 1.40
190 AEK Athén (H) vagy Atromitosz Periszteri (V) nyeri a Kupát H 1.21
174 Besiktas - Galatasaray H 1.90
Eredõ odds: 5.53599

szerintem ma inter - porto is kikap de õket nem merem bevállalni...
török rangadótól is félni kell de hát ha mindentõl félünk akkor szart se érünk 😄
bakkerman
nah 2011-ben elõször fogadok,bwin-re toltam fel minimumot,2500 forintot,meg is raktam belõle a Dortmund-Real gyõzelmet,jönne 4615,hát hajrá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!