211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tippmix945
    Bordeaux 9perc 3 gól???mi a fasz???
  • Dean Winchester
    ezt nagyon éreztem :D 10 perccel a fi. vége előtt raktam!
    43.percben jött is a gól :)

500 HUF Nyertes Egyszeri 1.900 HUF Labdarúgás
    Shamrock Rovers v St Patrick's Athletic
    Half Time Over/Under 0.5 Goals
    Over
    3.80 +0.5 Nyertes

előtte azért volt egy ilyen is :D
    594 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
    Atromitos v PAOK Saloniki
    Half Time Over/Under 1.5 Goals
    Over
    2.875 +1.5 Vesztes
  • Láma!
    aztakurva :o

le a kalappal!
  • tippmix945
    tudtátok,hogy a portugál bajnokságban a Leiria már csak 8 játékossal játszott?? :SS
    most meg feladták az egészet,mert nem maradt játékosuk :(
  • tippmix945
    Belhanda nélkül nem ugyanaz a csapat.
  • Láma!
    tét a bajnoki cím pláne így hogy PSG nyert tegnap és éppen, de jobb a gólkülönbsége. nyerni fognak.
  • tippmix945
    montpellierben nem játszik Belhanda,szerintem nem fognak nyerni.
  • tippmix945
    a vallecano a szezon végére fogyott el,összeségében viszont jól teljesítettek.
    a zaragoza szezon elején volt katasztrofális,viszont pár hónapja alig vesztettek meccset,tehát ők is megérdemelnék a bennmaradást.
    a granada egész évben jó teljesítményt nyújt,remélem nem esnek ki.
    azt kell mondjam,a villareal volt egy iszonyat nagy 0 egész évben,soha nem volt még egy jó sorozata sem,mint a többi csapatnak,a tuti kieső racingot se bírták megverni hazai pályán a bennmaradásért,zaragozától kikaptak idegenben,otthon is csak döntetlent tudtak játszani velük,granadától is kikaptak,szóval remélem ők esnek ki és összeszedik magukat.
  • demonsss
    meg a németek mindig behúzzák
  • FERNANDINHO1997
    U17 Német - Izland V 1.35 ?? Nemtudom meg merjem- e tenni.. Sztetek ?
  • demonsss
    Igazából sem a Vallecano sem a Granada nem érdemelné meg , hogy kiessenek , nagyon jó kis csapatok , azért a Vallecanotól se kis teljesítmény volt az , hogy feljutott + majd csak annyi gólt lőtt , mint amennyit a mostani 4.helyezett ,
    Szerintem aki megérdemelné , hogy kiessen az a villareal vagy a Zaragoza egy nagy 0-ák voltak ebben az évben

Remélem a Getafe megveri a zaragozát , mondjuk sztem már a getafe teljesen leszarja az egészet , kivéve ha ilyenek mint a villareal vagy a vallecano nem ajánlot fel nekik egy kis pénzősszeget a getfaeénak ha győznek vagy játékost
  • tippmix945
    szerintem a granada elveri a vallecanót,a real madriddal is majdnem elbírtak,a vallecano meg iszonyat gyenge formában van,sok a sérült is.
    a zaragoza ha már annyit hajtott,a getafét is elkapja az utolsó fordulóban,nincs jó formában a getafe,nem egy számukra tét nélküli utolsó meccsre fognak belelendülni.
    a villareal nem fogja legyőzni a BL-ért reményeket tápláló Atléticot szerintem,tehát még akár ők is bajba kerülhetnek.
    izgalmas lesz az biztos.
    a Vallecano vagy a Villareal fog kipottyanni szerintem.
  • demonsss
    Mi alakult ki a spanyol kiesők között te jó isten iszonyat jó kis utolső forduló lesz , de remélem a vallecano nem fog kiesni jó kis csapat az
  • demonsss
    sztem is így lesz 3,2-es odds van rá , hogy a qpr kiesik be is próbálom egy kisebb összeggel
  • dave9004
    bennevagyok
  • tippmix945
    blackburn,qpr kiesik
    bolton,wigan marad

