Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
Akkor már jobb ha mindkét csapat gólt lõ nem ??

brest lõ gólt opciót tenném a lyon gól helyett, egyrészt bíztosabb másrészt meg szerintem a szorzó is jobb
matthew prosac asszem...

Matt-nek mi volt a teljes neve itt a fórumon?

A 3. elég jó többire nem mondok semmit 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

FERNANDINHO1997
60 Brest - Lyon V 1.95
68 Cercle Bruges - Westerlo H 2.10
Eredõ odds: 4.09500
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2050 Ft

69 Swansea - Nottingham H 1.90
67 Lausanne - Lugano H 1.72
Eredõ odds: 3.26800
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1635 Ft

59 Dijon - Grenoble H 1.30
65 Brest - Lyon: Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.19
74 Elche - Villarreal B H 1.43
Eredõ odds: 2.21221
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2210 Ft

Vélamények ?😊

Tigristank
Azt fújhatod.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Inter Turku gyõzelem , Rosenborg hendivel gyõzelem nagyon kéne hajrááááááááááááááááááááá

Shep
Az lenne az igaz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fogadunk valamiben hogy ma még fordredglory is benéz ide? xdd

Shep
Ez itt olyan, mint egy nagy család, a család életéhez pedig hozzátartoznak a viták 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁ legalább te ne kezd el, kijelenthetjük, hogy mindenki 18+ mivel fogadhatunk a neten, akkor ebbõl egyenesen következik, hogy mindannyian idõsebbek vagyunk nála.

"Elhiszem ,hogy roppant kemény gyerek vagy fõleg a monitor mögül"

ezen besírtam 😄DD

cesc fábregas

demonsss
Most nem azért , de nem bírnátok már befejezni ezt a hülyeséget nem , hogy itt egy jó közösségbe írkálnánk tippjeinket és egymásnak tanácsokat adnánk és segítenénk egymást , nem nektek itt veszekedni kell

fail... nemtudjuk hány éves vagy 😄
vitát meg hagyjátok már abba -.-
demonsss
Nem azért de a Rosenborg nyerhetne hendivel

nem is akartam ezt törölni mert normális vélemény és ide tartozik valamilyen szinten...
igazad van de én meg már elmondtam attila tippjeit eleinte én se tettem meg , figyeltem... jöttek a tippek aztán amit megrakott akkor utánanéztem én is és láss csodát mostmár megmerem tenni 😊
Shep
Egyébként szüleid nem mondták, hogy vadidegen idõsebb emberekkel nem illik idiótáskodni? Tudom ma ez a menõ de attól még nem helyes.

Shep
Most is visszabeszélsz ahelyett ,hogy elgondolkodnál kicsit azon amit írtam. Ja és a 6 óra nem a 3 nap alatt történt 😊

FERNANDINHO1997
bocs , fõnök 😉 reggel 6 kor egy üzit írtam mer mint mondtam beteg vagyok és nem tudtam aludi és írtam eggyet a falra te meg eléggé gáz h 30 évesen egészu nap itt vagy és irogatod a hülyeségeidet és lehet h tiszteletlen vagyok meg hülye de én csak poénkodok meg nem kell komolyan venni de azér nemtom hány éves vagy de .. na mind1 😄

Shep
Errõl egybõl eszembe is jutott a Maszka-féle Illyk szabály 😊

Shep
Na most visszanéztem és múlt héten már 6 órakor is itt vert a nyavalya. És írtam már ,hogy tanulhatnál némi tiszteletet, ha ez nem megy akkor inkább ne írjál ide! Lehet, hogy a szüleidnél menõ ez a stílus de itt nem. Elhiszem ,hogy roppant kemény gyerek vagy fõleg a monitor mögül de ha az ide járókat nem is nézed semmibe legalább azt tiszteld már ,hogy szerintem egytõl egyig idõsebbek, mint te ami ugyan nem jelenti ,hogy bárki is különb lenne de a kornak illik megadni a tiszteletet.

demonsss
Szerntem simán mehet

FERNANDINHO1997
Elche - Villareal B szerintetek mehet a H gyõzelem ?😄

és ezt tényleg nehéz lett volna beírni? nem kéreckednék be oda mert amiért õ fizet azt megértem hogy nem szivesen adja közre ,de csak ennyit kellett volna amit te leírtál.

demonsss
*Fabio Coentrao

demonsss
Kit érdekel Balázs inkább azt nézzétek Fabio Contrea és Hulk megy a Realhoz ezt a két embert vártam istenem mekkora alázó csapat lesz a real kurva jó lesz

effe888
Értjük,csak Attila valami fizetõs fórumról szedi a tippeket..-ha minden igaz- és mostanában jönni szokott.

