Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Kaszas
es bassza meg gondoltam teszek felidobe milanra csak ugy hulyesegbol( ilyenkor persze hogy bejon

AS😄:ASD:AS😄

BARCA 😄😄😄

Boateng

HOPP SZOP A BARCA 😄

Most már Hajrá Milan😊
Egyébként valahol olvastam ma, hogy a hétvégén választás lesz Olaszországban, és Berlusconi leboltolta, hogy ma övé a gyõzelem, viszont a Barca izgalom- és sérülésmentes továbbjutását garantálja + még egy kis cash. A Barca 0 kapuralövése egy félidõ alatt elgondolkoztatja az embert... Na kíváncsi vagyok, most már tét nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én is agyaltam rajta, de végül a sima gyõzelem mellett voksoltam, remélem nem döntöttem rosszul 😄
jó lenne ha a 8 meccs közül legalább a kettõn hazai gyõzelem születne
utolsó percben megy el yes.

Nagyjából én is erre számítottam, csak azért 3-4 helyzettel, amibõl 1 beakad. Ez a kiégett, mindent háromszor már megnyert csapat, edzõ nélkül, nem fog BL-t nyerni. Csak azért drukkolok, hogy végre pozitív játékkal picsázza el õket valaki, arra pedig egy csapatnak van idén esélye. Tegnap láttuk õket.
ez a mostani meccsen készült? 😄 fasza kép, ha nyerne a milán meg pláne szép háttér lenne az eredmény kiírására
Effe88
ne trollkodjatok gyerekek<#ejnye1>

na igen , kapufa a galatának aztán egy eladott labda -> kontra és 1-1 😄
remélem behúzzák a törökök
Effe88

Másik meccs viszont rohadt jó!!! Barca meccs tudtam, hogy unalmas tili toli szarság lesz 😄 unalmas már....

Hát ma sem lettem Barcelona-drukker...
Azt azért nem hittem volna, hogy helyzet és ötlet nélkül lehoznak egy félidõt.
Schalke meccs over 1,5
+5k

értem én 😄

fokafos
most néztem vissza h köszönt neked effe h csá banánusz és na mind1 értjük a lényeget mind a 4en DE CSAK 2EN VAGYUNK túlpörögtem

amugy egy préri macska vagyok :)

mibõl gondoltad?

fokafos
lol nem én, azt hittem te vagy õ

te? 😄

fokafos
ki az a banánó

<#eljen><#taps>

fokafos
LOL még dagadt is? vond meg az élelemszállítmányt abból a körzetbõl és máris miénk a lóvé. e olyan szöveg volt ez mint valami jó filmben

demonsss
A Chelsea legalább úgymond nem csalással jutott be a döntõbe

ha megunom,az lesz.minden héten látni,hogy az a dagadt f*sz ilyen pénzeket szakít...

fokafos
kínozd meg hogy köpjön

én ismerek egy csávót.nevét,lakhelyét nem írom le.
minden hétvégén kap 3-4 tipppet,fix meccsek.
aztán megcsinálja,hogy a lehetõ legtöbbet nyerje,de 200k alatt.
múlt héten pl.2 szelvényt adott fel,ugyanazokkal az eseményekkel,8000 forintos tét és 185k nyeremény szelvényenként.
és minden héten ezt csinálja,komolyan minden héten.
tehát heti 350-400k fix jövedelme van.
megpróbálom postolni majd minden szelvényét,az agyatokat eldobjátok majd.
egyelõre még nem beszél a tag,honnan szerzi az infót.

fokafos
te szoktál adakozni valami alapítványoknak vagy csak a szerencsejáték oldalaknak?

fokafos
ajj azt az 500 forintot se pont totóra kellett volna feláldozni 😞

Effe88
én minden forulónál szoktam
sima fordulóknál mikor iylen lófasz 1-2 miliós a nyeremény akkor csak pár száz forintal
most hogy már ehtek óta több tizmillió a lé
ilyenkora 4-5 ezerért rakok
eddig több kevesebb sikerrel😄
de nem adom fel

w77d
totózni csak meglepi eredményekkel szabad, mert ha papír jön, akkor még a telitalálat sem fizet lófaszt sem.. viszont ha valami bizarr meglepi kombinációt megfogsz, elég szépen megszeded magad..

