211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tippmix945
    *esélyesre
  • tippmix945
    olaszoknál furcsa forduló lesz,több esélyere is jó oddsot adnak,szerintetek ki nem fog nyerni?
    Milan - Roma H 1.65
    Lazio - Cagliari H 1.75
    Napoli-Catania H 1.54
    Juventus-Inter H 1.68

• demonsss
    Amúgy meg nem értem minek szólnak be olyanok nekem akik szinte sose tesznek be tippet ? Gondolok itt erre a szerencsétlen tigristankra
    és rád is évente beírtok 1-et na mindegy hagyom a faszomba ezt a forumot most már szar az egész fel járok ide oltogatni az embereket ha szar tippet adnak
    Főleg téged Órás rem leesik neki , hogy rá gondoltam , 200 Ft-ból jöhet 202 Ft és meglepődik , hogy a lottózóba csak 200 Ft-ot kap nyereményként emberke ,
    + a hatalmaskodó seggfej aki azt hiszi hogy mivel ő a HG és rá nem vonatkoznak a szabályok , az ő szavaival élve , mert ő itt a kis király hát tövig bekaphatja a faszomat ő is .
  • Ferrari23
    Balfék, balfasz magyarok emberelőnybe is lehozták x-re a meccs :D Nem is tudom miért nem csodálkozok :D:D
  • Angelina87
    Akkor várj, mert én nagyon kevés ideje vagyok jelen, lemaradhattam:)
    Na, mindegy, majd ezentúl követem a tippjeidet, kérlek tisztelettel.
  • FERNANDINHO1997
    Feri az tény h sok tippet raksz be csak a legtöbb szar :)
  • FERNANDINHO1997
    Mondjatok mar nekem egy u17 magyaR GÓLT, KÖSZI :)
  • demonsss
    Nem tom sztem sokkal több helyes tippem volt itt a forumon , mint a legtöbb emberkének
  • szomferi
    ergo trollkodsz
  • Angelina87
    Majd esetleg azután, ha leraktál valamit az asztalra... :) nem?:)
  • demonsss
    nem trollkodok csak egy kicsit megmondó kapitány leszek minden hibás tippnél
  • Angelina87
    helyett*
  • Angelina87
    A veszekedések és hisztizések helyezz miért nem tippekről szól az oldal, és érvekről-ellenérvekről... ?
    Á- hihetetlen,
    Demonsss, jobb lenne ebben mutatnál példát az oldalon...

Na befejeztem.
  • demonsss
    Egy Szó nincs most Weed pénzügyeiről
    Kettő Csipkebokorvessző
  • szomferi
    ha trollkodni jársz csak, semmi szükség nincs rád szerintem
  • Angelina87
    tűrt döftök a fórum szívébe..

