Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1,5x
arsenal meccsen over 1.5 + soton mecsen over 1,5t raktam 😄
arsenalon over 1.5
real kt gólt lõ
5k -> 7.2k
de ha a mu sima over 1.5re is lett volna 1.2es szorzó akkor megraktam volna de mivel csak 1.08 volt így kihagytam. no meg volt pár olyan mecsük amikor az elsõ félidõben gólt lõttek aztán semmi egész meccsen :S
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kulonben:
1 Catania Catania v Udinese
(Játékidõ eredménye) 03/16/2013 Egyik sem 1.80 Nyert
2 Real Sociedad Real Sociedad v Valladolid
(Játékidõ eredménye) 03/16/2013 Egyik sem 1.57 Nyert
3 Getafe Getafe v Athletic Bilbao
(Játékidõ eredménye) 03/16/2013 Egyik sem 2.30 Nyert
4 FC Salzburg FC Salzburg v SV Ried
(Játékidõ eredménye) 03/16/2013 Egyik sem 1.50 Függõben
5 Las Palmas Las Palmas v Real Madrid B
(Játékidõ eredménye) 03/16/2013 Egyik sem 1.72 Nyert
A Salzburg elvitte. :/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Liver meccs over 2,5
Liver meccs over 2,5
1,6x
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.