211992
-
werder g*ci 2 gólt lő félidő utolsó 8 percében -
Kibaszott Hercules verjen már 2-őt bassza megggggggggggggggggggg letépem az arcukat ha nem vernek 2 gólt -
ez a szemét wolfsburg jól kibaszott velem, 10ből 93 jött volna... ehelyett -10 >.> -
ez a manszúr sejk a man.citynél nem lehet, hogy a tippmixből(fogadásból) gazdagodott meg??:D:D:D:D
szinte az összes bajnokiukon a végén fordítanak és nyernekD:D::D -
Spanyol 2-be micsoda gól dús félidők vannak a fasz ki van velük -
Szopat az Arsenal :( -
Ferrari23 #191668 City 10 emberrel nyer :D Dzeko egy állat :D Beállt és 2 gólt vág :D:D -

-
Góóóólllllllllllllllll Malaga! -
De akcióból 2-1 !!!! -
Nem hiszem el! -
És kihagynak egy büntetőt b+ -
X2-be megraktam 2k-val.
-
nagyon!!!!!!! -
Málaga gól kéne!!! -
swansea meccsen 4 perc alatt 3 gól -
egyértelműen full tiszta a meccs vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy nem -
South Park-Metropolitan Police ma az FA kupában :) -
Dean Winchester #191656 a bayern elég durván nyomja a bundesligában...
-
Ferrari23 #191655 City piros :D -
Ferrari23 #191654 Rooney öngól most látom LOL :D:D -
Dean Winchester #191653 erre gondoltam én is :D
wufra: az inter győzelmet ezek szerint nagyon tutira veszed ha ekkora összegben gondolkozol rajta. -
Ferrari23 #191652 Stoke :D -
Írtam pár elemzést..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / H F
Odds: 1.72
West Ham - Southampton
Érdekes meccsnek ígérkezik ez a mai. Ha rápillantunk a tabellára, akkor azt figyelhetjük meg, hogy a West Ham, jelenleg a 8. helyen áll 11 ponttal, míg a vendég csapat csupán a 17. 4 ponttal. Tehát nem is lehet kérdés, hogy ki a mai meccs esélyese. Ha csak a neveket nézzük, ott is a West Ham van előnyben, hiszen van egy pár minőségi játékosa, ami a vendégeknek nincs. Hazai pálya előnye is a West Ham mellé állítja a mércét. Southampton eddig az összes pontját otthon szerezte, idegenben még nincs pontja. Tehát elmondhatjuk, hogy tényleg semmi ok nincs arra, ami azt bizonyítaná, hogy itt ma ne sima hazai győzelem szülessen. De ami igazán megerősített benne, hogy ma itt több gólos hazai siker fog születni, az az, hogy lesz több hiányzó is a vendégeknél, és tényleg ez a mostani West Ham egy igazán jól összerakott, össze szokott csapat. Tehát a tippem: West Ham góljai 1,5 felett lesz.
Game Handicap(Határ +3.5) / 2
Hantuchtova - Niculescu
Mikor megláttam ezt az oddsot, erre a kimenetelre nagyon megörültem. Volt szerencsém látni mind Hantuchtova mind pedig Niculescu előző fordulós meccsét, és hát, az alapján nekem abszolút a Román lány a favorit. Nagyon szoros csata lesz, és a hosszú sérülése után, nem is olyan rég visszatérő Szlovák lány még mindig nem azt a teniszt nyújtja mint, amit 1-2 éve láthattunk tőle. Úgy néz ki, hogy most elkapott valamit Niculescu, mert az eddigi eredményei ebbe az évbe nem voltak túl fényesek, de most sikerült már elkapnia Görgest, és Hradeckat is könnyedén verte 2 szettbe. Ha ma legyőzi a Szlovák lányt, egy újjab skalpot gyűjthet be, és már csak 1 meccsre kerül a Torna megnyeréséhez. Körübelül egy szinten vannak most, és nagyon kevés fog dönteni, de az a Román lány javára. Biztosra akartam menni, ezért választottam a +3,5- ös hendikeppet, de aki merész annak nyugodtan ajánlom a sima Niculescu győzelmet ami igen csak jó oddsot kínál, és az is nagyon jól fizet, hogy 3 szettben fog csak eldőlni a csata. Nagyon erős tippnek érzem ezt, egyszerűen nemtudom elképzelni, hogy a Román lányt megverje ma Hantuchtova.
