Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez vajon bejön?
Ried-Rapid Wien 2,5 gólnál kevesebb 1.78x
(1-0) Inverness CT-Celtic H 1.78x
Chicago Bulls-Atlanta Hawks H 1.23x
Manchester United-Schalke 04 Félidõ döntetlen,vége hazai 3.9x

szomferi
Jankovic mehet, ez alapján:

Lucie SAFAROVA - Jelena JANKOVIC

Az egykori világelsõ Jankovic, két éve élte meg legjobb formáját, azóta huzamosan nem tud kimagaslót alkotni, ám egy-egy tornára képes felszívni magát s akkor a végsõ gyõzelemre is esélyes lehet. Bár univerzális játékosnak nevezhetõ, de a salakos borítás kedvez leginkább a stílusának, itt tud a legjobban kibontakozni. Az idáig eltelt rövidke salak szezonban a nyerhetõ meccseket biztosan hozta, s csak a magasabban kvalifikált ellenfelekkel szemben maradt alul, mint a világelsõ Wozniacki, vagy a hazai közönség elõtt versenyzõ Petkovic -al szemben. Az elsõ körös feladatot rendkívül magabiztosan teljesítette a feltörekvõ félben lévõ Pous Tio ellenében, ami növelhette az egyre inkább kiegyenesedõ önbizalmát. Ellenfelének a cseh Safarova -nak, a salakos szezonban eddig nem igazán adódott alkalma, hogy megmutassa mit tud, Stuttgartban egy nagyobb zakóba futott bele, melyet Barrois osztott rá két szettben, itt pedig az elsõ körben az elõzõ héten végig menetelõ, tornát nyerõ, fáradt Medina Garrigues -t gyûrte le valahogyan döntõ szett tie-breakben. jankovic jóval pihentebb, ráadásul egy igazi mumust jelent a morva lány számára, hiszen eddigi négy találkozásuk mindegyike Jelan sikerével zárult, gyors borításokon, most a leginkább számára kedvezõ salakos borításon még inkább kijöhet a kettejük között meglévõ különbség, a múltból adódó lélektani elõnyök egy könnyedebb szerb sikert hozhatnak össze ezen az összecsapáson.

tipp: Jankovic 2-0 -ra nyer

odds: 1,80

office: expekt

forrás: Titti elemzése

és a bátrabbaknak:

F Schiavone/S Stosur vs B Mattek-Sands/M Shaughnessy

A páros meccseket nem követik olyan sokan pedig sokszor elég jó oddson lehet veretni azokat a párosokat akik nagy nevekbõl állnak, de kevesebb "páros játék" tudással rendelkeznek, vagy épp kevésbé összeszokott párost alkotnak.

Schiavone és Stosur neve biztos mindenkinek ismerõs aki kicsit is mozog a teniszvilágában. Kettejük közül Stosur a jobb páros játékos, sõt õ volt világelsõ is. Anno a pályafutását páros játékosként kezdte és nyert több Grand Slam-et is. Viszont az utóbbi idõben szinte csak egyesben villog. Schiavone sem tartozik a rossz páros játékosok közé, van jó néhány torna gyõzelme már, de ezek több évvel ezelõtt voltak. Stosur és Schiavone idén álltak össze és egyelõre 3 mérkõzésen vannak túl. Indian Wellsben nem tartott sokáig a menetelésük miután az Azarenka/Kirilenko párostól a második körben kiestek. Itt Madridban az elsõ körben az Errani/Vinci párost gyûrték le döntõszettben, egyébként szintén õket verték Indian Wellsben az elsõ körben.

Bethanie Mattek-Sands és Meghann Shaughnessy tavaly álltak össze és azóta szárnyalnak. Nyertek jó néhány tornát, igaz ezek kemény pályás tornák voltak, de azért bebizonyították már, hogy salakon sem rosszak. Idén Charlestonban döntõt játszottak. Itt Madridban egy szintén amerikai páros ellen döntõszettre kényszerültek, de ott magabiztos játékkal hozták a pontokat.

Én úgy érzem, hogy ezen a meccsen lesz esélye az amerikai párosnak. Párosban nagyon fontos az összeszokottság és egyelõre Stosur-éknál ez biztosan nincs meg hisz alig játszottak eddig meccseket. Igaz, hogy náluk van a nagyobb rutin, de Mattek-Sands-éknál pedig az önbizalom és az összeszokottság. Megy nekik a szekér és ekkora oddson simán vállalhatóak.

Vinci-Kleybanova, Giraldo-Söderling, Dulko/Pennetta-Azarenka/Kirilenko összecsapások után kezdõdik ez a meccs.

Tipp: Bethanie Mattek-Sands és Meghann Shaughnessy
Odds: 2.37
Fogadóiroda: bet365
Tipp erõssége: 5/10

forrás: Cesc elemzése

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
mondod neki hogy egy elektronikus szerencsekártyát kérsz, és kész
már régóta nem lehet, asszem egy szûk éve már nincs is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem lehet már szerencsekártyát vásárolni. :/
Én pedig szerettem volna ma! 😊)
Mióta nem lehet? Elég furcsán nézett az eladó. 😞
tviktor91
Elmondom az ütemtervet.:
10k be ..murray federer 16k.
6k fel go 2es odds 22k...22 fel 1.5odds 33 ..33 fel benfica tj 40..xDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Murray melle valami orosz pina oszt kesz.

