211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    ma nem raktam semmit :D inter-t nem is mertem a kicsi szorzó+rangadó miatt!

de a hétközi roma+akt forma az inter meleltt szólt :D
    am ha ma naon tettem volna vmit akkor egy lyon iksz meg chelsea győzelem meg sevilla győzelem :D
    de a psv-t is meg a barit is mgrktam volna sztem...
    lehet nyertem volna,de vhogy nem bánkodom :D
    örülök h nyertetek és kész :D
  • Matthew Prosac
    de azzal nem tudtam volna képméretezni...
  • Shep
    Atlético-PR - Goiás
    kombinációs fogadások Brazília, Campeonato Brasileiro 1 (2-0) 1.95

• WuFraZselic
    jah, ebben van valami, én is látom a tippeket aztán elgondolkodom és végül nem azt teszem meg nem úgy ahogy akarom , mert megtetszik ez is, az is :) és akkor inkább 1 szelvényre feldobok 5 meccset :D
  • WuFraZselic
    minek fotosopp? :D xnview vagy paint-tel kivágod :D
  • Matthew Prosac
    pill, ezen a hülye gépen (most tesóménál vagyok) egy hülye photoshop sincs fenn. átmegyek a szobámba, 3 perc és gyün a kép :)
  • Shep
    Dean a topic megmondó embere, aki mindent megmond, de mégis hülyeséget rak :)
  • Shep
    Egyébként káros hatással van rám ez a topic, csak emiatt rakok megint hülye kombikat, ha ezeket nem raknám 1,5x ekkora pluszban lennék most is :)
  • WuFraZselic
    mit nyújtott? szánalmasan szar játékot, majd emberelőnyben nagynehezen behúzták a győzelmet :) - akárcsak a bologna ellen
    amúgy 1 nap előnye volt az Internek, ez is mellettük szólt + megtörjön a Roma elleni rossz szereplés + szimplán jobb csapat az Inter. de mikor megláttam a kezdőt, éreztem hogy baj lesz (gyakorlagilag 3vkp, irányító nélkül...)
  • Shep
    Na lássuk azt a szelót!!
  • Shep
    Lesz miből bukni jövő héten :)
  • WuFraZselic
    és ez átlagos nálad? :D nekem spec pont annyi hiányzik a MBP-mhoz :D
  • Shep
    3 cigivel közelebb kerültél a tüdőrákhoz :) megérte? :) (meg hát mi?:))
  • Dean Winchester
    3 éve nem nyert? akkor épp ezért kellett volna megrakni,hogy most szakad meg a széria :D főleg annak tükrében,hogy a roma mit nyujtott hétközbe :S
  • Matthew Prosac
    a hetet +40ezerben. Valladolid ha nyer, még hoz 9ezret a konyhára, de persze nem nyert...
  • Matthew Prosac
    utolsó 10 percet végigcigiztem. 3 szál ment el :) ígyhát nem volt olyan vészes mintha a meccset néztem volna (a fürdőben járkáltam fel-alá). ahogy bezöldül minden jön a szeló :)
  • WuFraZselic
    a hétvégét hogy zártad így...? +40-50k?
  • Matthew Prosac
    Yesssssssssssss!!!!!!!!!!
  • Dean Winchester
    na a szelót lássuk :D grat Matt!
  • Shep
    Egyértelmű, de azért marha nagy mák is kell azokhoz amiket pakol-.
  • WuFraZselic
    hát figy, én sem azt mondom hogy mázli, mert amiket megtesz, azoknak van alapja (lizandro szokott gólokat lőni :D, az Inter 3 éve nem nyert hazai pályán a Roma ellen)... :P
    a szerencse most annyiban állt mellé SZERINTEM, hogy a Sporting kapott egy lapot, és gondolom most nem a győzelem, hanem az X megtartása vált fontosabbá nekik :D
  • Shep
    Na a NO is beindulhatna a Giants megkezdte a felzárkózást.
  • Shep
    Multkor én írtam neki, aztán azt mondta nem szerencse. Na persze :) Én 1x 2x próbáltam élőben rakni, mindig bukó lett a vége, ezért nem is játszok élőben, csak védést.
  • Dean Winchester
    de én akkor mikor már csak a sporting kéne megnymtam volna 10 kiloval h lő gólt a sporting é tuti +os lennék :D
    nem kéne végizgulni azt a pár percet itt a végén :D ilyenkor 1 másodperc i kb 10 percnek tünik :Dd
  • Matthew Prosac
    93. perc van és 5 perc a hosszabbítás... áhh nembírom már
  • Shep
    A mai nap egyenlege +11 egység. Végülis nem rossz, de ha esetleg valami csoda folytán fordítana a NO és a SF akkor több is lenne.
  • WuFraZselic
    23at. de ma már +15ben van legalább kb... hihetetlen ez az ember :D bár aki ilyeneket meg mer tenni, a szerencse is jogosan segíti :P (pl a sporting piros lap segíti hogy ne legyen több gól :D)
  • Dean Winchester
    23
  • Shep
    Kaszálsz vagy 40-et mi?
  • Matthew Prosac
    5 perc a Sporting meccsből meg olyan jó 4 perc hosszabbítás várható sajnos :CCC
  • Shep
    Ja most nézem ,te nem azt a Monaco meccset írtad. :) Én a tegnapira gondoltam.
  • Shep
    A Monaco, hát az az, csak azt elkaptam :) Egyébként ahol oda vissza lövik a gólt azok mind előre megbeszélt x-ek, ezt jobb ha tőlem tudod. Az olaszok nagy mesterei ennek.
  • WuFraZselic
    akkor lett volna bunda, ha liverpool 6-0nál kap 6 gólt...
  • Dean Winchester
    akkor a monaco depor is bunda volt ugye?:D
    vagy a liverpool besiktas 8-0
    vagy az arsenal-slavia 7-0 :Dd
    vagy a real-barca 3-6 vagy mennyi :D
  • WuFraZselic
    áá, ezek után már semmiben sem hiszek... celtic, city, rapid, lyon, sporting is azért vicc, na meg hertha ... undorító egy hétvége volt...
  • Shep
    Értem én ,hogy kell a lóvé, meg nagy pénzek mozognak, de legalább ne ilyen pofátlanul csinálnák. Gyakorlatilag a képünkbe röhögnek, hogy nesztek marhák a ti pénzetekből csinálhatjuk mindezt.
  • Matthew Prosac
    SZURKOLJATOK NEKEM!!!! Megyek cigizni ismét...
  • Matthew Prosac
    + sevilla meccs 3,5over.
    stimmel. 10 perc még és vége a meccsnek.
  • Dean Winchester
    am aki teheti és élőbe fogad az megrakta 3-4 vagy 4-4 nél,hogy lesz még gól a meccsen? :D
    halkan megkérdem vajon vki nyerni fog 6-5 re?:D (vki ránéz az eredményre nem is gondolja,hogy fociról van szó xDdddd
  • Shep

Rio Ave - Sporting CP
    mindkét csapat gólt lõ Por. Primeira Liga Igen (2-2) 1.90

Standard - Club Brugge
    kombinációs fogadások Bel. Jupiler Pro League 1 (3-1) 2.05

5-5 Van aki még elhiszi, hogy nem bunda a foci?