211992
-
dehogy, nem véletlen az se hogy a visszahordók is inkább előre futnak mint hátra még akkor is ha reménytelen, és hogy igyekeznek megfogni a labdát, hogy az ilyen bénázásokat elkerüljék :D -
jaaaa, én meg csak azt hittem hogy ha az irányítót sackelik, akkor van safety -
safety elég sokféleképpen lehet, földre viszik az end zoneban akinél a labda van, kilép a labdás az end zoneból oldalt vagy hátul, támadó szabálytalanság az end zoneban pl holding vagy intentional grounding stb talán ezek a leggyakoribbak de még van ezeken kívül is néhány mód rá :) -
van egy ilyen bár én nem láttam még, és a logóból ítélve se mai, de az alapszabályok azért nem nagyon változtak -
áhá, a punt az oké ha vissza tudják hordani, de a kickoff return is, a safety ugye az ha a az end zone-ban sackelik? mert mindig keverem a TD utáni 2 pontos akcióval :D -
ja és persze a safety is védekező csapat pontszerzés -
a punt és kick off return TD számít ide, onside kickből nem lehet pontot szerezni, az meg szép baleset lenne, ha az extra pont is érvényes lenne ennél a fogadásnál :D -
Dean Winchester #173466 tudom google a barátom de ha van egy fasza , tömör érthető leírás a játékszabályról akkor elolvasnám :D
-
hát a védekező csapat elkap egy labdát amit nem nekik szántak, és visszafutnak vele az end zone-be, és TD-nt szereznek
a speciális csapat mikor szerezhet TD-t? csak onside kicket és az extra pontot végzik ők, nem? -
Dean Winchester #173464 de ez mit jelent ? :D
szívesen megrakom az Igen-t csak jó lenne tudni mit is jelent ez :D -
ja és szerintem is under, bár nem lenne nagy baj egy 38:35-ös meccs :) -
Védekező vagy speciális csapat szerez pontot?
Igen 2.50
Nem 1.58
ez az elmúlt 5 döntőből 4-szer jött volna, vagy ha úgy nézzük elmúlt 3-ból 3-szor (itt úgyis szeretik az ilyen sorozatmegszakadós statisztikákat
) pont az az 1 amelyiken nem volt ilyen pontszerzés, annak a visszavágója jön most :D
másik ilyen az, hogy az elmúlt 3 döntőben, amelyik csapat interception return TD-t szerzett az nyert -
Rudee #173461 3/4-ek mára:
Gabon-Tunézia 2.5fölött
Wolves-L'pool félidő D
Lorient-Lyon 2.5 fölött
Parma-Juventus félidő D
Everton-Man. City 2v3 gól
Millwall-Watford H
Crotone-Pescara D
Mirandes-Ath. Bilbao félidő D
MODO-Djurgarden H
Montreal-Buffalo H
Swansea-Chelsea 2.5 alatt
(0-1) Man. Utd. Stoke D -
Szerintem under lesz. -
Dean Winchester #173459 most csak 2.2-t fizetnek a Giants győzelmére .O
54.5 gól felett vagy alatt lesz? általában melyik szokott jönni?
majd annyit tegyetek meg már ,hogy akkor szóltok ,hogy mire raktok, esetleg egy statisztikai oldal, hogy nflb-en milyen gyakran jön ez az over 54.5
-
Győztesre szerintem nem rakok, inkább ilyen punt, vagy mezőnygól távolságra gondolok de még sok idő van addig. -
én totál nem tudom, max csapat overt teszek meccs közben, sokan Pats győzelmet jósolnak mert hát Brady, de nem tudom... -
Dean Winchester #173456 A Giantsnak drukkoltam én is de csak mert az volt a kisebb csapat és a győzelmükre vmi 4es szorzó volt. ugye ez volt mikor az utolsó másodpercben dobott (vagy nem tudom mit mondanak erre) góllal nyert a Giants? Utolsó Touch Down vagy valami ilyesmi :D
Köszönöm, ezért is kérdeztem mert sport 2 logójánál az van írva ,hogy 22.00 kor kezdődik de gondoltam, hogy előtte valami tökölés van , de ezt nem gondoltam ,hogy 2 és fél órás bevezető lesz.
Esetleg tippet, vagy valamit mondanál h kire teszel ,ki nyer? Szomferi ez a kérdés hozzád is szegeződik. Mondjuk én így azt mondom ,hogy Giant megint nyer de hát tényleg abszolut nem értek hozzá -
én is úgy tudom csak a nyakával van/volt baj, megműtötték 1-2x aztán gyógyulgat... -
Narusco #173454 aha :D -
Ez az amikor hadonászott, mint egy hülye időkérésük meg már rég nem volt? -
Én a kezére emlékeztem de akkor ezek szerint rosszul, viszont idegi alapú problémák vannak nála az meg ugye azért nem ilyen befáslizzuk aztán rendbe jön dolog. -
Narusco #173451 jaa lehet te linkelted anno az nfl topikba :D -
ez a háttérképem már 9 napja :D -
Narusco #173449 -
ez a Stebe gyerek mekkora fos, anyámborogass :D -
nyakműtétei voltak, szerintem a kezével nincs baj és ha egészséges gondolom játszani is fog, legfeljebb másik csapatban -
ha eddig a giants az elmúlt két meccsén "visszavágott" az alapszakasz meccseiért, akkor most a pats is visszavághatna :)
én semleges szemmel nézve nem tudom eldönteni melyik lenne a rosszabb, egy 4 gyűrűs Brady, vagy neki 2. gyűrű...pff szörnyű dilemma :D -
hát nem tudom... optimistán tekintek a meccsre, jó kis overes meccsre számítok :D -
Azzal is mi lesz? Már a visszavonulásáról is beszélnek, persze ha nem jön rendbe teljesen a keze akkor jobban jár.
Hát én is a Giantsnek szurkolok de most nem érzem, hogy nyerni tudnának, meg ráadásul szerintem egy 0 meccs lesz az egész. -
én Manningéket hoznám ki győztesnek, már csak a tesó miatt is -
Hát azért írtam, hogy minimum 4-ig. De úgyis a hülye Pats nyer, mert nem hiszem, hogy Brady megint betlizni fog, mint 2 hete. -
"tánc, móka, kacagás"
ezen besírtam

szerintem fél 5 előtt nemigen lesz vége, és ha hosszabbítás, akkor ugye az is még valamennyi idő...
jó kis meccs lesz annyi szent, de 10-től már a Sport 1/2-n (amelyik adja majd) kezdődik a műsor -
Hát nálunk már hétfőn lesz. 0.30-tól minimum 4-ig tartani fog mivel szünetben ugyebár tánc, móka, kacagás.
NY Giants vs NE Patriots lényegében a 2007-es döntő visszavágójának lehet mondani ott ugye, mint tudjuk óriási meglepetésre (mondjuk nekem nem volt az, meg is mondtam jóval előtte) a Giants nyert. -
Dean Winchester #173439 hétvégén super bowl? melyik két csapat mérkőzik meg?
csak tényleg a lényeges infokat valaki megoszthatná..
ki az esélyes,egymás ellen mit játszott a két csapat illetve a mérkőzés pontosan mikor kezdődik és várhatóan mikor van vége -
és Cissé a QPR-ban, na erre kíváncsi leszek -
Lindegaard lesértült, De Gea beteget jelentett, a Stoke gól több mint borítékolható szerintem :D -
már nekem is, de előtte elég érdekesen működött :D -
Nekem működik -
nektek is szarakszik a bet365? nem akar betölteni teljesen az oldal...