211992
-
Na, szidhattam Podolskit :D
Jó meccs a holland nagyon, de én is bízom benne, hogy kiesnek! Amelyik csapat két szűrővel kezd Dánia ellen, és így kikap, az takarodjon haza. -
gundel koentráu -
mit hagytak ki a portugálok -
olyan csapat aki nem bírja megverni Dániát nem érdemli meg hogy tj-on -
helyes 
-
továbbjut a holland csapat :(:(:( -
nah asszem utolsó tétem a mai
5 db random döntetlen plusz a maradék pénz a hollandokra
egyenleg : 0,55 Ft
-
Ma egyenlőre egy ilyennel támadok: Hollandia lapok over 2.5: 1.80x -
Lavezzit megvette a PSG ?:o -
Dean azt nem tudod , hogy windowsos mobillal is lehet ilyet csinálni , mert a sportingbet csak az androiddot meg a ájfont írja -
Götze egész tavasszal sérült volt,az utolsó 3 bajnokira épült fel.Persze végülis ez is borzasztó... -
Götzére nem is annyira, mert borzasztó tavasza volt, de Reusra nagyon, mert főleg Podolskitól láttunk szerintem eddig elképesztően keveset... Szinte semmi értékelhetőt nem nyújtott szerintem az eddigi 2 meccsen. -
Sztem azért a németek elfogják dönteni a meccset az 1. félidőben aztán utána hozza be a tehetséges fiatalokat -
Zenszkij #185339 Götzére és Reusra gondolsz? Igen valóban jók lennének, de hátha becseréli őket. Ideje lenne már, valamint remélem Klose is szerepet kap a 90 perc alatt. Ez Podolski 100. válogatottsága, valamint tán ma van a szülinapja is... -
Szerintem pont az tett volna nekik jót, ha kicsit változtat Löw a támadószekción. Engem egyáltalán nem győzött meg a két szélen Podolski és Müller... Annyi tehetséges fiataluk van, ők legalább a belüket kihajtanák, ha már így lehetőséget kapnának. -
Zenszkij #185337 A németek semmit sem bíznak a véletlenre úgy látom, Bender játszik az eltiltott Boateng helyett, de a kezdőcsapat maradt. Meglátjuk. -
Netherlands XI: Stekelenburg; Van der Wiel, Vlaar, Mathijsen, Willems; De Jong, Van der Vaart; Robben, Van Persie, Sneijder; Huntelaar
Portugal XI: Rui Patrício, Alves, Pepe, Coentrão, Pereira, Veloso, Moutinho, Meireles, Nani, Ronaldo, Postiga
Germany XI: Neuer, Bender, Badstuber, Hummels, Lahm, Khedira, Schweinsteiger, Muller, Ozil, Podolski, Gomez
Denmark XI: Andersen, Jacobsen, Agger, Kjaer, S. Poulsen, Zimling, Kvist, J. Poulsen, Eriksen, Krohn-Dehli, Bendtner
Szerintem a Holland-Portugálon tuti a 2,5 over, bár az számomra érthetetlen, hogy Varela miért nem kezd... A német-dánon pedig szerintem lötyögés lesz, és 2,5 under -
Dean Winchester #185335 a héten nem volt ilyen... :S azt vártam én is....
viszont ez csak a mobil fogadásra érvényes, tehát mobilon kell a fogadást megkötni és csak akkor adják vissza az 1500 ft-ot vesztes szelvény esetén... -
A tegnapi Görög-Oroszra az első megérzésem 2,5 under volt... elvetettem valamiért... a mai két meccsre mindkettőre 2,5 over volt a megérzésem, ma nem vetem el őket, bár az eszem azt diktálja, hogy mindkettőn 2 gól lesz... :D Nehéz eldönteni, hogy melyikre hallgasson ilyen esetben az ember -
Ahoz képest amennyi bónuszt vártam a Bet365-től az Eb-re , mert ez egy bagy 0 a spanyol - olaszra adtak egy 3000 Ft-s fogadást oszt csá -
Köszönöm :D -
Mobilról történő fogadás esetén. Itt meg tudod nézni, hogy melyik napon milyen bónusz lesz. -
ezt hol írják ? -
Szerdán leszz spotingbheten olyan akció hogy az első vesztes tétetedet visszaadják 1,5k áig.. és ez hetente szokott leni, ami szerintem tök fsazsa :D -
Bet365 vagy sportingbet én ezeket ajánlom -
Kivettem a pénzem egy részét bwinről, és szeretnék egy új fogadóirodához is befizetni. Van most valamelyik jó fogadóirodánál jó kezdő vagy valamilyen egyéb bónusz? -
arra mennyit adnak, hogy hollandia nem jut tovább? -
Németország csoportelsőként jut tovább:
ha nem kap ki Dániától
Csoportmásodikként:
ha vereséget szenved Dániától, és Portugália nem győzi le Hollandiát,
ha úgy kap ki a dánoktól egy góllal, hogy mellette legalább két gólt szerez, és Portugália legyőzi Hollandiát
Portugália csoportelsőként jut tovább:
amennyiben megveri Hollandiát, és Dánia 1–0-ra legyőzi a németeket.
Csoportmásodikként
ha nem kap ki a hollandoktól, és Dánia nem győzi le Németországot,
amennyiben legyőzi Hollandiát, és Dánia 2–1-re vagy legalább 2 góllal megveri Németországot.
ha egy góllal kikap az oranjétől, és Németország megveri dánokat
Dánia csoportelsőként jut tovább:
ha legyőzi Németországot, és portugálok nem verik meg Hollandiát.
ha két gólt szerezve legyőzi Németországot, és Portugália megveri a hollandokat
Csoportmásodikként:
ha 1–0-ra legyőzi Németországot, és Portugália megveri Hollandiát,
ha döntetlent játszik Németországgal, és Hollandia legyőzi Portugáliát
Hollandia csoportmásodikként jut tovább:
ha legalább 2 góllal múlja felül portugálokat, és Németország legyőzi Dániát -
Dán- Német V. 1.62
Dán - Német nincs kiállítás 1.20
Portugál - Holland félidőben holland vezetés 3.10
Portugál - Holland 4,5-nél több sárga 1.87
Vélemény ? -
eisbaren #185323 Az egyik házigazda csak tovább jut hajrá Ukrajna -
eisbaren #185322 a horvátok nem fognak kikapni a spanyoloktól de nem is értem miért a 2-2-től félnek az olaszok hisz a továbbjutáshoz mindenképp le kellene nyomniuk az íreket ami úgysem fog menni -
eisbaren #185321 Németország-Dánia D a csoportban a németek állnak a legjobban egy x-el már biztos csoportelsők (ráadásul ezzel a hollandokat is búcsúztathatnák)a dánoknak viszont nagyon kellenének a pontok és az utóbbi időben 3 mérkőzésből 2 dán győzelem egy X előbb utőbb a németek is hiáznak inkább most mint később
Hollandia Portugália D összesítésben a portugálok állnak jobban hajtós meccs lesz mindkettejük győzni akarnak nem fognak bírni egymással
Kups Kuppio Lahti D a lahti 2 vereség után próbál javítani de a kupsnak is kellenek a pontok hazai pályán egyet elcsíp
Mariehamn Myloska 1 pont van kettejük közt a hazai csapatnak 3 győzelme van zsinórban ami előbb utóbb megszakad miért nem most de azért mégsem hagyja megelőzni magát
3/4 kombináció -
Zenszkij #185320 Ma nyernek a németek szerintetek? Ha a Betclicken teszem meg a 11K-t, első fogadóként, ha nem jön be mennyi idő mire visszautalják a pénzt az akció keretében? -
Jah hogy te ilyeneket használsz. Azért is furcsálltam, hogy juthatott eszedbe, hogy "puskalövés". :D
Mondjuk még az is izgibb lett volna, mint ezt a bunker fos, színészkedő görög csapatot nézni. :D -
Ferrari23 #185318 beírod :D -
Ferrari23 #185317 :D:D Szar a javító, ha bírod kapuralövés de elírod pl kapuralöüvés, jobb klikk rá szójavítás és a puskalövés hozza be :D Na ott nem néztem mit ír, csak gyorsan nyomtam javítás :D:D Gondoltam értelmesen javít :D:D -
Azt mondja, puskalövésből. :DDDDD -
Ferrari23 #185315 Ez a riporter nem tudom ki, de mindig le van marad pár seccel már megfigyeltem korábban is. :D:D Ha gól van is nem ordít, hogy gól, hanem még ott tart, hogy rálövi :D:D -
Zenszkij #185314 a mai napon kaszálhattak a fogadóirodák... -
Ferrari23 #185313 Áháááá