211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tippmix945
    bayern meccsre tegyétek az 1X-et!
  • Angelina87
    Á, értem, azért nézd meg az overt, hogy arra mennyit adnak, az szerintem jó lehet még:) Bár én is pihenőzök overezés terén.. És ilyenkor nehéz visszazökkeni, tudom magamról!:)
  • csuxxxeee
    Félek, hogy nem rúgnak még1-et :D, 2-3 napja nem fogadtam, most meg elszállt a bátorságom.
  • Angelina87
    az miért nem jó?
  • tippmix945
    a Gladbach jól kezdett.
  • csuxxxeee
    Ehhez találtam kis infót, hogy Vettel mégiscsak hibázott a gyors körén egy kicsit.
  • csuxxxeee
    Dortmund várhatott volna addig, hogy meg lehessen rakni a fi. 0.5 overt, mert csak 1.5-öt lehetett, azt meg nem akartam :(
  • Angelina87
    Ezt örömmel hallom vagyis inkább olvasom, és majd a lehetőségeimhez mérten egy-két tippet meg is fogok játszani!
    Most nagy öröm látni az óriási oddsokat, de sajnos még az időmérőt sem láttam, hogy kicsit is képben lehessek, meg visszatart, hogy első futam:-) Aki évek óta nyomon követi, na azt tuti nem tartja vissza a fogadásoktól;)
  • csuxxxeee
    Köszönöm a pozitív kritikát, nekem a szívem csücske az F1, ezért majd mindig írok tippeket a kalandvágyóaknak :)
  • Angelina87
    Tavaly én ritkán fogadtam F1-re, de most simán fogadnék rá így..., úgyhogy én személy szerint köszönöm az információkat, mindig öröm látni a fórumon, ha vki többet ír, nem csak annyit, mint Ferkó Dav tippjeire. :)

