211992
-
Dean Winchester #15688 ma nem raktam semmit :D inter-t nem is mertem a kicsi szorzó+rangadó miatt!
de a hétközi roma+akt forma az inter meleltt szólt :D
am ha ma naon tettem volna vmit akkor egy lyon iksz meg chelsea győzelem meg sevilla győzelem :D
de a psv-t is meg a barit is mgrktam volna sztem...
lehet nyertem volna,de vhogy nem bánkodom :D
örülök h nyertetek és kész :D
-
de azzal nem tudtam volna képméretezni...
-
Atlético-PR - Goiás
kombinációs fogadások Brazília, Campeonato Brasileiro 1 (2-0) 1.95
-
jah, ebben van valami, én is látom a tippeket aztán elgondolkodom és végül nem azt teszem meg nem úgy ahogy akarom , mert megtetszik ez is, az is :) és akkor inkább 1 szelvényre feldobok 5 meccset :D -
minek fotosopp? :D xnview vagy paint-tel kivágod :D -
pill, ezen a hülye gépen (most tesóménál vagyok) egy hülye photoshop sincs fenn. átmegyek a szobámba, 3 perc és gyün a kép :) -
Dean a topic megmondó embere, aki mindent megmond, de mégis hülyeséget rak :) -
Egyébként káros hatással van rám ez a topic, csak emiatt rakok megint hülye kombikat, ha ezeket nem raknám 1,5x ekkora pluszban lennék most is :) -
mit nyújtott? szánalmasan szar játékot, majd emberelőnyben nagynehezen behúzták a győzelmet :) - akárcsak a bologna ellen
amúgy 1 nap előnye volt az Internek, ez is mellettük szólt + megtörjön a Roma elleni rossz szereplés + szimplán jobb csapat az Inter. de mikor megláttam a kezdőt, éreztem hogy baj lesz (gyakorlagilag 3vkp, irányító nélkül...) -
Na lássuk azt a szelót!! -
Lesz miből bukni jövő héten :) -
és ez átlagos nálad? :D nekem spec pont annyi hiányzik a MBP-mhoz :D -
3 cigivel közelebb kerültél a tüdőrákhoz :) megérte? :) (meg hát mi?:)) -
Dean Winchester #15675 3 éve nem nyert? akkor épp ezért kellett volna megrakni,hogy most szakad meg a széria :D főleg annak tükrében,hogy a roma mit nyujtott hétközbe :S -
a hetet +40ezerben. Valladolid ha nyer, még hoz 9ezret a konyhára, de persze nem nyert... -
utolsó 10 percet végigcigiztem. 3 szál ment el :) ígyhát nem volt olyan vészes mintha a meccset néztem volna (a fürdőben járkáltam fel-alá). ahogy bezöldül minden jön a szeló :) -
a hétvégét hogy zártad így...? +40-50k? -
Yesssssssssssss!!!!!!!!!! -
Dean Winchester #15670 na a szelót lássuk :D grat Matt! -
Egyértelmű, de azért marha nagy mák is kell azokhoz amiket pakol-. -
hát figy, én sem azt mondom hogy mázli, mert amiket megtesz, azoknak van alapja (lizandro szokott gólokat lőni :D, az Inter 3 éve nem nyert hazai pályán a Roma ellen)... :P
a szerencse most annyiban állt mellé SZERINTEM, hogy a Sporting kapott egy lapot, és gondolom most nem a győzelem, hanem az X megtartása vált fontosabbá nekik :D -
Na a NO is beindulhatna a Giants megkezdte a felzárkózást. -
Multkor én írtam neki, aztán azt mondta nem szerencse. Na persze :) Én 1x 2x próbáltam élőben rakni, mindig bukó lett a vége, ezért nem is játszok élőben, csak védést. -
Dean Winchester #15665 de én akkor mikor már csak a sporting kéne megnymtam volna 10 kiloval h lő gólt a sporting é tuti +os lennék :D
nem kéne végizgulni azt a pár percet itt a végén :D ilyenkor 1 másodperc i kb 10 percnek tünik :Dd -
93. perc van és 5 perc a hosszabbítás... áhh nembírom már -
A mai nap egyenlege +11 egység. Végülis nem rossz, de ha esetleg valami csoda folytán fordítana a NO és a SF akkor több is lenne. -
23at. de ma már +15ben van legalább kb... hihetetlen ez az ember :D bár aki ilyeneket meg mer tenni, a szerencse is jogosan segíti :P (pl a sporting piros lap segíti hogy ne legyen több gól :D)
-
Dean Winchester #15661 23 -
Kaszálsz vagy 40-et mi? -
5 perc a Sporting meccsből meg olyan jó 4 perc hosszabbítás várható sajnos :CCC -
Ja most nézem ,te nem azt a Monaco meccset írtad. :) Én a tegnapira gondoltam. -
A Monaco, hát az az, csak azt elkaptam :) Egyébként ahol oda vissza lövik a gólt azok mind előre megbeszélt x-ek, ezt jobb ha tőlem tudod. Az olaszok nagy mesterei ennek. -
akkor lett volna bunda, ha liverpool 6-0nál kap 6 gólt... -
Dean Winchester #15655 akkor a monaco depor is bunda volt ugye?:D
vagy a liverpool besiktas 8-0
vagy az arsenal-slavia 7-0 :Dd
vagy a real-barca 3-6 vagy mennyi :D
-
áá, ezek után már semmiben sem hiszek... celtic, city, rapid, lyon, sporting is azért vicc, na meg hertha ... undorító egy hétvége volt... -
Értem én ,hogy kell a lóvé, meg nagy pénzek mozognak, de legalább ne ilyen pofátlanul csinálnák. Gyakorlatilag a képünkbe röhögnek, hogy nesztek marhák a ti pénzetekből csinálhatjuk mindezt. -
SZURKOLJATOK NEKEM!!!! Megyek cigizni ismét... -
+ sevilla meccs 3,5over.
stimmel. 10 perc még és vége a meccsnek. -
Dean Winchester #15650 am aki teheti és élőbe fogad az megrakta 3-4 vagy 4-4 nél,hogy lesz még gól a meccsen? :D
halkan megkérdem vajon vki nyerni fog 6-5 re?:D (vki ránéz az eredményre nem is gondolja,hogy fociról van szó xDdddd -
Rio Ave - Sporting CP
mindkét csapat gólt lõ Por. Primeira Liga Igen (2-2) 1.90
Standard - Club Brugge
kombinációs fogadások Bel. Jupiler Pro League 1 (3-1) 2.05
5-5 Van aki még elhiszi, hogy nem bunda a foci?