12 / 2
Odds: 1.57
Marino - Dubois
Első ránézésre nem is lehet kérdéses melyik játékos az esélyesebb, hogy ma nyerni tudjon. Aztán utánna néztem a dolgoknak és láttam, hogy Marinonak volt egy komoly sérülése, amiből egy hónapja tért vissza. Az Ausztrália Openen játszott utoljára, ahol egyébként Arn Gréti győzte le, és Szeptemberben tért vissza a tenisz pályák világára. Szávay Ági példájából indulok ki. Ő is egy elég hosszas sérülésen van túl, és nem megy az egyik pillanatról a másikra, amíg játékba lendül. Általában kell a hosszabb sérülés után visszatérő játékosoknak pár hónap, van akinek akár egy év is, mire bele lendülnek újra a játékba. Sajnos nem láttam, még meccset róla, de valami ilyesmi lehet vele is. Dubois megnyerte előző héten a Troy-i tornát, és most egy újabb torna győzelemre készül, csak most Rock Hill- be. Ha az előző heti játékát nyújtja, ahol szinte mondhatni tökéletesen teniszezett, akkor nem kérdés, hogy ki fog ma nyerni. Formába kell még jönnie Marinonak, de nem itt. Ma haza fog szépen menni, egy sima 2-0 ás vereséggel.
Karlovic - Belluci
12 / 1
Igen csak érdekes meccsnek ígérkezik a Horvát és a Brazil összecsapása. Karlovicnak nagyon jó, erős a szervája. Ha ott van fejben akkor nagyon nehéz a szerváját megfogni, sőt már vissza ütni is. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy most nagyon ottvan. Még szettveszteség nélkül áll, és ez lehet ma sem fog változni. Nem mozog valami jól a pályán, ezért törekszik mindig a rövid labda menetekre, szerva után mindig egyből támad, és megy fel a hálóhoz. Ha ezt jól csinálja akkor még akár Federert is meg tudja szorítani, de ha nem megy neki a játék, akkor akárkitől képes kikapni. Ez már egy elődöntő. Azért már a Horvát sem egy mai róka, nem biztos, hogy lesz még sok ilyen alkalma. Ki kell ezt a mait használni. Nem érzem most Belluciban azt, amivel megtudná verni a Horvátot. Ezt a meccset ma csak Karlovic veszítheti el, és a szervája. Ha rátudja erőltetni a játékát a Brazílra akkor, sima 2 szettes Horvát sikernek örülhetünk, majd de ha nem fognak jönni a gigászi szervák, csúnya vége is lehet majd a dolognak. Nagyon kíváncsian várom a mérkőzést, és egy 6-7, 6-4 es Karlovic sikerre számítok.
Kaposvár - Siófok
Alatt/Fölött(Határ 3.5) / 2
Odds: 2.8
Itt ma vagy gólzápor lesz, vagy semmi. Eléggé overes mind két csapat, az átlaghoz képest, és nem fogják meghazudtolni magukat a csapatok ma sem. A tabella második felében kullog mind két csapat, ezért ez egy igazi kiesési rangadó. Mind két csapat hajtani fog a győzelemért, és egy nagyon jó kis pörgős meccs alakulhat ki belölle. Kaposvár egyértelműen az esélyesebb csapat, de azért a Siófokot se szabad leírni, okoztak mar nem is egy csapatnak kellemetlen pillanatokat. Amire alapozom az overt, hogy mind két csapat alapjában támadó felfogású, és ezért is kell ma sok gólnak lennie. Annak ellenére, hogy Kaposvárt tartják az esélyesebbnek, egyáltalán nem lefutott még ez a meccs. Siófoknál nagyon ígérkeznek, és most tényleg elszántnak tűnnek. Na most ebből vagy az lesz, hogy tényleg mindent bele adnak, és legalább egy döntetlenre kihozzák, vagy bele szaladnak egy újabb nagy vereségbe. Szerintem inkább az első fog bekövetkezni. Mind a két csapatnak kell ma a győzelem ezért a tippem egy hajtós meccsen, 2-2 es döntetlen.
Cluj - Győr
Alatt/Fölött(Határ 51.5) / 2
Odds: 1.66
Ugye az nem is lehet kérdés, hogy melyik csapat fog ma nyerni. Sokkal inkább az, hogy mennyivel, és hány gól fog esni. Előző BL meccsükön a lányoknak, nagyon kevés gól esett, mindössze 43. Ma kárpótolni fognak ezért a lányok, és szerintem a 30 gólt simán megfogják dobni, ha nem többet. A kérdés, hogy mennyit dobnak a Románok. A Győr honlapján is ez a címszó van, hogy ''győzni akarunk Kolozsváron''. Ez azért mér elárul valamit, hogy itt a csajok ma hajtani fognak, és ha hajtanak, akkor 30- 35 gólt simán fognak dobni. Az 51- es határ egyáltalán nem sok, és simán vállalható, mert azért ott lesz a Győrbe egy Amorim, Görbicz, Löke, Kovacsics, Lekic és még sorolhatnám, akik ha beindulnak meg sem állnak 5-10 gólig. Nagyon reménykedem egy főlényes Győri győzelemben, legalább 20- 25 Román góllal, hogy az overünk biztonságba legyen. Tippem egy 5-6 gólos Győri siker, és legalább 55 gól.
