Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napoli-Inter H
Monaco-Lens H
Wigan-West Ham H
Liverpool-Tottenham H
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
oldschool.trance.techno.rave
(9. perc de ha már mindenkk kezdi akkor én is xddsadsa ) xd
sorban negyedik mérkõzésükkor sztem nem fognak félidõben szaros 0-0át játszani XD
nagy sóhaj xD
mondhatni megtört az átok! 2k feletti tétet raktam és jött xD

én bevállaltam.
Next PC upgrade: 2022
Errõl ennyi.Asszem elkezdek lottózni!
Next PC upgrade: 2022
6.5overrel jobban jártam volna :S
mu megszopat :SSSSSSSss
de remélem 1 gólt vki talál -.-
elsõ 1.85ért akartam 6.5overt rakni black meccsre mondom inkább csak 5.5over + mu-ra 1.5over , gndoltam ugyse kapnak ki 1-0ra 😞
sportingbet és bet365 ilyen esetben nem veszi el a pénzed!
egyébként erre kell elõérnem hogy a blackpool vezet 3-2re félidõben???????
na blackpool és mu meccsre 1-1 gól rendel!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Az én mai szelóm
Manchester City, Kaposvár, Mainz, Lazio, Sturm Graz
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
aki nem látta volna
Három forduló van hátra a francia bajnokságból, de ezen a hétvégén eldõlhet a bajnoki cím sorsa. A hazai pályán játszó Montpelliernek elég lenne egy döntetlen is, mivel 2 ponttal megy a tavalyi ezüstérmes elõtt. Karabaticék egyetlen vereség éppen a Chambery otthonában született, akkor három góllal gyõztek Baracheték. Bár abban az idõszakban elég nagy sérüléshullám vonult végig a címvédõn.
A Chambery a bajnokság végére kezd kupukkani, ha két vereséget lehet ennek nevezni, de a Nantes és a St. Raphael kettõs közül az egyiket illet volna hozni. A kifulladás fõ oka a rövid kispad. A Chambery erõs kezdõ sorának köszönhette a jó szereplést a BL-ben és a bajnokságban egyaránt, de mögöttük nincs megfelelõ pótlás. Ráadásul a csapat egyik világbajnok lövõje Roine sérült. Nemcsak a góljai, de a nagy rutinja is hiányzik a pályáról. Az õt pótló Saurina mondjuk 9 gólt lõtt legutóbb a Paris ellen és azért még ott van a horvát Bicanic is erre a posztra. A másik hatalmas hiányzó Detrez. Õ is majdnem világbajnoknak mondhatja magát, de az utolsó szûkítésnél kimaradt Onesta keretébõl.
A Montpellier-nél ezzel ellentétben lassan mindenki felépül. Salou és Tej is játékra jelentkezik, de ha nem lennének, akkor sem lenne gond, mivel Luka Karabatic nagyon elkapta a fonalat beálló poszton. Kavticnik is valószínûleg játszani fog(elvileg 90%-os állapotban van). A téli szünetben igazolt fiatal szerb Markez tökéletesen tudja pótolni, a szlovén (vagy más lassan francia..) sztárt. A szinte egész szezonban sérült Hmam is a fedélzeten van már egy ideje, amivel még tovább nõttek Patrice Canayer taktikai lehetõségei.
A Monti mellett szól még a 9000 szurkolójuk is. Hazai pályán tehát illik behúzni ezt a meccset a Karabatic vezette címvédõnek, így meg fõleg, hogy a Chambery két kulcsembere is hiányzik. A kiütés is benne van a pakliban.
Tipp: Montpellier -3,5 gól
Odds 1,41
Iroda: bet365
Tovább tart a szerb remeklése, aki a várható forgatókönyv szerint verte meg a svéd Söderlniget is. Megpuhította egy viszonylag szorosabb 6:3 -as szettben, s utána lenullázta az ehhez nem szokott tenyereseit most nem elsütni nem tudó ellenfelét. Nem csak kemény borításon, de úgy néz ki salakon sincs igazi ellenfele Djokovic -nak. Most újra itt van az idei év Australian Open döntõjének a párosítása. Ausztráliában a fináléban sima három szettben gyalogolt át a skóton Nole, s onnantól kezdõdtek a kínszenvedései Murraynek, heteken keresztül még szettet sem tudott nyerni. Mostanra valamennyire utólérte magát, ám még nem teljesen, a legjobbakkal (Nadal, Djokovic) még nem képes felvenni a versenyt. Murray játéka még magába rejti az óriási hullámvölgyeket játék közben, a tegnapi Mayer elleni meccs is megmutata, hogy lehet egx 1:6 -os szett után 360 fokot fordulva mérkõzést nyerni. Djokovic -nél ilyen szélsõségek nem tapasztalhatóak, kezében tartja az irányítást, s ahogyan a többi legyõzött ellenfelével, úgy a brittel sem lesz különösebb gondja, pláne salakon. Djokovic Wawrinka és Söderling elleni meccshez hasonló úton haladva küldheti Murrayt edzeni immáron a közeledõ Roland Garrosra.
tipp: Djokovic 2-0 -ra nyer
odds: 1,53
office: ladbrokes