Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
fél év eltiltást megér <#idiota>

Effe88
te tudod:D:D
ja meg conte is ott van:D
ha beindítja a bundás kapcsolatait akkor sima juve win lesz<#idiota>

tippmix945
azért én juvénél már nem számolok ezzel,hogy még veretlenek és tuti kikapnak már tavalyi bajnokság után :D:D:D

Effe88
álmodj királylány:D

City meccsen jó a bíró :D:D Fellaini 16 oson belül kezel erre szabadrúgás 16 oson kívûlrõl :ASD:AS:D:AS:Das

Forza Italia
most még nevetsz hamarosan meg fejet hajtasz a csapat elõtt :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Effe88
marchisio:D:D:D
pogba:D:D:D:D
lichsteiner:D:D:D:D
asamoahD::D:D:D
matri vucsinics jó egy celtic ellen valóban meg egy pescara ellen

ettõl függetlenül 50-50% a párharc
az olaszok nagy elõnye, hogy olaszok:D és a németeket mindig megszopatják:D
gólt már régen kaptatok a bl-ben mostkaptok majd ne aggódj
ja és még veretlenek vagytok a bl-ben
most már lesz vereséget az is fix
jó meccs lesz

tippmix945
dortmunddal egyetértek,oda-vissza verni fogják a malagát,akármilyen erõsek is hazai pályán a spanyolok,a Real nehezebben,de továbbjut a Galatasaray ellen,a Barca szerintem meg kiesik PSG ellen,Párizsban játszanak egy 0-0-át,idegenben meg 2-2 és továbbmennek a franciák,a Juvét már BL elõtt döntõbe vártam,ott is lesznek :D

Forza Italia
kihagytad MArchisiot aki jelenleg az egyik legjobb középpályássá nõtte ki magát. Ott van akkor még Pogba aki bármikor képes akár csereként is szint vinni a játékba. A két szélen az Asamoah-Lichsteiner kettõs szintén nagyon jó. Csatársorba igaz vannak hibák de ha kicsit jobban koncentrál Matri és esetleg Vucsinics is képes lesz komolyan venni egy meccset akkor itt akármi lehet.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rockynhooo
Mondjuk Chievotol azért szarnék mindenki helyében <#eplus2>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Persze én sem azt mondom, hogy létrehoztak egy olyan unikum dolgot mint a tiki taka vagy valami. De ilyen szinten lekicsinyíteni õket, mint az elõzõ hozzászóló tette az azért elég merész. Azért nem egy Chievorol van szó :D

Csatársor ahogy írtad jó nagy szar, de ezet a srácok is elismerik a topikban. Matri - Q kettõs van a pályán akkor megy a legjobban talán.

Viszont a Buffon , Barza , Chiello , Vidal , Pirlo , Marchisio tengely elég baszatós, de ezt írtad kb te is.

Bayern esélyesebb én is azt mondom, na de azé azt írni ,hogy szégyen lenne kiesni az olasz bajnoktól aki veretlenül nyert Seri A-t :D

Effe88
buffon-barzgali-chiellini-pirlo-vidal
ezek jó játékosok de a többi elég közepes

most a matri-bendtner-anelka-vucsinics csatársort nem tudom komolyan venni:D
persze lehet anelka lõ három gólt, nem lehet tudni:D

azért a Juvét ledegradálni:)

Nem láttad te, hogy Conte milyen módon szedte össze a csapatot ráadásul a keretet megnézve nem gyenge csapatról van szó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
én szoktam nézni
mondjuk annyira nem nagy szám
a juve csatárok kifejezetten szarok
a kapus-védelem-és pirlo viszont nagyon kemény
50-50%
és már a bayern topikba levezettem miért örülök a juvénak:)

1.a juve még nem kapott ki a bl-ben( 8 meccsen), most már tuti ki fog:)
2. a juve az utóbbi 5 bl! meccsén még gólt se kapott, most fog bõven:)

szerintem nem lenne szégyen... Itt a negyeddöntõben búcsúzni bárkitõl nem szégyen...

A malaga hazai pályán nem hiszem,hogy ki fog kapni a dortmundtól, nyerhetnek is !

