211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • demonsss
    akkor jöjjön be fosszuk ki azt az irodát a gecibe :D
  • dave9004
    úgy legyen. elsőre rajtuk van az 5 eur yoganom :D
  • demonsss
    Mindig így szokott lenni ha ilyen statjuk van és félidőbe 0:0 akkor tuti lő 2-őt a juve a másodikba és a Napoli mivel most elég balfasz nem fognak gólt lőni
  • dave9004
    honnan az info?
  • demonsss
    Juve nyerni fog 2:0-ra
  • demonsss
    "A vereség ellenére gratulálni szeretnék ezért a nagyszerű BL szezonért a Bayernnek.Jobbak voltak mint a Chelsea.A foci néha nagyon kegyetlen sport.(Joachim Löw)"

Ez valami Vicc , hogy lettek már volna jobbak ? elvégre megverték a Bayernt sokkal jobb játékot játszott a Chelsea
  • w77d
    XXXXXXXXXXD
  • Effe88
  • ffxi
    Juve megnyeri a kupát mennyire necces?
  • Ferrari23
    Aik 2 gól +2K
  • Ferrari23
    Mai Juve - Napoli?

Mitjiland gól +2K
  • w77d
    Juve esélytelen, majdnem olyan valószínű, mint hogy a Loki döntőzik...
  • Shep
    Jövő heti lottószámokat esetleg nem mondanád meg? Tök értelmetlen még jósolgatni. Addig még rengeteg minden fog történni, átigazolások, edzőváltások, sérülések stb. stb. Bár ha véletlenül bejön akkor majd jöhet az én már mikor megmondtam :) Juve mellesleg jövőre sehol nem lesz, ezt az idényt is csak megvették.
  • tippmix945
    Manchester United-Juventus BL döntő lesz szerintem.
    Másik két elődöntős Schalke,Real Madrid.
  • demonsss
    Olaszok sztem már a csoportba elvéreznek , nem hogy megnyerik az EB-t szerintem mindeindők legszarbb olasz válogatotja megy most az EB-re

Jövőre az 100% , hogy a juve nem nyer BL-t a csoportukból is ha kijutnak csak éppen hogy , de utána azonnal el is véreznének , MU az meg most egy ideig nem fog lófaszt se nyerni retek gyenge csapatuk van

Sztem jövőre akik esélyesek a Bl győzelemre : Real , Barca , Milan , Arsenal , Man.City , Bayern

Man.City most biztos tovább fog jutni a csoportból és sztem ha nem kerül össze a reallal , barcával és a bayernnel az elődöntőig akkor bizony a legjobb 4 között lesz

4 elődöntős sztem : Real , Barca , City , Bayern
  • miluu92
    Válogatott magját? Jah tényleg nyugdíjas klub:D Am Juvéból max a védelem ér vmit, az meg kevés lesz. Amúgy szerintem a Milan éve minden csak nem nagyon jó szezon. De majd kiderül:).
  • tippmix945
    szerintem elég jó keret + juve és milan nagyon jó szezont futott,játékosaik jó formában vannak,a válogatott magját pedig most is ők alkotják,figyeld meg,hogy ott lesznek a döntőben.
  • miluu92
    Hát meglepődnék, ha az olaszok ilyen kerettel bármit is elérnének az EB-n...
  • Effe88
    ja
    tiszta leverkusen mint 10 éve
    jövőre real fix
    mu juve jó vicc
    főleg előbbi na ők se lesznek egy ideig sehol:D:D
  • tippmix945
    és most ugyanaz a Peter Hermann volt a Bayern másodedzője,aki 2002-ben a Leverkusennek :)
    mostani Eb-n szerintem nem lesznek döntőben a németek a BL-kudarc miatt,inkább az olaszokra szavazok
    jövő évi BL-t meg a Juve vagy a MU viszi :)
  • ReszegKoldus
    Rájuk fért már :)
  • Effe88
    hát ja
    lehet 20 év múlva lesz
    ki tudja
    jövőre real nyeri ebbe biztos vagyok, idén is közel voltak hozzá
    nekünk meg elég lez visszaszerezni a bundesligát bár azt se fogjuk megcsináni jupp mesterrel
    szóval most egy darabig lefőtt a bayern
    sajno
    ebbe biztos vagyok jönnek a sötét évek:(

