211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • passatgt
    eddig jó...

• Ferrari23
    Szopjanak le a portugálok 2,5x-es szelóm vitték.... még 1 gól kellett volna...
  • Tigristank
    Nagy nehezen, de jött, remélem megrakta valaki: 5-7
    És valószínűleg [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=188300]#188300[/URL] is jön. :D
  • Tigristank
    ...és akik 2 éve még a törököket is legyőzték. :)
    (barátságos meccsből nem érdemes sok következtetést levonni)
  • tippmix945
    orosz,izraeli,ír,bosnyák,hendis magyar,francia,angol és holland győzelem volt nekem mára.Izrael megszívatott.
    (fogalmam sincs,hogy játszott döntetlent azzal az azeri csapattal,aki nemrég Palesztina U16-tól kapott ki 2-0-ra...)
  • Tigristank
    Egy ilyen futballnagyhatalom, mint Luxemburg ellen, az is szép lenne, ha nem kapnának még egyet. :D
  • Ferrari23
    Látom portugálok bekezdtek :D:D:D:D
  • Tigristank
    Ez jó lehet a horvát-macedón meccsre, szögletek: 1-5
    Első 7 szöglet: Macedónia 1.83

Aztán lehet beindulnak a 2. félidőre a horvátok. :D
  • Tomi 74
    U21 Német jött,orosz-észak ír szintén.Remélem a románok is behúzzák.
  • Dean Winchester
    persze , azt a szelót poénból írtam be, nem találtam a mai napra semmi fogadható meccset. Ezeknek meg most jönnie kéne. Van olyan 1.2 vagy 1.01es amire nem is fogadnék mert viccesen hangzik de esélyt látok rá h elmegy...
  • david4u
    lemaradt az odds uccsorol 1.90
  • david4u
    (Jelenlegi állás 0-0) Bosznia és Hercegovina -1.5
  • david4u
    Argentína @ 1.30
    Salzburg @ 1.20 jegkorong
    Bosznia és Hercegovina @ 1.16
  • david4u
    rizikos

Anglia @ 1.28
    Andorra +2.0,+2.5 @ 1.90
    Hollandia @ 1.44
    Belgium @ 1.72
    Németország-3.5,-4.0 @ 1.325

8,07es odds
  • tippmix945
    hát ez az ír csapat egy nagy kaka.
  • tippmix945
    orosz kapufa.ha leikszelnek,megb*szom őket.
  • tippmix945
    29.02.12 BAR Palesztina U16 Azerbajdzsán 2 : 0 LOL
  • tippmix945
    eredmenyek.com elkeresztelte Észak-Írországot az Északi-szigeteknek ? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Tigristank
    Én ezeket raktam:

Oroszország - Észak-Írország H 1.18
    Málta - Örményország V 1.45 (tavalyi formájukból kiindulva nyerniük kéne - a szlovákokat pl. 7-1-es összesítésben nyomták le)
    Moldova - Anglia V 1.29
  • tippmix945
    "1.5 os lóf*sz szorzóért... "

a szelvényeden a legnagyobb odds 1.27 :DDDD
  • david4u
    Sose ertettem az ilyen szelvenyeket,minek berakni ket 1,01est,semmenyivel nem noveli az osszerteket amiert erdemes lenne berakni.Emlekszem multkor is rinyalt valaki mert serena kikapott 1,01ert lol
  • passatgt
    de sztem el is fog menni argentínon :)
  • passatgt
    hát nem kockáztatsz sokat:D
  • Dean Winchester

100 Németország - Feröer-szigetek H 1,01
    103 Luxemburg - Portugália V 1,01
    112 Argentína - Paraguay H 1,27
    82 Andorra - Magyarország V 1,03
    71 Oroszország - Észak-Írország H 1,20
    Eredő odds: 1,60127

törökök szerintem két gólt is lőnek a hollandoknak és csak ezért mondom a 2.5 overt mint jó opciót! Ám holland győzelmet nem várok, pláne nem 1.5 os lóf*sz szorzóért...
  • Dean Winchester
    köszi, jöhet, szeretem olvasni
  • Forza Italia
    egy kis érdekesség a meccsre. Hátha segít neked és másoknak is.

