211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    én biztos nem mondtam wba győzelmet :D a QPRnek kurvajó a kerete, előbb utóbb muszáj, hogy kijöjjön nekik a lépés - persze lehet, hogy nem ma :DDD

szrt-n tolom, tudod jól, ott nincsenek ilyen opciók... amúgy összesen 1.9 az össz-szorzó, remélem a Chelsea nem baszarintja el :)

Roma elég hektikus, de szerintem most nyerni fognak, Fiorentina meg végképp
  • Dean Winchester
    mekkora szorzók ezek külön-külön ?

elég sima lesz :D

közben ott a wba vezetés :D :D
  • Dean Winchester
    odanézek 1-0 :D
    am hamarabbra vártam a gólt, ahogy néztem a szelód elég sima ügy...
    cityn 5.percben gól... simán nyomtam volna a fi. over 1.5-et ha lenne neten pénzem :D

qpr győzelem lehet jó?? én meg ott full hazait várok bakker, még te is mondtad h lehet megrakod XD

fio és roma győzelemre kíváncsi vagyok én valamiért félek tőlük :D
  • mormogi11
    csütörtökön is így működött,aki kért,kapott
  • mormogi11
    tessék
  • WuFraZselic
    nyilván
  • mormogi11
    még a félidőben?
  • WuFraZselic
    schalke meccsen valaki találhatna egy gólt...
  • tippmix945
    hamburger gól :)
  • WuFraZselic
    hát, 1.5 körül a Roma (1.49), a Fiorentina (1.6), 1.9ért az Everton, Bilbao VAGY a Mallorca is nagyon jó vétel. a Roma és az egyik spanyol rajta lesz egy nagyobb tétes szelvényemen holnap. ezeken kívül mára még a QPR (4.2 körül adják) győzelmet tartom elég jó biznisznek, meg holnap estére az Intert

egyet választani, mint legtutibb, nem tudnék...
  • dave9004
    ne felejtsétek, ma a south park ismét pályára lép a Brentwood ellen a FA kupában.
  • demonsss
    w
    ekkora tehetségtelen baromokat mint ez a Cottbus egy labdát nem tudnak levenni
  • Gaba94
    Wufra, nálad mi a hétvége legbiztosabbja 1,5x felett?
  • WuFraZselic
    no City gól meg is van, remélem a Schalke meccsen is ilyen gyorsan meglesz :D
  • Tomi 74
    A City bekezdett!5perc 1-0.
  • demonsss
    Cottbus piros lehet pakolni
  • mormogi11
    lok moszkva is jól adja,csúcs,8-2 szöglet és bukja
  • tippmix945
    már a lokomotiv moszkva megszívat :SSSS
  • demonsss
    Tessék egy az egy ellen mehetett a pausra és 10 méterrel kapu mellé rúgta
  • demonsss
    nemfog nézem a meccset , az lenne az évszázad csodája ha megfordulna
  • mormogi11
    csak megfordul...
  • demonsss
    Na jó a Cottbus leszophat ezek 100% h kikapnak
  • mormogi11
    természetesen azért megy le,mert a befizetett összeg már nagy,az iroda emberek tétjei itt nem mérvadóak,ezt a mechanizmust globálisan kell nézni,és ne gondoljátok,hogy pár 10-100ezer dollárért,euróért nem tudnak megvenni finn,svéd,stb,akár 1.osztályú,nem még 2.osztályú meccseket
  • mormogi11
    volt már több 100-200-300ezres nyertes szelvényem,de azért soha nem fogom elfelejtni azokat a nagynyeremény lehetőségeket,melyek hajszálon csúsztak el
  • tippmix945
    szerintem is így van :SSS
    valaki írta,hogy azért módosul lefelé,mert sokan tesznek rá,hát lehet az iroda emberei minimális téttel nyomatják mindenhol,a naiv fogadók még brutál téteket nyomnak rá a csökkenő odds miatt és ezen bőven nyer az iroda.
  • mormogi11
    nem azt mondom minden eredményt befolyásolnak,de a módosítottak 2/3-át biztosra veszem.naívság azt gondolni,csak a fogadók oldaláról van befolyásolás.ez nem lottó,ahol a szervezőnek nincs kockázata,hiszen a bevétel 70%-a az övé,itt az iroda is vállal kockázatot és a maga "eszközeivel" igyekszik is azt csökkenteni,ha nem tenné egy hét kivégezné a tippmixen
  • tippmix945
    én a legfájóbb bukásomat sose felejtem :SSSS
  • FERNANDINHO1997
    "Egy nyertes szelvény és minden bukást elfelejtesz!"

