211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • w77d
    még 1 gondolat tőlem: Mindenki azzal jön, hogy hencegek a tétekkel. nem tudtok olyat idézni tőlem, hogy hencegnék, csak beírom, hogy mit tettem mennyiért, ha elbuktam akkor meg részben magamat nyugtatom azzal, hogy nem baj, nem dőlt össze a világ. Ez nem hencegés, nem is annak szánom. Az meg hogy valakinek az szúrja a semét, hogy mennyivel játszom, az meg igazán sorry, de tulajdonképpen semmi köze sincs hozzá, mint hogy ahhoz sem hogy honnan van. És miért menjek a feketére tenni, amikor én sportfogadni szeretnék? vagy nekem nem szabad? dehogynem. Csak ennyi...
  • szomferi
    próbálj rá 100ft-tal (ha lehet) az összes meccsre over 1,5, vagy GG :D
  • Forza Italia
    este jó sok angol meccs lesz. sztetek melyik csapatok gólja biztos???
  • Rudee
    Megyeri véd, így Kazan under 1.5 :D
  • Forza Italia
  • miluu92
    Mivel van egy aranyszabály, Kazanra nem fogadunk...:D:D Na szóval ha nem lenne így akkor mindenképpen X-et tennék, félidő X-et biztosan.
  • Forza Italia
    Kazan győzelemről vélemények??
  • Angelina87
    Jó, értem...
    Csakhát gondolom, h ami neked többszázezer... az Weed számára aprópénz, és ezért van ez a sok vita, illetve hozzászólás. Ami érthető is ilyen szemszögből. ...
    Rash, igen, beleszóltam, és igazad van- most én is beleszóltam de már úgy unom, hogy akármikor jövök, tuti, hogy ez megy.
    Na, mindegy- én befejeztem!
  • bakkerman
    több százezer forint eljátsszása nem elköltésnek minősül,hanem ablakon kidobott pénznek. ha valakinek ennyi pénze van tippmixre,miért nem húzza a rá a feketére,és akkor 5 másodperc alatt kiderül,hogy dupla vagy semmi. vagy ott a tőzsde
  • ReszegKoldus
    Nekem inkább úgy tűnik ennyiből, hogy ha elveszíted, akkor elveszíted.
  • Forza Italia
    jhaaa látom :D még reggel van :D
  • Rudee
    ...és ha a fogadás nyer...
  • Forza Italia
    Tegyen meg egy 4 vagy több választásból álló gyűjtőfogadást a mai mérkőzésekre mobilon, és ha a fogadás nyer, akkor kiegészítjük nyereményét akár HUF 3,000 / € 12/USD 15.-ig.

Tehát ha megrakok 4 meccset simán és elveszítem visszaadják??? jól értelmeztem :D:D:D
  • Rash87
    nézz utána annak a szónak,hogy irónia...

S egyébként engem aztán nem érdekel,s másokat sem érdekelne,max. olyan szempontból amit #175337-ben szépen kifejtettek.
    Senki se ugorna neki,ha normálisan csinálná a dolgokat.
    Nem az,hogy azzal henceg hogy ő milyen menő,hogy xy millát bukott,meg tett fel,s aztán elment. S csoda,h mindenki "piszkálja"?

"Nem ismerlek, ez igaz, de nem szeretem, ha valaki a más hülyeségeivel foglalkozik a sajátja helyett"

Ezt nagyon jól mondod,de azért nézz tükörbe,s ezt magadra is elmondhatod,ha már ennyire beleszóltál.
  • Rudee
    Én is toltam a mobilt tegnap, mikorra írják jóvá a bónuszt?
  • Angelina87
    Üdv!
    Miért frusztrál, hogy Weed ekkora összegekkel játszik?
    Nem mindegy ez neked, miért kell állandóan piszkálni ezért?
    Irigykedsz rá, vagy a pénzére?
    Miért nem a saját házad elején söprögetsz?

Nem ismerlek, ez igaz, de nem szeretem, ha valaki a más hülyeségeivel foglalkozik a sajátja helyett- Előtted is ott van a lehetőség, hogy 2 millát szórj el, miért nem teszed meg?Mindenki előtt ott áll a lehetőség, hogy ennyi pénze legyen és azt el is költse.