-A FIFA-világranglista 40. és 45. mérkőzése a vb-selejtezők A-csoportjának nyitányán.
    -Chris Coleman irányításával még sem mérkőzést nyerni, sem gólt lőni nem tudtak a szigetországiak.
    -Áttérve a hétfőre, óriási gondok vannak a kerettel: kimarad mindkét vb-selejtezőről a csapat ikonikus alakja, Craig Bellamy, őt a Cardiff Cityben szereplő Robert Earnshaw pótol. Kérdés, milyen színvonalon. A Brighton középpályása Andrew Crofts (őt Ashley Richards helyettesíti), a Swansea és a Huddersfield védője, Neil Taylor és Joel Lynch továbbá Wayne Hennessey (Wolverhampton, kapus), Jack Collison (West Ham), Joe Ledley (Celtic) és David Vaughan (Sunderland) szintén nem áll rendelkezésre.
    -Akárhogy számoljuk, ez nyolc fontos láncszem - mind körön kívül. Van viszont Aaron Ramsey és Gareth Bale.

-Belgáknál rengetek tehetséges játékos van: Hazard, Lukaku, Witsel, De Bruyne, Dembélé, Fellaini, Vertonghen, Van Buyten, Courtois és Kompany.
    -Mi több, legtöbbjük csúcsformában van, elég a Chelsea új gólpasszkirályáról, a frissen a Zenithez igazolt társáról, vagy a Premier League legjobbjáról, a Manchester United-verő Everton-vezérről, a friss Tottenham-szerzeményről vagy éppen az Atlético Madrid első számú kapusáról szót ejteni.
    -Ami aggasztó lehet, hogy a selejtezőben sem szerepelt valami fényesen vendégként, de amúgy sem, az utolsó hat mérkőzéséből egyet sem nyert meg, vagyis 2011 márciusára nyúlik vissza (akkor Ausztriát verte).

Tehát a vendég győzelem egész jó lehet
  • demonsss
    Atletico-MG - Palmeiras H Nagyon nyerni kell az AMG-nek , 1,65-ért szerintem nagyon jó alap egy kombihoz , de egymagába nagyobb összeggel is Fincsi lehet
  • passatgt
    holnapra belgium győzelem?
  • tippmix945
    magyarok bekezdtek :S
  • Forza Italia
    Akkor egy kis elemzés és pár tipp amit várok.

Kazahsztán - Írország

-Kazahsztán a Feröer szigetek mellett a másik leggyengébb csapat a csoportba. Kazah csapatnál nagy hiányzó nincs bár nem is annyira ismertek. Legjobbjuk Sergei Ostapenko ott lesz a csapatba bár vele se számíthatnak sok jóra.

-Trapattoni valószínűleg úgy küldi pályára csapatat h már az elejétől támadnak. Ebbe a csoportba aki tovább akar jutni annak a Kazah csapatot kötelező megvernie. Az olasz trénernek vannak gondja a csapattal. Visszavonult két egykori alap ember Shay Given és Damien Duff. Nem lesz sérülés miatt a védő Richard Dunne. Valószínűleg James McClean helyett Simon Cox kezd a bal oldalon mivel elöbbi kisebb betegséggel küszködik.

