Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es bassza meg gondoltam teszek felidobe milanra csak ugy hulyesegbol( ilyenkor persze hogy bejon
AS😄:ASD:AS😄
BARCA 😄😄😄
BARCA 😄😄😄
Boateng
HOPP SZOP A BARCA 😄
Most már Hajrá Milan😊
Egyébként valahol olvastam ma, hogy a hétvégén választás lesz Olaszországban, és Berlusconi leboltolta, hogy ma övé a gyõzelem, viszont a Barca izgalom- és sérülésmentes továbbjutását garantálja + még egy kis cash. A Barca 0 kapuralövése egy félidõ alatt elgondolkoztatja az embert... Na kíváncsi vagyok, most már tét nélkül.
Egyébként valahol olvastam ma, hogy a hétvégén választás lesz Olaszországban, és Berlusconi leboltolta, hogy ma övé a gyõzelem, viszont a Barca izgalom- és sérülésmentes továbbjutását garantálja + még egy kis cash. A Barca 0 kapuralövése egy félidõ alatt elgondolkoztatja az embert... Na kíváncsi vagyok, most már tét nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is agyaltam rajta, de végül a sima gyõzelem mellett voksoltam, remélem nem döntöttem rosszul 😄
jó lenne ha a 8 meccs közül legalább a kettõn hazai gyõzelem születne
jó lenne ha a 8 meccs közül legalább a kettõn hazai gyõzelem születne
utolsó percben megy el yes.
Nagyjából én is erre számítottam, csak azért 3-4 helyzettel, amibõl 1 beakad. Ez a kiégett, mindent háromszor már megnyert csapat, edzõ nélkül, nem fog BL-t nyerni. Csak azért drukkolok, hogy végre pozitív játékkal picsázza el õket valaki, arra pedig egy csapatnak van idén esélye. Tegnap láttuk õket.
ez a mostani meccsen készült? 😄 fasza kép, ha nyerne a milán meg pláne szép háttér lenne az eredmény kiírására
na igen , kapufa a galatának aztán egy eladott labda -> kontra és 1-1 😄
remélem behúzzák a törökök
remélem behúzzák a törökök
Másik meccs viszont rohadt jó!!! Barca meccs tudtam, hogy unalmas tili toli szarság lesz 😄 unalmas már....
Hát ma sem lettem Barcelona-drukker...
Azt azért nem hittem volna, hogy helyzet és ötlet nélkül lehoznak egy félidõt.
Azt azért nem hittem volna, hogy helyzet és ötlet nélkül lehoznak egy félidõt.
Schalke meccs over 1,5
+5k
+5k
értem én 😄
most néztem vissza h köszönt neked effe h csá banánusz és na mind1 értjük a lényeget mind a 4en DE CSAK 2EN VAGYUNK túlpörögtem
amugy egy préri macska vagyok :)
mibõl gondoltad?
te? 😄
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
LOL még dagadt is? vond meg az élelemszállítmányt abból a körzetbõl és máris miénk a lóvé. e olyan szöveg volt ez mint valami jó filmben
ha megunom,az lesz.minden héten látni,hogy az a dagadt f*sz ilyen pénzeket szakít...
én ismerek egy csávót.nevét,lakhelyét nem írom le.
minden hétvégén kap 3-4 tipppet,fix meccsek.
aztán megcsinálja,hogy a lehetõ legtöbbet nyerje,de 200k alatt.
múlt héten pl.2 szelvényt adott fel,ugyanazokkal az eseményekkel,8000 forintos tét és 185k nyeremény szelvényenként.
és minden héten ezt csinálja,komolyan minden héten.
tehát heti 350-400k fix jövedelme van.
megpróbálom postolni majd minden szelvényét,az agyatokat eldobjátok majd.
egyelõre még nem beszél a tag,honnan szerzi az infót.
minden hétvégén kap 3-4 tipppet,fix meccsek.
aztán megcsinálja,hogy a lehetõ legtöbbet nyerje,de 200k alatt.
múlt héten pl.2 szelvényt adott fel,ugyanazokkal az eseményekkel,8000 forintos tét és 185k nyeremény szelvényenként.
és minden héten ezt csinálja,komolyan minden héten.
tehát heti 350-400k fix jövedelme van.
megpróbálom postolni majd minden szelvényét,az agyatokat eldobjátok majd.
egyelõre még nem beszél a tag,honnan szerzi az infót.
te szoktál adakozni valami alapítványoknak vagy csak a szerencsejáték oldalaknak?
ajj azt az 500 forintot se pont totóra kellett volna feláldozni 😞
én minden forulónál szoktam
sima fordulóknál mikor iylen lófasz 1-2 miliós a nyeremény akkor csak pár száz forintal
most hogy már ehtek óta több tizmillió a lé
ilyenkora 4-5 ezerért rakok
eddig több kevesebb sikerrel😄
de nem adom fel
sima fordulóknál mikor iylen lófasz 1-2 miliós a nyeremény akkor csak pár száz forintal
most hogy már ehtek óta több tizmillió a lé
ilyenkora 4-5 ezerért rakok
eddig több kevesebb sikerrel😄
de nem adom fel
totózni csak meglepi eredményekkel szabad, mert ha papír jön, akkor még a telitalálat sem fizet lófaszt sem.. viszont ha valami bizarr meglepi kombinációt megfogsz, elég szépen megszeded magad..
kösz <#whatever>#whatever>
totózni senki sem szokott? azt sem értem, hogy én minek kezdtem el, lehetetlen vele nyerni
totózni senki sem szokott? azt sem értem, hogy én minek kezdtem el, lehetetlen vele nyerni
Áháááá, és tényleg! Köszi!
