211992
-
100% h nem :D -
Dean Winchester #193230 előrehaladva Juventus - Inter lesz két hét múlva kb. 5os szorzó lesz a vendégeken ugye inter meccsre sose rakunk, meg régen ikszeltek...stb de vajon ők képesek lehetnek megverni a juve-t? Inter szakértők véleménye érdekelne... ha rá bólintanak akkor lehet megrakom de egyébként nem teszek arra semmit.
Rudeee: te mit mondasz?
SZKA Szentpétervár - Szpartak Moszkva H
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szeversztal Cserepovec H
Szalavat Ufa - Torpedo Nyizsnyij Novgorod D
Traktor Chelyabinsk - Vityaz Csehov H
Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H ( ez az ami nagyon jónak tűnik, bár csak 1.4et adnak rá)
-
Rudee #193229 KHL-be lesz egy valag meccs holnap, abból kell majd szemezgetni ha fent lesz az új kínálat. -
valladolid meccsen szerintem fix az X2,nem fognak 0-0-5-tel állni idegenben,azért az már durva. -
Dean Winchester #193227 Holnap valóban nem lesz sok jó értelmes mérkőzés ám, ettől függetlenül leírom melyik meccsről mit gondolok. Kérték páran, hogy mondjam el csak ezért írok mindegyikről. Akit érdekel az a spoiler tagot kinyitja és olvashatja is az írásomat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sheffield Utd - Portsmouth
Ha nyer a hazai csapat akkor gk miatt kerül a második helyre. JÖhet de csak DNBbe ! Hazai csapat eddig veretlen.
Èeské Budìjovice - Plzen
a plzen ha az élbolyban szeretne maradni akkor kötelező megnyernie ezt a mérkőzést! A szorzó 1.5, így vigyázni kell vele. Aki bátor játssza meg, aki inkább fél (mint én) az kihagyja)
Horsens - FC Köbenhavn
4.4es szorzó van a hazai győzelmen!
a hazai csapat eddig 7 (!!!) döntetlen mellett 3szor nyert és vesztett. A vendégek még nem szenvedtek vereséget , a hazai csapat, hazai pályán még nem nyert! Poén szelvényre esetleg singleba 500ft-al megrakva a megéri kategóriát képviseli. Az utóbbi 5 meccsén mindig döntetlent játszott a horsens, nem hinném ,hogy jön a hatodik döntetlen. Ugyanezen felállásban 09.29-én 1-1re végeztek !
Fyn - Vestsjaelland
utolsó előtti vs első helyzett
fordított felállásban 09.23-án 0-0 volt az eredmény! Kombinált poén szelvény második eseménye nálam, természetesen hazai győzelemmel (3.2)
Valladolid - Real Sociedad
vendégek eddig 0 döntelent játszottak így a hazai győzelmet egyenesbe nem merem bevállalni maximum DNB H-t tennék...
bár a vall. hazai 2-1-1 (9:3gk) vs real idegenbeli 0-0-4 (2:10) teljesítménye alapján 2-1re nyernie kéne a valladolidnak.
Fenerbahce - Antalyaspor
eddig sok döntetlent (4) vs 0 döntent játszó csapat mérkőzik megy egymással.
egymás ellen 5 mérkőzés óta mindig csak az egyik csapat tudott gólt lőni. Talán mindkét csapat gólt lő ami jöhetne (bár ebben nem vagyok otthon, nem is szeretek ilyenre fogadni)
Erciyesspor - Boluspor
nem írnék indokot, 1.6ért reális szorzó van a hazai győzelemre!
V. Constanta - Pandurii
talán nyer a vendég csapat de picit tartok ettől a meccstől, esetleg dnb de inkább kihagynám!
Sporting CP - Academica
1.5ért árulják a hazai győzelmet! Én ennyiért nem tenném meg, inkább vendég gólt mert a döntetlen benne van a levegőben bármennyire is jobb csapat, erősebb kerettel rendelkezik a sporting. Academica eddig egy mérkőzésen sem hozta a papírformát (ami a szorzókat illeti) , talán most így nyerni fog a sporting 2-1re?!
Perugia - Carrarese
a vendég csapat a bajnokságot 6 vereséggel kezdte és az elmúlt bajnokin hazai környezetben megszerezte első győzelmét is! 1.5ért árulják és ekkora szorzóért szokott borulni a papírforma, ezért is tartok ettől a meccstől.
Brann Bergen - Lilleström
hazai győzelem jöhet
Ruch Chorzow - Gornik Zabrze
hazai győzelem meglehet! rosszul kezdte a bajnokság a ruch (vvvd) de aztán beindltak 3 győzelem után az emúlt fordulóban úgy szenvedtek vereséget, hogy a vezetést ők szerezték! Polonia-Ruch 2-1 lett!
DNB h a biztosabb de 2.5ért a poén szelvényem harmadik eseménye is meglett, a hazai csapat ha nyer akkor vendégek elszenvedhetik első vereségüket a bajnokságban.
Almere - Veendam
talán X :D
Lens - Clermont X ,
poén szelvény 4.eseménye
Ittihad Kalba - Al-Ahli Dubai
a poén, hogy 1.2es szorzó van a vendég győzelmen de az utóbbi 5 egymás elleni mérkőzésükön rendre döntetlenre végeztek egymással!
2.5 overt mondanék ide, de sztem a hazai csapat szerezni fog egy gólt.
