Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Ezekbõl párnak jönnie kell szerintem..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Neked nem tûnt még fel ,hogy én ebben a topicban nem akarok neked és a hozzád hasonlóknak segíteni ellenben ha valaki megkereset privátban annak mindig segítettem még akkor is ha a hajam már az égnek állt a hülyeségeitõl és ez ezután is így lesz. Az meg ugye kicsit sem volt elgondolkodtató, hogy beírta, hogy tuti meccs hazaira erre én írtam ,hogy x ekkor azért egy normálisabb játékos tényleg átnézi a statos mégegyszer és meglátja, hogy nem olyan tuti. Na de mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja csak ott kb 1.4es szorzó lesz a barcára...
Európai Szuperkupára teheted is, hogy kikap a Porto. Edzõ valószínûleg távozik, ahogy pár játékos is.

REAL MADRID

Effe88
az valami szar klónja lehet
az kell nektek az arsenalba nem eto😄😄😄

a gólszerzõ meg nem Eto hanem Ito 😄DDD
lol és jött volna az over 5.5 😞 és 2-4 :'(
Én is hülyeségnek tartom ezt. Ja jönnie kell, de mikor. Lehet 2 meccs múlva, de lehet 22 meccs után jön.

REAL MADRID

Effe88
jaja ne is mond a benficát hány mixem elment mert x-re raktam😄😄😄
k. anyukat😄😄😄

ja portó meglátásod jó szerintem is úgy lesz😄😄

más szerint az 😄
de tényleg volt olyan is ,hogy 55 döntetlen nélküli meccset játszott adott csapat (Benfica xDDDD)

mondom jövõre viszont porto vereséget lehet majd nyomni! Elsõ 5 fordulóban 1 vereség tuti befigyel de ha kettõ lesz azon se lepõdöm meg! (ez szokott lenni! veretlen idény utan jön a vereség - lsd. rosenborg azt hiszem -
Effe88
logika

Effe88
az miért hülye lofika hogy 10meccset lejátszottak x nélkül
elõbb utóbb jönnie kéne az x-nek

ez hülye logika szóval ez miatt tuti nem mond X-et 😄D
na ha neten lennék most nyomnám az over 5.5et...
én meg DNB X-et

Effe88
hát shep nem véletlenül mondott x-et akkor
így elsõ ránézésre én is azt mondtam vóna😄😄

hát az is benne van mostmár, ja.

most nézem hazai csapat mérlege 6-0-4
jön az X ? 😄DDDD
7-2 😄

2-2
na hajrá!!!!! legyen 3-2 , 4-2 😊
kraawz
kusatsu 2-2 😄

"Írtam én is már, aztán meghívós rendszer."

Csakhát el kéne dönteni, hogy legyen-e belõle valami vagy maradjon minden a régiben.

cesc fábregas

Oita már fordított is -.-
1-2 hete nemtudom melyik cspat játszotta ugyanezt! félidõ 0-2 aztán második félidõben nagyon rohamozott a hazai csapat és a 90.percben belõtte a 3. három pontot érõ találatot! Szóval remélem én is,hogy jönni fog a hazai siker
azért lehet mégis csak jo hogy az 1.9 helyett 1.4-ért dnb lett belõle. nagyon tudnám dijazni

ha nagyon tutira megyünk én egy jamaika és panama gólt adok , nemtudom mekkora eredõ oddsot ez a kettõ ki de ezt nagyon érzem... Talán még jobban mint tegnap az elche - granada mindkét csapat lõ gólt tippet
kraawz
kusatsu 1-2, halvány remény 😊

Írtam én is már, aztán meghívós rendszer.

Amúgy nálam a mai tuti az angol u21 gyõzelem. Nyerniük kell vagy kiesnek, sokkal jobb csapatuk van mint a cseheknek. Ennek ellenére lehet kikapnak, ha megint álmos fejjel mennek ki a pályára. Ami hátrány, hogy valószínûleg Welbeck nem játszik. Én bízok bennük.

