Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

effe888
Na itt van példának pl szomferi, 8 oldalas elemzéseket másol be, amiket én speciel magasról leszarok mert a 80%-a elmegy...mindent meg lehet indokolni,mindenbe bele lehet magyarázni hogy ,,az biza be fog jönni",aztán valamiért mégis elmegy..

Effe88
na megint elkezdõdött a törölgetés
de minek...........

demonsss
Swansea - Nottingham félidõ x-rõl mit gondoltok elég esélyes sztem

off-ba menjetek át mert nem valami stabil a netem aztán 1 hsz törlése is most 1 percig tart kb xD

narusco.: ha egyszer titok a forrás akkor ne erõltessük szerintem , és az fontosabb hogy a tippjei nagyobb részt nyertes mint sem vesztes! ennyi erõvel shepet is lelehetne támadni mert õ még annyit se mond el magáról ,hogy hány éves , mekkora tétet rak fel , mire rak ...stb 😄
a szisztémáját se részletezte
- shep ezt meg ne vedd magadra csak muszáj valami ellenérvet keresnem 😄 -
szóval a lényeg, attila kurva jó tippeket ad, utánanézel és ha tetszik megrakod ellenkezõ esetben nem! EGYÉBKÉNT meg te mikor mondtál utoljára tippet? nem emlékszem ....
attilánál maradva még annyit,hogy forrás és elemzés hiányában eleinte én is csak figyeltem h jön-e a tippje és igen jött , nos ezek után szépen én is utánanézek a tippnek aztán megrakom ha nekem is szimpatikus !
hétvégén is blackpool-leverkusen még valami volt ami jött neki , szóval kurva nagy respect azért mert többek közt õ legalább ad valamit a topicnak , szóval az ilyennek ne szóljunk be könyörgöm!
egyébként meg szomferi írta, hogy már forrást megjelölt egyszerûen csak nem figyeltél eléggé 😊
Effe88
na én is offolok egy kicsit😄😄
*brest-lyon v gól(v 3i.m.n.l.gólt)
elche-villareal 2 v gól(h 4o.m.n.k.gólt)
le mans-laval v gól(h 4o.m.n.k.gólt)
*bruno-ceske b h gól
viking-odd v gól(h 3m.n.k.gólt)

Shep
Amúgy totál hülyék vagyunk mind egytõl egyig, hogy ilyen marhaságokon vitázunk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

oké akkor most én is beleköthetnék a te irásodba bizonyos téren de nemteszem
és ez a válaszod? hogy kussoljak már el ? igy kezded arra a kérdésre hogy én már 5-6 évvel ezelött is csak buktam? nagyon komoly egy ember vagy te hallod...nemsemmi...ha ennyire belelátsz a multamba a jövömbe is belelátsz? mennyit fizessek ha egy évre elöre tudni akarok dolgokat ? lol..
vagy az idö érzéked rossz? etos dolog nemigazán 5 éve volt 😄D
az meg a másik hogy aznap mindenki szidta etot és vannak akik még böven utánam is hetekig...szoval ez ENYHÉN FACEPALM volt...legalább a memoriád lenne jo...szépvolt (Y)

szomferi
kis off jön ha nem bánjátok 😄

Giro d'Italia - Tizedik szakasz

A kis pihenõ után holnap újra neki vágnak egy szakasznak a bringások. Két sík szakasz maradt még ahol a sprinterek érvényesülhetnek ebbõl az egyik épp holnap lesz. 13:30-kor Termoliból indulnak az Adriai-tenger partján haladnak majd 159 km után bekanyarodnak Teramoba. Gyönyörû szakasz lesz és minden bizonnyal mezõnyhajrával a végén. A szakasz elején lesz egy 4. kategóriás hegyszerûség majd féltávnál kisebb dombok, de ezeken senki sem fog leszakadni. A végén Kb 30km-en át egy iciri-picirit emelkedni fog az út, de ez nem hiszem, hogy gondot fog okozni a sprintereknek.

Cavendish még a 8. szakasz elõtt ami szintén sík szakasz volt nagyon fogadkozott, hogy nyerni fog és a csapata mindent meg is tett, de a végén az a durván 7%-os emelkedõ nagyon nem feküdt neki, de nagyon a többi sprinternek sem. Az utolsó sík szakasz lesz majd mind közül a legsíkabb, de ettõl függetlenül ha már a 8. szakaszt is megakarta nyerni akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a 10.-et is megakarja. De mondjuk ugyanígy van ezzel a többi sprinter is. Szokás szerint Petacchi - Cave csata várható. Itt ha lesz szökés is esélytelen, hogy hazaérjen, ugyanis a sprinterek csapatai mindent megtesznek majd, hogy itt mezõnyhajrá legyen. Cavendisht tartják a szakasz gyõzelemre a legesélyesebbnek és szerintem ezt már befogja húzni fõleg ha kap egy normális felvezetést a végén.