Radnicki - Szolnok
Handicap (2 esélyes)(Határ +12.5) / 2
Odds: 1.85
Hogy 13 ponttal verjenek a Szerbek minket ? Ugyan már.. Azért a tabellán elfoglalt hely is mutatja, hogy nem egy világot verő csapat ez a Radnicki. Jó, igaz a Szolnok talán a leggyengébb az ABA ligába, de 12 pontal nem jobb nálunk ez a csapat. Előző meccsünk szörnyűre sikeredett, Watson kegyetlen sz*r volt. Össze kell kapnia magukat a fiúknak. Egyedül Báder hozza azt amit kell, ami édes kevés. Amit csak ma tudtam meg, hogy szerződést bontottak az amerikai Watsonnal, és helyette leigazolták Sehovicot. Ha ma feltudnak nőni Báder mellé a fiúk, akkor egy szoros meccsnek nézünk elébe. Mikor gyűjtsünk be egy újabb skalpot, ha nem az utolsó előtti helyezett csapattól. Szoros csatára számítok, és még ha hazai siker is fog születni, bízok benne, hogy megtudjuk szorongatni majd a szerbeket. Ha nem hagyjuk, hogy az első két negyedben ellépjenek tőlünk 7-8 ponttal többre, akkor akár még meg is nyerhetjük a meccset, de ehhez nagyon oda kell koncentrálni a Szolnok játékosainak és egy percre se szabad ellazulni, mert azt egyből ki fogja használni a Szerb csapat, és ha el mennek tőlünk 10- 15 pontra, onnan már nagyon nehéz lesz fel állni. Kíváncsi leszek, hogy fog szerepelni az ''új fiú'' és, hogy fognak játszani a srácok. Én bízok a Szolnokban, aztán majd a többi 17 órától kiderül. -
Ferrari23 #191650 Chelsea - Totten qrva jó meccs.... -
Én is ezt néztem az előbb. :D -
Ferrari23 #191648 LOL :D:D:D -
Ferrari23 #191647 Dynamo Dresden 2 piroslap vagy 1? Össze vissza írják :D -
xxxNSHCxxx #191646 Mai szelvények:
Fulham - A.Villa D 3,35
200-->670
Cagliari - Bologna D 3,05
400-->1220
Nancy - Sochaux D 3,15
200-->630
(1-0)Düssel-Bayern V
wolsburg - freiburg H
malaga - valladolid H
(1-0)Depor - Barca V
Lazio - Milan H
200-->4765 -
elég gyér a kínálat a hétvégére. első ránézése, kezdőtől függetlenül az Inter győzelme 1.55ért tűnik a legjobbnak, lehet csak azt rakom a hétvégén 50-100k körüli összeggel -
ha valamilyen "oknál" fogva az egyik ilyen telephely felrobbanna,vagy megsemmisülne mennyivel csökkenne egy gúgl részvény ára? :DDDDD -
én toltam is csak 2k val... -
Dean Winchester #191642 pici off,
érdekes cikk o_O
/itt_lakik_az_internet/
/off -
Dean Winchester #191641 élőbe a ho-ra tuti toltam volna a 0.5 v 1.5 overt , de csak mert alapjáraton 1.2es szorzó volt a bragára... mondjuk a 80.ban is raktam volna 500at az overre.... -
Rudee #191640 Tippmaxból csak én hiányolom a teniszt? Vagy később beraknak párat azért? -
jaja,én válogatott meccsek utáni alapból nem rakok focira,legalábbis olyan csapatra,ahol sokan voltak érintettek a válogatottnál,na meg jövőhéten BL is lesz,szóval nekem a foci az tiltólista ezen a hétvégén. -
Mondjuk elég hülye volt a braga , h egy hosszabításos meccset csináltak BL előtt , de hát ők tudják -
hát kb :D férgek ezek -
Ferrari23 #191636 De mi szánalom ez is gondolom a 90 percre csomóan megtették 0-0 utána meg lazán tolnak 3 gólt.... -
Ferrari23 #191635 Na mi a fax van már :D Most megint 3-0 :D:D Döntsék már el :D:D