211992
-
Bordeaux 9perc 3 gól???mi a fasz??? -
Dean Winchester #183156 ezt nagyon éreztem :D 10 perccel a fi. vége előtt raktam!
43.percben jött is a gól :)
500 HUF Nyertes Egyszeri 1.900 HUF Labdarúgás
Shamrock Rovers v St Patrick's Athletic
Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
3.80 +0.5 Nyertes
előtte azért volt egy ilyen is :D
594 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Atromitos v PAOK Saloniki
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
2.875 +1.5 Vesztes -
aztakurva :o
le a kalappal!
-
tudtátok,hogy a portugál bajnokságban a Leiria már csak 8 játékossal játszott?? :SS
most meg feladták az egészet,mert nem maradt játékosuk :( -
Belhanda nélkül nem ugyanaz a csapat. -
tét a bajnoki cím pláne így hogy PSG nyert tegnap és éppen, de jobb a gólkülönbsége. nyerni fognak. -
montpellierben nem játszik Belhanda,szerintem nem fognak nyerni. -
a vallecano a szezon végére fogyott el,összeségében viszont jól teljesítettek.
a zaragoza szezon elején volt katasztrofális,viszont pár hónapja alig vesztettek meccset,tehát ők is megérdemelnék a bennmaradást.
a granada egész évben jó teljesítményt nyújt,remélem nem esnek ki.
azt kell mondjam,a villareal volt egy iszonyat nagy 0 egész évben,soha nem volt még egy jó sorozata sem,mint a többi csapatnak,a tuti kieső racingot se bírták megverni hazai pályán a bennmaradásért,zaragozától kikaptak idegenben,otthon is csak döntetlent tudtak játszani velük,granadától is kikaptak,szóval remélem ők esnek ki és összeszedik magukat. -
meg a németek mindig behúzzák -
U17 Német - Izland V 1.35 ?? Nemtudom meg merjem- e tenni.. Sztetek ? -
Igazából sem a Vallecano sem a Granada nem érdemelné meg , hogy kiessenek , nagyon jó kis csapatok , azért a Vallecanotól se kis teljesítmény volt az , hogy feljutott + majd csak annyi gólt lőtt , mint amennyit a mostani 4.helyezett ,
Szerintem aki megérdemelné , hogy kiessen az a villareal vagy a Zaragoza egy nagy 0-ák voltak ebben az évben
Remélem a Getafe megveri a zaragozát , mondjuk sztem már a getafe teljesen leszarja az egészet , kivéve ha ilyenek mint a villareal vagy a vallecano nem ajánlot fel nekik egy kis pénzősszeget a getfaeénak ha győznek vagy játékost -
szerintem a granada elveri a vallecanót,a real madriddal is majdnem elbírtak,a vallecano meg iszonyat gyenge formában van,sok a sérült is.
a zaragoza ha már annyit hajtott,a getafét is elkapja az utolsó fordulóban,nincs jó formában a getafe,nem egy számukra tét nélküli utolsó meccsre fognak belelendülni.
a villareal nem fogja legyőzni a BL-ért reményeket tápláló Atléticot szerintem,tehát még akár ők is bajba kerülhetnek.
izgalmas lesz az biztos.
a Vallecano vagy a Villareal fog kipottyanni szerintem.
-
Mi alakult ki a spanyol kiesők között te jó isten iszonyat jó kis utolső forduló lesz , de remélem a vallecano nem fog kiesni jó kis csapat az -
sztem is így lesz 3,2-es odds van rá , hogy a qpr kiesik be is próbálom egy kisebb összeggel -
bennevagyok -
blackburn,qpr kiesik
bolton,wigan marad
-
köszi az infót :) -
ja értem XD azt hittem itt is a gólkülönbség számít mekkora szégyen ez már hogy nem tudtam :D mentségemre szóljon nem szeretem az olasz focit (csak rangadókat nézzek ) -
Jaja, az egymás ellenit kell nézni náluk. -
3-szor 1.5-ös oddson. (Tehát összesen 9 eurot kell megforgatnod.) -
ööö nem az egymás elleni eredmény dönt először?????