fokafos
kösz <#whatever>

totózni senki sem szokott? azt sem értem, hogy én minek kezdtem el, lehetetlen vele nyerni

Effe88

jó nickD:

Áháááá, és tényleg! Köszi!

fokafos
a cityben már játszott bl-t és azért

Balotteli nem játszik. Nem játszhat BL-ben vagy mi?

fokafos
csá

A Kaszas
ok akkor mindenki all in a galara!

w77d
lehet hülyén hangzik, de én oda salke mákos gyõzelmet várok... de az X2 szerintem tutifix...

Na mai tutik? Galata elveri tartalékos salket? Drogba + Snejder tuti játszik.

w77d
lehet rúgnak hármat, miután mi beküldtünk hetet és elmentünk az öltözõbe XXXD

Jaja BL visszavágón Bayern ellen 😄

Azt is mondta hogy mikor és ki ellen?😊
Érdekes hogy Huntelaart többnyire nem írják a kezdõbe, a klub honlapja szerint meg kutya baja és feltüzelve várja az esti meccset. Marad ez a tipp, 3 csapattól gyors gólokat várok este, a Milantól meg arzenálkodást😊
A Kaszas
milan 3.5 szoglet felett 1.72 ?

"Wilshere: Képesek vagyunk három gólt szerezni"

😄😄😄

Év vicce 2013. I. helyzet!

A tegnapi nyeremény felét fogom ma felrakni a két BL-meccsre, de nem könnyû jó oddsot összerakni (tegnap 5* volt, ma egy 3-4*-sel is megelégednék a nagyobb tét miatt, ha elég erõsnek érzem)

Sokan felhozzák, hogy a múltkori Milan-Barcelona esélyese is a Barca volt, aztán mégis X lett. Csakhogy akkor a védelem közepén Thiago Silva állt, és a védekezõ középpályások is más kalibert képviseltek (most Nocerino és Flamini kiválásával a kiöregedõ Ambro és a kortól függetlenül szerény képességû Muntari fog kezdeni)
Szóval ezt a meccset a Barca ha akarja megnyeri, de 1,51-ért nem tudom... A hendikep sem tetszik, ha jó nekik az eredmény, kiengedhetnek a végén. Abban sem vagyok biztos, hogy a Milan tud gólt lõni Balotelli nélkül, ezért az overek sem tetszenek. Úgyhogy hajlok arra, hogy a félidõ V 1,92-ért legyen a játék, hasonló forgatókönyvet várok a tegnapi londoni meccshez, a jobbik csapat megnyomja az elejét, aztán kienged a második félidõben.

Galata-Schalke: nagyon csábító az a 2,1-es hazai, de van pár kételyem. A törökök Drogbával és Sneijderrel elöl megerõsödtek, de hátul gyengék, és egyáltalán nem egy stabil csapat. A Schalke a kupákban évek óta jobb idegenben mint otthon, és szinte mindig lõnek gólt + elöl azért egy Bastos-Draxler-Farfán-Hunter négyes nem piskóta. Hátul még gyengébbek a sérülések óta, tudják, hogy kivédekezni úgysem fogják a meccset. És ehhez jön még, hogy sok-sok pénz megy a hazaira + tegnap jött H-ra az a meccs, amelyiken várható volt. Szóval akkor lehet BTS vagy over, de ezekre meg jóval kisebb a szorzó mint a hazaira, és igazság szerint ezek is kezdenek túl népszerûvé válni. Egyelõre a tippem itt 2,5 gól felett, de ez még nem végleges.

Egyelõre tehát:
Milan-Barca félidõ V
Galata-Schalke over
(3,5-ös szorzó)
mai megfontolandó ajánlatom:
218 Galatasaray - Schalke 1. félidõ eredménye H 2.60

ReszegKoldus
Arsenal harmadosztály, Bayern másodosztály 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”