Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
mert a Chelsea biztos megérdemelte azt a BL gyõzelmet...a Bayern hiába nem tudott mit csinálni 90 percen keresztül,a hosszabbításban még mindig megnyerhették volna,ha a kopasz holland nem bassza el a büntetõt...de legalább a sors kiegyenlítette a számlát,a Bayern fél lábbal már a 8 között idén,Lampardék meg nézik a TV-bõl a BL meccseket.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
az hát
egy gyenge szar volt
nagy játékos temetõ fos
remélem a manchester lemossa otthon rinyáldóékat

demonsss
feleslegesen állok le vitázni veled

nézd meg akkor az elsõ meccs góljait és utána magyarázzál bár te úgy se fogod meglátni a szabálytalanságot az elsõ góljuk elõtt nert akkora bayern fan vagy hogy elvakít

w77d
az elõdöntõ nem a játékvezetõn múlt, hanem hogy gyenge volt a Real, ez van kár még mindig mentegetõzni...

én raktam 😄 pedig még jó, hogy az is megfordult a fejemben,hogy rakok a bayernre aztán ha nyernek akkor a pénznek örülök 1x esetében meg a csapat sikerének, de hát túlontúl bizakodó voltam 😄
holnap galatára rakok sztem 5k-t
viszont gondolkozom,hogy galata v over 2.5, de szerintem elõbbi lesz. esetleg galata félidõben gólt lõ
demonsss
Még jó , hogy elcseszték nem érdemelték volna meg a BL címet , mert ha értelmes játékvezetõ van akkor búcsúznak az elõdöntõben , szégyen lett volna , hogy egy kamu góllal tovább mennek a döntõbe s nyernek , életembe nem drukkoltam még úgy a cselszinek , mint az nap

Darthmushroom
nem saját írás de bemásolom holnapra egy kis info:
Holnapi Galatasaray - Schalke meccsrõl:

A Schalke jól kezdte a szezont, de jöttek a problémák és a bajnokság felére kipukkant, télen edzõváltás is történt. Rutintalan edzõ érkezett Jens Keller, korábban a Stuttgart Ifi csapatnál volt, majd segédedzõ a felnõtteknél. Idegenben gyengék, mikor vendégek voltak csak a fos Fürth és Augsburg nem lõtt nekik, de még így is 22 gólt kaptak, ami 9 meccsre nézve 2 fölötti átlag. A BL-ben õsszel jól szerepeltek, igaz akkor jobb formában is voltak. Sérültek: Unnerstall, Papadopoulus, Uchida, Moritz, Affelay és Marica, rajtuk kívül Huntelaar kérdéses, illetve a Dinamo Kievtõl kölcsönbe érkezett Raffael a szabályok értelmében nem játszhat. Így mennek Isztambulba!
A Galatánál valami elindult, Fatih Terim, új igazolások, bajnoki cím, az idei szezont is magabiztosan vezetik, két legjobb góllövõjük Bulut és Yilmaz 12-12 gólnál járnak. Yilmaz 6 gólt szerzett a BL-ben is. Hazai pályán erõsek, kétszer annyit lõttek mint kaptak. Legutóbb 6 éve voltak utoljára BL-ben, ez nagy lehetõség számukra és bizonyítani akarnak. Jelenleg sérült Újfalusi és Elmander, visszatér Eboué, Drogba és Sneijder a kezdõbe várható.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Effe88
lol
volt olyan meccs is ma??😄😄😄

a kutyát nem érdekelte gondolom
két bohóc csapat😄😄

w77d
videóbírót a népnek XXXD

😄 Dehogy kritizálom, hát nyertem én is a góllal 😄😄

Te csak ne kritizáld az asszisztens és a játékvezetõ bölcs döntését, amellyel felülemelkedtek a szabálykönyv merev paragrafusain, és azt tették, amit a szívük diktált😄D
Portó les góllal nyert LOL

Darthmushroom
angol 2be szépen jön azért pár várható meccs: Watford,CP,Nottingham,Hull. valahol a Peterborough is valahol várható volt a millwall-nak csak a kupa az fa kupa a fontosabb most már.

