211992
-
A Schalke kirobbanó formában van, legutóbb is könnyedén, dalolva verte meg a Leverkusent hazai pályán. Gelsenkirchenben tíz meccsel ezelőtt kapott ki utoljára, azóta csak egy iksz szerepelt a "programban". Legutóbbi három bajnokiján nyert, nem úgy a Bilbao, amely négy utolsó tétmeccsén egyszer sem diadalmaskodott Spanyolhonban. Megtört valami, a játékosok elfáradtak, ami nem csoda, a Manchester United kiütése már önmagában is több meccsnyi erőt felemészthetett. Meg is szórták őket rendesen, utolsó hat meccsén 8-11-es gólaránnyal "büszkélkedhet" az armada, míg a németek elsöprő, 14-6-os mérleggel húzhatják ki magukat. Odahaza nem szokott bukni a Schalke, az Athletic viszont rendre kudarcot vall az erősebb csapatok barlangjában. -
Ezért ma nem is írok tippet, mert (számomra) teljesen kiszámíthatatlan :D -
Dean Winchester #179642 persze sima ügy :D azért mondom ez most tök 3 esélyes mérkőzés..
vv-n meg mindenképp bilbao győzelmet várnék a sclhalke ellen a mu győzelem ellenére is :D nem tartom nagyon erős csapatnak ezt a schalke-t -
EL az ördög ligája -
Angelina87 #179640 Jó Deano:), mondom: ez az én meglátásom:-) Az meg a Tied, tiszteletben tartom mindenkiét, de én a MU-verést ennek fényében(árnyékában) is látom! :) És én figyelembe veszem a döntésnél is!:) Csak azért írtam le, hogy helyet kapjon, lehet, hogy hülyeséget írtam.., de innen közelítek!;) -
EL-t az irodák pénzelik, ebből tessék kiindulni. -
Dean Winchester #179638 aha nem játszott teljes bedobással :DD ez hülyeség, ne haragudj... nincs olyan játékos aki egy mérkőzést nem szeretne megnyerni... illetve nem szeretne tovább lépni a következő körben és esetleg egy kupát megnyerni. A mu nem egy full c játékosállománnyal állt ki a bilbao ellen...egyszerűen a bilbao túl erős volt és nem állt be 15 emberrel védekezni az odavágó tükrében. Mentek előre és játszottak, gólra játszottak ahogyan azt sok csapatnak kéne tennie.
én pl. nem mondom ,hogy nyer a bilbao mert azért idegenben bárki ellen is szép eredmény a győzelem de egy x-re jók lehetnek..
sőt lehet ki is kapnak de hazai pályán én tutira veszem a bilbao győzelmet.. mondjuk 2-1re nyer a schalke majd a vv-n a bilbao szintén 2-1re és jön a ho. illetve a büntető :D -
Ez azért hülyeség, mert a Plzennek pl. a Barca is csak 2 gólt tudott rúgni otthon a BL-ben (a másodikat a 82. percben...), míg a Leverkusennek 7-et, míg a Schalke legutóbb a Twentének vágott 4-et 0-1-ről felállva. Plusz már látótávolságon belül van a döntő, szerintem itt már nincs olyan csapat, amelyik ne venné komolyan a meccseket... -
Angelina87 #179636 Sokan ma abból indulnak ki, hogy a Mu-t verte a Bilbao,
de azt miért nem írja mellé senki, hogy úgy nyertek ellenük, hogy azt nyilatkozta a MU "feje", hogy az EL veszélyezteti a MU bajnokságban lévő helyét! És ezt elmondták MU-ra, City-re is, azon a csütörtökön mindkét csapat ki is esett!
Nyílván a MU nem játszott teljes bedobással, és azt nem értem, hogy miért erre a mérkőzésre hivatkozik ma mindenki mégis?
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a Shalke így-úgy, de szerintem ezt a mérkőzését a Bilbaonak kár belekeverni! a fent említett okok miatt!
Ez az én meglátásom. -
Dean Winchester #179635 szóval 1956 óta egyszer sem fordult elő, hogy a negyeddöntőben egyik hazai csapat se szerezzen gól...
-
Dean Winchester #179634 ááá :D ennyi volt játékra.. mivel elment így most pihizek :D
azért örülök,hogy 0-0 lett mert az 1-1 és mondjuk egy 89.percbeni kapufával azért rosszabbul érezném ezt a 20 ezer elvesztését :D -
nézd meg,hogy milyen komolyan veszi a Schalke és a Bilbao az Európa Ligát.
Aki oda-vissza veri a MU-t,gondolom meg akarja nyerni,aki meg csak hosszabbítás után jut tovább a Viktoria Plzen ellen,nem hiszem,hogy komolyan veszi ezt az egészet. -
Ja -
Ne is mond.. -
Úgy látom Bulgáriában is hideg van még. -
E-Mailba írták, h kapsz öccát ? :D -
Kösz a meglátást, pont kaptam 500 Ft bónuszt bet365-től, azt rá is nyomom. -
Nyilván nem tuti, de ez ellen a Bilbao ellen elég jó esélyük van, főleg otthon. -
Szerinted a Scahlke olyan meggyőző -
Fejtsd ki, légy szíves, miért.
