211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • bnas06
    mivel nyertél a sportingbetre 1000Ft-ot??
  • Dean Winchester
    nagyon maximum 1 góllal :S a liverpool ebben az évben még nem ikszelt :) (igaz a chelsea sem
  • mikiking
    ok,én is nemsokára megyek dokihoz megnézetni magam :D Utánna meg összedobunk valamit
  • Dean Winchester
    liverpoolra nem fogadnék!
    vay azon a mecsen arra,hogy a birmingham lő gólt :) tuti jó a szorzója.
    de én tegnap megmondtam a bundesliga 2s fogadásom!
    félidő H vége D vagy 4 v több gól lesz a meccsen :)
  • Forza Italia
    Szerintem nyer ma a Liverpool
  • Dean Winchester
    hol nyertél?:D
    utalt át nekem és én elköltöm szívesem :D
    egyébként meg fogadhatsz jó sokféle mérőzésre!
    de ha akarod akkor eljátszod ruletten :D
    de inkább a sportfogadás :)
    irjuk be mi is h miket teszünk,szóval csak filgyelned kell!
    ha vhol elakadsz majd beirod és orvosoljuk a problémát.
  • Shep
    13-után leszek ha akkor jó nézhetünk valamit.
  • mikiking
    1-1-1 meccset ??? viszont akkor legalabb kéne 2es szorzónak lenni,nem ???? Segithetnél valamit ha van időd.
  • ba32107
    Hello! A sporintbetre nyertem 1000 Ft-ot (illetve nemsokára kapom meg). Mire érdemes "elfogadni"? Rohadtul nem vagyok otthon semmilyen sportban, szóval gondoltam megkérdezem tőletek :)
  • Shep
    Liverpool x lesz szóval arra semmi képen :) Sőt mondok jobbat 0-0 lesz, amit meg is fogok tenni :) Szerintem 3 1 euros szelvényt csinál és mindegyikre csak 1-1 meccset tegyél. Persze ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz :)
  • Shep
    Persze, mi mást? :)
  • mikiking
    Szerintetek hogy éri meg jobban kemény 3 euromat megpróbálni ??? Tegyem fel mind a 3 eurot a Liverpool - Benfica + (hozzám valamilyen meccs még ) kombóra,vagy inkább osszam fel és adjak fel 3 szelót máras 1-1-1 euroért ???
  • Dean Winchester
    mármint a kombizást?:D
    nekem 400 ft a hétvége vesztesége
  • Shep
    Tegnap írtam ,hogy még a Celtic,Inter, Rapid, City, GB, ellenére is +11 egység a haszon. De ha nem játszom a kombikat akkor több lett volna, ezért is fogom megint abbahagyni.
  • mikiking
    Nekem elment a szelóm a Green Bay kikapott,meg a Carolina is elvesztette az Edmonoton ellen (nhl)
    Te nyertél ???
    Nekem ez a hétvége 27 euro veszteség volt
  • Shep
    TEN Titans v SF 49ers 1 @ 2.73
  • mikiking
    és eheez a meccshez mit szoltok ???
    MS Ashdod - Maccabi Haifa H-4.15 D-3.30 V- 1.70
  • mikiking
    Matt grat. a tegnapihoz,isten vagy !!!!

Mára egy ilyenhez mit szóltok ?

©panielsko 17 - Uruguaj 17 Ki jut tovább? 1
    J.Kórea 17 - Nigéria 17 Ki jut tovább? 2
    Liverpool - Birmingham City 1
    Benfica - Naval 1

3 eurobol hozna úgy 8-at. Valahogy muszaj elkezdeni pénz épiteni
  • MaSzKa
    pedig benéztem párszor, csak nem írtam
  • kraawz
    Itt az egész már akkor:

At Anfield: Liverpool 31 wins, Birmingham 7 wins, Draws 10.

Overall: Liverpool 46 wins, Birmingham 28 wins, Draws 22.

The last Premier League meeting saw the teams draw 2-2 at St Andrews in April 2008. Peter Crouch and Yossi Benayoun scored after the Reds had fallen two goals behind thanks to Mikael Forssell and Sebastian Larsson.

Liverpool and Birmingham played out a goalless draw the last time they met at Anfield in September 2007.

The Reds' last win over Birmingham came in May 2004 when goals from Michael Owen, Emile Heskey and Steven Gerrard secured a 3-0 win.

Each of the last four league meetings between the teams has ended in a draw - the only time this has happened in the fixture.

In the Premier League home and away Liverpool have won only two of the 10 meetings drawing five and losing three. Those two victories came in 2003-04.

The Reds have only failed to score against City at Anfield twice in the last 87 years.

Liverpool have lost only nine times in the last 50 League games but one of those defeats was 9-1 at St Andrews in 1954-55-that is still Liverpool's biggest ever loss.

The 0-0 draw in the game at Anfield two seasons ago was the first goalless meeting on Merseyside between the teams since April 1931.

Liverpool's biggest home win over Birmingham came in April 1986 when the Reds won 5-0 with Gary Gillespie scoring a hat-trick.

Liverpool have had as many players red-carded in the last two Premier League games, (3), as they did in the previous three and a half years.

Fernando Torres has scored 34 league goals at Anfield in his 35 appearances including six in five games this season.

Daniel Agger made his Liverpool debut against Birmingham in February 2006.

Ryan Babel has now scored 12 goals for Liverpool as a substitute. Only David Fairclough (18) has come off the bench to score more for the club.

Birmingham are the only team that Liverpool have failed to beat in the Premier League under Rafa Benitez.