Balotteli nem játszik. Nem játszhat BL-ben vagy mi?
Na mai tutik? Galata elveri tartalékos salket? Drogba + Snejder tuti játszik.
Jaja BL visszavágón Bayern ellen 😄
Azt is mondta hogy mikor és ki ellen?😊
Érdekes hogy Huntelaart többnyire nem írják a kezdõbe, a klub honlapja szerint meg kutya baja és feltüzelve várja az esti meccset. Marad ez a tipp, 3 csapattól gyors gólokat várok este, a Milantól meg arzenálkodást😊
"Wilshere: Képesek vagyunk három gólt szerezni"
😄😄😄
Év vicce 2013. I. helyzet!
😄😄😄
Év vicce 2013. I. helyzet!
A tegnapi nyeremény felét fogom ma felrakni a két BL-meccsre, de nem könnyû jó oddsot összerakni (tegnap 5* volt, ma egy 3-4*-sel is megelégednék a nagyobb tét miatt, ha elég erõsnek érzem)
Sokan felhozzák, hogy a múltkori Milan-Barcelona esélyese is a Barca volt, aztán mégis X lett. Csakhogy akkor a védelem közepén Thiago Silva állt, és a védekezõ középpályások is más kalibert képviseltek (most Nocerino és Flamini kiválásával a kiöregedõ Ambro és a kortól függetlenül szerény képességû Muntari fog kezdeni)
Szóval ezt a meccset a Barca ha akarja megnyeri, de 1,51-ért nem tudom... A hendikep sem tetszik, ha jó nekik az eredmény, kiengedhetnek a végén. Abban sem vagyok biztos, hogy a Milan tud gólt lõni Balotelli nélkül, ezért az overek sem tetszenek. Úgyhogy hajlok arra, hogy a félidõ V 1,92-ért legyen a játék, hasonló forgatókönyvet várok a tegnapi londoni meccshez, a jobbik csapat megnyomja az elejét, aztán kienged a második félidõben.
Galata-Schalke: nagyon csábító az a 2,1-es hazai, de van pár kételyem. A törökök Drogbával és Sneijderrel elöl megerõsödtek, de hátul gyengék, és egyáltalán nem egy stabil csapat. A Schalke a kupákban évek óta jobb idegenben mint otthon, és szinte mindig lõnek gólt + elöl azért egy Bastos-Draxler-Farfán-Hunter négyes nem piskóta. Hátul még gyengébbek a sérülések óta, tudják, hogy kivédekezni úgysem fogják a meccset. És ehhez jön még, hogy sok-sok pénz megy a hazaira + tegnap jött H-ra az a meccs, amelyiken várható volt. Szóval akkor lehet BTS vagy over, de ezekre meg jóval kisebb a szorzó mint a hazaira, és igazság szerint ezek is kezdenek túl népszerûvé válni. Egyelõre a tippem itt 2,5 gól felett, de ez még nem végleges.
Egyelõre tehát:
Milan-Barca félidõ V
Galata-Schalke over
(3,5-ös szorzó)
Sokan felhozzák, hogy a múltkori Milan-Barcelona esélyese is a Barca volt, aztán mégis X lett. Csakhogy akkor a védelem közepén Thiago Silva állt, és a védekezõ középpályások is más kalibert képviseltek (most Nocerino és Flamini kiválásával a kiöregedõ Ambro és a kortól függetlenül szerény képességû Muntari fog kezdeni)
Szóval ezt a meccset a Barca ha akarja megnyeri, de 1,51-ért nem tudom... A hendikep sem tetszik, ha jó nekik az eredmény, kiengedhetnek a végén. Abban sem vagyok biztos, hogy a Milan tud gólt lõni Balotelli nélkül, ezért az overek sem tetszenek. Úgyhogy hajlok arra, hogy a félidõ V 1,92-ért legyen a játék, hasonló forgatókönyvet várok a tegnapi londoni meccshez, a jobbik csapat megnyomja az elejét, aztán kienged a második félidõben.
Galata-Schalke: nagyon csábító az a 2,1-es hazai, de van pár kételyem. A törökök Drogbával és Sneijderrel elöl megerõsödtek, de hátul gyengék, és egyáltalán nem egy stabil csapat. A Schalke a kupákban évek óta jobb idegenben mint otthon, és szinte mindig lõnek gólt + elöl azért egy Bastos-Draxler-Farfán-Hunter négyes nem piskóta. Hátul még gyengébbek a sérülések óta, tudják, hogy kivédekezni úgysem fogják a meccset. És ehhez jön még, hogy sok-sok pénz megy a hazaira + tegnap jött H-ra az a meccs, amelyiken várható volt. Szóval akkor lehet BTS vagy over, de ezekre meg jóval kisebb a szorzó mint a hazaira, és igazság szerint ezek is kezdenek túl népszerûvé válni. Egyelõre a tippem itt 2,5 gól felett, de ez még nem végleges.
Egyelõre tehát:
Milan-Barca félidõ V
Galata-Schalke over
(3,5-ös szorzó)
mai megfontolandó ajánlatom:
218 Galatasaray - Schalke 1. félidõ eredménye H 2.60
218 Galatasaray - Schalke 1. félidõ eredménye H 2.60