211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    BANKI ÁTUTALÁS nem egyenlő BANKKÁRTYÁVAL való befizezéssel
  • 9csöves9
    banki átutalásról beszélek,nem kártyásról
  • MaSzKa
    Hol van ilyenkor Matt/Ben?

nem láttuk már pár napja itt

írhatna valamit
  • Banano
    Ezt lehet hogy nekem is meg kéne tennem...
  • 9csöves9
    jah az nálam is játszik,ukrán görögre a félidő x,meg az olasz x mellett

a portugált is nézegetem.igaz,hogy pokol lesz a bosnyákoknál,meg balfaszok mostanában a portugálok,de azért csak megrázzák már magukat a vb kapujában.ha már otthon nem sikerült nekik
  • MaSzKa
    nem
    biztos jól csináltad?

levonták a pénzt a számládról

nekem pár perc szokott lenne OTP Visa-val és ott a pénz

de ott eddig mindig csak buktam :(
  • MaSzKa
    Németország - Elefántcsontpart
    Enkéért is küzdenek a németek NYOMTATÁS

A 32 esztendős kapus tragikus halála megrázta Németországot, és a válogatottban is rengeteg barátja volt. Joachim Löw döntése értelmében a hálóőr mezének fenntartanak egy helyet a kispadon.

A Nationalelf a haláleset miatt lemondta a hétvégi, Chile elleni barátságos mérkőzést, és Löwnek az elmúlt napokban főleg azzal kellett törődnie, hogy lelket öntsön a futballistákba. Ismerve a németeket, a mai találkozón minden bánatukat és dühüket ki fogják adni a pályán, ami nem sok jót ígér a vendégeknek. Mindkét együttes kijutott a 2010-es vb-re, így már csak a finomhangolás van hátra. Izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen Elefántcsontpart keretében olyan klasszisokat találunk, mint Drogba, Kalou, vagy Yaya Toure. A vendégek fizikálisan biztos fel tudják venni a versenyt Ballackékkal, de az a meccs a hazaiak számára sokkal többet jelent, mint egy szimpla barátságos találkozó.

Németország - Elefántcsontpart H 1.70 D 3.25 V 4.15

ezt 1000ft-al szerintetek H-ra?
  • WuFraZselic
    hát jah
    mára egyedül ami csábít, az a francia győzelem 1.58ért :)
  • 9csöves9
    ok,kösz.mondjuk nem nagy tragédia,legalább nem kúrom el még a hétvégi bajnokik előtt:D
  • WuFraZselic
    ő nem =/ persze ha a 8napba beleesik a hétvége, akkor az még csak 6 munkanap. ma-holnap ottkéne legyen
  • 9csöves9
    régen utaltam már bévinre,normális hogy 8 nap után még nem érkezett meg rá a banki átutalás?
  • MaSzKa
    ilyenkor szerdán mindig több meg jobb események vannak, mint hétfő és kedden

• Banano
    Erre véletlenül tettem,mert nem tudtam hogy h kell felhasználni ezen a tetű oldalon a bónuszt,erre poénból bejelöltem egy csapatot h mit fog kiírni ilyenkor erre ,,grat sikeresen felhasználtad a bónuszod".

Shep: NBA se jött be:DD Az ami tegnap még "tuti " volt...834Ft -om volt rajta asszem.
    Szóval új statisztika :
    Sportingbet: 8000Ft-ot utaltam be ebből 8 fogadás (9ingyenessel együtt ) és egyszer sem nyertem. Grat nekem amiért ilyen balfasz vagyok.
    Nah most egy ideig nem fogok fogadni,találkozunk 2hét múlva.
  • WuFraZselic
    jaja, jót tett a számlámnak
  • Shep
    Ismét "érdekes" eredmények születtek mind az NBA-ben, mind pedig az NHL-ben. Köszönjük fiúk! Mondjuk a Hornets-et elkaptam 2-es szorzóért :)
  • david4u
    Holnapi,vagyis mai!!
    Montenegró - Fehéroroszország
    Tipp: Montenegró vagy X
    1.25
    Dánia - USA
    Tipp: Dánia vagy X
    1.23
    Hollandia - Paraguay
    Tipp: Hollandia
    1.55
    2.38
    2383.13 HUF

Bosznia-Hercegovina - Portugália
    Tipp: Bosznia-Hercegovina vagy X
    1.55
    Vaslui - International Curtea de Arges
    Tipp: Vaslui
    1.30
    Hong Kong - Japán
    Tipp: Japán
    1.22
    2.46
    2458.30 HUF

