211992
-
Nem a nagy pénz nyerése a cél, hanem az ,hogy folyamatos, stabil biztos pénzhez juss ez meg csak jó szisztémával megy és nem az ilyen 100 meccset kötünk egybe, mert persze ki lehet hozni ezt is pluszra, de bizonytalan a dolog. -
Normális netes irodákhoz viszonyítva viszont jóval alacsonyabb szorzókkal, finom kis kötésekkel, illetve igen kevés további fogadástípussal (gólszám, hendis fogadás, meg félidei eredmény, nagyjából itt ki is fújt). Míg például expekten egy meccshez akár 15 - de van, hogy jóval több - fogadástípus is tartozik. Jah és van live fogadás. -
Dean, bocs a Vancouver beégett, hát van ilyen :S -
Én az elejére értettem a mínuszt, nem összességében (ezek szerintem csak nem volt egyértelmű :))
Én egyébként 4 éve kezdtem egyből sportingbet 3000-el, azt elbuktam utána 7000 és azóta sose voltam mínuszban az összeg meg hát nem kevés.
Egyébként egy poén NFL szelvény mára, bár azért van benne ráció, de 1-2 húzós meccs van benne
Cleveland Browns - Cincinnati Bengals 2
Chicago Bears - Detroit Lions 1
Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans 1
Denver Broncos - Dallas Cowboys 1
Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1
-
10 nap múlva?
diákhitel + ösztöndíj kombó?
-
Ügye azt tudod hogy a tippmix/max kínálata és szorzói a normális netes fogadóirodáékhoz képest ..khm..lófasz..khm..
A tippmix hobbynak jó, és arra, hogyha elmész egy lottózó mellett, pár száz forinttal a zsebedben.
Komoly embereknek, akik pénzt is akarnak látni/keresni (esetleg ebből megélni) hosszabb távon, a tippmix nem alternatíva! -
de a tippmix szinte ugyanaz
a neten is lehet tippmixelni -
a tippmix tényleg csak hobbinak jó, de netes sportfogadásból simán meg lehet élni.. -
a lottón barátom csak mínuszba lehet menni az 100% -
geo91 #8501 hát én annyit fűnék hozzá a nagy pénzben való játékhoz, hogy aki sokat akar nyerni menjen lottózni inkább... a tippmix maximum hobbinak jó, hacsak vki nincs beavatva a futballmaffiába.
-
privátot írtam neked inkább -
akkor honnan van 100ezred fogadni? komplett fizu megy fel egy-egy meccsre aztán 29 nap zsíroskenyér kefírrel ?
-
"feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő?"
itt ahol lakok (szegény környék) én voltam az első ilyen marha aki ennyi pénzt rakott
ezért kaptam ajándékba egy TippMix-es Digitális rádiólejátszót, elemmel, stereó fülhallgatóval
(eladtam később hawernak 500Ft-ért)
-
nagyon rosszul gondolod
írtam már én nem hobbyból játszok sajnos
csóróbb vagyok, mint gondolnád :(
-
az összes szelvény tétjét összeszámolnánk
és amit raktam a neten
akkor simán lenne 1 milka -
ha volt 100 ezred fogadni, akkor azért annyira nem a seggeden veszed a levegőt (= nem vagy csóró) ha jól sejtem. azt áruld már el, mert leginkább erre vagyok kíváncsi, hogy amikor feladsz egy szelvényt 50e-ért hogy néz rád a lottózós fószer/nő? nem kérdeznek v mondanak valamit? általában elég nyitottak és beszédesek, nincs valami jó dumájuk ilyenkor? :) -
geo91 #8494 ja igaz, a dátumot nem néztem. csak a 0-0ás meccs ugrott be elsőre -
1-1 lett -
de én nem vagyok foci mester, mint te
viszont a pénz kellett volna -
ez kb van 50-100 szelvény -
amire akartam akkor fogadni
azt elcsesztem, mert nem tudtam neten tölteni a tippmix-re
bementem a postára és ezt találtam ki 2perc alatt :( -
Villareal - Arsenal 50e-el hazaira és vendégre is?
nem értem a logikát... felrakni 100e-t azért hogy nyerj 26e-t? soha... -
geo91 #8488 ejj... és az az arsenal meccs 0-0 lett ha jól emlékszem... :SS -
ez csak év elején fogadtam:
rengeteg szelvény remélem látszik a képeken
volt mikor 1 meccsen 100eft-ot buktam :(
-
na találtam egy excelfile-t a 2007-2008as bwin egyenlegről, de ez csak a bwin, emellett tippmix ugyanúgy ment (volt amikor nem volt számlán pénzem csak kp a zsebemben).. pirossal a beutalás, zölddel a kiutalás, alul az összesítés.
-
cáfolom. bőven pluszban vagyok, de hogy mennyivel azt nagyon nehéz lenne kiderítenem... bwines időszakomban vezettem rendszeresen "könyvelést", annak megvan valahol az excel fájlja.. csak azokra tudok hagyatkozni. egyekbént kb 8 éve fogadok ebből az első másfél év volt minuszos, kb 20-30e (mert mindig csak kis tételben fogadtam), a többi év pluszos, és évente egy jó 200-300e plusszal lehet kb számolni, de ebbe már beletartozik a pókerrel keresett összeg is. -
Hát a 100e 1,1-re az szerintem több mint sok kockázat, de már leírtam ,hogy kemény vagy, hogy így tolod. -
Mielőtt valaki félre értené, arra célzok ,hogy ő is kitapasztalta a kis szorzóra nem rakunk, mit kötünk, mire kell figyelni és gondolom közben is játszott és nem a szomszéd kárán tanult, és így aztán pár ezres biztos elfolyt. -
én könyvelem mindig
-mínusz 200eft-ból jutottam fél év alatt +40eft-ba
de sokat kockáztattam -
10 nap múlva nagyobb tételhez jutok, meglátjuk mit hozok majd ki belőle.. -
Azért szerintem mire ide eljutott nem kevés pénze bánta, ki tudja lehet még mindig - os összességében :)
Tényleg amúgy ki hogy áll mindent össze vetve? -
nagyobb tétbe kéne fogadnod már milliómos lennél
felveszlek munkára a cégemhez :D
(nincs cégem) -
Szerintem biztosabbak, mint az európai meccsek, de lehet csak nekem van szerencsém velük. -
geo91 #8477 hmm... nem is rosszak. -
geo91 #8476 akkó le vagy tojva
-
139 U20 Magyaro - U20 Csehország Félidő X (1,99x)
136 U20 Egyiptom - U20 Costa Rica 4vTöbbGól V (2,66x)
ezek még talán jöhetnek is, csak még rakni kellene mellé legalább 2 meccset.. csak nem tudom mit -
nincs 
-
Celta meglehetősen veszélyes, mióta kiestek én számtalanszor raktam rájuk poénszelvényen és 6ból 4x elvitték a szelómat... Egy idő után leszoktam arról hogy megtegyem őket. 200 forintos szelvénynél többet nem érnek meg -
geo91 #8472 akkor hagyjuk :D köszi -
geo91 #8471 kivéve az u20as meccset persze, mert az alapból felejtős :D