211992
-
mormogi11 #195027 lehetett az 1fix és 3kétesély néhány tízezerből -
hendis spartak győzelemre 15.55ös a szorzó, erre illik tennie egy ezrest :D -
hát nézd, azért 6 rongyra nyert közel 550ezret... ha még volt 40-50 ilyen szelvénye, akkor is masszívan pluszba jött ki tegnap :D -
Nem az övé, ő csak megosztotta. :DD -
Dean Winchester #195023 már amikor nem töltesz ki 4/3as kombit :DDD
hazai gólt vártam , erre 0-4 :DDD alázzák a barcátSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felett: 3.5 Barcelona - U19 v Tottenham - U19
(Mérkőzés gólok - további piacok) 11/07/2012 Egyik sem 1.40 Függőben
Tét: 4 000,00 Nyer.: 1 600,00 Nyereség: -
nagyon szépek:D:D
grat neki:D:D
én elvagyok a gólokkal de ez az amit én sose fogok átélni:D:D
ilyen tippmix szelót a büdös életbe nem tudnék összerakni:D:D(jó mondjuk nem is tippmixezem de akkor is) -
Dean Winchester #195021 1.18ért pl. ezért nem éri meg kimenetelre fogadni :) -
Dean Winchester #195020 azért vicc, hogy hazai pályán képtelen gólt lőni, idegenben meg "aláz"
Barcelona U19 0-3 Tottenham U19
2. félidő - 63 ' -
Persze, hogy nem az enyém, én csak úgy beraktam a topikba, az előbb osztotta meg facebookon 1 ismerősöm. :D -
melléraknám az aznapi bukókat is :d
persze így is pluszos, de látnám, hogyy mennyiből jön be ez. -
Dean Winchester #195017 szép de mondjuk szerintem ez nem a tied, hanem valami weed féle tag szelvénye lehet :D ha normális ember ennyit szán egy ilyen szelvényre akkro azt 4/3as kombira rakja és azzal is bőven szakít...
szerintem ennek az illetőnek van pár darab kombinált másik fajta szelója amint mondjuk a real-t hazaira rakta :)
mindenesetre megnézem majd,hogy a szerencsemix újságba beírják-e :D -
grat
-
-
hendis Cluj győzelem 4.85ért sem rossz. bár lehet a Galata most fog észhez térni -
Celtic biztosan lő gólt, de hogy az 1. félidőben...?! -
Dean Winchester #195012 mire raktál?
weed: nem hinném,szerintem akkor jön a ho. -
Tegnap megint jött egy laza 34ezer. :D -
gyerekek Bröndby-nek továbbjutáshoz elég az x nem? -
Dean Winchester #195009 0:2
egyébként hazai gólt vártam mert már az odavágón is a potsdam volt az esélyesebb csapat :D de 0-2 így duplán örülök :D
Felett 1.5 FFC Turbine Potsdam - nők v Arsenal - nők
(1. félidő gólok) 11/07/2012 Egyik sem 2.20 Függőben
Tét: 1 000,00 Nyer.: 1 200,00 Nyereség: -
Dean Winchester #195008 azt nem vitatom, de a formát és a malaga bl-ben való kurva jó szériáját nézve nálam az nagyon x-nek tűnt,ahogy a zenit győzelmét is full kizártam (persze az ő elmúlt 2-3 meccsüket néztem is )
celtic félidőben gólt lőről mit mondasz? :D annyira érzem ezt mint állat. de a braga félidei gólját is nagyon várom. -
a játék képe alapján pedig nem volt lehetetlen a hendis Milan-siker... -
Valencia meccsre én BATE gólt tolnék,kár hogy nem rakták be :S -
lehetne ezen finomítani még, az tény
pl 2gólos barca győzelem 1.7, sima MU győzelem ~2 körül (vagy 1-0al D ) a Valencia kérdéses számomra, 3-0át mondanék arra elsőre, de ki tudja a BATE melyik arcát mutatja -
kiel győzelem,chelsea meccsre min. 3 gól,benfica meccsre min. 3 gól,Cluj ne kapjon ki,köszöntem. -
Dean Winchester #195003 szpartakban egyetértek
és ahogy tegnap milan hendit esélytelennek vártam úgy most a braga - mu (1-0) V-t felejtsd el :D
a többi szinpatikus
a benfica x2 ami igazán szép. mondom oda konkrét eredményként 1-1 et várok (tegnap a portonál váratm ezt az eredményt s 0-0 lett)
v a benfica 1 szerencsés góllal nyer de erre kevesebb esélyt látok. -
Dean Winchester #195002 
közben al rayyan góóóól :D
kedvenc csapatom :D
90ben 3-3 , majd ho. 4-3 :(
lyon nők 2.perc 1-0
félidő over 3.5-t 1.61es szorzóért kínálják :D
-
én ma ebből a 7ből választok, 4, maximum 5öt kombiba.
