Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak a szokásos...<#lama> 😄 de mindjárt ir egy hosszabb ki smondandod hogy mennyire nemlát nyerö tippeket senkitöl vagy nem is tudom...

Shep
Hát elég hülye módszer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem vagyok normális , de ezt mindeki tudja xD
mint említettem egy ideig nem játszok , egyszóval nagyon bízom a tippben és ezért merem felrakni a pénzem s vállalva ezzel ,hogy 2-3 hétig inkább csak az eredményeket figyelem

Shep
Te rosszul keltél, vagy mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mennyé is tippmixelni

jajj ez két napja nyerö szelvényeket irtam be elöre lol meg elözö napi...nah inkább mek lottozo o.o

kuss már

nem sírok maximum akkor ha utolag kiderül ,hogy venezuela büntetõt hibázott plusz lõtt 1-2 kapufát 😄 akkor igen sírni fogok mert így nem jó bukni...

NLN: úgymond nem érdekel a stat mert nekem az a lényeg ,hogy nyerjek 😄 most a meccs elõtt is felrakhattam volna 7k-t de ezért osztottam el mert mindenképpen szánok ennyit a vendég gólra csak bízom abban is h nem fognak az elsõ 15perc körülig gólt lõni így picivel több pénzt tudok ebbõl az opcióból kisajtolni
a gólt egyébként a 60.perc környékére saccolom 😄
NO de reggelre minden eldõl / ledõl 😄
Shep
Ja csak éppen egy normális játékos nem rak 80%-ot semmire, mert ha nem jön akkor mi van a maradékkal bohóckodik?

nekem elég ennyi is...
igen tuti sokan megrakták 😄
Nem célom, hogy sokan rábasszák a pénzüket , csupan ha egy embernek is ezzel segítek és nyer vele az már jó és akkor nem feleslegesen koptattam a körmöm!
sõt tuti megrakják azok utan is ,hogy két napja nyerõ szelvényeket írtam be elõre xD
mindegyis de tuti lesz olyan aki miattam rakja meg a vendég gólt , hiszen követte az elõzõ napi tippjeim és azok jöttek így azt gondolják ez is jön!
a 80% írás meg ugye szerintem elég mérvadó mert ilyet nagyon ritkán írok mikor valamit nagyon bíztosra veszek

no de a te tippedbõl meg tuti nem rak senki , hiszen nem is adtál mára semmi tippet 😄DDD
azért ugy kemény élöben fogadni egy meccsre ha nem is nézed csak 20. körül dobsz egy V gólt lol közben meg volt 6 H kapufa meg 75-25ös labdabirtoklás xd

nemhiszem az övé xd

Shep
Vagy sírsz, mert az is benne van.

a te szelvényed? 😄 gratula ,bátor húzás volt (legalábbis számomra az)
Shep
Az a baj, hogy neked többnyire csak ilyet sikerül. 😊 Mondjuk biztos sokan rárakták a 100e-es bankrolljuk 80%-t 😊

ok

egyébként, hogy a kép teljes legyen!
az élõ fogadást a 20 perc körül tervezem megtenni, körülbelül akkor mikor a szorzó 2.00 fölé megy
Szóval alszok ->telo-t beállítom csörgésre -> fogadok (feltéve ha nem lesz 0-1 az állás már idõ elõtt) -> lefekszem -> reggel felkelek megnézem eredményt -> örülök xD
nemtud mindenki erõs poénokat gyártani , néha kell ilyen kritikán aluli is 😄
Shep
Erre inkább nem mondok semmit.

FERNANDINHO1997

<#mf2>

REAL MADRID

neked legalább leesett a tantusz <#eljen>
shep vagy annyira öreg hogy nehézkesen forognak az agytekervényei vagy annyira fiatal ,hogy még nincs annyi esze h ezt felfogja xD inkább elõbbire tippelek... -ezen shep nehogy megsértõdj !
Shep
Nem, nekem az a jel semmit nem mond jól sejted.