Hát nem éppen, Arsenal meccs 4 vagy több gól + Porto H
Beírtam elõre, ellenõrizhetõ😊
Na ezt már szeretem😊
Darthmushroom
ezaz megint a celtic vitte el a szelvényem.. leszartam volna ha kikapnak is ...

A Kaszas
te raktal az arsenal 1xre meg gala golra?

w77d
hááát nem vagyok elájulva a Bayern mai játékától, ennél jóval több van bennük.. kis komolysággal az Arsenal ellen egy 4-5 gólt illett volna pakolni..

te már kulák vagy 😄😄😄

Darthmushroom
pont mint egy hete a celtic fogja elvinni a szelvényem, 0:1... én meg 2,5+ra tettem

Öngól A:SD:A😄 Jól van Arsenal 😄

Bayern meccs még 1 gól
+2k

😄😄😄 a ráadásra beáll és lõ 1 gólt+ad 1 gólpasszt 😄😄😄

Szerintem arra a meccsre Sheringham még simán formába hozható lenne😊)
Tigristank
Az nem számít, ha a döntõben is ilyen kamuszögletekbõl kapnak gólt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Porto gól
+5k

a döntõbe beférhetnek simán,de ha a Bayern lesz az ellenfél,nem esélyesek.de arra a párharcra nem mondok inkább semmit '99 óta.

w77d
nna vajon most is sikerül megverni magunkat és elbaszni a végére? XD

Na akkor a Porto meccset kérem lefújni, Londonban még egy gól rendel😊
w77d
a döntõben saját magunkat megvertük... viszont szerintem tanultak az esetbõl

Effe88
nem is járt volna szöglet gecc
ilyen góltS:S:

Tigristank
Na és az MU? Elég acélosak most õk is.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

azért tavaly szép szezonja volt a Real Madrid-nak fõleg hazai téren,Barca meg a BL-ben volt megállíthatatlan,Juve is veretlen volt,igaz BL-ben nem játszottak,Dortmund is jól ment otthon...de idén...felváltva kapnak ki most már noname csapatoktól,a Bayern-nél lehet látni folyamatos jó teljesítményt csak.

Tigristank
Tavaly is ez volt, aztán a döntõben mégis elcseszték.

Effe88
igen leverkusennek lõttek
de az nem egy szint😄
7-1 aszem

most barca-bayern rohadt nagy 50-50% lenne

Igazad van, elnézést.
Gyanús is volt mikor leírtam, csak az egyértelmû nagy fölény maradt meg, és azt hiszem a Leverkusennek rúgtak hetet, onnan vettem.
De a lényeg, hogy a mostani formákkal nagy meccs lenne
idén egy nagy nulla a többi csapat Bayern-t kivéve...most már eljött az õ idejük is a végsõ gyõzelemre.

Effe88
sose volt 7-0
nem tudom mirõl beszélsz
4-0 volt meg 1-1 legutóbb

w77d
a csapat jelenlegi spirituszával kiütnénk a Barcát...

Remélem összejön a Barca-Bayern, idén nem lenne 7-0 az biztos
w77d
tudod te mirõl... A Bayernhez mérten iszonyat gyengus az Arsenal, kibaszott papír eredmény van születõben... én inkább azon csodálkozom, hogy nem 0-3 már az eredmény, úgy tûnik nem hajtanak tiszta kakaóval a srácok.

A Kaszas
te mirol beszelsz?😊

Iszonyat gyenge ez az Arsenal. Mondjuk hazai pályán kiállni csatár nélkül (Walcott szélsõnek még csak-csak, de középre????), meg is van a nulla kapuralövés. A 4 vagy több gólom még esélyes, de kellene hozzá egy hazai becsületgól.
A Porto közben szintén hatalmas fölényben játszik, de ott még nincs gól. Remélem egyet begyötörnek (a játék képe alapján kicsit sajnálom hogy nem a nincs Malaga gólt tettem 1,92-ért, az volt az elsõ ötletem, de utálok arra rakni, hogy valaki nem lõ gólt)
w77d
várható eredmény, osztálykülönbség van a két csapat között...

hungary27
30%
A Kaszas
celtic gol lesz meg?

hungary27
egyet azért kapjanak is
Effe88
a próféta szóljon belõled😊

😄😄 Kapni fognak még.....

Effe88
😄D😄:
kurva jó a kedvem