Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a video egy célzás akart lenni arra ,hogy mindenki linkelheti a kedvenc zenéit, de ez a topik még mindig sportfogadásos
narusco: na ezt hívom igénytelen rocknak
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
<#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor>
REAL MADRID
Döntetlen @ 3.20
Hansa Rostock @ 1.83
Rosenborg @ 2.30
Servette @ 2.05
GAIS @ 1.85
Molde-1.0 @ 1.85
Seven-Folds, 1 bet * 750,00 HUF
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
REAL MADRID
REAL MADRID
orosz kupa 1 vagy 2 fordulós? amennyiben 1, ezek érdekesek lehetnek
243 Volgar Asztrahan - CSZKA Moszkva V 1.25
244 Volga Uljanovszk - Anzsi Mahacskala V 1.30
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
REAL MADRID
Amugy apám szelvénye volt 😄
REAL MADRID
Mindegy mi lesz a végeredmény semmiképpen sem fogok itt villogni, hogy jött a tippem ! Én ezt elkönyvelem magamnak és kész...
Videoton-sturm graz-ra azt mondom hazai siker meglesz de sajnos a sturm lõni fog egy gólt 😞
Reméljük nem ez fog bekövetkezni...

REAL MADRID
cesc fábregas
japán verte svédországot 3-1re viszont svédek (igaz még a csop. kör elsõ fordulójában) meg usat verték 2-1re ... szóval lehet rendes játékidõben döntetlen lesz
shep: nem értem akkor sokszor miért állsz le vitázni velem 😄 megint kihátrálsz xD 😄 😄
Molde @ 1.50
FC Levadia Tallinn @ 1.50
Stromsgodset @ 1.66
Four-Folds, 1 bet * 2 209,00 HUF
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
usa nyeri a vb-t, chilei gólban biztos vagyok. Molde/Cruzeiro/Köbenhavn közül az egyiket mellé tenném sima 3esélyben. esetleg brazil gól...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
wufra.: venezuela gól a mai tuti de csak én mondom 😄 a többiek legalább megcáfolnának , megerõsítenék a tippet vagy ellenérveket hoznának ehelyett inkább a támadás megy minthogy érdemben nyilatkoznának a mérkõzésrõl ha már terítékre került... 😞
én brazil továbbjutásban bízom, de valóban van rá esély
te mit mondasz molde/usa nõkrõl?
Pedig elhiheted nekem is volt jó pár kezdõ év mikor csak úgy repültek a forintok tõlem , vissza szállni meg nem nagyon akartak xD - mondhatni én voltam a kicsi weed -
szóval a módszert addig ne fikázzuk míg a sajátod nem árulod el, jó?! Mert ugye lehet a te módszered még hülyébb 😊
az meg hogy ha elözö nap nemjött nem is érdemes...hát ez...mindegy...
nah hajrá
egyébként az arra jó, hogy az illetõ érzékelje formába van-e a tippadó és a tippek jönnek vagy sem 😄 ha nem jönnek az elõzõ napok tippjei akkor nem is érdemes elkezdeni rakni a tippadó tippjeit
de ez nem csak velem fordul elõ ha nem tudnád 😄 hányszor volt itt olyan akinek jó szériája volt és egybõl mindenki azt kérdezte mit rak következõ napra...
egyszer benne vagy a mélységben máskor meg a csúcson
biztos vagyok benne , max. 1 hét és amit beírok nem jön de már múltkorába is mondtam most már nem írok 56 tippet elõre hanem inkább csak párat de az viszont legyen biztosabb 😊