211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • demonsss
    100% h nem :D
  • Dean Winchester
    előrehaladva Juventus - Inter lesz két hét múlva kb. 5os szorzó lesz a vendégeken ugye inter meccsre sose rakunk, meg régen ikszeltek...stb de vajon ők képesek lehetnek megverni a juve-t? Inter szakértők véleménye érdekelne... ha rá bólintanak akkor lehet megrakom de egyébként nem teszek arra semmit.

Rudeee: te mit mondasz?
    SZKA Szentpétervár - Szpartak Moszkva H
    Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szeversztal Cserepovec H
    Szalavat Ufa - Torpedo Nyizsnyij Novgorod D
    Traktor Chelyabinsk - Vityaz Csehov H
    Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H ( ez az ami nagyon jónak tűnik, bár csak 1.4et adnak rá)
  • Rudee
    KHL-be lesz egy valag meccs holnap, abból kell majd szemezgetni ha fent lesz az új kínálat.
  • gerling88
    valladolid meccsen szerintem fix az X2,nem fognak 0-0-5-tel állni idegenben,azért az már durva.
  • Dean Winchester
    Holnap valóban nem lesz sok jó értelmes mérkőzés ám, ettől függetlenül leírom melyik meccsről mit gondolok. Kérték páran, hogy mondjam el csak ezért írok mindegyikről. Akit érdekel az a spoiler tagot kinyitja és olvashatja is az írásomat...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sheffield Utd - Portsmouth
    Ha nyer a hazai csapat akkor gk miatt kerül a második helyre. JÖhet de csak DNBbe ! Hazai csapat eddig veretlen.

Èeské Budìjovice - Plzen
    a plzen ha az élbolyban szeretne maradni akkor kötelező megnyernie ezt a mérkőzést! A szorzó 1.5, így vigyázni kell vele. Aki bátor játssza meg, aki inkább fél (mint én) az kihagyja)

Horsens - FC Köbenhavn
    4.4es szorzó van a hazai győzelmen!
    a hazai csapat eddig 7 (!!!) döntetlen mellett 3szor nyert és vesztett. A vendégek még nem szenvedtek vereséget , a hazai csapat, hazai pályán még nem nyert! Poén szelvényre esetleg singleba 500ft-al megrakva a megéri kategóriát képviseli. Az utóbbi 5 meccsén mindig döntetlent játszott a horsens, nem hinném ,hogy jön a hatodik döntetlen. Ugyanezen felállásban 09.29-én 1-1re végeztek !

Fyn - Vestsjaelland
    utolsó előtti vs első helyzett
    fordított felállásban 09.23-án 0-0 volt az eredmény! Kombinált poén szelvény második eseménye nálam, természetesen hazai győzelemmel (3.2)

Valladolid - Real Sociedad
    vendégek eddig 0 döntelent játszottak így a hazai győzelmet egyenesbe nem merem bevállalni maximum DNB H-t tennék...
    bár a vall. hazai 2-1-1 (9:3gk) vs real idegenbeli 0-0-4 (2:10) teljesítménye alapján 2-1re nyernie kéne a valladolidnak.

Fenerbahce - Antalyaspor
    eddig sok döntetlent (4) vs 0 döntent játszó csapat mérkőzik megy egymással.
    egymás ellen 5 mérkőzés óta mindig csak az egyik csapat tudott gólt lőni. Talán mindkét csapat gólt lő ami jöhetne (bár ebben nem vagyok otthon, nem is szeretek ilyenre fogadni)

Erciyesspor - Boluspor
    nem írnék indokot, 1.6ért reális szorzó van a hazai győzelemre!

V. Constanta - Pandurii
    talán nyer a vendég csapat de picit tartok ettől a meccstől, esetleg dnb de inkább kihagynám!