hahha, mekkora igazság :'D
  • dave9004
    200-ért nem fogok sírni ha nem lesznek h-k. Csak kezd tényleg ilyen skótfocis bajnokság lenni, miszerint mindenki felhuzza magát a barca meg a real ellen, lásd sevilla, aztán meg noname Celtától meg simán kap kettőt. így hiába várjuk a malagát meg bárkit, h odaférjen 3-5-évig még ez lesz. Nagyon bízom az Atleticoban, hogy ne legyen igazam.
  • tippmix945
    most nem lesz sok H szerintem...2 forduló tele volt vele,és most mikor már mindenki teszi,nem lesz xD azt ezeréves tapasztalatból mondom xDDD
  • WuFraZselic
    Schalke-Wolfsburg 1. félidő over 0.5
    City - Sunderland 1. félidő over 0.5
    Chelsea győzelem
  • dave9004
    de ha annyira leveszik vminek a szorzoját, akkor az előtte nem volt papírforma annyira. most hogy vki megtesz mindent ami kettő alá megy azt hiszi papír, jó ha nem dőlsz be mindennek, de nyilván aki fogadni akar és talán nyerni is, az utánanéz a háttérnek, nem egyből ráveri a házat mert lejjebb ment és biztos bejön. Drasztikus hirtelen modositásra kell figyelni sztem. most 5 század v egy tized nemsok. minden eredményt meg kétlem h az irodák diktálnák.
  • mormogi11
    értem a fogadóirodák üzletpolitikáját,de én többet látok a módosítások mögött,azért nem kellene borulnia olyan 70%-os mértékben a módosított meccseknél a papírformának,mert sokan fogadnak rá,sztem ezeket befolyásolják a fogadóirodák,ugyanis tönkremennének,ha 70%-ban jönne a papírforma még csökkentett szorzónál is.kisebb csapatoknak megéri a pénzért,hokiban sok fordulónál megint nem nagyon számít egy-két meglepi,lásd tegnapi finnek,tegnap is nagyon sok módosítottnál úszott a papírforma és általában életszerűtlenül soknál szokott nap mint nap.nekem ez a tapasztalatom.
  • Láma!
    eddig nem akartam szólni, de most már megteszem :D

az, hogy lefelé módosul egy odds, az azért van mert sokan tesznek arra a kimenetelre, és a fogadóiroda próbálja óvni a pénzét. Ha felfelé, akkor pedig arra tesznek kevesebben, tehát kínálja, hátha többet kaszálhat.
    A meccsek kimenetelére ezek annyira vannak hatással, mint a mi fogadásaink:)

Szóval ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ezeknek.

Persze vannak egyéb esetek, pl meccs előtt 2 nappal 3 alapember kiesik gyomorrontás miatt, na akkor is módosul nyilván, de az sem túl gyakori:)
  • mormogi11
    megteszem az utét x-el is,nehogy azon múljon;én úúúúúúúúúúúútálom a módosított meccseket,olyan esetben szeretem,mint most a barca,ha felfelé viszik a hazait,megfigyeléseim szerint ezeknél jön a félidő és a vége hazai is;Blackburn - Wolverhampton H,Thun - Grasshoppers V-véleményetek?
  • demonsss
    Na az újpestet azért kivettem , de hajrá
  • paradarobert
    Ezt hogy nézitek a mai napra?5/4-be raknám :)
    144: West Bromwich - QPR H 1.85
    166: Valladolid - Espanyol H 1.85
    145: Wigan - Everton V 2.00
    138: Fürth - Hamburg V 2.42
    146: West Ham - Arsenal V 1.88
  • demonsss
    200-al én is bepróbálom
  • demonsss
    szerintem befog jönni
  • WuFraZselic
    "ha ez sem jön be" :DDD