211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Neoncsoves
    A Bayern - Real meccs azért volt érdekes, mert a Real-nak 3 nappal előtte volt egy szintén nagyon fontos meccse (El Clasico), ahova tartalékosan nem lehetett kimenni mert buktuk volna a bajnokságot. Ez olyan mintha fej-fej mellett haladtatok volna a Dortmunddal, és 3 nappal a BL meccs előtt lett volna a mindent eldöntő ütközet. Bár a Dortmundot még a kupában sem tudtátok megverni, úgyhogy teljesen mindegy :D:D:D:D
  • gabichelsea
    ottvan amit irtal davidxx ,de nem lehet rakkantani,sima szövegkent van ott
  • demonsss
    egyértelműen jobbak voltak nem láttad megnyerték a Bl-t !!! nyert a jobbik ahogy szokták mondani és kiemelném nem csalással !!!!!!!!!!!!
  • w77d
    nem nőttek fel? ez vicces.. azt tudjuk, hogy a Real nem tud még felérni a Bayernhez, de a Chelsea azért nehogymá ennyire egyértelműen jobb legyen XD
  • demonsss
    Hát ez nem elfogultság hanem így van nézd újra az első meccs első bayern gólt ha nem hiszed
  • demonsss
    Nem Nem jobb volt a Chelsea , ne kenjük már egy emberre mert elbukták
    sokkal jobb és hatékonyabb játékot játszott a Chelsea , egyszerűen nem nőttek fel a feladathoz a bayorok ennyi nem kell itt semmit se elferdíteni
  • Tigristank
    Hagyjad, túl elfogult a gyerek. Ugyanis ez a Bayern ejtette ki (mint tőle tudjuk: csalással) a nagy Realt. :D
  • w77d
    Azért ez erős ferdítés. A Bayern Robben töketlensége miatt bukta el, egyébként megérdemelte volna a győzelmet.
  • demonsss
    Csak úgy megsúgom , Robben sokkal jobb játékos mint Ribery , meg lehet hogy utálja ribery robbent ( De ha nem tudnád nagy Bayern szurkoló létedre Ribery miatt vitték oda Rebbent a bayernhez )
  • demonsss
    Szó nincs arról , hogy a Bayern bukta el a kupát egyszerűen jobb volt a chelsea az egész meccs alatt , egyértelműen jobb csapat a Chelsea

egyébként meg mondtam , hogy ez a párosítás lesz a legszarabb döntő és így is lett , de a Chelsea sokkal jobban játszott mint a Bayern
  • Tigristank
    Meg a játékosok se durvultak, ami szokatlan 1 döntőnél. Mondjuk ez a sokáig tartó 0-0-nak is köszönhető...
  • Effe88
    hát nem:D:D
    meglepően jól vezette a meccset
    végig kézben tartotta
    nem gondoltam volna
  • Tigristank
    Nem repkedtek a sárga lapok. :D
  • w77d
    igazság szerint nem vagyok rá büszke, rohadt szar éjszakám volt, meg az egész hetem hányinger. Nem kevés pénzektől estem el önhibámon kívül. De azt mondják, a pofára esések után jönnek a nagy sikerek, így reménykedek :D
  • szabii98
    azgrat
  • Effe88
    Ribery eddig i utálta remélem kiközösítik és akkor fogja a sátorfáját és eltakarodik........
    És mehet a vén buzi krampusz is(hejnkesz) ugyan is ki jelöli ki a tizi lövőket ha nem az edző??Kérem én miért a robbennel löveti mikor cseh kapus ismeri minden mozdulatát hisz 3 évig egy csapatban játszottak, miért nem meri elvállalni Svejni.Ilyenkor viszasírok egy Effenberget vagy egy elbert akik megmerték csinálni a dolgokat....nem ilyen beszariak
    ja és gomeznek meg irány a siófok vagy a paks
  • w77d
    ezt a szopást egyedül neki köszönhetjük, remélem, hogy a többiek a csapatban ezt tudatosítják is vele...
  • Effe88
    örök vesztes most már bebizonyosodott
    a 2010es vb is rajta ment el el sima ziccert nem tudott belőni
    beképzelt majom remélem elviszi valamelyik csapat a Bayernből
    bár kinek kéne
  • Effe88
    hát gyönyörű mondhatom
    de hát nincs igazság a fociban se
    mindegy ez van:S
  • Ferrari23
    Ez volt már a vb-n is :D
  • w77d
    itt az érzelmekről van szó :D
  • Effe88
    Egyébként szép kis EB elé nézünk...
