Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor legközelebb oda utalok be.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
moneybookersre gyorsabb lenne?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
400 HUF Nyitott 2-es gyûjtõ (1.995 HUF) Labdarúgás Villarreal v FC PortoMatch PricesFC Porto 2.375
Labdarúgás Braga v BenficaOver/Under 2.5 GoalsOver 2.10 +2.5
1.000 HUF Nyitott Egyszeri (1.500 HUF) Labdarúgás Villarreal v FC PortoOver/Under 2.5 GoalsOver 1.50 +2.5
300 HUF Nyitott Egyszeri (1.350 HUF) Labdarúgás Villarreal v FC PortoGoal HandicapFC Porto 4.50 -1
1.000 HUF Nyitott Egyszeri (1.750 HUF) Labdarúgás Villarreal v FC PortoDraw No BetFC Porto 1.75
Tegnap dél körül kikértem 90k-t és csak ma írtak 11 kor hogy elfogadták.
Abból a héten lesz valami szerintetek?
Fõ a pozitív gondolkodás😊
szavakat sem találok :S
baszki ezt sem hiszem el 😮
persze értem ,hogy ez már profit de jól feltornáztad a tétjeid összegét :S
részvétem :S
szerintetek jöhet a porto sima,benfica egy gólos nyerés?
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
porto 2.5overt érzem annyira mint a schalke gólt de félidõ 1.5overt rakok ha ez nem jön akkor meg a második félidõre a 2.5over szorzója úgyis felszökken...
na mindegy befejezem bgreg privibe írj nekem lécci oda jöhet minden szép caps lockos is bármi😉
braga gólt kéne rakni majd rakni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)