Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én azt néztem h múltkor az inter 1 gól különbséggel nyert,most ha roma vágna még egyet akkor az 1-2 és az is ugye 1 gól különbség ,de mivel kettõt rúgtak ezért idegenben lõtt több góllal továbbmennek
odavágót az inter nyerte 1-0ra
ha most 1:2 lenne akkor összesítve 2:2 és idegenben lõtt góllal sztem továbbjut a roma xD
ha 12re raktad akkor mikor nyersz??? :S csak gondoljunk már bele ha a hsszabbítás és a büntetõk beleszámítanának akkor mindenki csak nyerne , hiszen a döntõben eldõl hogy ki nyer és akkor mindenki 12re venné a meccset ...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
1:1
oldschool.trance.techno.rave
remélem bejön...
Sturm Graz v Austria Wien 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5)1.95
És ez volt a legkisebb szorzó😊
CSeh,Vidi,Din.kijev jött Marseille vezet de szerintem be is húzza.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
REAL MADRID
hogy a faszomba dolgozzam ezt fel?
oldschool.trance.techno.rave
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Gil Vicente gyõzelem a legbíztosabb a holnapi napon de sajnos erre csak 1.55os szorzóval fizetnek!
Inkább Hazai csapat félidõben 0.5 gól alatt/fölött 1.75ért rakom majd meg és ha nem jön ez akkor aztán lehet nyomni jobban a hazai gyõzelmet hiszen a szorzó addigra tuti felszökken ^^
Nottingham- Swansea
vendég gól
Panathinaikos- AEK Athén
hazai
O. Volos - PAOK
vendég de csak dnb-ben
Gil Vicente - Penafiel
hazai csapat nyer
ha bajnok akar lenni és feljutni az elsõ osztályban akkor kötelezõ a gyõzelem!
hazai pályán 1 vereséget számlál! az elõtte levõ elsõ helyen szereplõ Fereinset is elverte hazai pályán 3-2re igaz ez még anno márciusban történt!
Dinamo Bukarest - Gloria Bistrita
utóbbi 3 egymás elleni mérleg 3/3 a hazaiak javára 7 lõtt gól 0 kapott gól!
bajnokságban még októbertben 2:0 idegenben
kupában ápr. 20-án 2:0 idegenben
bajnokságban visszavágó ápr. 28-án 3:0 hazai pályán
szóval szerintem megint nyernek 😊 de vendég gólt várok!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
milan-inter döntõt várt szerintem többségünk és kapnánk egy palermo - roma-t az lenne az igazán pikáns olasz kupa döntõ xD
1. X is elég nekik
2. Kiesés ellen küzdik a levante
3. Legutóbb otthon adták le a meccset.
Ráadásul ha marad az eredmény akkor még így is bajnokok,ha nem akkor otthon majd behúzzák kiütéssel a depor ellen.
A Barca meg 1.25-ért nem tud nyerni!
A HÍRES NAGY CsAPAT pfff
vicc egyesek a kapufákkal nyernek még szerintem nem csak a magam nevében beszélek többségünkkel a kapufák meg mindig kibasznak...az ilyen 100kat felpakolo majmok meg ilyen mázlista lámák és kapufák segitenek nekik vicc...
mellesleg messi..pff fél levantet 2x elküldte a boltba...