211992
-
*esélyesre -
olaszoknál furcsa forduló lesz,több esélyere is jó oddsot adnak,szerintetek ki nem fog nyerni?
Milan - Roma H 1.65
Lazio - Cagliari H 1.75
Napoli-Catania H 1.54
Juventus-Inter H 1.68
-
Amúgy meg nem értem minek szólnak be olyanok nekem akik szinte sose tesznek be tippet ? Gondolok itt erre a szerencsétlen tigristankra
és rád is évente beírtok 1-et na mindegy hagyom a faszomba ezt a forumot most már szar az egész fel járok ide oltogatni az embereket ha szar tippet adnak
Főleg téged Órás rem leesik neki , hogy rá gondoltam , 200 Ft-ból jöhet 202 Ft és meglepődik , hogy a lottózóba csak 200 Ft-ot kap nyereményként emberke ,
+ a hatalmaskodó seggfej aki azt hiszi hogy mivel ő a HG és rá nem vonatkoznak a szabályok , az ő szavaival élve , mert ő itt a kis király hát tövig bekaphatja a faszomat ő is .
-
Ferrari23 #179162 Balfék, balfasz magyarok emberelőnybe is lehozták x-re a meccs :D Nem is tudom miért nem csodálkozok :D:D -
Angelina87 #179161 Akkor várj, mert én nagyon kevés ideje vagyok jelen, lemaradhattam:)
Na, mindegy, majd ezentúl követem a tippjeidet, kérlek tisztelettel.
-
Feri az tény h sok tippet raksz be csak a legtöbb szar :) -
Mondjatok mar nekem egy u17 magyaR GÓLT, KÖSZI :) -
Nem tom sztem sokkal több helyes tippem volt itt a forumon , mint a legtöbb emberkének -
ergo trollkodsz -
Angelina87 #179156 Majd esetleg azután, ha leraktál valamit az asztalra... :) nem?:) -
nem trollkodok csak egy kicsit megmondó kapitány leszek minden hibás tippnél -
Angelina87 #179154 helyett* -
Angelina87 #179153 A veszekedések és hisztizések helyezz miért nem tippekről szól az oldal, és érvekről-ellenérvekről... ?
Á- hihetetlen,
Demonsss, jobb lenne ebben mutatnál példát az oldalon...
Na befejeztem. -
Egy Szó nincs most Weed pénzügyeiről
Kettő Csipkebokorvessző -
ha trollkodni jársz csak, semmi szükség nincs rád szerintem
-
Angelina87 #179150 tűrt döftök a fórum szívébe.. 
- egyszerűen mindig áll valamin a bál,
Demonsss Weed pénzügyei miatt kiabál,
Demonsss

Nem igaz, h itt mindig van valami, mire ideérek...
Már unom:(
-
ne aggódj a te tippjeidet kedvesen fogom leszólni -
hát nem hiszem hogy ebben az esetben hosszú életű leszel itt... -
Innentől fogva szerintem nyilvánvaló bárkinek, hogy kamuztál. De biztos ciki berakni egy nyertes szelót ezek szerint, bár neked mostanában elég jól ment, szóval grat. :) -
St. Mirren gol 1.9 köszi demonsss :D -
Angelina87 #179145 Várjatok srácok, hozok popcornt
-
sok értelme lenne kamuzni egy olyan szelóról , mege sztem nem vagyok köteles betenni , ide semmit ha én nem akarom erről ennyit , de megnyutatlak lófaszt se fogok most már betenni , egy darab tippet semmit , most már csak leszólogatom az elment tippekt az lesz a legjobb -
Tény, hogy mostanában ritkán írok be tippet, de én azt legalább komolyan teszem, és nem olyan szándékkal, hogy remélem megrakja valaki és elmegy neki. Legutóbb 3 napja írtam be tippet (Bournemouth gól), és az be is jött. Volt a potsdami nős tippem is, amire még válaszoltam is, hogy elment, mert nem voltak képesek 1 gólt lőni a 2. félidőben. A BL-re is írtam tippeket bő 1 hete...
Hozzáteszem, szerintem nem volt rossz a Braga tipp, talán meg is tettem volna, ha nem 1 szaros ligakupa meccsről lett volna szó. Itt inkább az a gáz, hogy utána beírsz egy ilyet: "szerinted miért mondtam neki ? mert megtettem , hogy a Gil vicente gólt lő és mondom ha weed megteszi akkor tuti lesz" + "rakta volna meg a bánat 1,7-ért a braga győzelmet úgy hogy zsinórban 10 győzelmk volt vagy több és + kupa" Na ez a SZÁNALMAS. Várom a hamburgos szelódat, de biztos nehéz lesz visszakeresni azt az egy hónapos (egyébként nem létező) szelót. :D -
meg nem kötelező megtenni amit mondok nem ? én is mielőtt valaki itt mond egy tippet utána nézek -
:D:Dne kezdjük szerintem
teljesen mindegy , hogy alakult a vége számít mindigD::D:Dte is tudod:D:D
most weed vagy bárki nem mehet oda, hogy de hát 90 percig 1-2 volt nyertem:D:Dszóval érted:D:D:D
-
hehh, én azzal nyertem h gólt rugtak :P -
de amúgy miért volt szar simán bejöhetett volna nem ? 88. percig 1-2 volt most tehetek róla hogy így alakult -
nekem nincs bajom veled
viccesen megjegyeztem, hogy nem volt tuti a tipped ennyi
nem kell mindent komolyan venni
viszont szerintem direkt szart ne írj be másnak a továbbiakban....:) -
majd egyszer vissza keresem am meg ne pofázzál nekem pont te , aki feljár és beír valamit a másik tippjéra ha elmegy de saját tippet évente 1-szer beír , Effe meg téged bele se kevertelek most nem tom mi bajod van neked is -
Mit sítok 2 percen múlott , hogy bejöjjön -
nem tom te miről beszélsz
én privátba néha írok neki persze van hogy elmegy amit írok
de direkt szart soha nem írtam neki
-
mindenki? mint például? -
Mindenki? Mások poénkodnak vele és úgy írják be, hogy "rakd meg ezt, mert én a másikat raktam", te meg halál komolyan beírsz egy ilyet, aminek egyébként az ellenkezőjét gondolod: "mit szólsz a Braga győzelemhez 1,7-ért nagyon megéri legutóbb 0-3-ra verték a gil vicentét" Mostanában amúgy nagyon megy neked a nyertes képfeltöltés, úgyhogy rakd már be ezt a Hamburgos +6k-s szelódat, mert még mindig nem láttuk. :D -
Félidőbe tettem , kemény 2 percet kellett várni
Live
Futball, Russian Reserve League
CSKA Moscow Youth - Lokomotiv Moscow Youth
Következő gól, rendes j. időben : Lokomotiv Moscow Youth Lokomotiv Moscow Youth
1000,00 Ft
2,75
2750,00 Ft -
Tipp mára :
Villareal B - Murcia Mind a két csapat gólt szerez 1,75 -
a sevillát meg a malagát meg ne említsd csak azt ami elment. -
miért is balfaszkám ? nem tudom , hogy észre vetted , de kb mindeki ezt csinálja weeddel és én miért ne csinálhatnám hmmm seggtitán ? -
Szánalmas lúzer vagy, de ezt te is tudod magadról. :) -
rakta volna meg a bánat 1,7-ért a braga győzelmet úgy hogy zsinórban 10 győzelmk volt vagy több és + kupa -
szerinted miért mondtam neki ? mert megtettem , hogy a Gil vicente gólt lő és mondom ha weed megteszi akkor tuti lesz