Tipp: Cavendish szakasz gyõzelem
Odds: 2.00
Fogadóiroda: bet365
Tipp erõssége: 5/10

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ebben igazad van, és oké, ha hosszutávon ezt nyomja, akkor olyan lesz akinek meg lehet fogadni a tippjét. de akkor is irhatna forrást, legalább tisztelettel lehetne a forrására és megjelölhetné. tudom forrás forrás FORRÁS HAHAHAAHAH

az meg a másik hogy megjelölte a forrást is (ahogyan szomferi az elöbb irta) amikor már szolt neki! szoval....

Shep
Hát rád is férne egy kis kapálás, ha gondolod tudok adni egy pihent kapát a könnyebb munkavégzés érdekében.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaj kussolj már el. azért ugyanaz a taktikád mint régen, mert még mindig csak pakolod a meccseket a szelvényre, és buksz, meg szidod eto-t ha nem lõ gólt 5 napig. nem ezen kéne fennakadni, hanem normálisan gondolkodni, és egy picit értelmsnek tetetni magad.

elsö sorodban is ott a pont lol(nekem ez a full logikus érv eszembe se jutott..csak sok más xd)
köszike (L) xd

narusco.:
most annyit,hogy attila tippjeit ha figyelted volna akkor 80%ban tuti jön , na már most ezek után minek a forrás?
ha egyszer valaki jó tippeket ad ami álltalában jön is akkor én kurvára leszarom a forrást ! legalább tesz valamit az érdekünkben
Tigristank
Nem kötelezõ megrakni, már nem azért...
Amúgy meg nem kéne szídnod NLN-t azért, mert szrt-nél játszik, mert te meg képes voltál befizetni 30.000-et 1 kétes értékû oldalra anélkül, hogy normálisan elolvastad volna a megforgatási követelményeket... 😊)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

narusco még mindig nem tudtam meg töled hogy honnan tudsz rolam ennyi mindent pl hogy öt éve ugyanazzal a taktikával nyomom és már azota is csak bukok és hasonlok...nah akkor ne vicceljük már el nemigaz? hisz te mondtad...nah akkor pls megöl a kiváncsiság 😊

Effe88
ebbe van valami én pl. 18év alatt senkit nem engednék be ide bár tudom hogy azt nem lehetne kivitelezni...

szomferi
már egyszer megjelölte, és ha figyelemmel követnéd a tippeket, tudnád hogy nem humbug tippek, na de mindegy...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

pont azt irta mhogy te igen. a másik meg hogy te leirod hogy xy hány meccse nem lõtt gólt, és az alapján teszed meg. egyébként meg igen, utána lehet nézni a meccseknek, csak az idegesit ,hogy valaki, aki nem õ nézte meg a meccset csak vmi random fórumon találta csak beböfögi a tippet és kész, azzal akar segiteni, ami inkább rontás. és még ha kérjük sem jelöli meg a forrást.

nah igen...ezt is irtam nemrég dehát van aki magátol nemtud lol...

nézd meg, fernandinho 1997... komolyan 13-4 éves gyerekkel vitatkozunk?

de tuti nemlinkelsz hozzá HITELES ELEMZÉST és FORRÁST...ugy meg tudod mit sem ér lol ;d ;D

Effe88
amúgy meg nem tudom mit kell vinnyogni hiogy jajj adjatok tippet meg minden lófasz.......nekem se ad senki még is megvagyok arra nem gondolnak egyesek hogy õk maguk is utána nézhetnének mindennek.......

😄 tömegbalhé

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Effe88
mirõl beszélsz én fasza tippeket szoktam adni😄😄8vagy nem😄😄) de általában igen

na visszaolvasok , vajon mi történt ?? -> 105 új üzenet -.-
90.+ho.-ban 4 piros lapot is kiosztott a bíró...
NEM hülyéskedek!NÉZD ha te annyira okos vagy hogy te már tudod hogy én akár ÖT ÉVVEL ezelött is CSAK BUKTAM(és azota ugyanazzal a "taktikával játszom") holott közöd nincs hozzám akkor arra milyen komoly reakciot vársz már ne is haragudj? tedd sebességbe az agyad mielött elinditod a szád légyszives...köszi...

