211992
-
Dean Winchester #7510 akkor hamarosan szöglet a unitednak és carrick fejesével egyenlít a mu!
10 percel később Valencia beállítja a 3:2-es végeredményt
-
BuByY #7509 Nekem is bejövő Valenciennes 2.95-el félidőben..:D -
bezzeg a dortmund 2.4es oddsal vezet , 72. perc -
Dean Winchester #7507 mennyit nyerhetsz? Sok sikert! sztem bejön!
MU meg fordíthatna komolyan mondom :S
leverkusentől féltem picit erre a mu 1-2 :S
barca és feyenord győzelem kéne és meglenne a győzelem :S
na mind1 én bízom a srácokban és fordítani fognak!
Más.:
Nagyon béta verziójú FAQ betéve illetve az alatta levő linkelt kis szövegecskében az összegyüjtőtt linkeket tettem be!
Majd megcsinálom mindkettőt szépre,meg bővítgetem csak gondoltam már megvan akkor miért ne legyen bent :)
bővítgetés alatt értem pl, a kombinációk leírásánál a képek csatolását vagy például a kínézetet..stb
-
Nem találtak a rohadékok, pedig azt a szelvényedet én is megtettem apróval, mondom sose tudni :) Elég is volt belőled ennyi :) (csak hülyülök) Látom a MU is jól nyomja -
tess: komment
itt megtalálod azt is, hogy Mu győzelmet sem vártam, inkább X-et, ami jelen állás szerint nagyon elképzelhető. -
atletico madrid... vicc az a csapat, lutri az a meccs. amúgy szép szeló, hajrá -
mennyit nyernél?:D -
tottenhamet meg merted x-re rakni?:S szólhattál volna...én rájuk fogadtam:( -
BL szereplők nagyon kifáradtak. Gyorsan tegyétek meg az Udinese-t. (1.45 4.10 7.25)
-
drukkoljatok srácok, eddig egész jól állok
Bolton - Tottenham X (2-2,ok)
Újpest - Ferencváros H (2-1, ok)
U20 Magyaro - U20 EAE H (jelenleg 2-0)
Besiktas - Denizlispor H (szünetben 0-0)
PSG - Nancy X (szünetben 1-1, eddig tetszik)
Atl. Madrid - Zaragoza H (22:00)
ja és a Sunderland megint vezet, én X-et mondtam...
-
ez a foster vicc -
vezet újra a sund -
ilyen a világon nincs... MU - Sund 1:2 -
geo91 #7496 paars zigeuners - groen zigeuners 2-1
bukott rajta valaki?
-
BuByY #7495 Majom Bordeaux..Montpellier, meg Valenciennes meg bejövő..eddig. -
1-1 -
igen, pontosan ez viszi el a szelvényem :) -
az igen:D -
vezet a Dortmund
, Bari találhatna egy gólt :)
-
31' St Etienne 2 - 0 Bordeaux
Ez is aranyos. :) -
ezt eygszerüen nem hiszem el.... -
Németh!
-
és már 2:0 :D -
u20as magyarok vezetnek -
Dean Winchester #7485 vezet a sunderland
-
minekörűtéé??
miattad 1-1 :D -
1-1
-
vezet a fradi 

-
Bolton - T'ham 2-2 közben. 4 perc van még -
a hétközi bl meccsen speciel mind az 5 bejött. csak sajnos nem 1 szelvényen voltak :) -
Akkor mi a tanulság? Nem kell minden vackot kötni, vagy ha mindenáron kötni akarsz akkor rakd systembe. -
hát, azért 5 eseményből amiből 2 a gólok száma, és a maradék 3 pl. félidei eredmény nehéz úgy kombinálni, hogy be is jöjjön 3nál több :D -
Hát látod, rossz a szisztémád ezen kellene változtatni és egyből nyerő lehetnél. -
az a baj, hogy nálam már lassan a lengyel 2őn kivül minden bajnokság + csapat kezd feketelistás lenni :)))
a megérzéseim jók, csak általában rossz kombinációban teszem meg 1 szelvényen. arra meg hogy 1esével tegyem meg, és hozzon is, szelvényenként 3-4e kéne... de lehet megérné, csak mint mondtam, nekem ez inkább hobbi, és a játékért játszom. mert az hogy roulette asztalon fekete-pirosra játszol, az ok, de egy focimeccsen tényleg bármi megtörténhet :D -
Persze, hogy értem, de nálam a Chelsea (na leírtam rendesen is:)) fekete listás ahogy a Májer és a Liver is. -
azért a PL-ben biztosan hozzák a hazai meccseiket :) hiába is "gyengélkednek" (értsd ezalatt hogy 1 góllal nyernek) néha
de a lényeget érted, ha egy Freiburg - Hertha meccsen van 1.2es oddsa a freiburgnak, attól még nem rakom meg :)) -
no igen, egyszer kell csak nagyot bukni.... -
Hát a Cselszkit én kihagynám abból a listából, a többi ok :) -
Dean Winchester #7471 "sok faktor befolyásolja a végkimenetelt. kiállítás, sérülések, vagy épp a kiscsapat hazai pályán előtörő lelkesedése mittomén :DD "
vagy megbundázzák a meccset ugye?:D
bayern valóban kicsiszorzós volt,de Japep írta is,hogy 2003óta nem nyert hazai pályán a bayern ebből következik,hogy
a.- most nyerni kéne mert egyszer minden széria megszakad
b.- most sem fog nyerni mert a bayern mumusa a köln
szóval aki ezeket az infokat tudta volna (mint én,hogy utánanézek és aztán töltöm ki a szelót) akkor inkább kihagyta volna a szelvényéből.
Leverkusen - Nürnberg H 1.37
ők viszont hozák 4:0 ra ,reális odds,reális eredmény..