211992
-
*van még egy érvényes szelom
*már csak 1 nek kell bejönnie
*legközelebb akár érdemes lesz rakni a Barcánál x-re -
geo91 #7629 na elkezdődött
asszem bontok egy kozelt
-
biztos sokan bukták a handicapet -
hihetelen hogy Hazai a meccs és csak 1 gólllal nyertek
*1,1x-ról
*majdnem 1:1 lett :S -
vezet az a.madrid:D -
*fél méteren múlott az egyenlítés
*és az utolsó 2 percben 3x ment a Barca kapu fele a labda - meg is hűlt a vér bennem -
sziasztok
köszönöm a szurkolást
úgy néz ki nyertem -
Hát arról én nem tehetek :) -
na de ezeknek a meccseknek / bajnokságoknak a 80%ára nem mernék tenni :DD -
jajdehülyék vagyok xDDD
a nevem amúgy semmi extra. Matthew (vagy inkább Mat') az egyik kedvenc angol nevem, a Prosac pedig egy régi elekronikus szám, ami nagyon tetszett akkoriban (mellesleg egy gyógyszert jelöl amit mi csak úgy fordítottunk magyarosra hogy "prozak")
De nekem minden évben van vagy 34 saját nickem :) Mixalbumokat is más névvel nyomok, iwiwen sem eredeti névvel vagyok, irodalmi alkotásokat is más-más művésznéven ... szóval engem a nevem alapján beazonosítani lehetetlen :D egy adott név mindig az adott személyiségemet próbálja tükrözni és abból van elég.. -
geo91 #7620 ha sokáig ajnározzátok, még elbukja... :DDD -
geo91 #7619 hülye vagy, azt ne tegyétek amit én teszek, mert ha közös szelóm van vkivel tuti a bukás. :D
egy közös szeló volt amivel nyertem az első nyertes szelóm. ha érdekel vkit dobok egy képet v leírom a meccseket. 1000-ből csináltunk 12 ezret egyik haverral. -
nemhát, ezért másoljuk majd mettyút!:D -
XDDDDDDDDDDD
-
Én mikor annak idején kb 1 hónapig nyomtam az ilyen sok meccses nagy szorzós dolgokat ez volt az egyik legsikeresebb szelvényem
-
geo91 #7615 na kabbe! :DD nem tudod mennyit kell agyalni azon a szelón! :D -
a multkor az egyik szelóm ugyanaz volt mint a tied (hazajöttem akkor láttam) és elment :D ugyhogy rád nem hallgatok :D -
mert te nem vagy mettyú!
neked csak simán mákod volt, ennyi.
:DDD -
geo91 #7612 attól mert vkinek bejön egy őrült szeló még nem lesz próféta :DD a múltkori 6400 ft-omból 6k-t eltapsoltam úgy mixen hogy egy forintot nem nyertem vele... :DDD -
ez tökegyértelmű....:DDDD -
Ha meg nem, akkor viszont bann. :(
:D -
holnapra nem teszel valamit? mert ha igen, időben ird ám be, mi is akarunk nyerni 
-
Dean Winchester #7608 na mostmár make és töltöm ki a holnap nagy nyertes szelvényem! -
Dean Winchester #7607 dehogynem :)A mairól beszélek!Innen bukni nem lehet.
atletico nyertetlen eddig!
2 utóbbi meccsén (szorzók alapján) vereséget vártak tőlük és sikerült ikszre hozniuk ergo most jön a győzelem főleg h hazai közönség előtt szerepelnek! -
mettyú for president!!!
ha nyer...:D -
geo91 #7605 amúgy honnan a neved? rajtad kívül semmit nem dob ki a gugli... :DD -
lesz itt ma még (le)"bőgés", érzem :D -
geo91 #7603 majd ha nyert :DD utána :D -
:DDD -
Szerintem Mettyú fotoját a bannerba
-
geo91 #7600 ha még emlékszel a 200-ból 6400 ft-os szelómra, azon én is nagyon sokat filóztam. és megérte! -
Én egy szóval nem mondtam, hogy ez hülyeség lenne. :) Csak nagyon jó ráérzés meg nagy adag szerencse kell hozzá. (két meccs is csak a 90. percben jött be. :)) -
milyen nyertes szelóhoz? remélem nem a mairól beszélsz, mert az még nem nyert... -
Dean Winchester #7597 de érted mit akartam mondani :D
anno te mondtad,hogy statisztika nem számít! csak az aktuális forma alapján szabad dönteni.
És,hogy ennyi meg annyi meccse nem ikszelt ez meg az a csapat már statisztikának számít :)
na mind1 a lényeg,hogy jókor tudod kiválasztani ezeket a meccseket és kész, a többi nem számít.
még1szer gratula a nyertes szelóhoz! -
szelvény alatti kommentár, 2)pont vége a zárójelben
x) -
"ahhoz kell nagy szerencse,hogy pont egyszelóra összetudj tenni 4-5 ilyen meccset!"
az szerencse kérdése, hogy a 90. percben jön a gól (de sokszor ott is megy el), az viszont már nem a szerencse kérdése hogy miként válogatom egy szelvényre ezeket meccseket. azt alapos átgondolás előzi meg, van hogy fél órát ülök rajta.. -
geo91 #7594 burnley - manu pl. :DDDD -
xDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #7592 de ezaz :D
te alapból szerencsés vagy!
két meccsen is a 90.ben jött meg a győztes találat! ahhoz kell nagy szerencse,hogy pont egyszelóra összetudj tenni 4-5 ilyen meccset!
ha ezt én adtam volna fel akkor a basel a 90.-ben nem gólt lőtt volna hanem kapufát :)
szerencsejáték ergo van aki szerencsés (te az vagy ezek szerint nagyon is) másnak meg nem jön be..
-
inkább tedd be amikre fogadsz, és követünk a halálba is 
:D