214 *(1-0) Braga - Manchester Utd. V 3,90 vagy D
206 CFR Cluj - Galatasaray H 2,40
202 *(2-0) Celtic - Barcelona D 3,85
171 *(0-1) Chelsea - Sahtar Doneck D 3,20
178 *(0-2) Juventus - Nordsjaelland D 3,85
184 *(0-2) Valencia - BATE Boriszov H 2,66 vagy D
195 *(0-1) Benfica - Szpartak Moszkva V 2,31
ma a Spartakot érzem olyannak, mint tegnap az Arsenalt, kétlem, hogy kikapnának -
Ferrari23 #195000 Csak másolom, nem én írtam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bayern München - Lille
Hiányzók:
Bayern: Aki biztos nem lép ma pályára, a védelemből Badstuber, a középpályáról Can, és a támadósorból Gomez. Kétséges a játéka Robbennek és M
andzukicnak, de utóbbit minden bizonnyal össze fogják drótozni, mert ha nem, akkor nagy gondban lehetnek az ék poszton a németek... ekkor vagy az alap esetben inkább támadó kp. Müllert rakják meg éknek, vagy a nagy visszatérő, de eddig csak kiegészítő ember Pizzarot.
Lille: Biztos nem lép ma pályára a védelemből Digne és előről Mendes, rajtuk kívül nagy valószínűség szerint nem fog játszani a védelemből Debusy és Basa... Aiknek kétséges a játékuk(de nagyobb esély van rá, hogy pályára lépjenek) hátulról Béria, középpályán a kapitány Mavuba, és Gueye.
Várható kezdőcsapatok:
Bayern: Neuer - Alaba, Dante, Boateng, Lahm - Schweinsteiger, Gustavo - Ribery, Kroos, Müller(Ribery) - Mandzukic(Pizzaro, Müller)
Lille: Landreau - Béria, Chedjou, Rozehnal, Sidibe - Balmont, Pedretti - Payet, Martin, Kalou - Roux
Tippem: A kérdés, hogy a Bayernnél hogy lesz védül a kezdő elöl... mert a hazaiban győzelemben sincs ért, se simába, se hendivel... Ide talán ami a legjobb tipp lehet az a 2,5 több gól (1,43)
Valencia - BATE
Hiányzók:
Valencia: Hátulról minden bizonnyal hiányzoni fog Mathieu, Canales a középpályáról és előről Piatti... Rajtuk kívül még kérdéses a játéka a támadó részből Soldadonak... de szerintem össze fogják rakni erre a kulcsfontosságú meccsre, a biztos hiányzók pedig eddig rendszerint csak kiegészítő emberek voltak.
BATE: Két hiányzóról tudni, a középpályán Pavlov és a támadó sorból Rudik, mind a ketten alap embernek számítanak, de pótlásuk elvileg nem kéne, hogy komoly gondot okozzon.
Tippem: Az eredmény eltalálásában itt se nagy érték van... Így a gólok maradnak itt is, ami szerintem biztos, az a 2,5-nél több gól (1,61), esetleg bátrabbaknak 4 vagy több gól (2,58)
Juventus - Nordsjaelland
Hiányzók:
Juventus: A középpályáról ma nem fog pályára lépni Pepe, és nagy esélye van, hogy előről hiányozni fog Vucinic.