Dav, sose bánd Feri véleményét, legalább te írtál jó sok tippet, amiből bárki kedve és saját belátása szerint válogathat!
  • csuxxxeee
    Vagy 1.40-ért Rosberg (7) Alonso (12): Rosberg 1.40
    Ez a Ferrari egy nagy kalap kutyagumi, ha nem lesz technikai probléma vagy baleset, akkor sima Rosberg. Természetesen ezeket kisebb tétes szelvényekre érdemes tenni, mert technikai sport, minden benne van, ráadásul Melbourne egy félig utcai pálya, gyakori a totálkár.
  • csuxxxeee
    Bocsánat, Vettel 6. Schumacher 4. helyről indul.
  • csuxxxeee
    Aki szeretne mégis F1-re rakni, találtam egy érdekes fogadást, ami jó lehet:
    Vettel (5) - Schumacher: Schumacher 2.10
    Nagyon jónak tűnik a Mercedes az időmérő alapján, Rosberg is verte volna mindkét Red Bullt, hogyha nem hibázik bele a körébe, a Red Bullban pedig ennyi volt az időmérőn + Vettel szerintem ideges lesz a vártnál rosszabb szereplés miatt, ezért akár egy hibát is kinézek belőle, így könnyedén összetörheti a gépet + Schumacher a legjobb a mezőnyben rajtnál.
  • tippmix945
    szavadon foglak
  • csuxxxeee
    Ha ez így lesz, akkor all-int nyomok APOEL BL győzelemre.
  • tippmix945
    simán Schumacher nyeri a holnapi futamot.
  • szomferi
    akkor így már érthető... én csak fél szemmel néztem, meg mikor fogadtam Vettelre :D
    de amúgy annyira nem követtem az eseményeket a szezon előtt
  • csuxxxeee
    Persze, csomó szabályváltozás meg ilyenek. Egyébként én nagy F1 rajongó vagyok, de szerintem arra nem nagyon szabad rakni.
  • szomferi
    ennyit változtak volna az erőviszonyok a két szezon között?
  • gastone
    Sajnos nem tartom valószínünek látva a MClarenek miylen erősek, na meg a Mercedes AMG-k.
  • HTS s3rg1nh00
    bocs,rosszul fogalmaztam:5-ből 4 meccsen minden alkalommal 2 gól volt(2:0,1:1 ilyesmiket látok egymás ellen)
  • HTS s3rg1nh00
    az elmúlt 5 everton-sunderland meccsből 4 összesen 2 gólt hozott...
  • gastone
    ja, ez teljesen jogos.
  • szomferi
    szerintem 8x odds-ért Vettel egész jó, 200ft-ot bőven megér... minimális kockázat, bármikor bejöhet (technikai sport sajátossága, ugye), és ha jön, elég szép szorzót sikerült megfognod
  • FERNANDINHO1997
    xDDDD
  • HTS s3rg1nh00
    a különbség viszont ott van,hogy ha akad olyan fogadás,amin alig buksz,akkor nyeremény szempontjából érdemes azt választani,és most azért látszik Vettelen,hogy ha nem jó az autó akkor bizony ő sem tud ficánkolni :)
    egyszerűen teljesítmény és megbízhatóság tekintetében is volt egy zseni autójuk,de ez sokkal ritkább,mint mondjuk amikor a real v.barcelona egyik meccsén nincs minimum 3 gól.
  • gastone
    a méret a fontos, ne ma kor!
    Ja ez nem az a téma, bocsi.
  • csuxxxeee
    Everton meccsen lesz még gól? Tehető?
  • FERNANDINHO1997
    pff. Jóó, mert a te tuti tippjeid amire jöhet 500 ra 1100 az nem szar. Hetente egyszer bejön, akkor kész csoda.. száánalmas vagy, nem arra gondoltam hogy mond el milyen szar, hanem h min változtatnál rajta. És mindezt huszon nemtom hány évesen...
  • gastone
    jó, hogy kihagytad, mert nagyon szar a Ferrari, sehol sincsenek...
  • szomferi
    igen, épp ezért hagytam ki tippmaxon az Alonso - Massa H-t, mert mi van HA... és egy technikai sportnál mindig van HA... :D
  • gastone
    Meg amúgy is jártasabb vagyok az autósportokba, mint a fociba, kevés meccset nézek meg, csak a pénzszerzés miatt ha fogadok rá.
  • gastone
    Nekem sokkal jobb érzés kockáztatva nyerni, nagyobb mámort ad, ha sikerül, tavaly is Vettel nyerő széria volt, csak pár futamon nem nyert.
    Végig megraktad 1 millióval, dupláját hozta volna mindig.
  • HTS s3rg1nh00
    kivéve,ha a 143246420 lehetőségből 1 is elromlik az autón,vagy hibázik egyet,vagy közbeszól az időjárás,vagy belecsúszik valaki az 1.féktávon...nem éri meg azt a kockázatot,amit mondjuk este össze lehet hozni 2 over 2,5 meccsel...
  • gastone
    dehogy nincs, hamilton simán nyerni fog.
  • gastone
    ezért pénzt kapsz? xD
  • HTS s3rg1nh00
    f1-re annak nincs értelme fogadni,aki nyerni akar vele...
  • pedobear
    Forma1 fogadások, szorzók (akit érdekel):

Most lehet még nagyot kaszálni, mert nagyon kiszámíthatatlan

A logora kattintva!

• gabichelsea
    Ma a bvb-brema meccs szerintem hendivel is mehet nyugodtan:)
    Pizarro, Claudio Hunt, Aaron Borowski, Tim Naldo Marin, Marko Arnautovic, Marko Hartherz, Florian
    + elvileg Wiese kapusnak is eltört az ujja,így ö sem játszik Dortmundban
  • eisbaren
    mára
    Fulham Swansea H
    Granada Gijon D
    Lorient Brest H
    Plzen Zlin H
    Auxerre Evian H
    Leeds WHU V
    Rayo Betis V
    a másik
    Birmingham Boro H