Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
SDADSDÁÁÁÁÁÁÁ és megmagyarázza ezt a marhaságot D😄DD látom még KI IS GOOGLIZTÁL egy okosságot DDDDDD
MONDD TE MILYEN ERÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕS TIPPET akarsz ? DDDDDDDDD "kettö együtt még erösebbé tudja tenni a tippet" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát ez kéééész DDD öcsééém DDD megcsináltad az estémet szakadok 😄
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.30
félidõben az állás: 1-1
RCD Mallorca – Villarreal V 2.55
Valencia - Real Sociedad H 1.44
Atletico Madrid – Malaga H 1.60
Manchester United – Chelsea H 2.30
Kecskemét - Gyõri ETO H 1.85
de ha szerinted ellentmondás van akkor legyen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hétköznapokban szoktuk használni a "tisztapiszok" kifejezést arra ha valami nagyon piszkos,retkes XD itt is ellentmondás van ugye? (hiszen a piszok nem lehet tiszta <#idiota>#idiota>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
1-0 utan meg a végén gondoltam , a benfica lõ egy gólt vagy a braga talál be egy fasza kontrát követõen...
LOL SDDDDD te elhiszed ezt a sok szart amit irsz föleg ha még ellentmondás is? DD atinak elég volt a tét mert nagy tétet rakott emmi indokot mellé és még te védted hogy ebböl te látod most meg már indok se kell DDD öcsémcsávo készen vagy DDD
ugye benfica 1.5overt mondtam... örül a lelked? XD
663 HUF Nyitott 2-es gyûjtõ (1.849 HUF) Labdarúgás
Villarreal v FC Porto
Over/Under 3.5 Goals
Over
1.615 +3.5 Nyertes
Braga v Benfica
Over/Under 1.5 Goals
Over
1.727 +1.5
én ebbõl keresem meg a mindennapi betevõt(na jó azért túlzás)😄😄😄 de tudom fasz vagyok hogy nem eredményre rakok de ez van....
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de én legalább leírom mit miért rakok nem úgy mint egyesek
oldschool.trance.techno.rave
egyéb okok jovan áhh uristen DDD inkább kövesd a 20 meccse nemlött gólt most tuti fog taktikát...
schalke gólnál mit kussoltam??? b+ szóvá is tettem ,hogy vártam nagyon a gólt és ez nekem meglepetés , szóvá szoktam tenni ezt is de te is ilyen begyöpesedett agyú vagy mint pár kollegád...
schalke gólt meg nem raktam egyéb okok miatt
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
essen ki
essen ki
mind1 hagyjuk
drukkoljatok a braga 1.5overért 😄
nem "pirositottad" schalkególt se de kussoltál igyvolt ez bl shaktar gólnáé és még mondom 1 héten 20 tippel pont ezaz hogy UTOLAG nyomatod HA MÁR bejött hogy "NEM MEGMONDTAM PÁZMEG HÁ NEM MEGMONDTAM" de akkor a többinél NEM NEMKELL PIROSITANOD SE, csak legalább HOGY AZ EGYENSULY FENT ÁLLJON LOL az elözö idézett szöveged körüli dolgot irjál már be akkor IS amikor az a 25 tipp nemjön be baszki mert 25 után kussolsz a maradék 4-5 után meg "megmondtam pazmeg megmondtam" ezeknél bezzeg SEHOL sem vagy...sehol...
végülis nekem8 XD
ezentúl megpróbálom azt csinálni ,hogy amit nagyon bíztosra érzek és csak azt irom be ...
tehát napi 1 tipp aztán akkor hudefaszaleszek -.-
csak annyira idegesítõ ez ,hogy az ember örül aztán egybõl levan szólva xD
én is menõzhetnék mint shep ,hogy utolag nyomom be zöldítve a meccseket azt csõ! elõre meg nem írok semmit ...
melyik a jobb? elõre írogatok tippeket , néha elemzés félével vagypedig kuss van azt csak utolagos zöldítés?
ugye az én variánsomban benne van, hogy lássátok melyik tippem jön be és melyik nem míg a másik variánsban legalább nem is tudjátok
szóval szerintem fogd be a szádat
adsz tippeket jah 30bol 4 bejön nemlennék büszke...de NEM Ez a lényeg
most is kiemeled a SCHALKE GÓLT LOL jovan másik 25 holmarad már honapok ota jesszus...
legalább adok tippet b+
schalke gólt zöldítettem???? nem -.-
nemtudom mi ez a felháborodás...
visszatudok neked keresni pirosítást még a hétvégére visszamenõleg is...