211992
-
két BL-esélyes csapat meccse sosem egyszerű -
gyepesjoint #20887 na,eddig faszán áll a mai full PL-es szelóm,Portsmouth győzött,Arsenal vezet,Villa-nak 3 gólt kell kapnia,hogy bukjak,Pool meccs X,de az is jó nekem,Man.Utd vezet,Wigan vezet,X is jó,még a City-Chelsea meccsre várok,a Chelsea csak szerez pontot :)) -
Mekkora szégyen meccs ez a Hamburg - Hoffenheim te jó ég. -
na, hazaértem, látom Arsenal vezet! így tovább! -
Ha ma nem lő gólt a Hamburg, többet még gólra sem fogok fogadni a szar németeknél, mert nem igaz, hogy még azt sem lehet eltalálni ezeknél a tetveknél. -
szurkoljatok ki nekem egy leverkusen gólt pls...:) -
VPersie #20882 De jó hogy a wolfs-ot kihagytam,mu,arsenal.newcastle pedig vezet. -
Én ilyet nem mondtam :)szóval ... amúgy attól ,hogy szar csapat még nyerhetnek :) -
Dean Winchester #20880 thx, nézem 45' már kezdtem temetni a szelvényt :D
akkor arsenal meccsen 2 gólt pls,azt a továbbiakat meg este :) -
Dean Winchester #20879 ááá liverpool idegenbeli meccsein mindig ezt mondtam :D (90%ban) hiszen vélem,hogy a liverpool szar csapat :D nem azért de a bl csoportkörben is megmondtam kezdéskor h szarok és nem jutnak tovább :) igazam lett? (pedig akkor mindeki hogy lehurrogott,hogy a pool a bl egyik legjobbja meg mit képzelek én
-
Hát meg a Hamburg is a BL döntőre esélyesnek. -
Ott a gólod, meg az enyém is, csak a végén is náluk legyen több. -
Vezet a Mu is, leverkusen lőhetne 1et... -
De gec, hozzá se értek a játékoshoz, futás közben szerencsétlen mód összeakadtak csak a lábai. Partjelző is nem tudom hogy nem vette észre. :O -
Még szerencse, hogy nem a te szavadon múlik, mikor ki nyer :) (ha nem nyernek, akkor meg majd olvashatjuk az én megmondtamot ááááááááá :( ) -
Dean Winchester #20873 a kommentekből ez jön le nekem,hogy a wolfsburg ha belőné minden helyzetét már 5-1 lehetne :D ehelyett elk**k és kap a vendégcsapat egy ajándék gólt :D
-
Azt a rohadt milyen tizenegyest fújtak be a Freiburgnak.
-
Dean Winchester #20871 a liver nem fog ma nyerni :DDd a mu vagy a ham meg lőhetne gy gólt még félidő előtt,hogy a szeló ilyen korán ne menjen már a levesbe -
Na jól van a Wigan is vezet, Liver MU belehúzhatna, meg a Bolton is. Hambi meg lőjön egyet a BL döntőre esélyes csapatnak. -
Te mondtad én meg megraktam (persze nem azért mert te mondtad :)), igaz kell még hozzá más is :) -
na már csak a MU-nak és a Celtic-nek kéne gólt lőnie és jó is lenne.
-
Dean Winchester #20867 megmondtam ,hogy jön mindkét csapat gólja :D
arsnealon még 2 gól , west ham - mu -n félidőben 1 gól kéne nagyon!
aston villat is mondtam h nyerni fognak de féltem tőlük, úgy tünik indokolatlanul :D -
Aston már 2 :D -
Arsenal - Stoke 1-0 -
Na Arsenal is alakul -
Newcastle 1-0 -
Remélem a Bolton megfordítja. -
Kasztli gól meg is van, napi tuti jött. -
Aston Villa is vezet. :) -
Hej a Dortmundot jó lett volna megtenni. 3-0-ra mennek. -
Freiburg kapus parádézik. -
Miket hagy ki a Wolfsburg, nem sokáig fog maradni az 1-1. :) -
vezet a Wolverhampton, ezazz! -
newcastle nem fog győzni, meg is tettem X-re az egyik szelómon -
néztem a Német meccseket 90+-tól a leintésig
25 meccsből ezalatt összesen a végén 3 gól született az utolsó percekben
én olyan 5gólra tippeltem volna személy szerint
ilyenre lehet fogadni valahol egyáltalán?
most megy: Bayern Alzenau 1 - 0 Darmstadt H 4.95x odds érdekes meccsek ezek -
Dean Winchester #20853 4 Dortmund - Nürnberg: Dortmund szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
8 Wolfsburg - Freiburg: Az 1. félidőben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.21
ez már jött is :D
dortmund 2-0
wolfsburg - freiburg 0-1

erre mondom h vicc :D idegenben nyer a farkasbanda most meg otthon 0-1?:S hol vagytok srácok??? ébreeesztő -
1 Real Madrid - Almería 1.20 / 5.40 / 11.00 Szo 19:45 dec.05
ez lehet ma meglepi
amúgy ma melyik a legtuttibb meccs? -
Dean Winchester #20851 bordeaux-psg mérkőzésen lehet hülyének néztek de sztem mindkét csapat gólt fog lőnni!
hogy miért?
utóbbi 7 egymás elleni mérkőzésükön ha egyik csapat gólt lőtt akkor a másik nem lőtt gólt. Ill. egyszer volt,hogy 0-0 -t játszottak.
szóval ezért én nagyon érzem,hogy mindketten betalálnak és kialakítanak egy 1-1es végeredményt.
+ bordeuax odahaza még nem ikszelt még le ebben az évben -
Arsenal-Stoke H
Aston Villa-Hull City H
West Ham-Man. Utd. V
Newcastle-Watford H
Celtic-Aberdeen H
1000 forint tét, 6401 forint lenne a nyeremény.
Gondolkoztam a QPR-Middlesborough H-n de aztán nem mertem pedig nagyon jó szorzója (több mint kétszeres) volt talán ez is riasztott el. -
Én is úgy gondolom, hogy lőni fog mindkettő és én is a Kasztlit érzem erősebbnek.