211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tippmix945
    igazad van,csak mindig sajnálom rátenni,azt a plusz pénzt a hibázási lehetőségért,ez a búnhődésem(már kb. az ötödik mix megy el így)
    de mostantól tuti kombiba rakom majd.
  • tippmix945
    ja,az NBA mixem is csak a Bostonon ment el.Miami,Chicago,San Antonio,Clippers,Lakers jött,így jártam.
    amugy jobban szeretek focira fogadni,mert elképesztően pofátlan oddsokat adnak NBA meccsekre.Oklahomára is mi az az 1.2-1.3-as odds a tavalyi bajnok Mavs ellen,ráadásul csak egy ponttal nyertek az első meccsen is.
  • Effe88
    3/5 vagy 4/5 kombiba kell az ilyet rakni
  • ringmaster
    Köszönöm!
    Csak mert én azt hallottam hogy állítólag 48 órán belül! És mivel most ünnep lesz, nem lesz nyitva semmilyen lottózó! De ha 90 napon belül akkor semmi problem nincs!
    Amúgy valaki fog NBA meccseket tenni! Én ahogy elkezdődött a rájátszás tettem is! Megtettem az összeset és csak 1 meccsen ment el! Kicsit ideges voltam! :)
  • tippmix945
    a megfogadott legkésőbbi esemény napjától számított 90 napon belül.
  • ringmaster
    Sziasztok!
    Ha nyerek mixen,akkor hány napon belül vehetem fel a nyereményt?
  • tippmix945
    és a védő hozzá se ért,magától esett el+nem is tizenhatoson belül volt.
  • tippmix945
    nem igaz,hogy lehetett elbaszni a PSG-nek,simán nyernek ha nincs az a buta szabálytalanság...
  • tippmix945
    akkor én mit szóljak?hm?

• tippmix945
    psg kellett volna már csak,vezet 0-1-re erre piros,tizi és 2-1
  • Effe88
    mai +6,5K
    de sokkal több lehetett volna benne
  • Forza Italia
    EL szórzók

Atletico Madrid 2.35
    Döntetlen 3.20
    Athletic Bilbao 2.90
  • Effe88
    érdekes
    én Bayern szurkolóként mondom , hogy magasabb szorzó lenne a jó a Bayernre
    abszolult 50:50(na jó egy kicsit több az esélye a Bayernnak a hazai pálya miatt:) az esély
    2,35-3,4-2,80
    szerintem kb ez lenne a korrekt
  • FERNANDINHO1997
    Mára nyertem is volna, csak Reálrol lekéstem, így még van izgulni valóóóm. :S
  • Dean Winchester
    ez az baszki egy döntőben én 2.4et adnék mindkét csapatra a döntetlenre meg 3.as szorzó :D főleg,hogy ha ezen két csapat formáját nézzük...

juve 0-2 :DDD
    jól van , titkon 0-1 nél még reménykedtem de innen felejtős a buli :D
  • Shep
    Hát azt nem tudom, annak utána kell nézni de gyanítom, hogy nem túl gyakori hazai csapaton olyankor nagyobb a nyomás. Cselzi fog nyerni szerintem és akkor a 9-es szorzó jön, bár a 6-os se rossz :)
  • Dean Winchester
    és meg is nyerték a meccset hazai közönség előtt? mennyiszer nyerték meg?
    Komolyan a chelsea mostani formáját ha hozza akkor a bl-t is megnyerheti :S
    lehet teszek rájuk egy ezrest - 2700 jöhet
    ha nyer a chelsea örülök a pénznek ha meg nem akkor örülök a bayernnek.
    bár jó lenne tudni,hogy weed megrakja-e a bayern győzelmet???? Ugye megy a meccsre élőbe drukkolni is...
  • Rockynhooo
    én csak erre emlékszem ami nagyon nem jött be pedig mindenki sportingot mondott :D
    2005
  • Dean Winchester
    ez alap :DD
    pl. zte győzelem idegenben ?! :DDD

