211992
-
miluu92 #175875 Ahogy mondod. -
Petmo #175874 Sziasztok. Én bet365-ön tolom, de lenne 1 kérdésem. A DNB fogadas mit takar? Ha hazai vagy vendég akkor nyerek, ha dönci akkor visszafizetik? sose értettem pontosan -
248 Servette - Grasshoppers D 3,15
212 Sp. Gijón - Atl. Madrid V 1,85
207 Alba Volán - Olimpija Ljubljana 1.m. H 1,95
Eredő odds: 11,36363
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2275 Ft
mellé egy ilyen bummbele szeló -
75 Paris SG - Montpellier: Paris SG szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,16
137 Alba Volán - Olimpija Ljubljana (hosszabbítással) 1.m. H 1,60
29 Liverpool - Brighton: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,52
84 Cesena - Milan V 1,50
93 Roma - Parma: Roma szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,09
Eredő odds: 4,61253
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1385 Ft
hajráhajráhajrá -
gyerekek, Servette X rohadt esélyes, én nem merek X-re tenni sose, de remélem itt teszi valaki és nyer is vele -
miluu92 #175870 Jó mondta kétségtelen. De VB-re is igaz:D -
eisbaren #175869 ahogy haverom mondta az a lényeg Messi nem nyerhet EB-t:D -
eisbaren #175868 Holland párti?? hollandok ritkán nyernek
Madrid meglehet
spanyolok? már megint? nem hinném -
miluu92 #175867 Valencia EL (Bár mint írtam holland pári vagyok az EL-ben)
Real Madrid BL
Spanyolország EB:D:D:D -
miluu92 #175866 Én a hollandoknak drukkolok:). Szimpatikus csapat az Alkmaar-Twente páros. -
eisbaren #175865 érdekes mert 2012 lehet a németek éve
Schalke megnyerné az EL-t
a Bayern otthon a BL-t ott legalább tuti nem a Freiburg lesz az ellenfél:D
és a végén egy EB győzelem -
miluu92 #175864 Real Madridnál nem lesznek jobbak:). -
eisbaren #175863 mellesleg sztem Gelsenkirchenbe kerül a EL serleg
tudod Schalke mindig a második -
miluu92 #175862 Hát nem. Pedig évek óta jobb keret van, mint pl. egy Valenciának. Igaz idén jól összerakták a Valenciát. Nem is értem, egy Cselszi, hogy tudta megverni őket 3-0ra:D -
eisbaren #175861 arra mindenesetre kiváncsi leszek MU megnyeri e ha másért hát azért nem hogy a szuperkupán megmutassák jobbak a BL győztesnél is:DD -
eisbaren #175860 jó igaz tévedtem mert volt egy spanyol atletico győzelem de azt hiszem abban egyet értünk az atletico nem egy bajnokesélyes otthon -
eisbaren #175859 Ritkán fogadok El meccsre de ha igen az a tapasztalatom kisebb bajnokság csapataira teszik mert nekik igenis fontos az EL ilyenek
PL portugál Porto nyert EL-t
Ukrán Shaktar bár az még Uefa de jogelőd metalszt most is jött:D
-
miluu92 #175858 Inkább nem tudta.:) De önmagában nem jelent az semmit, hogy melyik bajnokságból jut oda valaki. Ha azt nézzük a világ legjobb(akkor még biztosan)/2. legjobb csapata sem tudott továbbmenni a BL-ben hosszú évekig a nyolcaddöntőkben. És ott sem erős csapatok ellen esett ki a Real. (Lyon, Roma, Liverpool) Pedig komolyan vették... Az meg egyértelmű, hogy egy kisebb csapat, mint pl. a Porto jobban felpörög az EL-re, mint egy topligás csapat. -
eisbaren #175857 Azt mondják európa legerősebb bajnokságai
angol spanyol olasz német
került El-be Liverpool Werder Juve BayerN München Villareal
egy sem tudta vagy akarta megnyerni -
miluu92 #175856 Nem emlékeztem, de most utána néztem a Thun ellen estek ki. Nem mondom, hogy nincs ebben valami, mármint, hogy vannak akik nem veszik komolyan, de összességében részemről nem állja meg a helyét ez. Persze ha nálad így van, akkor nem szabad erőltetni az EL-t:). Van más fogadási lehetőség. -