Sporting CP - Academica
    1.5ért árulják a hazai győzelmet! Én ennyiért nem tenném meg, inkább vendég gólt mert a döntetlen benne van a levegőben bármennyire is jobb csapat, erősebb kerettel rendelkezik a sporting. Academica eddig egy mérkőzésen sem hozta a papírformát (ami a szorzókat illeti) , talán most így nyerni fog a sporting 2-1re?!

Perugia - Carrarese
    a vendég csapat a bajnokságot 6 vereséggel kezdte és az elmúlt bajnokin hazai környezetben megszerezte első győzelmét is! 1.5ért árulják és ekkora szorzóért szokott borulni a papírforma, ezért is tartok ettől a meccstől.

Brann Bergen - Lilleström
    hazai győzelem jöhet

Ruch Chorzow - Gornik Zabrze
    hazai győzelem meglehet! rosszul kezdte a bajnokság a ruch (vvvd) de aztán beindltak 3 győzelem után az emúlt fordulóban úgy szenvedtek vereséget, hogy a vezetést ők szerezték! Polonia-Ruch 2-1 lett!
    DNB h a biztosabb de 2.5ért a poén szelvényem harmadik eseménye is meglett, a hazai csapat ha nyer akkor vendégek elszenvedhetik első vereségüket a bajnokságban.

Almere - Veendam
    talán X :D

Lens - Clermont X ,
    poén szelvény 4.eseménye

Ittihad Kalba - Al-Ahli Dubai
    a poén, hogy 1.2es szorzó van a vendég győzelmen de az utóbbi 5 egymás elleni mérkőzésükön rendre döntetlenre végeztek egymással!
    2.5 overt mondanék ide, de sztem a hazai csapat szerezni fog egy gólt.

Banni Yas - Dibba Al Fujairah
    1.4ért nyerni fog a hazai csapat

Al-Jazira - Al-Ain
    talán döntelenre végeznek egymással

kombinációs poén szelvényem így nézne ki
    Ruch Chorzow - Gornik Zabrze H
    Horsens - FC Köbenhavn H
    Lens - Clermont D VAGY Almere - Veendam D
    Fyn - Vestsjaelland H

min. téttel bíró szelvény
    Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
    Perugia - Carrarese H
    Erciyesspor - Boluspor H i
    Sheffield Utd - Portsmouth H
    Valladolid - Real Sociedad H

biztosabb mérkőzések
    Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
    Perugia - Carrarese H
    Erciyesspor - Boluspor H ****eddig a mix, a többit csak neten fogadók tudják megtenni
    Sheffield Utd - Portsmouth DNB H
    Horsens - FC Köbenhavn hazai csapat gólt szerez
    Valladolid - Real Sociedad DNB H

• gerling88
    igen tudom.ezért is kell felrakni rá egy szép kis summát :DDDD
  • demonsss
    Az egyetlen értelmes meccs
  • demonsss
    Nemtom Effe , de te mostanság egy kicsit gyakrabban belekötsz másokba
  • gerling88
    ott van holnapra a Valladolid-Real Sociedad jó kis spanyol bajnoki :DDD
  • demonsss
    Hát holnapra max a Valladolid győzelmet játszanám be semmi mást :D
  • Effe88
    50*3,75
  • Dean Winchester
    inkább a holnapit nézd :D én most nyálazom át és írom be miről mit gondolok! holnap kéne tölteni egy nyeres mix szelvényt :D
  • demonsss
    Rá:D csak át nézegettem már :D
  • gerling88
    ráérünk arra még :DDD
  • autosandris
    Igen, benne van. Így szerintem biztosabb lesz a győzelem.
  • demonsss
    Jövőhéten hétvégén egész jó kis meccsek lesznek
  • Dean Winchester
    haverom most írt, megint 1 eseményen megy el a szelója eddig...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    everton-pool 2.5 over OK
    southampton-tottenham 2.5 over OK
    nyukasztle nyer OK
    juve nyer OK
    Cselzi-MU X nem ok
    Molde-Rosenborg X 0-0 eddig..........
    Marszej-Lyon mind2 csapat lo golt igen......
    350el raktam es 70. korul lett volna.....1 meccsen bukom eddig

