Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami érdekes lehet az a back/lay fogadás, azaz a mellette/ellene.....

Aminek lényege hogy ritka, hogy egy meccs 0-0 legyen.... MOst megy pl a Haugesund - Start meccs. Meccs elõtt az x-re lehetett tenni 4x ért, hogy döntetlen lesz. Azaz back x-re, döntetlen mellett vagy. Felteszel mondjuk rá 5€. Ha egy csapat gólt lõ, akkor általában az x odssa felmegy. Most is ez történt felment 1-0 után a x szorzója 6,2x-re. Ekkor megtolod lay x-et, azaz döntetlen ellen 5€. Így hátradölhetsz, mert nyersz.... Ha egyik csapat nyer, akkor 5€ * 4 = 20 €, amibõl tisztán 10 €, ha mégis x lesz, akkor 5€*6,2 = 31 €, tisztán 21.....

Shep
Az a baj ,hogy egyre inkább nem igaz a szorzós dolog, mert egyre kisebb a különbség egy hagyományos jobb iroda szorzója és a BF szorzója között amibõl ha levonod a nyereség után fizetendõ %-ot a végén szinte ugyanott vagy. Lóverseny az amire tényleg érdemes fogadni a BF-en mert annál lényegesen jobbak a szorzók akár több 10%-al is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

THeArrow
xdddddddd 😄D "megöllek, köcsög" xDDDDDD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Effe88
öreg torrente zseniális😄😄

tviktor91
De én csak azt nem értem... hogy lehet egy olyan szar csapatnak mint a real madrid szurkolni?
Te nem vagy a fiam...te az emberiség szégyene vagy ...😄DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Effe88
ebbõl hamarosan megint ban lesz
már látom😄
klónom

tviktor91
NAA tételek ARGHH!H!HH!!!!

tviktor91
Hálát adok a madridnak
Hogy velünk van
Hogy éltet
Hogy szeret
Hogy kedvel
S majd mikor leszáll az úr
Jön a barcelona
és megint kikaptok 5-0ra.

Egy kis okosítás 😄

Shep
Te nagyon hülye vagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tviktor91
Tuti tipp
A célom az, hogy jó legyek
Hû társam oldalán,
Oly sok a harc, a küzdelem,
De gyõzelem vár ránk!

Kalandra hív a messzeség
Így megismerhetem.
A Pokémonok hû szívét,
Mely így ver odabenn!

Pokémon! Szerezd meg hát mind!
Csak te és én,
Mi gyõzünk a legvégén
Pokémon!
Ó, te igaz barát,
A gyõzelem vár ránk.

Szívünk együtt ver,
Az út végén vár a siker.
Vigyázz rám, ó te jóbarát!
Pokémon!
Szerezd meg hát mind!
Szerezd meg hát mind!

Ki szembeszáll, az elveszett,
Hisz szívünk oly erõs,
Lelkünk a harctól nem remeg,
Hát tarts velünk és gyõzz!

Egy jó csapat, kit itt találsz,
Sok igaz, hû barát,
Feltartalak hát, ne tétovázz
Jöjj, nagy út vár ránk!

Csak te és én,
Mi gyõzünk a legvégén! Pokémon!
Ó, te igaz barát, a gyõzelem vár ránk.
Szívünk együtt ver,
Az út végén vár a siker.
Pokémon!
Szerezd meg hát mind!
Szerezd meg hát mind!
Szerezd meg hát mind!
Szerezd meg hát mind!

Csak te és én,
Mi gyõzünk a legvégén! Pokémon!
Ó, te igaz barát, a gyõzelem vár ránk.
Szívünk együtt ver,
Az út végén vár a siker.
Pokémon!
Szerezd meg hát mind!
Szerezd meg hát mind!
Pokémon!

thx neked is meg másnak is!

hülye vagyok mert jamaikat akartam írni mexikó helyett <#falbav><#idiota>
Effe88
usa bajnoki azért nem tuti szerintem
azt biztos nem tenném

Shep
vasárnap 19.
0:00 Mexico
'48 De Nigris
'66 Javier Hernandez
2 : 1 Guatemala
'5 Carlos Ruiz
0 : 1 Half-time

19:00 Jamaica -- : -- United States
22:01 Panama -- : -- El Salvador

Tigristank
Panama ma/holnap 00:00-kor, Mexikó pedig 06.23-án 01:00-kor.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Na tessék 2 tipp (nekem is úgy mondták de bõven pluszos helyrõl van). Rakni csak saját felelõsségre. Tudom ,hogy most az lesz, hogy na most azért idelökött nekünk valamit a mocsokja de nem izgat 😊

Portland Timbers v Red Bull New York
OVER 2.5 GOALS

Haugesund v IK Start
OVER 2.5 GOALS

mexikó és panama mikor játszik? eredmények.com-on nem találom sehol :S
Effe88
te mirõl beszélsz
el vagy tévedve nagyon

Effe88
ezt jónak írod
én midig beírtam a tippeket meg leírtam a véleményemet ha megkérdeztek

Tényleg nem ártana elgondolkodni azon a saját fórumon.

cesc fábregas

nem értem mi ez a hirtelen váltás :S mintha nem is te lennél...
utánanézni -> ha valamit véletlen figyelmen kívül hagysz??? vagy veled olyan nem történik h valaminek utánanézel de valahogy adott dolgot nem veszed észre? 😮
lehet tul szar ember vagyok, hogy megpróbálok néha segiteni másokon, és elvárnám hogy õk is tegyék ezt, még akkor is ha nekik ebbõl semmi hasznuk nem származik, csak 10mp elveszik az életükbõl
más blogokon mindenkinek válaszolnak, megindokolnak mindent, és 56x jobb a hangulat mert az ilyen önzõ faszokat kinézik

Effe88
na remélem nem törli ki

mit beböfögni felnõtt emberek vagyunk utána kell járni a dolgoknak
ennyire egyszerû

lol ezzel adtál banánnak egy ötletet (köv. nickneve.: halál ) <#nevetes1>
mennyire jo itt oltogatni az embereket, mi? de még mindig nem értem miért nehéz rendes mondatot beirni, és inkább csak beböfögni valamit...

a nevetés jót tesz az embernek így jobb ha nevetnek mintha utálnának - viszont ha van "1-2" ember is akivel normális körülmények között szót értek az már bõven jó 😄 és hidd el van ...😊
Viszont szépen terelsz... na hagyjuk , szió 😄
Effe88
hát ezek már nem véletlenek
valahogy mindig az én hozzászólásaim esnek áldozatul
de már le szarom írjon ide a halál

ha a nevem leírod akkor pls helyesen tedd ,egyébként vita befejezve
Shep
Javítanám nem csak ez a topic röhög rajtad.

Shep
Lehet, hogy én kész vagyok de a topic mégis rajtad röhög. Engem csak utálnak 😊

tviktor91
Ezaz flém on.😄 Shep megint a középpontban,meg persze din😄

hát a többes szám nekem azt jelenti hogy vannak mások is de bíztos megint én vagyok a hülye és én értelemezem rosszul amit írsz 😄DD
viszont ha nincs más - nekem meg nem kell a segítség akkor mia gond,?? :S tényleg kész vagy ember... de egyébként régebben még a vitáink elõtt se nagyon nyomtad a tippjeid szóval nem kell rám hívatkoznod...

effe.: véletlen volt most !!!! irtam pm-ben is h rakd be mert tényleg véletlen volt
lol én még eltudtam olvasni 😄DD narusco "ellen" szóltál és törölve lettél ez ilyen egyszerü hová gondolsz ilyen kemény szavakat amiket te irtál bennthagy? 😄 föleg narusco "ellen"? xd

tviktor91
fppfpfpfppf...van pótéreccségi is .. xD

Effe88
kösz dean
semmi szart nem írtam
köszi mégegyszer hogy kitörölted.:S

Shep
A hozzád hasonlók nem azt jelenti, hogy van más is. A fõ oka te vagy, ennyi az egész. Mostanában alig írok ide úgyhogy ...

ha meg azt irtam neki hogy "légyszi irj pár sort az nhl tippekhez, mert szeretnék tanulni is belõle nem csak a tippet látni" akkor le vagyok oltva hogy minek az, örüljek a tippjének

általában ezt megnézem én is, de már annyi mindent keresgélek hogy ez most kimaradt
de nem errõl van szó, nem hiszem el hogy ilyen önfejû meg irigy valaki hogy ezt nem lehet beirni

errõl (is) beszélek...
ezt mindenki tudja ,hogy át kell nézni a tippet , ezzelsemmi újdonságot nem mondtatok 😄DD

shep.: ha nem akarsz segíteni akkor miért vagy itt? -költõi kérdés , nem kell rá válaszolni - 😄
sztem elhúzhatnál innen , viszont ha segíteni nem akarsz akkor mnek írod be az X-et mint tippet , közben meg vendég sikert is raksz lol

"hozzám hasonlók"
1.. nekem nem kell a segítséged fõleg nem a tippjeid ( 2szer megszívtam a jó tippjeid azóta nem is rakom meg amit mondasz nhl-t , lóverseny szintén megint jó tipp volt -> az is elment , persze azért nem hibáztatlak mert azt tényleg poénból raktam
2. kik a hozzám hasonlók? ezek szerint több is van , azért nyugodtan felvállalhatnád hogy kikre gondoltál... (de gondolom nem fogod mert ahhoz nincs bátorságod)
beirni kibaszott nehéz lett volna azt hogy
"srácok még sosem nyert a kusatsu a kyoto ellen, nem tenném"
ezt is Monoton irta be azután, hogy shep már nyomta az észt

Effe88
mindegy neki
majd apuci eltartja😄😄
aztán elfüvezget😄😄😄

Shep
Menjél inkább tanulni, mert csúfos bukás lesz a vége 😊

A Rosenborg nyerni fog.

cesc fábregas

tviktor91
Mindég minden körülmények között.

Effe88
"azért egy normálisabb játékos tényleg átnézi a statos mégegyszer és meglátja, hogy nem olyan tuti"

ebbe van az igazság mindig utána kell nézni
soccerway.com

és meg is van az infinite money 😄

tviktor91
Annyi biztos.

tviktor91
Mért nincs olyan fogadás hogy 12NB X..azaz 1,2 NO bet x
😄DD