211992
-
Arról a Ronaldinhoról beszélünk aki pár hete egy egyeneset nem bírt a labdába rúgni?:D
Mind1 én szóltam 2,5 a Realnak az egy nagyon nagy ajándék amit ki kell használni. -
Dean Winchester #13365 "a Milan pedig a BL-re képes felszívni magát."
igen a zurich ellen megmutatta
tv2 így reklámozza..:
a ronaldoval felálló real madrid...
európa két legeredményesebb klubbja..
csak nevetni tudok ezen :D -
tedd meg a szokásos "félidő H, végeredmény V" kombódat =DDD -
Nem tudom. De ha nem akkor is sima Real gőzelem lesz az. Milan nem olyan erős sztem mint jelen pillanatban sokan gondolják. -
Gaba94 #13362 szerintem nem fog nyerni a Madrid. CR nélkül nem megy nekik igazán^^ a Milan pedig a BL-re képes felszívni magát. arról meg ne is beszéljünk, hogy ha Ronaldinho kifog egy jó napot,akkor asszem nem sok babér fog teremni a vendégeknek :) -
adam127 #13361 Elvileg nem. -
Dean Winchester #13360 roni lesz? -
Üdv
Senki se rak a Realra a Milan ellen? Szerintem tuti vendég lesz. Milan nem veri meg 2x ezt a Realt. 2,5 szorzó vicc :D -
mikiking #13358 én nem merem 0-1 el se... azért 20 euro az 20 euro :D habár Debrecen most gyengélkedik akkor talán 10 euroval
Dinamo - Inter 2
Fiorentina - Debrecen (0:1) 1
Kazan - Barca X2
10 euro --> 32 euro -
én 0-2vel teszem meg őket :) -
mikiking #13356 Fiorentinan gondolkodok... a győzelem az tuti,de szerintem a 0:1 handi is siman jonne -
amúgy miattam nehogy kockáztass 20 eurót :D
Liverpool és Internek kb élet-halál meccs jön, és Inter formájában viszont inkább benne van a győzelem... :) -
marseille, sevilla, arsenal... fiorentina... :D válassz :D -
mikiking #13353 de Inter mellé még kell egy tuti , és 20 euroval felrakom -
Ha rám hallgattok azt raktok amit akartok :) -
adam127 #13351 Egy ilyenre gondoltam
Marseille - Zürich H
Atl. Madrid - Chelsea V
Sevilla - Stuttgart H
Arsenal - Alkmaar H
4,4 a szorzó, egy ezrest szerintem megér, de várom a véleményeket.
Még még talán jó lehet: Unirea - Rangers H. -
Hát én nem tom. Inkább kihagyom az Inter meccset. Kijevben bármi lehet. Otthon harapni fog a kijev és mivel az Inernek kell a győzelem ezért könyebben hibázhatnak -
de Inter fanként tudlak tájékoztatni, hogy Sneijder, Eto'o, Motta, Chivu ismét játékra kész, ami szerintem befolyásoló tényező lehet... -
Gaba94 #13348 nyer az Inter mivel meg fogom rakni őket :D (ez esetben tuti 1X lesz)
-
mikiking #13347 jo,de ezt szeretném egy NEM INTER FAN szájábol hallani :D -
Vagy 15 perc játék után 20-20 lesz a kapufa kigyullad és a bíró komolytalan játék miatt lefújja a meccset. -
Inter a legerősebb keretét viszi Kievbe, pedig 4-5 ember is sérülés miatt kérdőjeles volt.. ez vagy azt jelenti, hogy végre 3 hét után teljes a keret, és megcsapják a Kievet, vagy hogy megint kicsit b-csapat lesz mint Livorno ellen és... és így is megcsapják a Kievet :D -
Úgy érzem most az esélyesek hete jön a bl-ben. Sokszor jártam már rosszul hogy vmi nagycsapat kikapott vagy döntetlent játszott noname csapatokkal, aztán meg következő meccsen odavertek nagyon. Inter kérdéses, Milan megtippelhetetlen, Lyon veri a Poolt megint. A juvét nem érzem erősnek(az első meccsen sem ment nekik) de a többiek hozzák a kötelezőnek tűnőt. -
Gaba94 #13343 tipikus lutri forduló :S sokat lehet kaszálni, de könnyen veszíthet az ember. -
Dean Winchester #13342 Inter nálam azért csakis azért necces mivel otthon sem bírtak az ellenfelükkel! Ha otthon nem bírtak akkor mit várjak Kijevben? :S
viszont az Inter azóta a bajnokságban jól tolta mégha ki is engedetett kicsit :D
szóval nem lehetetlen amit mondtam h félidőben vezetni fognak az olaszok de végeredményben nem fognak nyerni!
-
Odacsap77 #13341 mondjatok már lééci több mecset amit érdemes 200 al megtenni és kijön vagy 20-10 ezer forint:D -
mikiking #13340 csatlakozom..eddig probléma nelkul meg akartam 10 euroval rakni inter - barca párost,de mar nem merem -
Gaba94 #13339 természetesen igazad van,mert tényleg neccesek,de próba cseresznye..kockázat nélkül nincs győzelem :D amúgy már a szerdai meccseket illetően is elbizonytalanodtam :\ -
mikiking #13338 és az inter 2,2 szorzoja ??? -
Gaba94 #13337 ez nem éri meg,mert.. azt ne tedd meg,mert.. lassan elfogynak a meccsek :D -
Dean Winchester #13336 otthon is kötelező volt a győzelem mégse sikerült :)
torres meg ott volt a fiorentina elleni találkozón is :D
am a barca 1.5ös szorzója nem ré annyit,hogy az ember megtegye. -
Szerintem hagyjátok a Barcát, rakjatok over 2,5-öt és rendben is van a dolog :) -
Gaba94 #13334 de egy ilyen fontos BL meccsre felszívják magukat :) ráadásul most ott lesz Torres! am tudja valaki, Gerrard fog játszani?
#13331: azért a Barcának sem mindegy,hogy hány ponttal jönnek haza oroszból. még 2 kőkemény meccs vár ránk,szóval a győzelem mondhatni kötelező,akármennyire is nehéz lesz! -
most nézem, Kazanban jelenleg -7 fok van, szerda napközbe max -2, este/éjszakára -6 :D -
Liszi #13332 * vendégként játszanak ; ebben a k**va hidegben -> abban a k**va hidegben :D -
Liszi #13331 én a Barcelonában sem bíznék, nekik sem létfontosságú a meccs, ráadásul vendégként utaznak, egy önbizalomtól duzzadó, hihetetlen teherbírású csapathoz, ebben a k**va hidegben.. ennek ellenére lehet,hogy rúgnak nekik egy hatost, ez csak az én gondolatmenetem volt.
hajrá geo, én félidei eredményeket raktam mára, direkt nem írom be, mert akkor még biztosabb, hogy bukok :D -
azért az a Barca meccs kemény lesz... kőkemény mínuszok, esetleges hó... -
szerintem a Newcastle meccsen 4 vagy több lesz :( amúgy végülis simán bejöhet :D
(elvonón voltál gejo?
)
-
geo91 #13328 majdnem tökéletes szeló!
bár a pooltól félek, elég gyengék mostanság...
-
Gaba94 #13327 szerdára:
Rubin Kazan - Barcelona V 1,50
Lyon - Liverpool V 2,56 (ha nem akarnak kiesni a vendégek,akkor ezt a meccset muszáj hozniuk)
*(0-1) Fiorentina - Debreceni VSC H 1,51
vélemény? :)