Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egy gyenge szar volt
nagy játékos temetõ fos
remélem a manchester lemossa otthon rinyáldóékat
nézd meg akkor az elsõ meccs góljait és utána magyarázzál bár te úgy se fogod meglátni a szabálytalanságot az elsõ góljuk elõtt nert akkora bayern fan vagy hogy elvakít
holnap galatára rakok sztem 5k-t
viszont gondolkozom,hogy galata v over 2.5, de szerintem elõbbi lesz. esetleg galata félidõben gólt lõ
Holnapi Galatasaray - Schalke meccsrõl:
A Schalke jól kezdte a szezont, de jöttek a problémák és a bajnokság felére kipukkant, télen edzõváltás is történt. Rutintalan edzõ érkezett Jens Keller, korábban a Stuttgart Ifi csapatnál volt, majd segédedzõ a felnõtteknél. Idegenben gyengék, mikor vendégek voltak csak a fos Fürth és Augsburg nem lõtt nekik, de még így is 22 gólt kaptak, ami 9 meccsre nézve 2 fölötti átlag. A BL-ben õsszel jól szerepeltek, igaz akkor jobb formában is voltak. Sérültek: Unnerstall, Papadopoulus, Uchida, Moritz, Affelay és Marica, rajtuk kívül Huntelaar kérdéses, illetve a Dinamo Kievtõl kölcsönbe érkezett Raffael a szabályok értelmében nem játszhat. Így mennek Isztambulba!
A Galatánál valami elindult, Fatih Terim, új igazolások, bajnoki cím, az idei szezont is magabiztosan vezetik, két legjobb góllövõjük Bulut és Yilmaz 12-12 gólnál járnak. Yilmaz 6 gólt szerzett a BL-ben is. Hazai pályán erõsek, kétszer annyit lõttek mint kaptak. Legutóbb 6 éve voltak utoljára BL-ben, ez nagy lehetõség számukra és bizonyítani akarnak. Jelenleg sérült Újfalusi és Elmander, visszatér Eboué, Drogba és Sneijder a kezdõbe várható.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Beírtam elõre, ellenõrizhetõ😊
+2k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
+5k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de az nem egy szint😄
7-1 aszem
most barca-bayern rohadt nagy 50-50% lenne
Gyanús is volt mikor leírtam, csak az egyértelmû nagy fölény maradt meg, és azt hiszem a Leverkusennek rúgtak hetet, onnan vettem.
De a lényeg, hogy a mostani formákkal nagy meccs lenne
A Porto közben szintén hatalmas fölényben játszik, de ott még nincs gól. Remélem egyet begyötörnek (a játék képe alapján kicsit sajnálom hogy nem a nincs Malaga gólt tettem 1,92-ért, az volt az elsõ ötletem, de utálok arra rakni, hogy valaki nem lõ gólt)