Effe88
nem rossz csak mindig kombit szoktam rakni😄😄
3/4est😄😄 ahoz meg kellenek a meccsek lehetõleg nagyszorzósak😄

Effe88
csak szar a kínálat
de lehet egy ilyen lesz ma még meglássuk...😉

steua gyõzelem
ried-rapid x
senica-slovan v
schalke gól
koper-rundar x

még majd eldöntöm

várd meg holnapot benfica továbbjutás+porto x2 azt viszlát :o

Effe88
mára kéne egy mixet raknom régen raktam már néha hiányzik<#whatever><#nevetes1><#nevetes1>

Effe88
steua gyõzelem

FERNANDINHO1997
Home United

Balestier Khalsa 3-1 félidöben 5,5 over 900->> 1700

tviktor91
Ki itt belepsz hagy fel minden remennyel.

Sziasztok. Valakinek mára valami tippje?
nem, nemesett le 😄 azt vártam hogy leird 😊 hogy aztán ujra nevethessek eg jót ;D ^^

#140974:XDD

AlieN911
Nyergesujfalu..

Honda - The Power of Dreams

demonsss
Hátha ebbõl nem esett le akkor sajnálak , és nem ki volt hanem ki a Legjobb csapat

hát nemtudom gondolkodom rajta 😄 a wayne rooney nemlö gólt akartam megtenni 1.8ért de vazz még mindig levan zárva :/

ASD:SA:dasd.d XD nah ki volt a jobb csapat? =DD

demonsss
*kaptak

demonsss
Hát nekem egyértelmû volt tegnap a Real meccsen ki a jobb csapat a kis gyökér Barca drukkerek meg örülhetnek , hogy egy olyan foss birót kaptam mind a két meccsen aki végig a Real Ellen fújt

AlieN911
0-0 majd a 80.ban lesz 1 xDDDDDD

Manchester Utd. - Schalke Melyik félidõben lesz több gól: 1. félidõben (H), ugyanannyi (D), 2. félidõben (V) 3.05 / 3.05 / 1.93
H-10k
D-10k
aztán elmondok 1 két imát? :d

mark364
van aki a schalke ra rak ma?

AlieN911
100k xD

olvastam lenn h. 100k-t akar vki tenni... ez jobb sztem...
az se meg ez se fog bejönni, de hátha 😄

Tigristank
? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

AlieN911
Manchester United - Schalke 04
Hendikep 1:0 - 15.00
Inverness Caledonian Thistle - Celtic
Hendikep 1:0 - 1.75
@26,25

Manchester Utd. - Schalke W. Rooney szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) Lezárva
:/

most majdnem aztirtam hogy te szimplán hülye vagy...de mégse irunk ilyet nah...ossasunás zaragozás irásod nevetséges..de oké akkor wolverhampton^^ krva joak!44

nézd meg a Manchester United hányszor kapott ki és kitõl idén a sokkal erõsebb angol bajnokságban.

ja,a zaragozát meg az osasunát is megállították

tviktor91
Uhhh holnap töri megyek is aludni jócc

tviktor91
Majd kiderül..lehet rámegy lehet nem,mindenesetre 1.50-es odds nem rossz érte.

barca nyeri a BL-t hidd el az egyetlen csapat ki megállithatta volna öket az a murinnyo-féle real volt...nemjött be...ennyi..de majd meglátjuk...

tviktor91
Én is ezt mondom..
De viszont a barca lesz a BL gyõztes dolgot még átgondolnám...Valamié az az érzésem h fel lesznek aprítva a hobbitok😄D Úgy értve hogy ugye angolokról van szó,és ha úgy játszanak mint a real,csak egy kicsit fegyelmezettebben akkor bármi lehet..meg amúgy is bármi lehet,mivel döntõrõl van szó.

csak én vagyok azon hogy MU szintén nemigen fog semmit eröltetni 2-golos elönnyel chelsea meccs elött?(rooney kezdöben sem lesz ha minden igaz...)

tviktor91
Tudok jobbat.:
Mu 1x
celtic x2 és kapsz ingyen pénzt xDDD

Szega87
szerintem BL > bajnokság prioritás, másfelõl Inter ellen bravúrozott a Schalke de szerintem az álmok színházában kitömik 3-al, Celtic miatt jobban aggodom

tviktor91
Na,erre még én se...Mu-t mégis mért raknád hendivel egy lejátszott meccs után úúúgy h hétvégén fontos bajnokijuk van?

Szega87
100k ban gondolkozom all-in megsporolt pénz 😊

D::ASD:SDAdsd hát ezen most szakadok 😄DD pedig deszar volt 😄DD

tviktor91
10ft-al simán.

Szega87
Vélemény?

tviktor91
Annyit soha..100ast gondoltam de annak nagyot kell szólnia XD azaz min ötös odds hogy legyen kajára pénz a nyáron.

😄😄:😄😄

Tigristank
Ami akkor már csak kb. 5000 Ft lesz. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

megtolod egy tényleg "all-in"-al? xd

Naja 😄😄

tviktor91
Az alapok alapja.:
Melyik csapat nyer (BL)?
FC Barcelona 1,50

Ennél jobban nem lehet pénzt elbaszni..ha ez elmegy akkor köszönöm,puszilom..majd a copa america-n beszélünk xDD

tviktor91
vagyis*