ha már vereség...
    győr-dvsc
    a győr azért verni szokta a debrecent, ugye a bajnoki cím még nem dőlt el és egy esetleges győzelemmel közel kerülhetne hozzá !
    2008as szezon óta ha az egyik csapat nyert a meccset akkor a másikon döntetlen született!
    ugye az idei szezonban az odavágót a Debrecen nyerte 2:0ra.
    utolsó 7 egymás elleni meccsük mérlege: győr vs debrecen 2-3-2
    A debrecen elveszti a veretlenségét, a győr közel kerülhet a bajnoki címhez illetve esélye maradna rá.
    Ez a meccs is megér annyit,hogy fogadjon rá az ember :)
  • FERNANDINHO1997
    Az ilyen megérzésekre kéne rácsapni egy 20- ast :DD Milán + Chelsea szinte megvan, már csak este a Benfica kell. :)
  • Shep
    Volt vagy 3x.
  • Shep
    Juve nem fog kikapni ebben a szezonban, 100%-os idényt vettek meg.
  • FERNANDINHO1997
    Most látom Milán, oléé :D
  • Dean Winchester
    bármikor benne van :D
    olyan volt már, hogy az a csapat amelynek a stadionjában rendezték a döntőt (akár Uefa) az bekerüljön a fináléba és esetleg azt meg is nyerte?
  • FERNANDINHO1997
    Majd akkor fog bejönni, mikor mondjuk számítasz rá meg minden, csak pont mitomén én elszökött a kismacskád és azt kerested ezért nem tudtad megtenni :) Murphy
  • Dean Winchester
    attól függ kivel játszanak, de idegenben a novara ellen azt vártam,hogy most talán kikapnak...
    pláne az előzményeket figyelembe véve (pár nagy csapatot megfogott a novara + a juve a siena otthonában is csak a 80+ban lőtte be a három pontot érő gólt.

no meg tegnap a dortmund vereséggel el kellett volna buknom ezt az 500at :D ez elment, mert a novara 0-1ről már nem fog fordítani.
    következő fordulóban
    juve-lecce ,erre meg én se adok sok esélyt, hogy pont idegenben nyerjen a leccce...

két hét múlva
    cagliari-juve
    a juve hazai pályán is csupán 1:1re volt képes a cagliarival szemben akinek hazai mutatója elég szép (7-8-3)
    erre is egy 500ast majd tuti rakok.
  • FERNANDINHO1997
    A bájern van olyan balfsaz, hogy otthon elbukja a döntőt. :D
  • Dean Winchester
    Bayern München v Chelsea 1.727 - 3.50 - 4.80
    Bayern München 1.40
    Chelsea 2.75

csak én vártam volna valamivel magasabb szorzót???
    mondjuk a bayern nyeri a bl-t lett volna 1.7es szorzó akkor 5k-t rááldoztam volna de így inkább kihagyom mert 1.4ért nem éri meg :D
    a bayern győzelem is 1.7ért vicc kategória, a döntetlen simán benne van.
    0-0 v 1-1 is lehet

atletico vs atletic
    egymás ellen 13 mérkőzés óta nem ikszetl a bilbao és a madrid!
    az EL-ban a madrid az udinese elleni vereség óta minden meccsét megnyerte! Szerintem a döntőben tuti nem fog nyerni rendes játékidőben így itt én az X-re fogok fogadni! Egyébként meg hajrá bilbao :)

f
    a kupa döntő
    a chelsea a liverpool ellen az utolsó 4 mérkőzését sorra elbukta! azért bebaszna ha 5.egymás elleni meccsüket is megnyerné a liverpool, szóval a kupa a chelsea-é.
  • Rockynhooo
    Csak hajszolod ezt a Juve vereséget :P
  • FERNANDINHO1997
    Milán gól kéne mééég. :DD
  • tippmix945
    kulák :D grat,szép volt.
  • FERNANDINHO1997
  • Dean Winchester
    celtic-rangers 3:0
    ide meg hatalmas X-et vártam, régen játszottak egymással döntetlent, viszont a jelenlegi forma nagyon is a celtic mellett szólt..
  • Shep
    Igen, ő volt aki lealázta a Barcát, igen :D
  • FERNANDINHO1997
    Torreees. :DD
  • Dean Winchester
    legfőként a mindkét csapat gólt lő tippekhez fogadd hatalmas gratulációmat ! a többihez egy sima mezei grat-ot kapsz :D
  • Shep
    Torres bevadult. Úgy fest elhiszi, hogy tud gólt lőni :)
  • Dean Winchester
    Tegnap lekéstem a dortmund vereségről - mint utólag kiderült , örülhetek neki :D
    most viszont hajrá Novara!
    500 ft van rajtuk ;)
  • Shep
    Nem? Adogasd csak össze a sok sárga csekket, ide-oda utalást miegyebet, mennyit húznak le majd rólad havonta a semmiért. Persze ha nekem is lenne napi 47e akkor nekem se tűnne soknak.
  • Dean Winchester
    Torres megtalálta a góllövő cipőjét???
    Bakker ne legyen már jó a chelsea mert a végén elbizonytalankodom és nem merem bevállalni a bayern nyeri a bl-t lehetőséget :D