• Rash87
    Jogos,azon nagyobbat nevetünk,hogy Weed ismét elbukott 2 millát... Szép életkép :)
  • szomferi
    +1
    ilyen is régen volt... a szelót amit tettem, 6/6 bukó volt, hát befosok :D:D
    a papír teniszmeccsek sorra dőltek befele, ritka szar nap egy ilyen a fogadónak :D

• Narusco
    hát w77d kommentjeit szivesebben olvasom mint a sok "pattogó" hülyegyereket, akik 2 hónapja "jáátszanak" de már azt hiszik mindent tudnak, és prémium tippeket osztanak, és a 90%a a kommentjüknek :D meg GYERÜNKMÁÁÁ meg HAJRÁÁÁ meg stb
  • w77d
    lófaszt nem szólna... pár emberrel itt régről ismerjük egymást, előbb itt vboltam mint a sok pattogó majmocska. Beírom, emrt más is megosztja az ilyen dolgait.
  • ReszegKoldus
    Most a chatből kicsit megerősítést nyer az a véleményem, hogy kb senki hozzá se szólna, ha nem érzékeltetné lépten-nyomon, hogy mennyire nem érdekli, ha ennyi meg annyi pénzt bukik, meg elszórja mindenfélére és mivel szerintem erre a fórumra nagyrészt olyanok járnak, akiknek az nagy pénz, engem nem lep meg, hogyha vannak akiknek ez nem tetszik.
  • w77d
    De, hogy pontot tegyünk a végére! Én nem szólok le senkit, ha mások sem teszik. Sajnos itt már nem azt kell kérnem, hogy "szeressük egymást gyerekek", hanem hogy léégyszives szarjuk már le egymást gyerekek. Ha ez nektek menni fog és nem köpködtök állandóan ha megjelenek, akkor minden adott, hogy megmaradjon a topic békéje és emgpróbáljunk egymás mellett békében élni a mindennapi fogadásos életünket.
  • w77d
    nehogymár tiszteljem ezeket akik a családomat vádolgatják és baszogatják... ezek kis senkiemberek.. nem lehet őket emberszámba venni
  • w77d
    meg még valami: hogy én ki vagyok? Több ezeknél az embereknél, akik már a családomat baszogatják. egyszerűen több.. és az is leszek mindig...
  • demonsss
    jól van az se szép dolog , de most ez se
  • Ferrari23
    Hát azért te is nagy koponya lehetsz már bocs :D Szidják apját, anyját személyeskednek, vájkálnak zsebébe, elmondják minden szarnak, azt mg te jössz ezután azzal, hogy és "ÉS te kivagy amúgy , hogy így leírod az embereket" ....
  • w77d
    nyugodtan szóljál bele én senki apját nem raktam be egy fórumba és nem pocskondiáztam. Mit értem el ezzel? Megmaradt a gerincem.
  • demonsss
    ÉS te kivagy amúgy , hogy így leírod az embereket , mert te mit értél el eddig most kolyan ebbe már nekem is belekell szólnom
  • w77d
    ááá nincs itt semmi téma csak pár névtelenségbe burkolózó kis megszürkült sikertelen emberke görcsöl hangosan meg vergődik, mert tudja hogyha holnap felkel ugyanúgy az a szar kis senki nímand lesz, mint eddig...
  • ReszegKoldus
    látom a chaten megint klugman slomó a téma
  • pedobear
    lindner ádám nyer?

vissza kell nyerni
  • Tigristank
    Akkor olvass vissza 50 kommentet, jó párat fogsz találni, ahol nincs összeg...
  • demonsss
    pl ki általában mindeki ír
  • Tigristank
    Sokan mások se írnak összeget, nekik miért nem szólsz be?
  • ReszegKoldus
    hadd zöldítsen, szökőév van
  • demonsss
    de összeget mindent
  • Tigristank
    Berakta, hogy mi kell neki...
  • demonsss
    ezt miért nem teszed be vagy csak zöldítgetsz ?
  • w77d
    buuuuuuuuuuuuuuuuktaa XXD
  • Tigristank
    Eddig jól állnak, mindenhol a másik csapat lőtt gólt. :DDD