211992
-
sziasztok
köszönöm a szurkolást
úgy néz ki nyertem -
Dean Winchester #6628 a mai jó kör volt..
akkor nézzük holnapra mit is kéne tenni
-
hát én is megszívtam, liege 90. percben egyenlített, boro is xre áll a 80. perc körül, ghána vezet :D
azé egyet eltaláltam :D -
angol másodosztály poén basszus.. bukott szelón.. Westbrom 3-0ra kap ki Sheffield meg 3-2re az Ipswich-től pff :D hát ez se papírforma :D de 1 szeló bírja holnapig :D van remény h +ba legyek :D -
Na elment mind a 3 mára megtett szelvényem...:( -
Dean Winchester #6624 na nem kiabálom el de jön az a szeló amint barca-arsenal-sevillat tettem
azaz 1300 - 3380
a másik szelón ez meg inter hozzá az elmnt pedig ha nem interek akkor még 1300 lehetet volna :D
(igaz az már akkor 1800 befizetéssel)
holnapra is kell kb 2.5 ös szorzót összehozni és kész!
az bánt ,hogy az inter helyett mértnem a fiorentinát raktam rá a szelvényre ... -
én azt IS rossz szelvényre tettem ... :D mondom, ami necces az bejön, ezeket 1 szelvényre kéne basszam (a necces alatt manapság azt értem, aminek 1.3nál nagyobb az oddsa), 100x szorzókra dobálni az ezreseket :D -
Dean Winchester #6622 ja és nem azért de ha fio-debrecen lesz hazai 1.3as szorzó vagy gondolom adnak ilyen 1.1et akkor simán meglehet tenni a hazait sajnos -
Dean Winchester #6621 ja azt is azért mertem megrakni mert mondom megnéztem,hogy 4 meccse gólt sem kaptak és hát a rangers-arsenal + hétéve :D
na jó szorzó volt az..
-
Sevilla is kivégző módba kapcsolt, 0-4 :) -
Arzená' vezet :D Barca is 2-0.
Cardiff 6-1, Watford 2-2. anyád. és a tini angolok is bukó félidőben :D ááá nem jó ez így -
Arsenal 1-0 ... Barcelona 2-0 mingyárt jobban érzem magam :D -
ha 4ből 4szelót kell kidobnom még ma nagyon mérges leszek
2-t Inter miatt.. 1et Westbrom miatt.. ha Arsenal nem tud nyerni a tuti szelón áá...
-
na, Cardiff 5-1, Watford 2-1re vezet. Palace és Boro még mindig 0-0 hazai pályán, nyerjenek már :)
+ AngliaU20 is alkothatna -
Dean Winchester #6615 még a végén a barca 1-1 et fog játszani?:| -
Dean Winchester #6614 áááá ennyi sevilla is hozza amit várok :S
remélem nyer az arsenal!!!!!
dejólenne!
-
United hazai pályán nem sűrűn veszít :) -
Liszi #6612 hát igen, de a wolfsburg okozhat gondokat, ettől függetlenül NÉMET CSAPATRA SOHA NEM RAKOK! :D:D -
bordeaux azért francia bajnok, kétlem hogy problémát okoz a maccabi
a United pedig jó formában van, az is szinte biztosnak ígérkezik -
remek, és már az AZ is... ezekszerint CSAK a német u20 miatt esek el 6 rongytól -
Liszi #6609 szerintem a második kettő elég veszélyes. -
Dean Winchester #6608 vezet a barca-sevilla 
fabregas kapufa szóval ha jönne az arsenal győzelem akkor legalább +ba lennék a szelvényeimet illetően -
Dean Winchester #6607 jó :P
nem keresek kifogást de este van,lyon vezet 3-0 ra,fáradt vok ...etc
szerk.: 0-4
a gáz,hogy idegenben sem fogadnék el 4 gólós vereséget nemhogy idehaza ! -
jaaa akkor ilyenre nem rakok 5 rudit :DDD
U20Brazília - U20Csehország H 1.40
Bordeaux - Maccabi Haifa H 1.25
Manchester Utd. - Wolfsburg H 1.33
ezt egy 5-10 ronggyal lehet megérné... -
Nem hiszem el,olyan tuti meccseket tettem,s mind sorra mennek el...
Nem értem,az ág is lassan húz:D Megteszek egy 100%-os formában lévő csapatot,s kikap,nem is kicsit. 7végén szintén... Szóval kezdek gyanakodni,valami van itt...
-
Liszi #6604 és lehetne több szerintem is a mondatban. -
Liszi #6603 19-es odds :D
barzilia szerintem tuti, az u20as fiainkban nem érzek annyit hogy megszorítsák dél-afrikát, az u17esek viszont titánok szerintem :D és a nijmegen-utrecht... szerintem Utrecht behúzza, ha az utóbbi meccseket és a tabellát nézzük. -
mennyit hoz? ha 3 körüli odds, akkor lehet rádobok egy 5öst :) -
Liszi #6601 u 20 brazilia
u 20 dél afrika
u 17 magyarok
nijmegen - utrecht V
:D:D 200at megér. -
már azt üli, csak a börtönkönyvtárból netezik
-
jaja, én is hülye vagyok, pedig az 1. félidőben Lyon vezetés + hendivel Lyon tök egyértelmű volt... faszért kombinálom, inkább rádobni egy 10est azt cső
szerintem a Bayern nyer, vagy D. de inkább Bayern győzelemre tennék! -
Liszi #6598 vagy éppen ezért lesz x :D -
ezért a "legbármibb lehető" szókapcsolatért legalább életfogytiglant kapnál minden magyartanártól :) -
hát a mai biztos meccsek bukása után holnapra kb ilyet látok, mint ésszerű:
AC Milan - Zurich V
CSKA Moscow - Besiktas D
APOEL Nicosia - Chelsea 1-0 D

viccet félretéve, remélem holnap pár papírforma érvényesül, mert ez vicc miken buktam el 17 rongyot... (jó, ha nyer Anglia U20 akkor nyerek 2.7et, és ha a Middlesbrough és Crystal is nyer a másik szelvény hoz 2.5öt :D) -
Dean Winchester #6595 holnap a legbármibb lehető meccs az a bayern-juve
max iksz nem lehet abból kiindulva h a juve nem fog 4.jére is ikszelni :D -
óóó gyerekek, most miért nem volt felesleges 5000 forintom, mondtam hogy a Lyon hendikeppel ingyen van ráadásul 2,1x oddszért. tuti megtettem volna 5 ronggyal legalább... -
Maszka, alakul a meccsed:) 1-0 -
Liszi #6592 ugyan ez :D de teljesen :D holnapra rakjunk már valami ésszerűt :D -
én azért még bízok egy Torres mesterhármasban:D -
pedig ha valami, akkor ez semmiképp sem V :D