Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg conte is ott van:D
ha beindítja a bundás kapcsolatait akkor sima juve win lesz<#idiota>#idiota>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
pogba:D:D:D:D
lichsteiner:D:D:D:D
asamoahD::D:D:D
matri vucsinics jó egy celtic ellen valóban meg egy pescara ellen
ettõl függetlenül 50-50% a párharc
az olaszok nagy elõnye, hogy olaszok:D és a németeket mindig megszopatják:D
gólt már régen kaptatok a bl-ben mostkaptok majd ne aggódj
ja és még veretlenek vagytok a bl-ben
most már lesz vereséget az is fix
jó meccs lesz
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Csatársor ahogy írtad jó nagy szar, de ezet a srácok is elismerik a topikban. Matri - Q kettõs van a pályán akkor megy a legjobban talán.
Viszont a Buffon , Barza , Chiello , Vidal , Pirlo , Marchisio tengely elég baszatós, de ezt írtad kb te is.
Bayern esélyesebb én is azt mondom, na de azé azt írni ,hogy szégyen lenne kiesni az olasz bajnoktól aki veretlenül nyert Seri A-t :D
ezek jó játékosok de a többi elég közepes
most a matri-bendtner-anelka-vucsinics csatársort nem tudom komolyan venni:D
persze lehet anelka lõ három gólt, nem lehet tudni:D
Nem láttad te, hogy Conte milyen módon szedte össze a csapatot ráadásul a keretet megnézve nem gyenge csapatról van szó
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mondjuk annyira nem nagy szám
a juve csatárok kifejezetten szarok
a kapus-védelem-és pirlo viszont nagyon kemény
50-50%
és már a bayern topikba levezettem miért örülök a juvénak:)
1.a juve még nem kapott ki a bl-ben( 8 meccsen), most már tuti ki fog:)
2. a juve az utóbbi 5 bl! meccsén még gólt se kapott, most fog bõven:)
A malaga hazai pályán nem hiszem,hogy ki fog kapni a dortmundtól, nyerhetnek is !
Ami a durva,hogy a bayernnek a hátralevõ 9 bajnokijából csupán 3at kell nyernie és biztosan bajnok! (persze ha a dortmund és/vagy leverkusen botlik 1szer akkor már 2 gyõzelem is elég a bajnoki címhez.
Onnan meg 1000% hogy Dortmund - Barca , Bayern - Real lesz és a döntõbe egy német és egy spanyol csapat lesz
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
2 német vs 2 spanyol érdekes lesz , reméljük nem saját nemzetségüek csapnak majd össze az elõdöntõben , Dortmund - Barca , Bayern - Real én erre tippelek
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Wolfsburg - Düsseldorf H
Köbenhavn - Horsens H
Altach - FC Lustenau H
Monaco - Angers H
Marseille - Ajaccio H
odds: 8.44442
mcmenemen a volt játéksotok húzta ki nektek:D
ennél már csak ez lett volna jobb, ha a mehmet cakír bíró húzta volna ki a golyókat:D
A kombináltam jól elment baze, egy X se lett.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak