211992
-
tippeim mára:
Qpr győzelem
Reading meccs gg
Bournemouth győzelem
Lorient gg
Aachen +1,5 hendi
Dortmund meccs 3,5 over
Rapid bukarest meccs gg
Mallorca vagy X
Elfsborg vagy X
(gg = Mind két csapat szerez gólt.) -
Lorient - Montpellier
Tipp: Mind két csapat szerez gólt.
Odds: 2.00
Iroda: Bet365
Tét: 10
Az első fordulóban a Montpellier csapata 1-1 es döntetlent ért el a Touluse csapata ellen, míg a Lorient a forduló meglepetéseként ugyan csak X- elt, csak ők a bajnoki cím legnagyobb esélyesével a PSG csapatával méghozzá idegenben, úgy hogy félidőben már 2-0 ra is vezettek. Lorientnél van legalább 3-4 olyan játékos akitől várhatjuk a gólokat. Jeremie Aliadiere, Kevin-Monnet-Paquet, Yann Jouffre akik mind- mind remek játékosok, és ahogy láthattuk a PSG elleni meccsen, jó formában vannak. Montpelliernél visszatér a csapat egyik talán legfontosabb lánc szeme, a csapat esze, a csapat irányítója, a karmester Younes Belhanda. Viszont lesz egy nagyon fontos sérült a vendégeknél Bruno Ecuele Manga, aki talán a legfontosabb személy volt a védelemben. Úgy olvastam, hogy 4 vagy 5 hónapig biztosan nem játszhat. Lorient játékosai ezzel a meglepetés X- el most nagy önbizalmat kaptak, és ugyan erre készülnek most is, amire minden esélyük megvan. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a meccs nincs lefutva, nagyon meg kell majd szenvedniük a Montpellier játékosoknak a sikerért, és egyáltalán nem annyira biztos ez a montpellier győzelem. Tippem 2-3 vendég siker. -
na végül nem raktam csak totó 1000ft-ért
-
Na mi van, a Celticet elveri a feljutó? -
114 nittingham-briistol H
143 Bastia-Reims X -
Dean Winchester #187713 meccset nem tudod beírni ? :D ha nem írod be megnézem, de ha tudod melyik ez a kettő akkor jobb lenne mert nem kéne keresgetni -
rakok ma egy mixet
ki mit mond?
eddig ezek vannak lennének rajta
114 H
143 X
még kéne 2 meccs -
Dean Winchester #187711 nem raktam rá semmit, csak együtt érzek az ilyen lehetőséget választó fogadókkal :D és az ivószünet oké ,de ha nem tartja be a3 percet akkor miért hosszabbít annyit? akkor adjon rá 1 percet és kész, de nem hiszem h annyira meleg lehet a helyzet,hogy ne bírtak volna ki még másfél percet :D -
nemtom milyen kánikula van franciao-ban, de az ivószünet eléggé bevett dolog akár itthon, akár EL-bl selejtezőin is nyár közepén :)
Azért nem gyökér a bíró, mert nem jött az over 2,5-ed a félidőben :D vagy tévedek? -
Dean Winchester #187709
most ez mi? 3 perc ho. aztán másfél perc alatt lefújja? milyen gyökér bíró ez? :D
22.percben meg ivó szünet?????? ilyennel se sűrűn találkozni :D érted, iívószünet aztán még a ho-t sem tartja be :O -
1-1 Salomon Kalou :D -
ott egy nany gól :D érdekes lesz a 2. félidő -
Villareal - Real Madrid B 4,5over ez az én tippem meg Davixxxé -
én a nancy meccsein sose várok sok gólt, viszont a lille meccsben van bl-ben meg nyert ugye st etienne-ben. 1-0 1-1? -
Dean Winchester #187704 ott is a gól :D
am este a lille stadionavató meccset játszik :D az új stadionban azért illene győzelemmel kezdeni de én a vereséget is kinézem a meccsből...3 gólnál többet viszont nem várok -
Dean Winchester #187703 kecskemét a kaposvárral 8 meccse nem ikszelt. mikor ha nem most? hazai gól rakható -
öcsém szinte csak 3 esélyes meccsek lesznek a hétvégén -
Áhh ezzel nem bundáznak. Az ilyen meccsek azért vannak , h önbizalmat növeljék az A keretnek , azon se csodálkoznék ha a B keretnek az az utasítást adták h veszítsenek -
akár :D de 5-1 lett a vége :D -
Dean Winchester #187699 jó de 1.11 es szorzó ? picit vicces :D
kb. ezzel lehetne jól bundázni, itt valóban egymás közt le lehet zsírozni a meccset
-
A Juve felnőtt csapata a tartalék csapattal :DD -
Mára valakinek tippek??? -
Dean Winchester #187696 
-
Narusco #187695 bet365 live... kikészit. fogadtam egy u20 női kosárnál negyed underre. szépen pörög ez az egész szar, izgulok, 14 pont van 0:50-nél. örülök hogy jó ez jött, és ekkor ugrás, 0:00, 12-10. ezt mégis hogyk épzelik? ez konkrétan lopás, kevesebbet mutatnak meccs alatt vagy hogy van ez... és a második ezresem húzzák le ezek a nyomorult patkányok. nem az a bajom hogy buktam, hanem hogy nem tisztességes ez a szutyok. miért tesznek be az élő kínálatba ilyet, amikor nem tudják rendesen frissiteni, vagy nem is akarják... -
:D:D
én már nem szoktam sőt már le is szarom
nélkülünk is elvannak a világesemények egy ideje:D:D -
Jó csak hát az ember mindig reménykedik, egészen az első meccsig :D -
:D:D
de hogy jutunk ki:Dmax talán a 2016os eb-re kegyelemből:DD:
vb-ékre esélytelen...
ja jó nevek vannak a zs-éknél:D
gabai,cedek tibi,harus,e.tibi,mori,spungin,raffaelov(raffaello:D),melikszon:D:D:D
szenzációs:D:D -
Azért született ma is pár érdekes eredmény, még ha csak barátságosokról van is szó. -
Dean Winchester #187690 baszki most nézem,hogy a franciák uruguay ellen az utóbbi három mérkőzésük alkalmával rendre 0:0-ra végeztek :D
és most jön a negyedik egymás elleni meccsük xd
78 '
Franciaország
0 - 0
Uruguay -
Hát de ilyen játékot. Az meg milyen már ,hogy Vermut, Tibi, meg Akármison játszik az izraelieknél, ez tuti valami világválogatott volt :) Na de komolyra fordítva én a mai napig reménykedtem ,hogy lehet némi esélyünk a selejtezőben de ahhoz annyit kellene fejlődni amennyit nem lehet. Minden poszton gyengék vagyunk, 2 emberrel voltam úgy ahogy elégedett Balázskával meg Bogdánnal a többiek, mint akik most jöttek be az utcáról. kommentár is ott éltette Némethet aztán egy labdát nem tudott normálisan levenni, lövésről már nem is beszélek. Nagyon kevés lesz ez úgyhogy már most elő lehet készíteni a "Na majd a következőre kijutunk" mondatokat. -

még jó, hogy raktam egy csomó totót és mindenhol hazaira húztam, gondoltam csak legyűrjük a biboldókat:D
hát igazad lett grt -
Dean Winchester #187687 az eb-s formájuk után? hülye aki igen, főleg idegenben egy felk. találkozón. ám remélem a magyarok ellen még sikerül tartani ezt a jó formájukat és visszavágunk nekik :D
német-argentín 2.5 over jött is xD -
hasonló véleményen vagyok -
Ekkora egy féreg csapatot , mit ez a Dán rohadna le az összes egytől egyig -
Hollandiát valaki bemerte próbálni ? -
a Barátságos meccseket hozzák és arcoznak , a tét meccseken meg lófaszt se tudnak , így szokott lenni általában -
Tomi 74 #187682 Szerintem meg Izrael győz,ismerve a Magyar "focit".De azért szurkoljunk a Magyaroknak. -
mondjuk amekkora sztárnak volt beharangozva nem sokat játszott , olyasmi mint ez a Sahin gyerek bár ő talán csak azért nem kapott lehetőséget mert a Realba volt -
Azt a kurva , én azt hittem , h az a gyerek Arsenal játékos nem csak egy kölcsön -
Dean Winchester #187679 kölcsönben volt nálunk, szóval lejárt a kölcsönszerződés ideje így visszament :D