Várható kezdők.
    Kazah: Sidelnikov-Kirov, Rozhov, Mukhtarov, Schmidtgal-Ostapenko,
    Nurdauletov,-Kony'ev, Kukeev, Engel-Gridin
    Ír: Westwood-O'Shea, St Ledger, O'Dea, Ward-McGeady, Whelan, McCarthy, Cox-Walters, Keane

Tippjeim:
    -Vendég győzelem születik (1.72)
    -over 1.5 (1.33)

Hollandia - Törökország

-Jó kis meccsnek ígérkezik. Hollandoknak a nagy Vb égés után kötelező kiengesztelni a szurkolóit méghozzá magabiztos jó teljesítménnyel. De akár ez az elvárás rányomhatja bélyegét a hollandok játékára. Van Gaal kihagyta a csapatból Mark van Bommel,Khalid Boulahrouz,Nigel de Jong, Rafael van der Vaart és Ibrahim Afellay-t. Helyettük behívta Ricardo van Rhijn,Leroy Fer-t. Megy az okoskodás a Huntelaar, Van Persie csatár játszatás terén is. Van Gaal úgy döntött h az első csatár Huntelaar lesz.

-Törököknél a legnagyobb probléma, h a csapat első számú kapusa Volkan Demirel sérült míg Sinan Bolat fizika problémák miatt hagyja ki a mérkőzést.

Várható kezdők:
    Hollandia: Stekelenburg-Van Rhijn, Heitinga, Mathijsen, Willems-Fer, Sneijder, Strootman-Narsingh, Huntelaar, Robben
    Török: Tolga Zengin-Gonul, Toprak, Kaya, Kaldirim-Hamit, Mehmet Topal, N. Sahin-Sararer, Burak, Arda

Tippjeim:
    - Hazai győzelem születik (1.50)
    -2.5 over (1.70)
    -Huntelaar gólt szerez (1.90)

Skócia - Szerbia

-Skót csapatnak nem lesz könnyű dolga, hiszen rengetek alap játékos hiányzik. Phil Bardsley,Steven Whittaker,Danny Fox,Russell Martin,Paul Dixon,Gary MacKenzie,Scott Brown és Darren Fletcher. Hát nem kicsi a baj.
    -A szerbeknél a legnagyobb név aki hiányzik az Nemanja Vidic ő visszavonult. Szerbeknél ennyi a hiányzókról.

Attól függetlenül h skót részről ennyi hiányzó van én szoros meccsre számítok.

Várható kezdők:
    Skócia: McGregor-Hutton, Berra, Caldwell, Mulgrew-Maloney, Morrison, Webster, Adam, Snodgrass,-Miller
    Szerbia: Stojkovic-Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolorov-Mijailovic, Ninkovic, Petrovic, Matic, Tosic,-Lekic

Tippjeim:
    -a mérkőzésen döntetlen születik (3.20)
    -mindkét csapat betalál (1.8)

Hát röviden ennyi az elemzésem

Néhány meccs még ami sztem jó lehet

Grúzia - Fehéroroszország D
    Horvátország - Macedónia H (akár hendivel is)
    Litvánia - Szlovákia H
    Észtország - Románia D
    Lettország - Görögország H (magas odds miatt én bepróbálom a hazai győzelmet)
    Dánia - Csehország H
  • dave9004
    én olvasnék róla :) eddig csak a szemem forgattam a meccsektől, de hátha megváltoztatod a meglátásomat :D
  • tippmix945
    kb.15 perce akartam rakni orosz U21-et,de visszadobta a gép,mert lejárt a fogadási határidő,feljövök,látom 0-1 a lengyeleknek :DDD
  • Tigristank
    ??
    Amelyik csoportban 6-an vannak, ott 10 meccset, ahol csak 5-en, ott 8-at.
  • azza
    valaki tudja hogy hány meccset játszanak az U21-es bajnokság selejtezőjén?
  • Forza Italia
    ha van rá igény teszek be egy elemzést a holnapi selejtezőkre.
  • passatgt
    persze hogy kiszop a flamengo
  • passatgt
    első jött eddig:D
  • Dean Winchester
    nem ok -0-0 (ez számomra oltári meglepetés)
    ok
    nem ok 1-0 (jól éreztem,hogy a vendég csapat nem fog nyerni 1.6os szorzóért)
    ok
    ok
  • tippmix945
    van két erős megérzésem:
    - a Vasco kikap
    - a Botafogo idegenben nyer 2-1-re
  • passatgt
    mai szelvény: