211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Forza Italia
    raktam mára 2 szelvényt

Anderlecht-Timisoara H
    Sporting-Ventspils H
    Twente-Sheriff H
    Fenerbahce-Steaua H
    Bremen-Austria Wien H

odds: 5,06968

és egy rizikós

Genoa-Lille H
    Heerenveen-Hertha H
    Dinamo Bukarest-Galatasaray V
    Toulouse-Sahtar V
    Nacional Madeira-Bilbao D

odds: 56,83454

Vélemények???
  • balintka
    Sziasztok! Láttam régebben, hogy valaki(k) szoktak itt nhl meccseket is rakni. Kellene nekem 2 db a 3 uefa meccs mellé. A gond csak az, hogy lövésem sincs kikre. Légyszi valaki írjon 2 meccset. köszi
  • Dean Winchester
    66 Bremen - Austria Wien H 1.24
    58 Fenerbahce - Steaua Bukarest H 1.56
    41 Anderlecht - Timisoara H 1.56
    47 Heerenveen - Hertha BSC H 1.85
    51 Basel - CSZKA Szófia H 1.30
    54 Villarreal - Lazio H 1.83
    61 Toulouse - Sahtar Doneck V 2.20
    42 Genoa - Lille D 3.25
    Eredő odds: 94.96052
  • Dean Winchester
    hertha veresége 1.97ért ajándék főleg annak tükrében,hogy otthon sem bírt nyerni a BSC ,ill rossz paszban is vannak (+ szerencséjük sincs)
    szal nálam ez a nap tutija!
    Shaktar meg sztem nyerni fog :) --- meglátjátok ,megint nekem lesz igazam!
    3ból 3 meccs!
    esélye van a 100%os csoport meccsre + jó formában van az ukrán gárda ;)
    anno a cszka-nak is volt egy uccsó mecse idegenben (sochaux) akkor is megmondtam,hogy itt az esély arra,hogy 100%os legyen az orosz csapat és be is jött , szóval ez is tuti :D
    sportingra kicsi az odds,de ha nyernek akkor már tuti továbbjutnak! Mondhatni ez a 3 meccs a nap top3ja!

• Matthew Prosac
    olvass vissza :) olyan sokat mi sem tudunk :)
  • geo91
    tudtok vmi tutit holnapra?
  • Matthew Prosac
    Everton meccsre 1X-et, Bilbao passz; a Nacionalt abszolút nem ismerem, mint csapatot, a Bilbao meg "hektikus"
  • WuFraZselic
    ahm most kicsit ideges lettem saját magamra, tegnap topikban megtippeltem hogy a milan meccs 1-1, a chelsea meccs 2-2 lesz... ha mindkettőt megjátszom pontos végeredménynek csak 1-1 euróval basszus... :D (én hülye 2-2t tippeltem bwinen a real meccsre, a chelseare pedig 2-3at :D)
    áh, első megérzés számít, ez is alátámasztja :D
  • WuFraZselic
    írd be őket!!!

ahm, Everton ill. Bilbao meccsekről véleményed? én Benfica és Bilbao győzelmet várok :D
  • Matthew Prosac
    na végülis megtettem tétjeimet, a mai 5100-as nyereményt feltettem 2 részletben, 2 szelvényre, 2-2 meccsre :) mindkettőnél majdnem dupla a várható nyeremény a téthez képest. de ne is kérjétek hogy beírjam őket! (babona - néha előjön..)
  • WuFraZselic
    over 1.5? szerintem ezeken biztos :)

Genoa - Lille
    Sporting Lisbon -Ventspils
    Dinamo Zagreb - Ajax Amsterdam
    Fenerbahce - Steaua Bucuresti
    Everton - Benfica
    Nacional - Athletic Bilbao
    Toulouse - Shakhtar Donetsk

és szerintem még a Lazio, PSV ill. Werder meccseken is
  • Rockynhooo
    Hamburg - Celticen gondolkoztam de azért a Celtic nem egy baktalórántháza... meg a Prága - Valencian de Valencia meg olyan szeszélyes csapat hogy lehet kimennek játszanak egy unalmas 0-0at de lehet parádéznak egy 1:4et .
  • Rockynhooo
    én is ezt a 3 meccset tenném be félve de ha levesszük azt a 3at akkor is kéne még valami ami a több mint 3as oddson még húz valamennyit.
  • Matthew Prosac
    hát nekem a Heerenveen meccsel kapcsolatban baljós sejtelmeim vannak, a Villarealt sem merném bekockáztatni, a többi jónak tűnik. De pl a Sporting ilyen pici szorzóért nem éri meg.
  • Rockynhooo