Szerintem jókat írt. -
044-es kihúzva, mivel ugyanaz a meccs, mint a 045-ös :) -
018 Famila Schio - Rivas Ecopolis V 1.45
044 Schalke szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.16
045 Ath. Bilbao szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.28
053 Boca Juniors - Arsenal Sarandí H 1.57
060 KalPa - Espoo Blues H 1.57
081 Bilbao - CSZKA Moszkva V 1.35
097 Utrecht - Excelsior H 1.32
Odds:9,456773027
Tét:5400ft
Várható nyeremény:51066ft -
Angelina87 #179622 Szia, múlt vasárnap is nagyon szépen jött a 2.50-es, remélem most is fog! :)
És újra 3-as kötés, van alatta egy X 2.57-es odds is! érdemes lehet a kettőt együtt is fogadni, meg külön-külön!
Nyílván fogadóirodánál egyszerűbb ügy, ott nem szoktak "kötni". -
azon gondolkozom , hogy tavaly ment e el ilyen papír x , de mint ha úgy emlékeznék , hogy nem -
akkor felejtsd is el , főleg hogy ennyivel rakd meg -
Narusco #179619 valakinek van bodog vagy 5dimes tapasztalata? -
Én ma ezen gondolkodom:
7 Atl. Madrid - Hannover H 1,45
15 Schalke - Ath. Bilbao H 2,13
Eredő odds: 3,08850
Tét: 5000 Ft
Várható nyeremény: 15440 Ft -
Angelina87 #179617 211 Bologna - Palermo D 2,50
Egy újabb papírX vasárnapra???
-
Angelina87 #179616 Szia:)
Szerintem mindenki volt egyszer új- szóval informálódj, nézz sok sporteseményt, olvass utána, rengeteg tippadó oldal is van, ha bizonytalan vagy!
És az első szabály: Tuti tipp nincs! :)))
De azért, ha ügyesen csinálod, akkor jól fogsz kijönni belőle!
Pl. ha ide is fellátogatsz, láthatsz a srácoktól tippeket, stb. :-)
Hajrá
-
9-ből 8 bejött, milan győzelem kellett volna egyedül. mondjuk ez is volt a legneccesebb. 45k jöhetett volna 500ból... :( -
szevasz,csak ovastam a hozzászolásodat és láttam hogy irtad hogy vlt egy tuti tipped a münchenre,az a kérdésem hogy én elégé uj vagyok ilyen fogadások terén és nekem is jól jönne 1-1füles;) keresek honlapokat meg minden ahol an valami ezel kapcsolatos de nemsok sikerrel.tudsz segiteni? nagyon megköszönném -
Ha van 1 tuti tipped (ami ráadásul jó szorzóval rendelkezik), akkor minek raksz mellé ilyen baromságot 1.10-ért? :D -
én a mai nap csak deant sajnálom 2 nap alatt bukni 30k-t:S:SS
kurva sok:S
-
nem nyertél mivel tudatlan voltál
az ilyen euroliga nyolcasdöntőket-negyeddöntőket minidig egy heléyszínen rendezik jelen esetben isztanbulban
a és b csoport meccseit is itt játszák tehát a jekatyerinburg i itt tolja fener ,rivas stb...
szóval buktad -
nem vezettek félre ezt egyszerűen ez már bukó nem tudsz mit csinálni -
miluu92 #179609 Ha behúztad H-ra, és fordítva írták viszont, a Rivas nyert akkor elméletileg nyertél. Vagy nem értelek?:D -
minek rak rá annyit??
azért mert van pénze é azt hiszi , hogy majd +ba is kijöhet és vissza nyerheti azt a több millió forintot amit eddig bele ölt de csak tovább süllyed...de milió egyszer írta már neki mindneki, hogy hagyja abba + ő is leírta már vagy hatszor hogy végleg befejezte......de csak folytatja ...az ő dolga csinálja csak:) -
Sziasztok!
Olyan gondom lenne h volt egy tuti tippem , biztos voltam benne h a München nyer be is mentem egy tippmixezőbe megtenni őket 18.000Ft-al de megláttam ezt is: Galatasaray - Rivas Ecopolis H 1,10-es oddsért , gondoltam hozzá teszem és akkor már is kijön egy kettes odds.Mint kiderült a München simán jött de a Gala kikapott de nem hazai pályán voltak hanem vendégbe... viszont ha ez helyesen lett volna írva az újságba h nem hazaiba vannak hanem vendégbe akkor meg se teszem a München mellé őket... ilyenkor mi a teendő h félrevezettek engem? köszi előre is a választ! -
de minek rak ilyen meccsekre?
ha egy 300as poénszelón megrakja azt mondom oké, de milliókat(?) minek? vagy legalábbis százezreket... -
sztem most több mert jóval idegesebb mint szokott lenni