    Most már ez lesz a trend védekezz 10 emberrel és hátha beakad egy egy kontrából stb.....hányinger
  • Ferrari23
    Jaja :D Az biztos, hogy nem nagy IQ gyülekezetre vall fejben, aki foci miatt verekszik :D:D
  • Shep
    Sosem értettem azokat a marhákat akik egy foci meccs eredménye miatt képesek egymásnak esni. Az ilyeneket ki kéne rakni valahova aztán hagy üssék egymást amíg bírják.
  • w77d
    azt is buktam, mostanság nagyon rám jár a rúd, nem jön úgy a lé
  • w77d
    a helyen ahol voltunk a meccs után volt egy kis nézeteltérés. Mi éppen gyászoltunk Bayernesek amikor odajött pattogni egy Chelsea buzi. Haverom pofánverte, aztán a többi kék is jött verekedni, egy pillanat alatt tömegbalhé lett. Egy Chelsea mezes átrepült az üvegfalon és ekkor hívták ki a zsarukat. Engem is bevittek, mert éppen egy szék lábával püföltem egy srácot, amikor beléptek...
  • Effe88
    ja a meccsről annyit, hogy ez a Bayern bukta el
    itt nem nyerhettünk ma mintha valami felső erő a chelseat segítette volna, az egész bl idényük alatt mit összemákoltak
    robbennt meg nem szeretném többet látni Bayern mezben, rohadék önző szar nyomorék
    Gomez meg Fradi zint nb1et üti meg
    a 34 éves Drogba kislábujja többet ér mint az egész gomez
  • Effe88
    hagyjad már ezeket a kamukat
    elve azt írtad, hogy rómába leszel és ezért nem tudsz menni münchenbe
  • Ferrari23
    *elönzőzi :D Még reggel van :D:D
  • szabii98
    :ASDSDFAS
    mégis minek tettél a Bayernre? és mért kerültél be a sittre?:D
  • miluu92
    Meg miaz már hogy Neuer lövi a tizit?:D:D:D Senkiházi gyökerekkel van teli ez a bayern:D
  • Ferrari23
    Robbennel egyetértek :D Annyira azt hiszi, hogy tud focizni, pedig csak tudogat :D:D Sorra elösztönzői a helyzeteket + 11-eseket sorra hagyja kifele :D De úgy megy a pályán, mintha Ő lenne a nagy ISTEN :D:D
  • w77d
    kurva anyját ennek az éjszakának... elbuktuk a kupát...elbuktam a lét...4 óra volt, mire hazaengedtek minket a rendőrségről.. a Bayern mezem is elszakadt... a faszom a világba
  • FERNANDINHO1997
    Nem lesz egy olyan kis fülecske, hogy bono(s). arra rá mész, és ott lesz 2 db. bónuszos cuccos, az eggyik ez az 5€ a másik az nemtom mi. Azt látod ott. Na és ott lesz egy olyan h pasa a saldo,vagy ha google forditobol tolod akk activate bonuisz vagy valami ilyenhülyeség. Arra rá mész és akkor jovairja a pénzt a számládon.
  • gabichelsea
    Demonsss!
    Megerösitettem az emailt,beirtam a kodot,most már csak várjam hogy mikor kapom meg a bonuszt vagy még csinálni kell valamit?
  • tippmix945
    mekkora lúzerek játszanak a Bayernben,főleg ez a Robben gyerek,akkora arca van mint egy ház,azt még egy tizenegyest se tud belőni(bajnokságban meg BL-ben sem)helyzeteit is kilövi a stadionból,ugyanúgy mint az Inter elleni dőntőben,nem csoda,hogy még a Real cserepadjára se kellett :DDDD
    34 éves Drogba meg egy helyzetéből gólt szerez :DDD
  • tippmix945
    jó rég megmondtam
  • szabii98
    mennyit buktál?:D
  • w77d
    mobilról üdv a stefániáról, holnap re
  • Neoncsoves
    haverokkal meccs előtt: ááá... ez a meccs max 1-1 lesz... jön robben a tizivel: mondom áh tuti kihagyja... kihagyja :D:D:D baszki, ha itthon lettem volna mennyi pénz jöhetett volna te jó isten...