- egyszerűen mindig áll valamin a bál,
    Demonsss Weed pénzügyei miatt kiabál,

Demonsss

Nem igaz, h itt mindig van valami, mire ideérek...
    Már unom:(
  • demonsss
    ne aggódj a te tippjeidet kedvesen fogom leszólni
  • szomferi
    hát nem hiszem hogy ebben az esetben hosszú életű leszel itt...
  • Tigristank
    Innentől fogva szerintem nyilvánvaló bárkinek, hogy kamuztál. De biztos ciki berakni egy nyertes szelót ezek szerint, bár neked mostanában elég jól ment, szóval grat. :)
  • FERNANDINHO1997
    St. Mirren gol 1.9 köszi demonsss :D
  • Angelina87
    Várjatok srácok, hozok popcornt
  • demonsss
    sok értelme lenne kamuzni egy olyan szelóról , mege sztem nem vagyok köteles betenni , ide semmit ha én nem akarom erről ennyit , de megnyutatlak lófaszt se fogok most már betenni , egy darab tippet semmit , most már csak leszólogatom az elment tippekt az lesz a legjobb
  • Tigristank
    Tény, hogy mostanában ritkán írok be tippet, de én azt legalább komolyan teszem, és nem olyan szándékkal, hogy remélem megrakja valaki és elmegy neki. Legutóbb 3 napja írtam be tippet (Bournemouth gól), és az be is jött. Volt a potsdami nős tippem is, amire még válaszoltam is, hogy elment, mert nem voltak képesek 1 gólt lőni a 2. félidőben. A BL-re is írtam tippeket bő 1 hete...
    Hozzáteszem, szerintem nem volt rossz a Braga tipp, talán meg is tettem volna, ha nem 1 szaros ligakupa meccsről lett volna szó. Itt inkább az a gáz, hogy utána beírsz egy ilyet: "szerinted miért mondtam neki ? mert megtettem , hogy a Gil vicente gólt lő és mondom ha weed megteszi akkor tuti lesz" + "rakta volna meg a bánat 1,7-ért a braga győzelmet úgy hogy zsinórban 10 győzelmk volt vagy több és + kupa" Na ez a SZÁNALMAS. Várom a hamburgos szelódat, de biztos nehéz lesz visszakeresni azt az egy hónapos (egyébként nem létező) szelót. :D
  • demonsss
    meg nem kötelező megtenni amit mondok nem ? én is mielőtt valaki itt mond egy tippet utána nézek
  • Effe88
    :D:Dne kezdjük szerintem
    teljesen mindegy , hogy alakult a vége számít mindigD::D:Dte is tudod:D:D
    most weed vagy bárki nem mehet oda, hogy de hát 90 percig 1-2 volt nyertem:D:Dszóval érted:D:D:D
  • FERNANDINHO1997
    hehh, én azzal nyertem h gólt rugtak :P
  • demonsss
    de amúgy miért volt szar simán bejöhetett volna nem ? 88. percig 1-2 volt most tehetek róla hogy így alakult
  • Effe88
    nekem nincs bajom veled
    viccesen megjegyeztem, hogy nem volt tuti a tipped ennyi
    nem kell mindent komolyan venni
    viszont szerintem direkt szart ne írj be másnak a továbbiakban....:)
  • demonsss
    majd egyszer vissza keresem am meg ne pofázzál nekem pont te , aki feljár és beír valamit a másik tippjéra ha elmegy de saját tippet évente 1-szer beír , Effe meg téged bele se kevertelek most nem tom mi bajod van neked is
  • demonsss
    Mit sítok 2 percen múlott , hogy bejöjjön
  • Effe88
    nem tom te miről beszélsz
    én privátba néha írok neki persze van hogy elmegy amit írok
    de direkt szart soha nem írtam neki
  • szomferi
    mindenki? mint például?
  • Tigristank
    Mindenki? Mások poénkodnak vele és úgy írják be, hogy "rakd meg ezt, mert én a másikat raktam", te meg halál komolyan beírsz egy ilyet, aminek egyébként az ellenkezőjét gondolod: "mit szólsz a Braga győzelemhez 1,7-ért nagyon megéri legutóbb 0-3-ra verték a gil vicentét" Mostanában amúgy nagyon megy neked a nyertes képfeltöltés, úgyhogy rakd már be ezt a Hamburgos +6k-s szelódat, mert még mindig nem láttuk. :D
  • demonsss
    Félidőbe tettem , kemény 2 percet kellett várni

Live
    Futball, Russian Reserve League
    CSKA Moscow Youth - Lokomotiv Moscow Youth
    Következő gól, rendes j. időben : Lokomotiv Moscow Youth Lokomotiv Moscow Youth
    1000,00 Ft
    2,75
    2750,00 Ft
  • demonsss
    Tipp mára :
    Villareal B - Murcia Mind a két csapat gólt szerez 1,75
  • tippmix945
    a sevillát meg a malagát meg ne említsd csak azt ami elment.
  • demonsss
    miért is balfaszkám ? nem tudom , hogy észre vetted , de kb mindeki ezt csinálja weeddel és én miért ne csinálhatnám hmmm seggtitán ?
  • Tigristank
    Szánalmas lúzer vagy, de ezt te is tudod magadról. :)
  • demonsss
    rakta volna meg a bánat 1,7-ért a braga győzelmet úgy hogy zsinórban 10 győzelmk volt vagy több és + kupa
  • demonsss
    szerinted miért mondtam neki ? mert megtettem , hogy a Gil vicente gólt lő és mondom ha weed megteszi akkor tuti lesz