Shep
Látom nem unatkoztok 😊

ezzel most jól visszavágtál ugye?😄

"nah az anno "sniper" által kisebb vitába keveredett gaba mester most visszatért és együttes erövel revanst követel... :o ^^"

durva, mi?

cesc fábregas

ö ezt nem értheti hisz otthon ül és kattintgat sportfogadási oldal és sg forum között utobbira pedig azért hogy irja "hol a forrás vaze hol a forrás valaki olyan adjon csak tippeket aki naplót vezet és már miota pluszban van lol" LOL....no comment...

errõl beszélek, legalább most írnál komolyan és nem poénkodnál, hülyegyerek

demonsss
De most am nem tök mindegy , hogy ki min játszik szerintem a tippmix még élvezetesebb is lemész haverokkal egy kocsmába megbeszélitek meg ilyenek és felteszitek ( hangulatosabb )

azt a muszáj dolgot elnéztem de leszarom😄 csak leirom a véleményem, remélem nyárra megváltozik.

évekkel ezelött is buktam? 😄DDDDD ismerjük egymást? :o volt osztály társam vagy? 😄 pesti esetleg? 😄 vagy honnan tudod hm ....csak nem vagy az a titokzatos kukkoló aki néhanapján a házunk körül szokott esténként "cirkulászni"?! xddD
de igen ez a "csak röhögök azon..." hatalmas és logikus-"visszavágás" arra amit te csinálsz két hete mindenkivel ha nem több ideje már xd 😄

muszáj. azért muszáj, mert eddig teljesen jól elvoltunk, de kiveszett az értelem, és komolytalan hülyegyerekek élik ki itt magukat a komolytalan tippjeikkel.

FERNANDINHO1997
Gaba mert te helyesen írsz mi ?

😄 szabad ország. leszarom hogy tippmixezel, de naponta 5x szidod hogy milyen szar. olyan vagy mint a tipikus magyar, szidod de tenni ellene már nem teszel

nah az anno "sniper" által kisebb vitába keveredett gaba mester most visszatért és együttes erövel revanst követel... :o ^^

narusco amugy kicsit személyes kérdés...de muszáj...menstruálsz? :o csak utobbi hetek miatt kérdem 😄 meg most is a semmiböl... xd

😄 csak röhögök azon hogy te még idõt és pénzt fecsérelsz a sportfogadásba, ugyanazzal a modszerrel amivel már évekkel ezelõtt is csak buktál 😄

ezzel teljes mértékben egyetértek <#eljen> az meg szánalmas, hogy a legtöbbjük 2 szót se tud helyesen leírni, nemhogy egy teljes hozzászólást. vicc, ami itt megy mostanság.

cesc fábregas

lusta vagyok és ? 😄D szabad ország nem ? 😄 sirni is szabad 😄D röhögj 😄D
az meg hogy NLN néven jöttem vissza és lecseréltem azt a nicket hogyjön ide? 😄 hitelesség? 😄 itt? 😄 ezt komolyan gondolod? 😄DDDD és nem nem fejeztem be én a kaszinozást fejeztem be immáron honapok ota és büszke is vagyok rá ;DDD de segáz 😄DDDD
legalább nem minden második nap sirok azért hogy valaki "adjon tuti erös tippeket 2 oldalas elemzéssel, forrással" mert különben meghalok mert magamtol semmit sem tudok tenni 😄DD haha 😄 jo tippekért fizess be valami pancser lehuzos oldalra 😄 hajrá ^^
és több mint 3 éve tolom ezt a "Tippmix-lifestyle-t" köszönöm a kérdésed 😄

FERNANDINHO1997
és hatippmixezik azzal mi a bajod ? tán nem lehet ? vagy ciki ?

jah és nem mellesleg javits ki ha tévedek de utobbi idöben semmit nemláttam töled ezeken a sirásokon kivül most legörgettem holvan az utolso hsz-ed(ennyi idöt szántam rá)az utobbin kivül és ezt találtam
nemlepödtem meg(tartalmán se)...^^
"narusco félék rulz"
peace!

én mint pancser ?😄 KI AZ AKI 3 ÉVE TIPPMIXEZIK MERT LUSTA bankszámlát nyitni ?😄😄😄 rajtad röhögök azóta mióa megtaláltam a topikot, elvesztette a sniper nick a hitelességet és visszajöttél nln néven ,csak észrevették ?😄 te, aki már 56x befejezte ?😄

FERNANDINHO1997
like (Y) 😄DD

LOL DDDDDDD büszkék vagyunk rád 😄 utobbi idöben egyik legnagyobb pancser te vagy a tippek erösségeivel meg a "holvannak már az oldalas elemzések és források" Dés ez minden második nap elsütötted 😄 grat 😄

na oda jutott a topik ahova gondoltam pár hónapja, kiveszett minden normális tippadó, meg aki még tud rendesen gondolkodni, ellpték a helyet a dragon és sniper tipusok.

Shep
x lesz.

gameplusz
Az elõbb még 5.5 volt Atalantára, most meg 6.5 :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

effe888
Hantuch is alkot.