211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Azért látszik, hogy utolsó forduló kenik a gólokat rendesen, máskor egy egész forduló alatt nincs ennyi gól, mint itt 30 perc alatt :)
  • fsgh
    lőni fognak azok sztem. nyugi.
  • Matthew Prosac
    hát ennek a meccsnek nincs igazi tétje, ha jól tudom. ha 0-2 marad sokáig, akkor annyi is marad a vége, ha a 60. percig 0-3, akkor szerintem meglesz az 1-3...
  • VRolee94
    Már csak a Zenit - Spartak meccsen nincs gól az Orosz ligában,
    Beindultak a ruszkik nagyon!
  • WuFraZselic
    én amíg nincs 2 gólos előny, és nem járunk a 85. percben, nem leszek nyugodt :)
  • fsgh
    :)
  • Shep
    Egyébként piros lapos csapatra mi a szabály 0-2-nél, vagy 0-3-nál? :) Nem lőnek gól mi? :(
  • Shep
    FC Moszkva 0-2 legyen 0-3 aztán jöjjön az 1-3 ahogy az szerintetek szabályszerű :)
  • Matthew Prosac
    [# visszafogottan bólint egyet, majd visszaül a kispadra, mert tudja hogy még nincs vége]
  • WuFraZselic
    0-2 =/ rossz felé szurkoltam :S

Ajax közbe el ne bassza nekem, bár az épp csak elkezdődött, sok van még
  • WuFraZselic
    én tegnap 14 meccset tettem meg 5 szelvényen, és összesen 4 ment el... (sevilla, lorient, city, QPR) így 3 rongy bukó volt, ha pedig csak egy ezrest tettem volna fel arra a 10 meccsre ami bejött, akkor most egy pár hétig nem kéne fogadjak :D
  • Shep
    Már csak az FC Moszkva kellene. Wufra nem akarod kiszurkolni megint a gólt? :) Tegnap olyan jól ment neked.
  • VRolee94
    Hát még jó hogy nem adtam fel mégse a szelvényem.
    Vitesse - Ajax 1:0
  • Shep
    Az a jó az orosz ligában, hogy ez az utolsó forduló és egy darabig nem lesznek onnan meccsek, így még véletlenül sem fogok rájuk rakni :) Ahogy így végig gondolom az az egyetlen liga ahol mindig - a vége, állandóan beszivatnak, ja meg az ausztrál majmok.
  • WuFraZselic
    óje, CSKA :D
  • VRolee94
    Vezet a CSKA!
  • VPersie
    Ott a CSKA gól is :)
  • WuFraZselic
    =/ tegnap a genoa 3at is lőtt :D
  • VPersie
    Bizony,jók a szorzók,én már reggel 8kor a lottózóban voltam és kitöltöttem a mai szelvényeket:)
    Mivel estére már nem maradt szelvényem betclicen és bwinen még csináltam egy mára átnyúló kombit de a drágalátos Sevilla pontot tett a szombati nap végére hogy egy rakás fos volt minden.
  • Shep
    Az momentán nem lényeg nekem :) De azt hiszem a szelvényem elúszott FC Moszkva pirossal már nem valószínű, hogy gól lő :(
  • WuFraZselic
    Kazan 2-0 már, 2.5ért az is jó
  • WuFraZselic
    én reménykedem, főleg hogy szerintem a Nalchikot akartam mindkét szelvényre, és a szinte megegyező odds miatt húztam rá a CSKA-t :D :D
    neked 5 rongy, nekem csak 2 van rajtuk... de nyerjenek szépen 3-0ra mondjuk :D
  • WuFraZselic
    szintén... mindkettő 1.62ért, jó lenne...

hát Dean, aki ilyen későn kel, az nem is nyer :D
  • Matthew Prosac
    túl sokan megtettük ahhoz, hogy nyerjenek...
    de azért reménykedjünk
  • Dean Winchester
    én meg most akartam kitölteni a mixet és a cszka-t rádobni :D szóval ha nem nyernek akkor hálát adok az égnek,hogy ilyen korán kezdték ezt a meccset :D
  • VPersie
    Nagyon én se erőltetem az oroszokat de most két meccsem is van tőlük,a Nalcsik és a CSKA győzelem kell.
  • WuFraZselic
    a Lokomotiv végre azt csinálja, amit egy csapatnak 1.2es szorzóval illik, 2vel vezet 20 perc után... nem úgy mint a rohadt Fener :D
  • WuFraZselic
    remélem nem fogja elbaszni a CSKA, tegnap mondtam Mattnek hogy vigyáznék velük, de én is megtettem, remélem jó döntés volt :D
  • Shep
    Egy baj van az orosz meccsekkel ,hogy nem azon az oldalon van az 1-es ahol kellene :)
  • VPersie
    Nalcsik vezet ez jó.
  • WuFraZselic
    Nalchik már vezet legalább!
    CSKA is beindulhatna
  • Matthew Prosac
    reggelt, oroszoknál negyed óra alatt már 7 gól született. szép termés. Cska meccsen még nincs semmi
  • gyepesjoint
    jó az odds az ajaxon,én is nézegettem!! és jó formában vannak!
  • WuFraZselic
    ha annyira nem érzed, akkor tedd meg hogy a roma lő gólt :D
  • Xabinho87
    Ajaxot megtettem 4 ezerrel. Remélem nem hagynak cserben.:)
  • Shep
    Hát ez az pont ezért félek ,hogy mégse lőnek, bár azért a Fior védelme nem olyan acélos.
  • WuFraZselic
    szerintem a Stuttgart nyerni fog, pont mivel a Leverkusen az esélyes (ez a német bajnokságba így működik :D akármit teszel, az ellenkezője jön be)
  • WuFraZselic
    a bajnokságban nagyon jók vagyunk... és nem is tudom mikor nem lőtt gólt utoljára az Inter otthon a bajnokságba... én a hazai gólba biztos vagyok, de megtettem 1500-1500al Milito ill. Eto'o-t mint gólszerző :)
  • gyepesjoint
    végülis tényleg kiszámíthatatlan a német meccs,de egy próbát megér,de unibeten nem raktam meg végülis a németet :)
  • Shep
    Németet hagyd ki, tuti azon fog elmenni ha elmegy. Persze a te döntésed :)