de remélem nem kell az intert nézni a blbe jövőre
jó lesz nekik az el vagy még az se:D:D:D
inkább legyen lazio vagy udine a bl-be:) -
bet-at-home 3 eurós kuponnál nem tudja valaki hányszor kell megforgatni, milyen értékben és hanyas oddson? -
Nem értem a DigiSportosok itt nyekeregnek , hogy az inter oda érhet a 3. helyre , de hogy ???????????????????? mikor még ha mindenki bukik is az inter előtt és megszerzi az inter a 3 pontot akkor is az Udinese a 3. gól különbség miatt nemmmmmmmmmmm???????????????????????????????? ( Gondolom az inter se lő 15 gólt 1meccsen !!!!!!!!!! ) -
XD majd eltűnik -
nekem ott van a logód mellett 1 büntipont -
na juve a bajnok
vajon tisztességel vagy megint csalással nyerték meg????
pár év múlva kiderül:D:D:D -
Milyen háromszög én nem látom :D -
amúgy Demonsss neked miért van még ott a logódnál a sárga háromszög???:D:D
már rég le kellett volna járni a büntidnek -
XDXD -
Dean Winchester #183128 persze, szerintem sem... sőt a mu nem is fog nyerni sunderlandban -
???:D
az meg ki érdekel:D -
Csak nem cseszi már el a City az idegenben egyébként leggyengébben muzsikáló QPR elleni meccsen a bajnoki címet. :D
Viszont franciáknál még komoly versengés van. -
1,2 van a cityre :D az sztem jó érte XD Hendivel is mehet sztem Gálázni fognak -
JA XD elég szar tipp volt -
Hát ezért volt 3.8 a Milan bajnoki címére.... -
Dean Winchester #183122 azert az se gyenge,hogy idén sok bajnokságban idegenben lesz bajnok minden csapat... dortmund, most a juve :D a real bilbaoban...
mondjuk a city valami csoda folytán nem tudna nyerni hazai pályán akkor a united szintén idegenben lehet bajnok :D -
Dean Winchester #183121 bajnok a juve... vajon az utolsó fordulót kibirja vereség nélkül? :D
utolsó forduló szép lesz. a napoly sztem a sienat verni fogja és az el selejtező indulásért az internek idegenben kellene megvernie a laziot... az is nagy derbi lesz , remélem kikapnak... -
nagyon kihalt a forum , pedig az inter szétverte a milant -
Dean Winchester #183119 Rennes - Montpellier h
xLille - Caen h
Lorient - Dijon (5 mérkőzés óta mindig csak az egyik csapat lőtt gólt)
St. Etienne - Olympic Marseille talán h
Sochaux - Nancy d
Toulouse - Nice talán h
xÖsters - Halmstad - febr. 22-én barátságos meccsen 3:0ra nyert a hazai csapat, plusz a bajnokságban is jelenleg elég jó formát mutat, szóval ekkora szorzóért szerintem megéri bepróbálni a hazait.
xJonkopings - Angelholms - az utóbbi 5 egymás elleni meccsükön rendre hendivel nyert a hazai csapat, jelenleg is jó formát mutat, szóval szerintem megint jön -ha nem is hendis-a hazai győzelem
Elfsborg - IFK Göteborg (poénból vendég , egyébként 3 esélyes...)
Hibernian - Dunfermline talán h
Vaslui - Gaz Metan talán h
Concordia - Steaua Bukarest - a magas szorzó miatt megéri poénból megtenni a hazait, a hazai gól viszont szerintem garantált
xTorino - Padova h
Gubbio - Juve Stabia talán x
Reims - Monaco - d (a monaco jó formája miatt)
valószinűleg ezt rakom meg kombiba...
lille-oster-jonkoping-torino -
ügyes