amúgy hihetetlen pechszéria jellemzi a németeket
    99 bl döntő,2002bl döntő(leverkusen),2002vb döntő,2003 uefa kupa döntő(bvb),2006 vb elődöntő hazai pályán:SS:, 2008eb döntő,2010bl döntő, 2010 vb elődöntőS:S:,2012bl döntő és most gyanítom eb döntőben ott lesznek a németek de sajnos megint ki fognak kapni:(
  • w77d
    raktam, de szarom le
  • tippmix945
    még egy döntőt nem fogtok elbukni,ezt garantálom(csak kérdés,mikor lesz a következő alkalom)
  • Effe88
    :DD::D
    amúgy nem is kérdeztem raktál pénzt a döntőre??
  • w77d
    rohaggyále én legalább tényleg szurkolok XXXD
  • Effe88
    itt a lényeg:D
    miatta buktuk el a bl döntőt:DS:D:S:D:S
  • tippmix945
    Tottenhamnél nagyon örülnek :DD
  • Shep
    Mindkét csapat jó volt, de a Bayernnek egyszerűen nem lett volna szabad ilyen NB2 szintű pontrúgásokat produkálni, meg nem Robbennek rúgni a 11-est egy döntőnek tűnő szituációban ami mellesleg ha be is megy lett volna még bőven idő a Cselzi számára tehát ezt a vonalat szerintem kár is erőltetni. A Cselzi tudta, hogy nincs esélye egy nyílt küzdelemben ezért a védelemre építettek és arra, hogy egy kontrából ,vagy egy pontrúgásból előnyt szerezhetnek ha meg más nincs maradnak a 11-esek és ezt tökéletesen véghez is vitték. Mikor bekapták a gólt egyből támadni kezdtek, Matteo egyből behozta Torrest aki nem mellesleg szerintem most még jól is játszott és nem zuhantak össze, szívüket lelküket beleadták. Szóval az angolok jól játszották azt amit elterveztek, szerencséjük is volt de a focihoz ez is kell. Persze a németek játszották a látványosabb focit de ez tegnap kevés volt. aki meg azt hajtogatja, hogy a Cselzi direkt 11-esekre játszott az gondolkozzon már el egy cseppet. Nem létezik olyan edző, játékos aki úgy áll neki egy döntőnek ,hogy ok gyerekek védekezünk, mint az állat és 11-esre nyomulunk, csak kalkuláltak vele és jól tették.

• szabii98
    Real nem ér fel a Bayernhez? mindkettő csapat ugyan olyat játszott a két meccsen( mindkétszer 2-1 a hazaiaknak ), és tizenegyes párbajon kapott ki a Real. De nagy szó...
  • Ferrari23
    Abramovics :D

:D:D
  • Ferrari23
    Jaja :D:D Demons végig szinte 1 az 1-ben az ő szövegükkel magyaráz most :D, amit anno a real-bayern meccs után ugattak, :D de most hirtelen nem úgy van az :D:D
  • miluu92
    Érdekes, mikor a Real ellen továbbjutott a Bayern, akkor egyértelműen jobb volt a Bayern, amit azzal magyaráztál, hogy ők jutottak tovább. Most, hogy ugyanez a helyzet, csak a Bayern kárára akkor, már nem egyértelműen jobb az ellenfél?
  • demonsss
    ez a fizika törvénye ha nem tudnád Galilei állapította meg anno :DXD
  • Tigristank
    Jah, mert teljesen törvényszerű, hogy 2-1-nél még lőni fog 1 gólt a Chelsea... csak tudnám honnan jönnek ezek az agytrösztök. :D
  • demonsss
    Akik igényelték az 5 eurot a yoganon össze állítottam nekik egy kombit ami elég esélyes 17,27 es odds jön ki rá
    íme:

Montepellier győzelem
    Evian szerez egy gólt
    Toulose meccsen lesz 2 gól
    Valladolid legalább 2 gólt szerez
    Brescia meccsen lesz 2 gól
    Gent legalább 2 gólt szerez
    Dinamo bucarast meccsen lesz 2 gól
    Bahia mecsen lesz 2 gól
    Sao paolo meccsen lesz 2 gól
    Ponta Preta meccsen lesz 2 gól

Szerintem ezek a mai nap tutijai remélem bejönnek és nyertek vele
  • ReszegKoldus
    A tegnapinál jobban csak 4 éve örültem a chelsea tizenegyeseinek
  • szabii98
    Fogd fel, ha Robbi belövi a 11-est, akkor a Chelsea kiegyenlít. Ők a büntetőkre mentek, ha Müller nem fejel, akár 0-0 is lett volna. Ez látható volt a Chelsea játékából is, kevésbé támadtak le
  • FERNANDINHO1997
    Cheslea megérdemlten győzött. Nagyon jó, és hatékony taktikával állt fel a Chelsea, és bejött nekik. Hiába volt 20:2 a szöglet, hiába volt nemtudom hány - 3 a kapura lövés az eredmény 1:1 lett. És hossz.ba nyert a jobbik csapat. :)
  • FERNANDINHO1997
    akk meg varj. Én is reggel csinaltam meg, és másnap reggelre volt jó.