211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    akkor vedd ki, beülünk kaszinózni, és 8.5ből csinálunk 20at legalább :D
  • Banano
    Nálatok mért van az h mindig tudtok fogadni?xD Sosem utaljátok ki a lét vagy mi?Vagy addig játszotok amíg 0-ra nem kerültök?

Jelentem: 12 fogadásom óta NEM nyertem,akármilyen téttel játszottam akármire tettem.
  • fsgh
    Hát ma úgy tettem fel azt a 10est hogy plusz kéne h legyen. Nem lett. így próbálkozok tovább:D
  • WuFraZselic
    akkor a Minnesota - Houstont megjátszhatnád :) (vagy az nem ma éjjel lesz?)

a Dallas mondjuk jó, az Atlanta meccs nagyon kemény lesz!
  • karajjj
    nincs ott Marco...
  • karajjj
    egyébként ha már errejárok :D

voltam olyan hülye, hogy az oroszokat is bevettem a mai szelvénybe, pedig eltaláltam a bolgár és a spanyol győzelmet, meg a német és a holland döntetlent
  • Shep
    Zidane most nem fejel le senkit? :)
  • Shep
    Persze hogy benne van ,az idén elég egyformák a csapatok kivéve a két szégyent. Tegnap elkaptam a Hornets-et 2es szorzóért, szerintem a Dallas ma jó lesz, lehet nem is rakok mellé semmi mást.
  • WuFraZselic
    őrült vagy, mondták már? :P nem becsülöd meg a pénzt :D
  • fsgh
    194 Gremio - Palmeiras V 2.66
    Eredő odds: 2.66000
    Tét: 3500 Ft
    Várható nyeremény: 9310 Ft

és akkor el is fogadtam a szerbeken nyert pénzt.

Ha nyer a Palmerias és mondjuk lesz egy döntetlen az 5 NHL-ből már elég jó vagyok:)
  • WuFraZselic
    de ők most nem tettek semmit :D viszont ez a francia gól hát bazzeg platini kicsit nyíltan csinálja...
  • WuFraZselic
    ejha... mind3 meccsbe benne van a V (már ha úgy másoltad be, és nem úgy hogy '2es csapat látogat az 1eshez')
  • karajjj
    én meg pl a brazilokat, de ne menjünk bele az ilyen dedós vitába :D
  • WuFraZselic
    nem, ha mégjobban belegondolok, inkább a 98as VB óta... :D
  • fsgh
    Na megraktam a mai NHL meccseket xre egy ezressel külön:D hogy jó legyen 2 döntetlennek kéne lenni legalább.
  • Shep
    Most gondolkodom ezen

Atlanta Hawks - Miami Heat
    1 1.31
    Portland Trail Blazers - Detroit Pistons
    1 1.14
    Dallas Mavericks - San Antonio Spurs
    1 1.78
    2.66
  • WuFraZselic
    láttam, szégyenteljes... a 2000es EB óta gyűlölöm a franciákat, rájöttem :D
  • Matthew Prosac
    kétszer is a kezéhez ért ráadásul. először csak rápattant, aztán még utána is kapott...
  • karajjj
    Henry a kapufa mellett kézzel(tenyérrel, ha jól láttam) maga elé tette a labdát és középre passzolt Gallasnak, aki befejelte és megadták :D
  • WuFraZselic
    én az edmonton és minnesota meccsben érzek X-et. a többit H-ra mondanám. persze buffalo is leikszelhet, túl kicsi a H oddsa :D
  • fsgh
    csak kint lesznek.
  • Matthew Prosac
    remélem láttátok a francia gólt, mert Henry kétszer kezezett a labdalevételnél. tisztán. persze a bíró nem látta, meg a partjelző sem. mily' meglepő... tizenegyesen kívül már csak ezt várhattam francia gólként..
  • WuFraZselic
    franciák vezetnek. vagyis 1-1
  • WuFraZselic
    jobban átnézve én a kings, red wings és buffalo hazai győzelmét is megmerném kockáztatni!
    de igazából kings és vagy detroit :)
    igazából tettem egy ilyen 3/4 kombit, csak hogy valamilyen formába levédjem a szelvényem (detroit x-et megtettem egy ezressel külön)
    122 Detroit - Dallas V 3.10
    125 Los Angeles - Philadelphia H 2.28
    124 Edmonton - Colorado D 3.95
    123 Minnesota - Phoenix H 2.15
  • fsgh
    Ma este 5 NHL meccs lesz. Lehet megrakom egyesével hogy döntetlen lesz egy ezressel:P
  • Shep
    Na ki kellene találnom mit rakjak akkor nhl-re :)
  • Shep
    Nem sokból az 1,82-szerese :)
  • WuFraZselic
    ezt Shepnél sosem lehet tudni :) vagy 1 euróból 1.82t nyert, vagy 300 euróból 546ot :)
  • Matthew Prosac
    mennyiből mennyi?
  • WuFraZselic
    maguknak baszták el, csak gratulálni tudok. bár már engem, teljesen francia-semlegest, zavar, hogy domenech ül a kispadon... talán ezáltal eltűnik onnan
  • Shep
    Ez ugyan bejött, de a mocskos retkes franciák áááááááááááá ezek után ne jussanak ki!

Ausztria - Spanyolország
    kombinációs fogadások Nemzetközi barátságos 2 1.40
    Németország - Elefántcsontpart (Cote D'Ivoire)
    dupla esély Nemzetközi barátságos 1X 1.15
    Olaszország - Svédország
    dupla esély Nemzetközi barátságos 1X (1-0) 1.13
    1.82
  • Matthew Prosac
    na jön a hosszabbítás a Francia meccsen. még az odavágón Ír győzelmet jósoltam akkor valaki megkérdezte hogy ennyire leírom a franciákat? hát most otthon kaptak ki, szóval volt alapja és ez jelenti a választ is :))
  • Shep
    Mocskos franciák salala, el kellett vinni a szelvényt, hogy rohadjatok meg!
  • WuFraZselic
    én nagyon bízom a detroit győzelmében. ha nyernek +9ezer, ha x-elnek, 0án leszek (~10500), ha kikapnak, akkor kb -4 :D
  • fsgh
    10ből 8500. nem túl jó. de jobb mint a -10
  • Matthew Prosac
    óóó Keane bahmeg, pedig Diarra olyan szép passzt adott neki hátul :)
  • WuFraZselic
    ja, a holland x-et írtam is :) te végülis hogy zártad a napot? csak a szerbekkel nyertél és jöttél ki kb 0ára? vagy +os így is?
  • fsgh
    Na látjátok hogy nem volt oltáris nagy hülyeség a poénszelóm. mind3 meccs melepetés lett. csak nem annyira mint amennyire gondoltam:D
  • WuFraZselic
    bátyám megfogta 2 euróval annyit basztattam :) éreztem hogy eldurran a bosnyákok agya :)

hallod amúgy hétvégére nagyon jó kis oddsok vannak!!!
  • ba32107
    Fasza, elvesztettem a pénzemet. Viszlát :D