Heerenveen - Hertha BSC 1.93 H
    Sporting CP - Ventspils 1.17 H
    Basel - CSZKA Szófia 1.30 H
    Twente - Sheriff Tiraspol 1.35 H
    Fenerbahce - Steaua Bukarest 1.63 H
    Bremen - Austria Wien 1.24 H
    Villarreal - Lazio 1.90 H

ezekre gondoltam :D
  • Matthew Prosac
    na azt mondjátok meg a holnapi meccsekkel kapcsolatban, hogy hol tűnik biztosnak a 1,5over.
    első ránézésre persze mindenhol. de hol lehet tuti?
  • WuFraZselic
    esélyes :)
  • Shep
    Éjszakára bepróbálok egy kis kosarat is

Minnesota Timberwolves - Boston Celtics (Kosárlabda) Boston Celtics (-10.5) 1.909
  • WuFraZselic
    ja, de hazai pályán csak visszavágnak a csúfos zakóért...
  • Matthew Prosac
    nálam a Genoa idei összes mérkőzése "3esélyes-kimenetel" kategória :)
  • Shep
    Amúgy az UEFA azért szar mert túl sok a meccs sokkal könnyebb belenyúlni valamibe.
  • Shep
    Úgy látom kivívtam a nép haragját a 2 x-el :DDDDDD
  • Matthew Prosac
    Twente - Sheriff Tiraspol H 1,4
    Na hát itt meg az előző fordulóban a moldávok győzelme a hollandok ellen felért az év vicce kategóriával. Kötelező a hazaiaknak győzni, szerintem nem is fog gondot okozni.
  • WuFraZselic
    én is ezt néztem, igen jól fizet a hazai győzelem, és a Shaktarnak nincs miért hajtania igazán :D meg szerintem Genoa - Lille H , 2.1 körüli az oddsa
  • Shep
    Én is 1/x-et raknék x-et max valami maihoz hasonló systembe.
  • fsgh
    nem hülyeség. jó csapat az Tolouse.
  • Matthew Prosac
    Na Shep, úgylátom kiegyezhetünk egy 1X-ben a Toulouse meccsel kapcsolatban :)
  • Matthew Prosac
    Toulouse - Shakhtar Donetsk H 3,25
    Igen, tudom; az előző körben a franciák sima 4-et kaptak Doneckben, de ezzel az ukránok el is húztak a csoport többi tagjától, így egy kicsit kiengednek véleményem szerint. A Toulouse otthon jó csapat és van miért visszavágni.. Bár egy döntetlen is könnyen elképzelhető, de szerintem vendéggyőzelem - nem.

Nézem tovább mi van még.
  • Shep
    Hát ha már senkinek nem tetszett a 2 X-es szelvényem 13,8-ért :)
  • fsgh
    de előre szaladtál... Én majd holnap nézegetem a EL-t... a hokis szelvények fényében:D
  • Shep

Heerenveen v Hertha BSC 1 1.80
    Hamburger SV v Celtic 1 1.50
    Fenerbahçe v Steaua B. 1 1.50
    Toulouse v Shakhtar Donetsk X 3.25
  • Láma!
    pool X-el nyertem 1200-bol 2211-et, köszi nemtom kinek hogy javasolta a kombinált fogadást:)

a 4 X-böl igy kettö jött:)
  • WuFraZselic
    Pool miatt buktam egy nagyobb összeget, ők viszont a BL továbbjutást bukták szinte biztosan :) magukkal basztak ki elsősorban, nem velem :D
  • Liszi
    ez általában így szokott lenni, sajnos.
  • WuFraZselic
    :))
    a meccsek előtt kb 20 perccel még tettem 500ft-al egy standard, inter, fio (0-2) és liverpool győzelmet... 500ból majdnem 13ezret hozott volna :D kb 3 percen múlt...
  • fsgh
    Ha nyer a Pool nekem is még +5000... Azt nagyon sajnálom még mindig:(
  • Liszi
    és megtetted volna az inter győzelmet + a fiorentinát sima győzelemmel 5000 forinttal :D már csak az hiányzik onnan! grat! :)
  • WuFraZselic
    na, az UEFA kupára azért kiváncsi leszek holnap :D ott eltalálni 3 meccset 1 szelón kb lehetetlen :)
  • Liszi
    arra törekedtem, hogy valahogy megpróbáljam elkerülni a döntetleneket, és az utolsó percben szerzett gólokat. és végülis a 3/4-et a Kijev miatt tettem be, a Sevillaban és a Fiorentinaban "biztos" voltam, a Kazant meg éreztem, a hideg miatt, meg azért mert eszméletlenül szívós csapat.
  • Matthew Prosac
    egyre szebb szelvényeket látok, úgylátom kezdünk nagyon ráérezni ezekre a hétközi kupameccsekre :DD