211992
-
Dean Winchester #21088 kone bejött és 1 perc múlva bevágta a marseille 3.gólját -
Gaba94 #21087 dettó :D -
juxe x kell a félidőben.;) -
Dean Winchester #21085 ****Juve-Bayern
ha ma nyer a juve akkor nyerni fog a bayern ellen is.
***4 v több gól tuti
*****Wolfsburg - Manchester United hazai!!!!!!
*Atl.Madrid-Porto H
Marseille-Real Madrid Döntetlen
Lyon - Debreceni VSC Hazai
******Olympiakos - Arsenal (hendivel hazai)-egyébkén meg lehet simába is
Sevilla - Glasgow Rangers ----ez 3 esélyes ezért iksz?:S - kihagyom -
*Kijev-Barca ( ha a barca ma nem nyer akkor hendivel hazai)-de egyébként is lehet - itt keresek meglepit
*Inter-Kazan Hazai! de csak 1 góllal)
Liverpool-Fiorentina iksz
csillagoztam az erősséget :D
juve-wolfsburg a legtutibb :) elválik mi lesz belőle :D
szal ezeket megrakom egy szelvényen egy kombiba sztem majd átnézem tabellákat ki hogy áll mi a helyzet velük..stb azt rakok egy másiat is!
-
jaja, multkor kaszinóba a tag beült 40ezerrel, sok számot játszott, de megtette a 8ast 4ezerrel, és körbe tette felesbe/negyedelve. fekete 8 lett, nyert majdnem 300 ezret, és még azután is 40-50 ezres köröket játszott... mekkora bukóba lehet? :D -
Na ja de lehet előtte már elbukott 1 milliót, ezért nem igazán lényeges, hogy mennyit megy felrakni. Volt már olyan is ,hogy valaki valamelyik NBA csapat ellen nyomta és már tizenakárhanyadjára is nyertek és ő meg már a ház árával ment fogadni csak ,hogy végre visszajöjjön a lóvéja és hát akkor is nyertek. Azért mert valaki valamire sokat rak még nem biztos, hogy pluszos :) -
én a kasimpasa meccsel leírtam a török bajnokságot örökre =[
(bezzeg a Twentét megtettem, és megverték őket, a mocskok) -
1-3 a Marseille, na ezek nem a szégyen Sevilla. -
VPersie #21080 Na Marseille 3-1 csávó több mint 200ezret kaszált... -
Dean Winchester #21079 a fura az,hogy tegnap a besiktas is botlott és ezek utan ki gondolta volna,hogy a másik " nagy " is bukni fog?:S -
Dean Winchester #21078 lehet..
de tod a city-t azért éreztem,hogy nyernek mert alapjában véve jó csapat! a folytonos ikszek utan meg monom ugyis nyernek , a chelseara jövőhéten bl vár (ami végülis nme nagy szó de na :D )
azt a forma alapján is a chelse elég jól tolja .
na mind1 :D nem szabad utánanézni h ki hogy áll hanem megrakni amit érzünk.
mindjart megnézem a bl kínálatot és beírom és tuti megrakom :D -
nézd, most hogy kirobbant ez a bundabotrány, gondoltam eltűnnek ezek az érdekes eredmények... Fener bajnokságban legutóbb kikapott a Kasimpasától otthon (-.-, 1-3-ra -.- ), aztán elverte a Twentét idegenben a hétközi meccsen.. azt hittem ez jelent valamit. mostmár tudom mit jelentett: ló__-t. még egyszer meg kellett próbálni, de felesleges volt -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ az NHL most nem jött be 3-1 a Carolinanak. Na majd éjjel. -
:) az a másik véglet :P
remélem a mai Real H tippje mindenkinek bejön :D -
Mekkora szégyen ez a belga liga is, 1 gól született 5 meccsen 40 perc alatt :( -
Engem szerencsére nem szokott elvinni a kommentek elolvasása :) (pedig néha jó lenne :)) -
háhá, nem volt elég a múltkori ? =/
ezek után megtetted? :S -
Még ha minden megérzésedet csak magába raknád akkor is lehet, hogy sokkal jobban járnál, mint így. -
Eskisehirspor - Fenerbahce 2-0
SOHA TÖBBÉ TÖRÖK MECCSET! NEVER AGAIN! -
egy jó tanács: megérzéseid után NE nézz be ebbe a topicba, max miután megtetted a szelvényed. nekem is volt hogy amit kinéztem, annak az ellentettjét tettem meg a kommentek elolvasása után :D -
Na Marseille 1-2 -
Dean Winchester #21067 1-2
-
1-2 -
Dean Winchester #21065 ááá mostmár tényleg azt csinálom,hogy megnézem a kínálatot és egyből készhez veszek egy szelvény és megrakom amit érzek és kész :S mert már tényleg kezd a tököm telilenni ezzel,hogy megérzem és félek megrakni :S -
Real vezet, jó erre visszajönni -
Hülye Marseille meg Sevillásat játszik. Hát nem lennék azoknak a a helyében akik 200 meg 100e-el tették a Marseille-t ha nem nyernek. -
Gaba94 #21062 Montpellier 2-1 :) -
real is vezet. ezaz -
én meg is raktam a city-t, nem csak a szám nagy :P -
VPersie #21059 Monpellier gól na végre. -
Azért félelmetes egy figura vagy, van egy csomó jó megérzésed, mégis a hülyeségeket rakod meg.
Real 1-0!!!!!!!!!!!!! -
ezaz 2-1 ;) -
Dean Winchester #21056 no komment :D idézem magam
"a chelseanal várnék egy city győzelmet,hiszen jövőhéten bl :D " -
Nem lesz egyszerű ez a Real meccs sem. -
VPersie #21054 Ezaz LE MAns 10 emberrel egyenlít de szép ez a nap is :( -
Dean Winchester #21053 kösssssszz
irom megint
montpelie-le mans
1-0
piros lap a vendégoldalon majd 1-1
remélem a nice is csatlakozik hozzájuk -