Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez a szép a sportfogadásban..egyetlen egy fogadással el lehet intézni mindent xD vagy 5ös odds 100k-ra és meg van oldva xDD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Úgyhogy ezt most vegyétek zöldítésnek xDDD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
és ha rooney nem is lép pályára de én már megrakom holnap délelött mondjuk vagy megraktam volna ma akkor mivan? 😄
amúgy én zöldítettem volna ha megraktam volna real gólt de nem raktam mégse😄😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄DDD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
real is hazai pályán nem lõtt gólt idegenben meg igen
schalkétól meg csúnya lenne úgy kiesni ,hogy az elõdöntõben 1 gólt se bírnak lõni... 3-1et várok kb
Holanpi meccs 0:0 vagy egy laza 1:0 ManU nem fogja eröltetni a dolgot...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB