Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mint említettem egy ideig nem játszok , egyszóval nagyon bízom a tippben és ezért merem felrakni a pénzem s vállalva ezzel ,hogy 2-3 hétig inkább csak az eredményeket figyelem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
NLN: úgymond nem érdekel a stat mert nekem az a lényeg ,hogy nyerjek 😄 most a meccs elõtt is felrakhattam volna 7k-t de ezért osztottam el mert mindenképpen szánok ennyit a vendég gólra csak bízom abban is h nem fognak az elsõ 15perc körülig gólt lõni így picivel több pénzt tudok ebbõl az opcióból kisajtolni
a gólt egyébként a 60.perc környékére saccolom 😄
NO de reggelre minden eldõl / ledõl 😄
igen tuti sokan megrakták 😄
Nem célom, hogy sokan rábasszák a pénzüket , csupan ha egy embernek is ezzel segítek és nyer vele az már jó és akkor nem feleslegesen koptattam a körmöm!
sõt tuti megrakják azok utan is ,hogy két napja nyerõ szelvényeket írtam be elõre xD
mindegyis de tuti lesz olyan aki miattam rakja meg a vendég gólt , hiszen követte az elõzõ napi tippjeim és azok jöttek így azt gondolják ez is jön!
a 80% írás meg ugye szerintem elég mérvadó mert ilyet nagyon ritkán írok mikor valamit nagyon bíztosra veszek
no de a te tippedbõl meg tuti nem rak senki , hiszen nem is adtál mára semmi tippet 😄DDD
egyébként, hogy a kép teljes legyen!
az élõ fogadást a 20 perc körül tervezem megtenni, körülbelül akkor mikor a szorzó 2.00 fölé megy
Szóval alszok ->telo-t beállítom csörgésre -> fogadok (feltéve ha nem lesz 0-1 az állás már idõ elõtt) -> lefekszem -> reggel felkelek megnézem eredményt -> örülök xD
REAL MADRID
shep vagy annyira öreg hogy nehézkesen forognak az agytekervényei vagy annyira fiatal ,hogy még nincs annyi esze h ezt felfogja xD inkább elõbbire tippelek... -ezen shep nehogy megsértõdj !
Akkor gyenge poén volt. Mondhatni kritikán aluli 😊
-.- , ez a jel neked nem mond semmit? 😄 meg pont te kérded aki sose mond tétet????
7k az egyenleg
5k-val megraktam a gólt 3333 jöhet
2k-t hagyok élõ fogadásra
szóval ami neten van pénzem 100%-a felmegy rá 😊 szóval igen , ennyire bízom a tippemben , hogy másnak nem merek rá 100%-ot mondani
ha nem jön akkor 1-2-3 hétig nem játszok mert most erre az idõszakra ennyi pénzt szánok
Remélem ezzel az infoval mostmár sikerült a tippem erõsségét és a kétségeket eloszlatni
fel is rughatna btw xd
am meg monoton...solo morgán párosrol leszállni már rég le stipistopiztam és alex morgant is kispéciztem xddd ráadásul ezek nemjo képek xd

ferrari.: ha beléd akartam volna kötni akkor nem rakok oda smile-t hanem felkiáltójelet max... sima kérdés volt de ha tudom hogy ilyen nagy baj akkor inkább hagyom a fenébe 😄
Tudod azelõtt is volt ,hogy mondtad nem játszol mégis idõ elõtt visszatértél mint ahogy sok függõvel így van ez (köztük én is) 😄DD szóval ezzel semmi gond és azt hittem csak utaltál be (akár mb) és abból buktad le magad ekkora összegre :S
#154331: nem , csak 5%val -.-
REAL MADRID
REAL MADRID
Soloról ez jut eszembe
REAL MADRID
usa nyeri a vb-t ezt adom! A góljuk is bíztos.. sõt a 1.5over az õ részükrõl is borítékolható szerintem
miért veszi sok ember a választ néha magyarázkodásnak ?! ezt nem értem...
Kikértem 75K, benn hagytam 10K, ami elment Aachenen, az este meg találtam 98 Ft-ot Bwinen amibõl csinálta 122 Ft-ot az over 1,5-tel, amit aztán elbaxtam Argentín továbbjutáson.
Esetleg arra nem vagy kíváncsi, hogy mikor megyek szarni?
azt modtad nincs pénzed erre kiderül ,hogy csak van 😄 most mikor haudtál? 😮
shep,gaba: a gól megtéve valóban! de élõbe is tervezem a 20.percben , esetleg ha addig nem találnak be akkor nagyobb szorzóért is elkapjam