masik szelo meg:
    nyukasztle 2.5 over OK
    Hannover 1.5 over OK
    Bayern 2.5 over OK
    Dnipro H OK
    Napoli H
    Atletico H
  • passatgt
    elég simán jött
  • demonsss
    nekem is az egy alap meccs lesz most
  • Dean Winchester
    + hazai pálya
    ráadásul a chelsea és az evertonnal is ikszre jó volt a qpr... mikor nyerjen ha nem most! ezt én is megjátszom csupán az bosszant,hogy a lugakupában találkoztak egymással 09.26-án s akkor ugyanebben a felállásban 2-3 lett az eredmény úgy,hogy a qpr 2-1re vezett !
    De ettől függetlenül egy több eseményes (tippmix szelójához hasonlóan) szelvényen helyet kap.
    Tervezek egy 100as körüli szorzót összehozni amelyben ilyen és ehhez hasonló eléggé borítékolható események kerülnének.
  • demonsss
    1,85 meg kibaszott jó a gyözelmükre
  • demonsss
    hát ha az ellenfelet nézed akkor a Readinget csak megverik tán
  • WuFraZselic
    én jövőhéten, ellenféltől függetlenül QPR győzelemre megyek
  • Dean Winchester
    mikor nyerjen ha nem egy 100%-os eddig 2 gólt kapott, hazai pályán szereplő csapatot? :DDD
    ez vicc

jövőhéten mu hendis győzelme is mehet! ha úgy játszunk mint az elmúlt három meccsen akkor a mu akár kettős hendivel is verhet minket ! ha ez mellé párosul némi szerencse és egy 12.játékos (spori) akkor gond nélkül nyer a MU 4-1re esetleg 3-0ra...
  • Tomi 74
    Akkor éppen itt volt az ideje!Rohadjanak meg!
  • WuFraZselic
    á, pedig jött a mind2. csapat gólt lő a Bayernmeccsen. (ez volt a 3. esemény a Catania gól, Ch-MU mind2 cs gól szelvényen)
  • gerling88
    1989.október 21-én nyert utoljára a Leverkusen Münchenben.
  • Tomi 74
    Totó és tippmix gyilkos!
  • Tomi 74
    Leverkusen szorzó:11...Hhhhhúúúúúúúúú!!!!!!!!
  • demonsss
    Bajnokságba mindig van
  • MrSpock
    Hannoverrel én is cumizok úgy néz ki. 2:0 na mondom elmegyek zuhizni,10 perc visszajövök 2:3 csak pislogtam itt mi van! :( Hiába nyert a Levante,és az Inter. De érdekes hogy az FC Bruges is simán cuclizik otthon.
  • 9csöves9
    nem játszom rajta, ír iroda és egy hírben írták a meccs után. gondolom Catania gólt lő, mindkét csapat gólt lő, Catania lövi az első gólt ezeket kifizetik. egyedi eset, gondolom megsajnálták őket:)
  • Tomi 74
    De még hogy!!!
  • Ferrari23
    Bayern is szop :D:D
  • Ferrari23
    Atlétásoknál lesz Falcao?
  • Effe88
    még lesz egy gól nagyon páros g szaga vanD:D::D
  • Dean Winchester
    erre nem számítottam , hogy a hannover 2-0ról képes lesz elbaszni :O

9csöves az meg melyik iroda? te ott szoktál játszani?
    nyertesnek veszi ha valaki catania gólra rakott?
  • gerling88
    nem semmi azért :D
  • Rudee
    A pénteki GFCO Ajaccio-Niort meccset mostanra sikerült töröltnek nyilvánítani, ha valakinek esetleg azért nem sikerült volna felvenni a nyereményt.
  • Ferrari23
    Hannover 9 perc alatt 3 gól :D:D 2-0-ról 2-3-ra leadni :D:D:D