Ami a durva,hogy a bayernnek a hátralevõ 9 bajnokijából csupán 3at kell nyernie és biztosan bajnok! (persze ha a dortmund és/vagy leverkusen botlik 1szer akkor már 2 gyõzelem is elég a bajnoki címhez.
Rockynhooo
Kíváncsi vagyok, hány Juventus meccset láttál az elmúlt két évben.

w77d
teljesen korrekt a levezetés <#eljen>

dave9004
sztem a Milan is semmi a Barcához képest, mégis kis rutinnal kiejthették volna õket most :)
Forza Italia
azt mondom annak ellenére h Juve szurkoló vagyok, tehát nem elfogultságból, h a juve kiejtheti a Bayert és nem lenne szégyen a bayernak a kiesés.

demonsss
gyenge ez a PsG a Barcához képest , max Párizsba egy x-et összekaparnak , de barcelonába tuti kikapnak , Ha a bayern nem jut tovább ez ellen a Juve ellen az évszázad szégyene lenne , meg sztem jobb csapat is a bayern , a Dortmund oda vissza verni fogja a Malagát , a Real meg csak tovább jut a Galata ellen , ha nem az nagyobb szégyen lenne , mint ha a bayern ki esne a Juve ellen

Onnan meg 1000% hogy Dortmund - Barca , Bayern - Real lesz és a döntõbe egy német és egy spanyol csapat lesz

zsivany20
De Graafschap milyen sima... már 3-0. Remélem tettétek! <#wink>

w77d
NEM BAJ AKKOR IS ÍGY LESZ <#duma><#duma>

A Kaszas
ez hulla részeg:D

tippmix945
és bayern-juve :D:D:D

Tigristank
A Bayern-Juve párharc már fel se tûnt? :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

fõleg,hogy PSG-Barca meccs lesz, így meg nehéz mindkettõnek továbbmennie
:D:D:D:D

w77d
hát ittam ma is cseppet de ezt a józan eszem is mondaná XXD

tippmix945
ja oké :D:D:D

Nézd el neki, még mindig be van baxva... :D

w77d
nem érdekes, esélyes XXD

tippmix945
az érdekes lenne XD

w77d
egy Bayern, Barca, Juve, PSG esélyesebb jóval

tippmix945
Dortmund,Real Madrid,PSG,Juve fog továbbjutni.

wolfsburg-depor duóra fogadtam...
demonsss
Na akkor Dortmund , Bayern , Barca , Real a legjobb 4 között a Bl-ben
2 német vs 2 spanyol érdekes lesz , reméljük nem saját nemzetségüek csapnak majd össze az elõdöntõben , Dortmund - Barca , Bayern - Real én erre tippelek

zsivany20
miért? <#nemtudom>

tippmix945
psg-t meg galatát felcseréltem de mindegy

Végre sikerült a totón összehozni 1 10-est!Köcsög Bayern ha gyõzött volna akkor már 11-es és 18000ft lett volna,így be kell érnem 3175ft nyereménnyel!Az is jobb mint ha a szemétbe landolt volna a szelvény!
Wolfsburg nem fog gyõzni!
zsivany20
De Graafschap - Emmen H 1.57
;)

ReszegKoldus
Ha lehetne most tuti visszamennék az idõben fogadni arra, hogy március 15-én szovjet tankok járják majd az utakat.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zsivany20
középsõ háromból el fog menni 1 vagy 2... elsõ meg az utolsó szerintem is jó!

:D:D:DD:

Forza Italia
srácok mit szóltok ehhez??

Wolfsburg - Düsseldorf H
Köbenhavn - Horsens H
Altach - FC Lustenau H
Monaco - Angers H
Marseille - Ajaccio H

odds: 8.44442

Effe88
menjetek a picsába:D:D

mcmenemen a volt játéksotok húzta ki nektek:D
ennél már csak ez lett volna jobb, ha a mehmet cakír bíró húzta volna ki a golyókat:D

Real - Galata :D:D

Spanyolokat nem kéne ennyire látványosan továbbjuttatni :D
Fuck yeah Lazio 3-1 :D Tudtam én, hogy megéri azt az 5-öst :D

A kombináltam jól elment baze, egy X se lett.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sose szoktam EL-re rakni..:D most is hiba volt. ma 250Ftból csináltam 3500-at, és EL meccseken buktam le az egészet. na még van 2500am, holnap feltöltöm és próbálok kiokoskodni. már 6500bukóm van a hónapba..:D