REAL MADRID

szavazós cucc mikor lesz?

nyiss egyet 😄 de ez a téma is át lett rágva...
az egymás vérszívása ott is menne de azért tegyük hozzá hogy annyi nagy vita és flame nincs mint anno a chat elõtti korszakban 😊
így van segíteni kéne ! Narusco pl. elkezdte a segítést a "tuti tippjével , (ugye mint a nagyok közt szereplõ) shep ha jószándékú lenne akkor simán beírta volna ,hogy õ a vendéget is megjátsza meg az X-et is (esetleg pici idok) , erre mi történt? Nagy segítõ és csak " X lesz " hsz érkezett , útólag menti a bõrét engem csak az ilyen idegesít de én kérek elnézést nem akarok ezen vitázni !

NLN.: Oké értem , de faxa tippet ide már pls ...
no de hajrá Kusatsu , remélem 3-2re fordít a hazai csapat !!!!
Nemrég mondtam Deannek -amit ti már egyszer itt felvetettetek-, hogy nyitni kéne egy saját fórumot.

cesc fábregas

ja nemtudom mirõl beszélek és végül igazam van , te magad is leírtad mire tettél 😊 de mindig így van ez , de legalább narusco hozzászólására mikor válaszoltál ,hogy " X lesz " akkor odaírhattad volna h vendégre is megjátszod és már megint te vagy a zseni aki mindig nyer de mikor alkalom van rá a tippadásra akkor csak az egyiket mondod , végül meg kiderül h mást is teszel...
mind1 , hagyjuk csak érdekes egy faszon vagy és bíztosan nekem nincs igazam meg én nemtudom mirõl beszélek 😄DD

- közben ugye "X lesz" de kimagyarázom magam, hogy 2esre is raktam így megint zseni leszek xDDDD LOL 😄 áéáááá szakadok most 😄
Attila8805
Palmeiras Avai 1 @1.5
Molde Sogndal 1 @ 1.4
Velez Racing Club 1 @1.7
Norrkoping Helsingborgs 2 @1.9
Arsenal FC Estudiantes 1 @ 2.1
Ukupan koef : 14

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kraawz
kezdem ismét érezni, miért is hanyagoltam a topikot<#whatever>

Bírom ezt a topikot, egymást kellene segíteni, ehelyett egymás vérét szívjátok. 😊

REAL MADRID

grebber
Oroszország - Szlovákia H 1.05 68-66
Fehéroroszország - Nagy-Britannia H 1.10 55-40
Csehország - Izrael H 1.08 72-56
Franciaország - Horvátország H 1.07 86-40
Helsinki JK - Rovaniemi PS H 1.17 5-1
Shamrock Rovers - Galway Utd. H 1.11 4-0

500--> 865FT <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

adok tippeket 😄 hála a chatnek amit bevezettél :d tegnap is jött 2 😄 és már két és fél nappal elöre mondtam lehet tenni 😄 söt azt is oddsokat is lefogják vinni és le is vitték :d -2es odds jött ki : d szoval hush hush 😊

Shep
Már megint nem tudod mirõl beszélsz csak jópofáskodni próbálsz, ami már megint nem sikerült 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
*2-t, nem x2-t

tudod õ kombiba játsza 😄 egyik helyen X-re rakta míg a másik helyen vendégre... szóval neki mind1 milyen eredmény születik tuti nyerni fog xDDDDD
Shep
De végül x-et meg x2-t raktam biztos ami biztos alapon. 😊

Tigristank
Azt mondtad X lesz. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tudod aki nem ad tippet arra nehéz egyszer is azt mondani ,hogy elmegy a mérkõzés amit jónak vélt , szóval szerintem csendben leülhetsz a sarokba!
Személyeskedésbe meg mégegyszer ne menjünk át...
Shep
Egész jó, Kyoto már 0-2

én meg elõször gondolkodtam a Sapporo-n... aztán megláttam ezt a fos kusatsu-t

kraawz
nekem van téve kumamoto is, annyira rosszul nem állok 😊

;D

ki kell ötleni a nap további részére a menekülõútvonalat.
sao paolo szimpatikusnak tûnik

kraawz
elég lazán fog elmenni ez a kyoto meccs elsõ ránézésre <#levele>

hát nem igazán 😄