211992
-
Magyaország ma nyerni fog?
Tegnap éreztem valamit az u21-eseknél ma nem.
-
hálisten Tunéziát sem tettem meg. Mekkora király vagyok xDDDD
Valahogy éreztem, hogy ez a csoport nagyon necces lesz :) -
mikiking #16606 Nekem most a Szloávkia - USA meccsen az kéne,hogy NE LEGYEN piros lap... ÉS Svéd Hokiból kéne a HV71,vagy legalább egy Döntetlen. Neked melyik 2 angol meccs kell ? -
Nekem most két angol meccsen kellene legalább 2 gól :) -
mikiking #16604 Hát ki :D Nemsokára folytatódik a szurkolás -
Na az első meccs megvan :) Gartulálok mindenkinek kiszurkoltuk :) -
karajjj #16602 megvan 2:3 :D -
olvastam, csak aztán nemakartam offtopic pókerről dumálni, priviben megírom. Nigéria szépet küzd :) én utolsó pillanatban kivettem őket inkább a "nagy"szelvényről :) -
Jó lenne ha nem szórakoznák el és így maradna, vagy még egyet rúgnának. -
karajjj #16599 nem, keny egyenlített, de nigéria most megint vezet, amúgy livescore -
Dean Winchester #16598 erre választ má :D am nigéria kell nekem is :D szal pici ideges ettem mikor irjátok h 2-2 xD azt hittem végeredményt irtok :P -
http://www.soccerstand.com/
http://www3.globalscore.com/ -
Vége majd lesz egy nagy 3-3 vagy 4-4 :) -
Dean Winchester #16595 nigéria egyenlített 2-2re? am eredmenyek.com-on seholse találom
-
mikiking #16594 2-3 ez azzzzz !!!!!!!!! -
karajjj #16593 2:3 nemhiszem el :DDDDDDDDD
mekkora szerencsétlen gól ezis :D -
2-3 -
Persze, csak akkor ha megkérem ,hogy ugyan ne gyújtsál már rá még 5 percig míg itt vagyok, akkor legyen benne annyi tisztesség, hogy megteszi, de nem, szarik rá. Ez nem egyedi eset. -
karajjj #16590 link
2:2.. :S -
2-2, nem tudok mit mondani :) (várható volt) -
na bazmeg:S
mozambik vezet nigéria 2-2:S -
Dean Winchester #16587 nem találom sehol :S esetleg megmondanád hol érhető el?:D -
Dean Winchester #16586 én is ellenes vagyok,de ha vkinek ez jó és tetszik akkor tegye! a saját dolga h ki mit csinál :)
pl engem az sokkal jobban idegesít,hogy te mindig 1-2 meccset bezöldítesz de azt nem írod oda,hogy mennyivel teszed meg :D
érted? mindenki odaírja és lássuk.
te meg csak egy két mecset bezöldítesz és kész :S
témáhzo annyit zárásképp,hogy elviekben karfiol vs cigi annyiban egyenlő h van aki ezt szereti van aki a másikat :) de csak ebben az egyben lehet hasonlítani minden másban nem!...
téma legyen akkor zárva :D
Ben.: kérdeztelek pókerral kapcsolatban,átugrottál a kérdésemen vagy direkt hagytad ki ?:) -
Egy Tunéziai gólnak nagyon örülnék -
Nem is volt vita :) -
1-2 na azért :) -
vitát lezártam. következőleg hanyagold a hülyézést -.- -
Na hátha megfordítják, bár amilyenek képesek és így fejezik be. Mondjuk tettem olyat, hogy mindkettő lő az már akkor ugye bejött, majdnem 2-es szorzó volt. -
karajjj #16580 1:1 ^^, -
Persze ,hogy lesz. Miért ne lehetne már most is tenni? TE tudod, hogy x csapat tuti kijut, de nem vagy benne biztos, hogy hol milyen eredmény lesz akkor inkább megrakod a továbbjutást. -
mikiking #16578 lesznek viszavágók is ???? Nem értem mért lehetett arra tenni akkor,hogy ki jut tovább ??? -
Hát ebből a Nigéria győzelemből semmi nem lesz, elég durván leromlott a játékuk. -
Hát nem!!! Sárga lesz tőle a fogad, rákot kapsz, szennyezed a levegőt, másokat is károsítasz vele, büdös stb. stb. Ennyi erővel kátránydarabot is rághatnál. Te érted ?? Cigi vs karfiol, hát ettől "jobb" összehasonlítást már régen hallottam. :) -
olyanok mint a Portugálok. jó keret, szar edző, és kínlódnak. idegenben minimális vereség, otthon aztán csak kibrusztolják a kijutást valahogy.. -
én meg a cigit szeretem és a karfiolt nem. szóval aki karfiolt eszik az mind hülye és egyáltalán, ha megkérdeznék egy embert hogy mit szeret benne, biztos csak annyit tudna mondani hogy finom, nem tudná megmagyarázni... remélem érted... -
Azzal van bajom, hogyha minden nap, vagy mérték nélkül stb. -
Hát azért a rántott karfiolt ne hasonlítsuk már a cigihez! Annak jó az íze, eleve már a bunda, a karfiolt meg meg sem említem. -
nana, az alkohollal mi a bajod?:DDd -
Nem rossz. Bár a Franciákat ennyire rossznak látod?:D -
Más témában igazat adnék neked, de ez az egyik (másik az alkohol és a drog) amiben egyszerűen nem tudok elnéző lenni. Pedig amúgy nem ítélek el senkit, és a cigisekkel is meg vagyok, de egyszerűen hülyék és ezt mindegyiknek meg is mondtam eddig mégsem lett belőle semmi, mivel ők is elismerték ,hogy igen azok vagyunk.