• rajkonnen92
    köszi az infót :)
  • demonsss
    ja értem XD azt hittem itt is a gólkülönbség számít mekkora szégyen ez már hogy nem tudtam :D mentségemre szóljon nem szeretem az olasz focit (csak rangadókat nézzek )
  • Tigristank
    Jaja, az egymás ellenit kell nézni náluk.
  • Tigristank
    3-szor 1.5-ös oddson. (Tehát összesen 9 eurot kell megforgatnod.)
  • Effe88
    ööö nem az egymás elleni eredmény dönt először?????
    de remélem nem kell az intert nézni a blbe jövőre
    jó lesz nekik az el vagy még az se:D:D:D
    inkább legyen lazio vagy udine a bl-be:)
  • rajkonnen92
    bet-at-home 3 eurós kuponnál nem tudja valaki hányszor kell megforgatni, milyen értékben és hanyas oddson?
  • demonsss
    Nem értem a DigiSportosok itt nyekeregnek , hogy az inter oda érhet a 3. helyre , de hogy ???????????????????? mikor még ha mindenki bukik is az inter előtt és megszerzi az inter a 3 pontot akkor is az Udinese a 3. gól különbség miatt nemmmmmmmmmmm???????????????????????????????? ( Gondolom az inter se lő 15 gólt 1meccsen !!!!!!!!!! )
  • demonsss
    XD majd eltűnik
  • Effe88
    nekem ott van a logód mellett 1 büntipont
  • Effe88
    na juve a bajnok
    vajon tisztességel vagy megint csalással nyerték meg????
    pár év múlva kiderül:D:D:D
  • demonsss
    Milyen háromszög én nem látom :D
  • Effe88
    amúgy Demonsss neked miért van még ott a logódnál a sárga háromszög???:D:D
    már rég le kellett volna járni a büntidnek
  • demonsss
    XDXD
  • Dean Winchester
    persze, szerintem sem... sőt a mu nem is fog nyerni sunderlandban
  • Effe88
    ???:D
    az meg ki érdekel:D
  • Tigristank
    Csak nem cseszi már el a City az idegenben egyébként leggyengébben muzsikáló QPR elleni meccsen a bajnoki címet. :D
    Viszont franciáknál még komoly versengés van.
  • demonsss
    1,2 van a cityre :D az sztem jó érte XD Hendivel is mehet sztem Gálázni fognak
  • demonsss
    JA XD elég szar tipp volt
  • Tigristank
    Hát ezért volt 3.8 a Milan bajnoki címére....
  • Dean Winchester
    azert az se gyenge,hogy idén sok bajnokságban idegenben lesz bajnok minden csapat... dortmund, most a juve :D a real bilbaoban...
    mondjuk a city valami csoda folytán nem tudna nyerni hazai pályán akkor a united szintén idegenben lehet bajnok :D
  • Dean Winchester
    bajnok a juve... vajon az utolsó fordulót kibirja vereség nélkül? :D
    utolsó forduló szép lesz. a napoly sztem a sienat verni fogja és az el selejtező indulásért az internek idegenben kellene megvernie a laziot... az is nagy derbi lesz , remélem kikapnak...
  • demonsss
    nagyon kihalt a forum , pedig az inter szétverte a milant
  • Dean Winchester
    Rennes - Montpellier h

xLille - Caen h

Lorient - Dijon (5 mérkőzés óta mindig csak az egyik csapat lőtt gólt)

St. Etienne - Olympic Marseille talán h

Sochaux - Nancy d

Toulouse - Nice talán h

xÖsters - Halmstad - febr. 22-én barátságos meccsen 3:0ra nyert a hazai csapat, plusz a bajnokságban is jelenleg elég jó formát mutat, szóval ekkora szorzóért szerintem megéri bepróbálni a hazait.

xJonkopings - Angelholms - az utóbbi 5 egymás elleni meccsükön rendre hendivel nyert a hazai csapat, jelenleg is jó formát mutat, szóval szerintem megint jön -ha nem is hendis-a hazai győzelem

Elfsborg - IFK Göteborg (poénból vendég , egyébként 3 esélyes...)

Hibernian - Dunfermline talán h

Vaslui - Gaz Metan talán h

Concordia - Steaua Bukarest - a magas szorzó miatt megéri poénból megtenni a hazait, a hazai gól viszont szerintem garantált

xTorino - Padova h

Gubbio - Juve Stabia talán x

Reims - Monaco - d (a monaco jó formája miatt)

valószinűleg ezt rakom meg kombiba...
    lille-oster-jonkoping-torino
  • demonsss
    ügyes