eisbaren #175855 Segítek:D
FC thun ejtette ki a Palermót
a Rómát a Slovan
nem egy barca szintű ellenfelek
szerintem -
miluu92 #175854 Bár az én nézőpontomhoz az is hozzátartozik, hogy a EL-ben nehezebb teljesíteni, mint a BL-ben. Nagyon azonos súlycsoportot képvisel az EL-ben résztvevő csapatok 70-80%-a. Egy-két kimagasló van, mint idén a két manchesteri csapat. -
eisbaren #175853 és a palermo idei kiesésre emlékszel? -
miluu92 #175852 Hát igen ezek azért érdekesek voltak. Igaz, a Samp tavaly kezdett mélyrepülésbe, ki is estek a Seria A-ból, így érdekes lett volna ha pont az EL-ben teljesítenek jól, igaz láttunk már ilyet. Juve évek óta szar volt, igaz nem éppen acélos ellenfél ellen estek ki. Palermo Napolira nem emlékszem.:) -
eisbaren #175851 visszatérve EL-re Tavalyi szezon indulók
Samp csoportkör búcsú
Juve csoportkör búcsú
Palermo csoportkör búcsú
Napoli csoportkört túlélte egyeneks kiesési szakasz egyből kizúgott
én ekkor állapítottam meg hogy az olaszokat ez nem nagyon izgatja
nekik a BL számít mert az a Bajnokok ligája:D nekik az EL-ban játszani is ciki -
miluu92 #175850 Plzen - Schalke X 1-1
Porto - City over 2,5 1-2 (Itt nagyon ment a társalgás az under 2,5-ről):D
Hannover - C Bruge H 2-1
AZ - Anderlecht H 1-0
+Udinese ami nem jött.
Ill: itt nem írtam mivel nem fogadok a MU-ra (amint látható alul:D) de hendit vártam és jött is 2-0-val. -
eisbaren #175849 mi volt a többi meccs?
-
miluu92 #175848 Ezzel (és nem Veled) nem értek egyet. Miért ne vennék komolyan az EL-t a csapatok?:) Csütörtökön is éppen én tettem fel a kérdést, akkor sem kaptam választ... Pedig 5 meccsről alkottam véleményt és az Udinese kivételével bejött. Talán ha van Di Natale akkor azt is eltalálom. És ezzel nem fényezem magamat, csak amikre írtam, hogy szerintem igen is komolyan veszik az adott csapatok az EL-t 5/4 arányban bejött. De az 5. se azon múlt, hogy komolyan veszik vagy sem. -
eisbaren #175847 Valóban nincs Di Natale de most egészen őszintén melyik csapat veszi komolyan az EL-t????? sokkal fontosabb egy BL selejtezős hely ami meglehet -
eisbaren #175846 Biztosan lesz meglepetés
de sztem
PSG otthon nem hagyja hogy letaszítsák az első helyről tehát sztem 1X
Udinese 2 vereség után van otthon biztos javít 1
-
miluu92 #175845 Udineseében nincs Di Natale. Kb. 0-át nyújtottak így otthon a PAOK ellen. -
eisbaren #175844 Levante-Rayo H
Granada-Sociedad D
1860-Düsseldorf V
Udinese-Cagliari H
és még a ráadás
Bordeaux-Lyon V
hannover-Stuttgart D -
semetka #175843 ma szerintem a meglepetések napja lesz,ezért én ezeket néztem méra:
PSG-Montpellier V
Utrect-AZ H
Udinese-Cagliari XV
Bilbao-Malaga V
de mégis ezt a szelót tettem:
Genoa-Chievo H
Alba Volán-Olimpia L H
Lecce-Siena D
Palermo-Lazio H -
Falatkenyér #175842 köszi, reméljük a legjobbakat -
ha 24 órán belül lejátsszák a meccset(tehát az eredeti időponthoz,szombathoz képest),akkor figyelembe kell venni az eredményt.
-
miluu92 #175840 Egyébként ez megint mi?:D
PAOK - Aris H 1,90 ?:D:D -
Falatkenyér #175839 Hali
AZ AEK Athén meccset szombatról elhalasztották ma délutánra, de a tippmixen még mindig le van zárva. ha én pénteken raktam arra a meccsre figyelembe veszik a végeredményt vagy 1.0 szorzó?
-
ez a hétvége is katasztrófa eddig,a schalke meg a bilbao se fog nyerni,mert akkor még in nyerhetnék :DDD -
én személy szerint örülök a marseille x-nek mert legalább nem 1 meccs vitte el a szelómat -
Szívjon le a Marseille egy ebihalat baszki, utolsó meccs volt a szelvényen!!!!