jo, többet nem szolok a témához, csak még utoljára megpróbálom érzékeltetni a különbséget a dolgok között:
valaki beir egy tippet, pl: MTK - Szolnok H. oké, de erre az is eljuthatott volna, aki csak az oddsot megnézi simán, mivel az mtk-ra ebben az esetben lenne kb 1.7-8-as szorzó.

másik eset: MTK - Szolnok H
"ezt egy tippversenyes helyrõl szedtem, a srác tippjei átlagban csak 6-ból 1x hibáznak, és ezt biztosnak érzi, valamint 500 000-et tesz rá simában"

na mennyivel jobb megtenni igy, vagy utánanézni, és ha te is ugy gondolod hogy H akkor jobb érzéssel jobba nbizva megtenni a hazait? ha csak az elsõt látod, sztem kb leszarod hogy mit irt az ombre.
a másik meg hogy csomószor irtok itt oldalas elemzéseket, amik voltak hogy a sportingbetes tippes szar embertõl származik, olyat pl ki tesz meg szivesen? nyilván arra megy a fogadóiroda hogy nyerjél tõlük sokat. ezért szeretem azért megnézni hogy az ilyenek kitõl származnak...

és ezt nem értik meg sokan, nem is az hogy nem értik meg, sok olyan ember köt ebbe bele akinek a helyében inkább csendességnek kéne lenni. milyen jogon pofázik itt egy 14 éves, stb...

dean kérlek ne töröld mert sokáig körmöltem.

FERNANDINHO1997
alakulgat a szelóm 😊

FERNANDINHO1997
csak félorankent 😄DDD

Tigristank
Ha nem óránként mész fogadni, akkor igen. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
De neten nem is az õ számláján játszik. 😊

szomferi
érdemes elolvasni

fõleg a spanyol rész az érdekes, lesznek itt meglepik úgy érzem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

FERNANDINHO1997
nem lógok itt egész nap csak ha nem tünt volna fel 3 napja mert beteg vagyok 😊 de azér igazad van.. okos vagy 😊

FERNANDINHO1997
4-5 SZáz FORINT KIS ÖSSZEG ?:d

Shep
Neten tuti nem.

Tigristank
Szerintem kis összeggel, a törvényes képviselõje hozzájárulásával játszhat õ is.

Shep
Még jó, hogy 14 évesen nem akarod egybõl a világot is megváltani 😄

Shep
Te lógsz itt egész nap, nem tûnt még fel neked?

FERNANDINHO1997
nem beleszólni akarok az életetekbe csak ezt egy kicsit furcsállom 😊

Shep
Na esetleg aki úgy gondolja az bepróbálhatja ma jó szorzóért a Yankeest mert 5-ös bukóban vannak viszont ma annak ellenére, hogy a TB is egyik igen jó dobójával kezd (várhatóan) úgy érzem hozható a meccs, de egy +1,5 Yankees mindenképpen vállalható.

FERNANDINHO1997
a sírás és az h egy harminc valahány éves ember itt lóg egész nap a gép elött az 2 külön dolog. nincs jobb dolgotok mint egész nap ilyen hülyseégeken veszekedni ? inkabb jatszanatok a gyereketekkel feltéve ha van 😊

szomferi
akarom mondani VÍZszámlánk 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Effe88
na ez egy kicsit erõs volt
sorry Szomferi de legközelebb spoiler vagy link😄😄pls

Shep
Nem tudom, hogy te kire gondolsz meg kihez próbálsz ilyen tiszteletlen módon szólni de szerintem itt senki nem verte a nyálát, arról nem beszélve, hogy nem veszekedett senki vitáztak ennyi, valamint mióta te itt feltûntél azóta ahogy én láttam te vagy az aki egész nap ide írogat meg folyamatosan sír a tippekért, holott még nem is játszhatnál.

FERNANDINHO1997
köszi h törölted a hsz -som 😉

Effe88
nem hagyom abba
ki kíváncs egy giro meg egy lófaszjózska fos szar kerékpár elemzésre most õszintén
ott az a kurva spoiler vagy linkesítse
kajak nem tudom mi ebben olyan nehéz

mert ez a vita még mondhatni helyén való, hiszen sportofgadásról szól, elemzés , fogadás ... 😄
de az akváriumnak ill. a forrásnak mi köze hozzá? XDDD
no meg képet csak spoilerbe kéretik betenni..

te meg hagyd már abba a szomferinek a beszólásaid ,hogy spoilerbe tegye az elemzést! nem tetszik nem olvasod és átugrod ennyi!
szerintem a swansey már félidõben vezetni fog! azt akartam tenni de végül sima hazai gyõzelmet tettem , remélem nem baxok rá aztán félidõben 1-0 végeredmény meg 1:1 lesz :/