Four Liverpool players have scored League hat-tricks against Birmingham - Gary Gillespie (1986), John Toshack (1975), Gordon Hodgson (1934) and Harry Chambers (1923).

Birmingham are unbeaten against Liverpool in the last six league games.

They came up last season finishing second behind Wolves losing only once in the last 11 league games.

This is City's sixth season of Premier League football. They have previously finished 13th, 10th, 12th, 18th and 19th.
  • kraawz
    Esetleg X vagy ezt még a Pool is lehozza ? :)

League Record:

At Anfield: Liverpool 31 wins, Birmingham 7 wins, Draws 10.

Overall: Liverpool 46 wins, Birmingham 28 wins, Draws 22.

The last Premier League meeting saw the teams draw 2-2 at St Andrews in April 2008. Peter Crouch and Yossi Benayoun scored after the Reds had fallen two goals behind thanks to Mikael Forssell and Sebastian Larsson.

Liverpool and Birmingham played out a goalless draw the last time they met at Anfield in September 2007.

The Reds' last win over Birmingham came in May 2004 when goals from Michael Owen, Emile Heskey and Steven Gerrard secured a 3-0 win.

Each of the last four league meetings between the teams has ended in a draw - the only time this has happened in the fixture.

In the Premier League home and away Liverpool have won only two of the 10 meetings drawing five and losing three. Those two victories came in 2003-04.
  • Matthew Prosac
    buldozer99 tegnap 20:09 | privát | galéria | válasz erre | #15520
    mit tettél ha szabad kérdezni?:D

Matthew Prosac tegnap 20:24 | privát | galéria | válasz erre | | #15525
    olyan dolgokat hogy kiröhögnél, úgyhogy inkább hagyjuk :)
    majd ha esetleg kezd esélyessé válni hogy bejön a dolog, akkor majd közlöm :)

ezt mondjuk elég vicces visszaolvasni mostmár, hogy bejött a szeló. de tényleg kiröhögtetek volna, ha előre beírom, hogy ez milyen szelvény már :) Geo be is nyomta volna, hogy talán 1 ha bejön majd róla .)
    Maszka: itt sem voltál egész nap :)
  • MaSzKa
    nekem is ezt a tippet kellett volna megadnod :D
  • geo91
    021 *( 0-1 ) AEK Athén - Larissza D 3.30
    041 *( 0-1 ) Basel - Xamax D 3.30

holnap ezt megdobom ötszázért.
  • Matthew Prosac
    parmát esetleg, bilbaonál inkább hazait jósoltam :)
  • Shep
    Pedig ajándék volt 2-ért a hazai :)
  • Dean Winchester
    na az volt az a mecs amire azt nem raktam volna meg,hogy gólt lőnek :D

hopsz holnapi napra most néztem meg gy statot :S
    4 szer taliztak 2 szer 0 v 1 gól volt és 2 szer 4 v több gól :S
    illetve az aachen még nem ikszelt le ebben az évben :S
    félidő H vége D :D
  • Shep
    TD 49-ers :)
  • WuFraZselic
    meg a Parmát, Bilbaot... :D
  • Shep
    Azt még nem láttam, interwettenen vannak ilyen csodás szelvények 900-as szorzókkal :)
  • Dean Winchester
    :D
    öö a sporting 2 gólja meg kb 8as szorzó :S többr gondoltam :)

hétfő
    bundesliga 2
    szoktam vót mondani mindig jön a nagy szorzó ergo vendég győzelem vagy félidőben vezetés!
    De most a félidőben a hazai csapat fog vezetni és összesen 4 v több gól fog születni a meccsen
  • Matthew Prosac
    a tippmix zöld újságjában szinte minden második héten van arról egy sztori hogy egy szerencsés fogadójuk 200/300ból 2-300ezret nyert.. szóval ez a szeló nehézségét tekintve közepes, de van ennél jobb. Standardot még hozzácsaphattam volna xDDD
  • WuFraZselic
    akkor te is komolyan veszed a főiskola/egyetemet :D
  • Shep
    Téged 1-2-re kitiltanak a bwinről, még 1-2 ilyen szelvény és várható! Amúgy gratula!! Ha most is azt mondod nem volt benne egy rohadt nagy adag mák, most azonnal eret vágok magamon. Egyébként ez tipikusan az a szelvény amit az irodák a főoldalon mutogatnak ,hogy lám milyen egyszerű pénzt keresni fogadással. 300 Ft-ból is lehet 20e-t csinálni. A sok hülye meg azt hiszi neki is sikerülhet, aztán csak úgy folynak elfele az ezrek :)
  • Matthew Prosac
    én bármikor ráérek, rajtatok múlik :)
  • WuFraZselic
    á, te nagyon kész vagy :) grat

mikor lesz topiktali (baszunk be) amúgy? :D
  • Matthew Prosac
    tudom hogy volt, de így vagány :)
    köszi mindenkinek a gratulációt :)
    Dean: Lisandro szorzója csak 2,4 volt, Sporting 2 gólt lő: 3,4, Sevilla over 2,7, Inter 3,6
  • buldozer99
    vazz:D, grat
  • Dean Winchester
    laskos már volt :P

de grat hozzá szép!
    engem az érdeklne,hogy mekkora voltak a szorzók külön külön ,esetlg kb odds is elég lenne :D
    kivi vok tkp lisndro szorzója mekkora volt
    mg külön a sporting 2 gólt lő szorzó
  • Kaplan
    Azért ez nagyon komoly... Van egy kis differencia, hogy én a sima meccsfogadásokkal szenvedek és bukok, te pedig olyanokkal nyersz, hogy az eszméletlen. :) respekt..