Banni Yas - Dibba Al Fujairah
1.4ért nyerni fog a hazai csapat
Al-Jazira - Al-Ain
talán döntelenre végeznek egymással
kombinációs poén szelvényem így nézne ki
Ruch Chorzow - Gornik Zabrze H
Horsens - FC Köbenhavn H
Lens - Clermont D VAGY Almere - Veendam D
Fyn - Vestsjaelland H
min. téttel bíró szelvény
Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
Perugia - Carrarese H
Erciyesspor - Boluspor H i
Sheffield Utd - Portsmouth H
Valladolid - Real Sociedad H
biztosabb mérkőzések
Banni Yas - Dibba Al Fujairah H
Perugia - Carrarese H
Erciyesspor - Boluspor H ****eddig a mix, a többit csak neten fogadók tudják megtenni
Sheffield Utd - Portsmouth DNB H
Horsens - FC Köbenhavn hazai csapat gólt szerez
Valladolid - Real Sociedad DNB H
-
igen tudom.ezért is kell felrakni rá egy szép kis summát :DDDD
-
Az egyetlen értelmes meccs -
Nemtom Effe , de te mostanság egy kicsit gyakrabban belekötsz másokba -
ott van holnapra a Valladolid-Real Sociedad jó kis spanyol bajnoki :DDD -
Hát holnapra max a Valladolid győzelmet játszanám be semmi mást :D -
50*3,75 -
Dean Winchester #193220 inkább a holnapit nézd :D én most nyálazom át és írom be miről mit gondolok! holnap kéne tölteni egy nyeres mix szelvényt :D -
Rá:D csak át nézegettem már :D -
ráérünk arra még :DDD -
Igen, benne van. Így szerintem biztosabb lesz a győzelem. -
Jövőhéten hétvégén egész jó kis meccsek lesznek -
Dean Winchester #193215 haverom most írt, megint 1 eseményen megy el a szelója eddig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!everton-pool 2.5 over OK
southampton-tottenham 2.5 over OK
nyukasztle nyer OK
juve nyer OK
Cselzi-MU X nem ok
Molde-Rosenborg X 0-0 eddig..........
Marszej-Lyon mind2 csapat lo golt igen......
350el raktam es 70. korul lett volna.....1 meccsen bukom eddig
masik szelo meg:
nyukasztle 2.5 over OK
Hannover 1.5 over OK
Bayern 2.5 over OK
Dnipro H OK
Napoli H
Atletico H
-
elég simán jött
-
nekem is az egy alap meccs lesz most -
Dean Winchester #193212 + hazai pálya
ráadásul a chelsea és az evertonnal is ikszre jó volt a qpr... mikor nyerjen ha nem most! ezt én is megjátszom csupán az bosszant,hogy a lugakupában találkoztak egymással 09.26-án s akkor ugyanebben a felállásban 2-3 lett az eredmény úgy,hogy a qpr 2-1re vezett !
De ettől függetlenül egy több eseményes (tippmix szelójához hasonlóan) szelvényen helyet kap.
Tervezek egy 100as körüli szorzót összehozni amelyben ilyen és ehhez hasonló eléggé borítékolható események kerülnének. -
1,85 meg kibaszott jó a gyözelmükre -
hát ha az ellenfelet nézed akkor a Readinget csak megverik tán -
én jövőhéten, ellenféltől függetlenül QPR győzelemre megyek -
Dean Winchester #193208 mikor nyerjen ha nem egy 100%-os eddig 2 gólt kapott, hazai pályán szereplő csapatot? :DDD
ez vicc
jövőhéten mu hendis győzelme is mehet! ha úgy játszunk mint az elmúlt három meccsen akkor a mu akár kettős hendivel is verhet minket ! ha ez mellé párosul némi szerencse és egy 12.játékos (spori) akkor gond nélkül nyer a MU 4-1re esetleg 3-0ra... -
Tomi 74 #193207 Akkor éppen itt volt az ideje!Rohadjanak meg! -
á, pedig jött a mind2. csapat gólt lő a Bayernmeccsen. (ez volt a 3. esemény a Catania gól, Ch-MU mind2 cs gól szelvényen) -
1989.október 21-én nyert utoljára a Leverkusen Münchenben.
-
Tomi 74 #193204 Totó és tippmix gyilkos! -
Tomi 74 #193203 Leverkusen szorzó:11...Hhhhhúúúúúúúúú!!!!!!!! -
Bajnokságba mindig van -
Hannoverrel én is cumizok úgy néz ki. 2:0 na mondom elmegyek zuhizni,10 perc visszajövök 2:3 csak pislogtam itt mi van! :( Hiába nyert a Levante,és az Inter. De érdekes hogy az FC Bruges is simán cuclizik otthon. -
nem játszom rajta, ír iroda és egy hírben írták a meccs után. gondolom Catania gólt lő, mindkét csapat gólt lő, Catania lövi az első gólt ezeket kifizetik. egyedi eset, gondolom megsajnálták őket:) -
Tomi 74 #193199 De még hogy!!! -
Ferrari23 #193198 Bayern is szop :D:D -
Ferrari23 #193197 Atlétásoknál lesz Falcao? -
még lesz egy gól nagyon páros g szaga vanD:D::D -
Dean Winchester #193195 erre nem számítottam , hogy a hannover 2-0ról képes lesz elbaszni :O
9csöves az meg melyik iroda? te ott szoktál játszani?
nyertesnek veszi ha valaki catania gólra rakott? -
nem semmi azért :D -
Rudee #193193 A pénteki GFCO Ajaccio-Niort meccset mostanra sikerült töröltnek nyilvánítani, ha valakinek esetleg azért nem sikerült volna felvenni a nyereményt. -
Ferrari23 #193192 Hannover 9 perc alatt 3 gól :D:D 2-0-ról 2-3-ra leadni :D:D:D