211992
-
enelenn #192593 Köszönöm a válaszokat.Jó lenne ha bejönne.250 000 Forint lenne a nyeremény ha az összes jönne. -
Ferrari23 #192592 Sinternél mi ez a kezdő? :D -
Rudee #192591 Én sem érzem a Vidi győzelmét. Sőt, kicsit "félek" is, hogy úgy járnak, mint a Sporting pár hete. A portugálok nem tudták hogy mire számíthatnak, meggondolatlanul tartalékoltak, aminek meg is lett az eredménye. Ráadásul 1-0-nál csak a jó szerencse mentette meg a fehérváriakat az egyenlítéstől, mikor Bozovic nem tudta rendesen kiütni a labdát és épp hogy az öklét súrolva fölé pattant.
A Basel viszont sokat tanulhatott abból a meccsből, ez már a kezdőn is látszik. Nem szarozknak, talán a Schär bekerülése meglepő, de hát ott nem csinálnak kérdést egy fiatal tehetség játéka miatt. Főleg a támadó alakzat durva. -
Rudee #192590 Azt az amerikait nehéz lesz itt pótolni, szerintem nem is tudják majd. A bajnokságban is voltak már a vártnál szorosabb meccseik. Délután gondolkodtam, hogy kinézek a meccsre, itt van az egyetemi csarnok 20 percnyire, de végül az EL mellett döntöttem :D
Lukko innen meg ha nem nyer 60 perc alatt, akkor az a totális szégyen kategóriája lesz. -
Tomi 74 #192589 Stuttgart nem valami fényes a bajnokiban sem,a Hannover meg szerintem lenyomja a Helsingborgot.Az Udinese viszont szerintem is behúzza,a Poolt is elverték,most is győzni fognak! -
Rudee #192588 Szerintem mind necces. Udinese hétvégén Romába megy, most egy X is elég nekik, annyira nem állnak rosszul hogy mindenáron a 3 pont kelljen nekik. Bár egyik kombiba én is raktam, de csak a "jobb híján" esete ez.
Stuttgart? Nem tudom. Kicsit a Fenertől is félek, mert Cipruson azért megfázhat bárki. A Helsingborgnak a bajnokságba nincs sok keresnivalója, így vélhetően mindent az EL-re tesznek fel. Kérdés, hogy a jobb erőkből álló Hannover mennyire erőlteti meg magát. -
enelenn #192587 Hát remélem nem lesz igazad.Hamarosan kiderül. -
Hallod, kajakmar mondtak többen is, ilyenkor ird mar be a meccseket ide, mert 10/9 ember nemfog vissza keresni neked, csak h elmondjak a véleményed. köszi
amugy egész jó szeló!
-
Tomi 74 #192585 Stuttgartba nem bízok,Helsingborg nem hiszem,hogy győzne! -
Tomi 74 #192584 Tudom,edzőváltás is volt,meglátjuk mit alkotnak ma este! -
enelenn #192583 Köszönöm, ezt a tippet még beraktam a szelvényembe!
Mostanában elég sokat buktam, ezért ma raktam egy ilyet.Remélem bejön most már végre.Mit szóltok hozzá?
45 H 3,95
47 V 2,40
52 V 1,95
57 H 1,55
3/4-es kombiba raktam.Megjátszott tét 4x5000 forint. -
Azóta 1 "kicsit" meggyengült a Basel csapata. Jól mutatja ezt, hogy hol vannak most a bajnokságban... -
Én végül már csak X-be raktam meg a Vidi meccset. -
Tomi 74 #192580 Semmi gond,csak próbálok a realitás talaján maradni!Emlékezzünk vissza,nem túl régen a Basel a Bayern Münchent is elverte és azért a Vidi meg a Bayern között van egy kis különbség! -
és ott a Kazan 1. félidei gól, elég gyors volt -
szintén!
már 2-0
a csehek is vezetnek a Győr ellen, ezt a tippet tőled vettem :) -
tudom, de szerintem potolni fogjak tudni, és befogjak huzni. nem egy barcelona ez az AEL, sztem sima liba lesz. :) -
Rudee #192576 Én inkább az X felé hajlok egy ilyen páros láttán, de sok múlik azon is, hogy ma elveszítenek-e valakit egy sérüléssel. Eltiltottjuk asszem nem lesz a bajnokira. -
Rudee #192575 A Fener-be Meireles és Mehmet Topuz hiánya érezhető lehet, de a 2 gólt talán meglövik. -
Hétvégi Hannover - Mönchengladbach meccsről vélemény?
Hazai 1.92-es szorzóval megérné egy nagyobb téttel megjátszani? -
Rudee #192573 Kell is a győzelmük. -
Rudee #192572 Falcao, Mario, Juanfran, Miranda, Godín és Arda biztos csak a lelátóról nézi a meccset. Az AS írja. -
Rudee #192571 Ezért az 1.26-ért izgulni kellett, de a rutin győzött végül. -
Lukko vezet
-
Az igen.Nagyon jó elemzések
.Te írod őket?Miért nem csinálsz egy blogot?
-
Gaba94 #192568 Még a keretben sincs benne. -
Tenisz
Samantha Stosur vs Sara Errani
Pontos Szett Eredmény(Eredmény: 2-0) / 1
Odds: 2
Stosurminátor vs Errani..
Errani ebbe az évbe robbant be a legjobb 10- be, több nagyobb tornán is diadalmaskodni tudott, vagy döntőzött. Megnyerte Barcelonában, és Budapesten rendezett versenyt, több nagy nevet is legyőzve a döntőig. Döntőzött a Roland Garroson, aztán rá egy hónapra megnyerte Palermóban rendezett salakos tornát. Ha megnézzük, ezek mind salakon rendezett versenyek voltak. US Openen ami kemény borításu az elődöntőig menetelt, ahol siman mindössze 5 gamet engedélyezve verte meg őt Serena Williams. Az ő pályája a salak, kemény borításon nincs sok keresni valója. Ezt bizonyította a Sarapova elleni meccsén is ahol sima 2 szettben kapott ki tegnap elött. Remek páros játékos több nagy tornát is megnyert Vincivel az oldalán, tehát otthonosan mozog a hálónál.
Stosurminátornak nem mondhatni, hogy ez volt a legjobb éve. Nem is mondanék róla sokat, hiszen már mindenki ismeri. Iszonyatosan erős ütései vannak, és szervái. Ha azok elsülnek, akkor még brékelni is iszonyatosan nehéz. Ez a meccs ma csak is rajta fog múlni.
Errani kemény borításon kivan szolgáltatva. Ez egy VB itt Stosur is nyerni akar, és nyerni is fog. Szerintem egyszerűen csak le fogja ütni a pályárol Erranit, és egy sima 6-4, 6-3 mal meg fogja szerezni első győzelmét a ''Fehér csoportban''
Victoria Azarenka vs Serena Williams
12 / 2
Odds: 1.53
Serena Williams már lassan mondhatni, hogy Azarenka mumusa. Egyszerűen nem fekszik neki a játéka (bár kinek fekszik..). Az amerikai iszonyat erős szervái, nyerő ütései ellen egyszerűen nem tud mit tenni. Kemény lesz a pálya, ahol aztán az erős ütők, szerválók még jobban érvényesülni tudnak. Serena minden szempontból jobb mint Azarenka. Kitűnően Returnozik, nagyon jól lát, és mozog a pályán, és a vonalról is kitűnően üti a labdákat. Nagyon kevesen vannak, akik egy igazán jó Serenát le tudnak győzni. Ugyan láttam a US Open döntőt, de ma megnéztem újra, és a legtöbb esetbe le ütötte a pályáról a Fehéroroszt. Ebben az évben négyszer találkoztak, és mind a négyszer Serena nyert. Mind salakon, mind füvön, és kemény borításon is az Amerikai lány bizonyult jobbnak. Ha jönni fognak azok a gyilkos szervái, és az az elszántság ami lenni szokott nála, akkor nem is lesz kérdéses hogy ki nyer ma. Serena nyerni jött Isztambulba és ezt meg is fogja ma mutatni, ha nem is 2 szettbe, de befogja húzni a meccset.
Football
KRC Genk - Sporting Lisbon
Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / H F
Odds: 2.2
Úgy néz ki elkapta a fonalat a Belga együttes. A 3,5 over és a Genk góljainak száma 1,5 felett gondolkoztam sokat, aztán a Sporting miatt döntöttem az utóbbi opció mellet. Hiszen ha tegyük fel 4 gól lesz. Akkor az vagy 3-1, vagy 4-0, vagy 2-2 lesz. Ez a Sporting nem fog 3- mat rúgni a Genknek ebben biztos vagyok. Tehát ha még 8 tizeddel kisebb is az odds, akkor is ez a tipp sokkal biztosabb. Genk hazája bajnokságában 3. csupán egy ponttal van lemaradva az első helyezett csapatól. 2,9 a meccs/gól átlagjuk ami igen csak jó. Ellenben a Sporting csak a 12. helyen tanyázik, sorra vesztik el a rangadókat, tehát láthatjuk, hogy valami gond van a csapat háza táján. Kikaptak a Viditől 3-0ra, míg a Genk 3-0ra verte a Vidit. A Genk nagyon jó formában van, a Sporting nagyon rosszba. Semmi jel se utal arra, hogy ma itt bármi esélye is lenne a Portugáloknak. Belga csapat lazán fog kettőt hintetni ennek, a morálisan gyenge Sportingnak, ami szerintem már az első félidőben meg lesz. Tippem: 4-1es hazai siker.
AEL Limassol - Fenerbahçe
Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / V F
Odds: 2.2
Nem ugyan azt az erő értéket képviseli a két csapat. Ha megnézzük a keretet, messze a Fenerbahce van előnyben. Kuyt, Krasic, Sow, Sahin, és még nagyon sokáig sorolhatnám.. Míg a hazaiknál egy nevesebb játékos sincs. Na de, ez mind csak rizsa, ettől még nem lesz egy csapat jó. Mind két csapat eddig két meccset játszott, a Limassol egy döntetlent ért el a Münchengladbach ellen, és csúfos vereséget szenvedett a Marseille ellen, aminek a végeredménye 5-1 lett. Fener remizett a Marseillel, és megverte a Münchengladbachot. Jelenleg a Török csapat a 2. helyen áll EL csoportjába, és ha tovább akarnak jutni, akkor meg kell verniük ma a Ciprusi kis csapatot. Már pedig tovább akarnak, és két góllal simán jobbak a Ciprusiaknál. Már a gladbach elleni meccsen is láthattuk, hogy a támadó játékkal nincsen baj, és ezt ma is bizonyítani fogják, mert a Fener 2 gólt ma szerintem biztos, hogy vállalni fog. A győzelmükben egy percig sem kételkedtem. Ha korán (első 20 p. ben) gólt tud szerezni a Fener, akkor akár ők is 4-5 góllal kitömhetik ezt a kis csapatot. Idegenbeli szereplés ide, vagy oda itt ma 3 gólig meg se fognak állni a Fener játékosai. Tippem: 0-3 Vendég siker.
Steaua Bucureºti - Molde
Alatt/Fölött(Határ 3.5) / 2
Odds: 2.8
Két overes csapat meccsét választottam ki, bár ez az utóbbi időben főleg a Moldera volt elmondható. Jelenleg az E csoport első két helyét foglalja el eme két csapat. Steaua az első 4 ponttal, és szorosan mögötte helyezkedik el, a 2. helyen 3 ponttal a Molde, míg a Köbenhavn a 3. ugyan csak 3 pontal, és kicsit meglepő, de a 4. helyet a Stuttgart csapata foglalja el csupán 1 ponttal. Míg a hazaiaknál nem tudnék kiemelni nagyon gólszerzőket, addig a vendégeknél Bergettől, és Monströmtől várhatjuk a gólokat. Szerintem mindenki tudja milyen hangulat szokott lenni a Steaua hazai meccsein. Mind két csapat számára nagyon fontos ez a mai meccs, hiszen amelyik csapat nyerni tud, az be tudja biztosítani a tovább jutásását. Persze még van hátra ezen kívül 2 meccs, még akár a Stuttgart se esélytelen a tovább jutásra. Ennek megfelelően fog játszani mind két csapat, és véleményem szerint egymásnak fognak rontani, ami sok gólt eredményez. Már félidőben meg lesz a 3 gól, és szerintem a 2. félidőben se fognak le állni a gólgyártással és akár még egy 5-6 gólos meccset is kinézek a mai találkozóbol. Tippem: 3-2,- es hazai siker! -
Falcao kezdő lesz este, vagy megint jegelik? -
Az szép összeg 
.Sok sikert
-
1 millioval természetesen.
De amugy szerintem ez is jó lesz mára. Mindjart berakok 5 elemzést 3 focit, 2 teniszt. most irtam öket du. -
mennyivel raktad a gólokat? -
:DDD bocsánatot kérek tőled is. IGAZATOK VAN! hülyén viselkedtem. remélem megtudtok nekem bocsájtani, és teljes szívemből kivánom, hogy nyerjétek meg ezt a nagyon komoly szelvényt, amit össze állítottatok.
MAI MILLIOS SZELVÉNYEM: STUTTGART GÓL, FENERBACHCE GÓL,GENK GÓL! ALL IN! -
én csak nyerni próbálok egy kisebb összeget,erre te viccnek veszed ezt a kemény munka árán összeállított szelót???
büszke lehetsz magadra,most egész hétvégés programomtól vetted el a kedvem :SSS -

Bocs effe, igazad van.. Sok sikert a mai mixedhez, én szurkolok neked!
-
ja én se "fikázom" le senki szelóját
szóval elvárom én is, hogy az ennyémmel se tegye senki
köszönöm -
Rudee #192558 Ez a Demoliner nagyot küzd Ramirez-Hidalgo ellen, de remélem azért kikap. -
ne viccből csinálom(szerintem gerling se), hiába próbálsz be állítnai egy trollnak meg ilyenek,
én nem írhatom be a szelvényeimet vagy mi?
-
Hallod szerintem ezt kár erőltetned... Most Effe még vicces volt, de te már rohadtul nem vagy az.. :S bocsi de mar rossz nézni ezt a sok antihumoritán embert ahogy probal vicces lenni pedig kibaszottul nem vagytok azok.:// -
PSV - AIK Stockholm H 1.15
Anadolu Efes - Cedevita Zagreb H 1.07
Manchester City - Swansea H 1.19
Celtic - Kilmarnock H 1.16
egész hétvégés mix
3/4 kombiba löktem 4*100-al
max nyeremény 588 Ft,egész hétvégén izgulhatok,de hát ennyi pénzért bőven megéri!de még ha 1 el is megy,bőven szép szeló! -
:D
hát még kicsivel kezdek, aztán gyűjtögetek