Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
REAL MADRID
k. anyukat😄😄😄
ja portó meglátásod jó szerintem is úgy lesz😄😄
de tényleg volt olyan is ,hogy 55 döntetlen nélküli meccset játszott adott csapat (Benfica xDDDD)
mondom jövõre viszont porto vereséget lehet majd nyomni! Elsõ 5 fordulóban 1 vereség tuti befigyel de ha kettõ lesz azon se lepõdöm meg! (ez szokott lenni! veretlen idény utan jön a vereség - lsd. rosenborg azt hiszem -
na ha neten lennék most nyomnám az over 5.5et...
jön az X ? 😄DDDD
na hajrá!!!!! legyen 3-2 , 4-2 😊
Csakhát el kéne dönteni, hogy legyen-e belõle valami vagy maradjon minden a régiben.
cesc fábregas
Amúgy nálam a mai tuti az angol u21 gyõzelem. Nyerniük kell vagy kiesnek, sokkal jobb csapatuk van mint a cseheknek. Ennek ellenére lehet kikapnak, ha megint álmos fejjel mennek ki a pályára. Ami hátrány, hogy valószínûleg Welbeck nem játszik. Én bízok bennük.
REAL MADRID
az egymás vérszívása ott is menne de azért tegyük hozzá hogy annyi nagy vita és flame nincs mint anno a chat elõtti korszakban 😊
NLN.: Oké értem , de faxa tippet ide már pls ...
no de hajrá Kusatsu , remélem 3-2re fordít a hazai csapat !!!!
cesc fábregas
mind1 , hagyjuk csak érdekes egy faszon vagy és bíztosan nekem nincs igazam meg én nemtudom mirõl beszélek 😄DD
- közben ugye "X lesz" de kimagyarázom magam, hogy 2esre is raktam így megint zseni leszek xDDDD LOL 😄 áéáááá szakadok most 😄
Molde Sogndal 1 @ 1.4
Velez Racing Club 1 @1.7
Norrkoping Helsingborgs 2 @1.9
Arsenal FC Estudiantes 1 @ 2.1
Ukupan koef : 14
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REAL MADRID
Fehéroroszország - Nagy-Britannia H 1.10 55-40
Csehország - Izrael H 1.08 72-56
Franciaország - Horvátország H 1.07 86-40
Helsinki JK - Rovaniemi PS H 1.17 5-1
Shamrock Rovers - Galway Utd. H 1.11 4-0
500--> 865FT <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Személyeskedésbe meg mégegyszer ne menjünk át...
sao paolo szimpatikusnak tûnik