• david4u
    Ilyen meccsekre sose tegyél,nem tudom milyen liga ez (hányad)de ezeknél sose lehet tudni!!Ha esetleg kell tanács,szivesen segitek!!
  • david4u
    Ui:első szelvény bejött,másodikat elszúrtam,V a brazil persze,nem H,ukrajnán múlik a fogadás!!
  • david4u
    Mai szelvényeim:

Portugália (U21) - Görögország (U21) H
    Belgium - Katar H 3,12X1000=3120
    Brentford - Gateshead H

Belgium - Katar H
    Ukrajna - Görögország H Hajrá Ukrajna
    Oman - Brazília H Itt 3,15 az odds,ezt is egy ezressel tettem meg

Luxemburg (U21) - Olaszország (U21) 2
    Debreceni VSC - Kecskemét 1
    Videoton FC - Újpest 1X ezen ment el 2,18 volt az odds
    Folyt köv holnap....

• Banano
    Waltham Abbey v Margate - H 2.10 - VESZTES ..mért is jött volna be ..:D 7.fogadásom sportingbeten eddig = -7250Ft.

Uccsó rendes pénzem feltettem kosárra amiből 1300jöhet,de már abban se reménykedek.
  • WuFraZselic
    sajnos nincs mihez gratulálnod :D

amúgy tegnap tettem véletlen 2 mai meccset, köztük a Brynäs-t és a Sparta Prague-t. miután égett a Sparta 0-2re, éreztem hogy ez egy jel, és megtettem a MODO-t :D a vienna capitals vereségében bíztam, 1.23 volt a hazaiak oddsa, mondom az túl gyanús, tuti nem lesz H :)

ha ma nem nyerek, asszem tényleg offolom magam míg meg nem veszem az új gépet :D a végén eljátszom azt a pénzt is :D
  • France men
    Én csak a tabellát láttam, de abból kiindulva apszolult még csak a győzelmet sem tudtam sehogy elképzelni, nem ám több gólos győzelmet :o
    Mondjuk nem is értek hozzá, de azért grat. :)
  • WuFraZselic
    természetesen az a MODO meccset V-re tettem, csak ahogy rendeztem a meccseket hogy az elején legyen a piros, nem írtam át :)

jó, mondjuk egyértelmű volt hogy 5-6 gólos győzelem lesz ma minimum, de az utóbbi meccseiket is így kellett volna nyerni egy ilyen kerettel =/
  • France men
    Nyugi ez a szeló nem egy meccsen ment el :).

Egyébként Özil nem játszott mult pénteken sem, azért elé gyér középpálya volt, és az utsó utáni percben leixeltek :'(.
  • VPersie
    0-11 :)
  • WuFraZselic
    0-11
  • WuFraZselic
    jaja, most gáláznak, bezzeg az utóbbi 3 meccsük elvitte a szelvényem, pedig özil, müller, hummels is játszott azokon ... :D tipikus
  • fenrob
    Tiszta szégyen ami ezen a héten volt..:@ semi nyeremény...
    "legbiztosabb mecsek" utcso 10min-be kapnak ki :@
  • VPersie
    Gyenge német válogatott ide vagy oda ez a San Marino u21 nagyon amatőr.
  • WuFraZselic
    0-10

1500 ft-al megtettem a Calgary, Ottawa és Montreal győzelmét. hozna ~9ezret
  • VPersie
    0-9 :D
  • zizu25
    valaki nyert ma?
  • MaSzKa
    San Marino U21 0 - 9 Németország U21
  • MaSzKa
    ma mit fogadsz még?
    holnap?

leírnád?

• VPersie
    62 San Marino U21 0 - 8 GÓLNémetország U21
    :D:D:D
  • WuFraZselic
    hozzá akartam tenni a Biel - Zürich meccset is V-re (2es szorzó, jelenleg 2-4re vezetnek 3. 3adban), és ugy megjátszani 4/5 kombiba, de mondom jobb ez így. még úgy is tök jól hozott volna =/
  • VPersie
    Nem semmi,hosszabbításban azért nyertek a mocskok..
  • WuFraZselic
    ó és persze hosszabbításban megnyerik ezek a mocskok
  • WuFraZselic
    bassza meg ez a kurva jesenice, utolsó helyen állnak, nyerniük kell, 1-0ról megfordítják 1-3ra, és a végén 4-4et játszanak...
    egy ilyen szelvény ment el:
    Vienna Capitals - Jesenice V 6.2 (4-4)
    Linz - Klagenfurt H 1.89 (5-2)
    Brynäs - MODO H 1.93 (1-5)
    Villach - Graz V 2.1 (3-6)

500 > 23747

1 szeló maradt, remélem az NHL nem hagy cserben :( akkor +4be zárom a napot
  • VPersie
    Vezetnek a csehek!!!!!