Shep
Szereted ha fájdalmat okoznak?
Akkor gyenge poén volt. Mondhatni kritikán aluli 😊

te tényleg ennyire hülye vagy csak tetteted?
-.- , ez a jel neked nem mond semmit? 😄 meg pont te kérded aki sose mond tétet????
7k az egyenleg
5k-val megraktam a gólt 3333 jöhet
2k-t hagyok élõ fogadásra
szóval ami neten van pénzem 100%-a felmegy rá 😊 szóval igen , ennyire bízom a tippemben , hogy másnak nem merek rá 100%-ot mondani
ha nem jön akkor 1-2-3 hétig nem játszok mert most erre az idõszakra ennyi pénzt szánok
Remélem ezzel az infoval mostmár sikerült a tippem erõsségét és a kétségeket eloszlatni
szerintem csak poénkodott és azért irta az ötöt amugy xp
fel is rughatna btw xd

Shep
Felrúgna, mint a bolondgombát 😄 (Az amcsiknál azért van pár dekoratív játékos)

Shep
Akkor látszik mennyire bízol a tippedben. Mondod a 80-at de megrakod 5-el. Kabaré 😄

lol han solo és nemtudtad vagy mi O.o
am meg monoton...solo morgán párosrol leszállni már rég le stipistopiztam és alex morgant is kispéciztem xddd ráadásul ezek nemjo képek xd

így hirtelen nem rémlett , mivel kurva régen láttam csillagok háboruját... de mind1..

ferrari.: ha beléd akartam volna kötni akkor nem rakok oda smile-t hanem felkiáltójelet max... sima kérdés volt de ha tudom hogy ilyen nagy baj akkor inkább hagyom a fenébe 😄
Tudod azelõtt is volt ,hogy mondtad nem játszol mégis idõ elõtt visszatértél mint ahogy sok függõvel így van ez (köztük én is) 😄DD szóval ezzel semmi gond és azt hittem csak utaltál be (akár mb) és abból buktad le magad ekkora összegre :S

#154331: nem , csak 5%val -.-
FERNANDINHO1997
Kulturbarbár 😄D

Shep
Ugye nem azt mondod, hogy eddig nem tudtad ki az a Han Solo?

Ha nem kell magyarázkodni, akkor mi a faxnak kötsz az emberbe? Hazudott a ****** Kemény 122 Ft-ról van szó gondolhatod, hogy nem beutaltam....

Shep
De a bankod 80%-val?

FERNANDINHO1997
bEUGRATÓS KÉRDÉS VOLT :d amugy ezen a VB-n már alig játszott -.-'' miért ?

A Német válogatottban.

REAL MADRID

Vagyis a Tökéletes fegyver? 😄D Am nekem meg Han Solo de hát ez nem érdekes 😄

REAL MADRID

FERNANDINHO1997
és holvan Birgit Prinz ? 😄😄:?D:?:X?:?Y:?DD

a tökéletes katona 😄DD
Soloról ez jut eszembe
Ugyanmár Solo kivédi a szemüket is, Morgan meg vág 3at 😄

REAL MADRID

elég kemény lenne ha argentína és brazília is kiesne...

usa nyeri a vb-t ezt adom! A góljuk is bíztos.. sõt a 1.5over az õ részükrõl is borítékolható szerintem
nem kell magyarázkodni , elég lett volna annyi h találtál pénzt és kész...
miért veszi sok ember a választ néha magyarázkodásnak ?! ezt nem értem...
Én se mernék tenni nõ vb döntõre, ezek a japók okozhatnak meglepit, mint ahogy tették eddig is. A svédeket, ahogy elintézték az nem volt gyenge, + elõtte ugye a németeket....

FERNANDINHO1997
Japan fog nyerni

Úgy imádom mikor magyarázkodnom kell számomra ismeretlen alakoknak, akik még számon is kérik az embert, de mi alapon azt nem vágom!

Kikértem 75K, benn hagytam 10K, ami elment Aachenen, az este meg találtam 98 Ft-ot Bwinen amibõl csinálta 122 Ft-ot az over 1,5-tel, amit aztán elbaxtam Argentín továbbjutáson.

Esetleg arra nem vagy kíváncsi, hogy mikor megyek szarni?

akkor mi van az aachennel?? 😮
azt modtad nincs pénzed erre kiderül ,hogy csak van 😄 most mikor haudtál? 😮

shep,gaba: a gól megtéve valóban! de élõbe is tervezem a 20.percben , esetleg ha addig nem találnak be akkor nagyobb szorzóért is elkapjam
Semmin 😄 Kikértem 75K-t, amit benn hagytam az elment tegnap 😄

elõtte min ment el a nyert 70k?

De ha fogadni lehetett volna ki baxxa el 11-est, az fix Tevezt mondtam volna 😄😄 Az egy akkora túlértékelt pancser, hogy szó nincs rá 😄😄

aD:ASD:SA😄:SA