Nordsjaelland: Biztos nem fog játszanielőről az eddig nulla perces Sise, és a középpályáról Petry, rajtuk kívül még kérdéses a játéka szintén a középpályáról a csapat kapitány Stokholmnak.
Várható kezdőcsapatok:
Juventus: Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Ceglie, Pogba, Pirlo, vidal, Isla - Quagliarella, Giovinco
Nordsjarlland: Hansen - Mtiliga, Runje, Okore, Parkhurst - Stokholm, Adu - John, Nordstrand, Lorentzen - Beckmann
Tippem: A Juve siker szeirntem boritékolható, a sima győzelmükbe nincs érték a 0-2-es hendivel én már nem merném meghúzni, így ami biztosnak tűnik, az a 0-1-es hendi hazai (1,45), és a 2,5-nél több gól (1,43), de az utóbbit egy kontra szelvényen levédeném egy 0-2-es hendi döntetlennel (3,85), mivel ismerjük a Juvét és tudjuk, hogy képesek 0-2 után beállni...
Chelsea - Sahtar doneck
Hiányzók:
Chelsea: Biztos nem lép pályára a középpályáról Lampard, rajta kívül kérdéses a játéka a védelemből Cole és Luiznak, valamint Matának a középpályáról...
Sahtar Doneck: Nincs hiányzó
Várható kezdőcsapatok:
Chelsea: Cehc - Cole(Bertrand), Terry, Luiz(Cahill), Ivanovic - Mikel, Ramires - Hazard, Oscar, Mata(Moses) - Torres
Sahtar Doneck: Pyatov - Rat, Rakitskiy, Kucher, Srna - Hübschman, Fernandinho - Willian, Mkhitaryan, Teixeira - Adriano
Tippem: Ami biztosabb tipp lehet az 2,5 több gól (1,68), ami kicsit rizikósabb a hazai győzelem (1,85)
Benfica - Szpartak Moszkva
Hiányzók:
Benfica: A védelemből Luisao, a középpályáról Matic, a támadó sorból Melgarejo biztos nem lép pályára, rajtuk kívül még két középpályás játéka kérdéses Aimaré és Martinsé...
Szpartak Moszkva: A védelemből Suchy, és a támadó sorból Emenike és Welliton valószínűleg kihagyja a mai meccset, rajtuk kívül biztos nem lép pályára a védelemből Parshivlyuk, és a középpályáról Romulo, Gatgov és Mc Geady.
Tippem: Ez az a meccs amihez ma nem fogok hozzányúlni, de ha mégis mondanom kellene valamit, akkor az a hiányzók miatt, hogy a Banfica nyer (1,53)
Celtic - Barcelona
Hiányzók:
Celtic: Kérdéses a játéka két támadónak Hooper és Lassadnak, és a védelemből Izaguirrének, rajtuk kívül valószínüleg nem lép ma pályára még a védelemből Rogne, és a közééppályáról Forrest.
Barcelona: Busquets a középpályáról eltiltását tölti. Sérülés miatt nem lép ma pályára Abidal, Muniesa és Puyol a védelemből, a középpályáról Alcántara, és a támadó sorból Cuenca, rajtuk kívül kérdéses a játéka Piquének és Adrianonak.
Várható kezdőcsapatok:
Celtic: Forster - Izuguirre(Mulgrew), Wilson, Ambrose, Lustig - Commons, Wanyama, Ledley, Brown - Hooper(Watt) - Samaras
Barcelona: Valdes - Alba, Pique, Mascherano, Alves - Fabregas, Xavi, Iniesta - Villa, Messi, Pedro
Tippem: Az 1-0-ás hendi vendég a barcára elég jó lehet (1,65), ami talán még ennél is jobb az a 2,5 több gól (1,45), bátrabbaknak pedig 4 vagy több gól (2,13)
CFR Cluj - Galatasaray
Hiányzók:
CFR: Kérdéses a játéka a védelemből Aguirregaray-nak, és a középpályáról Bastosnak, rajtuk kívül elvileg mindenki rendelkezésére áll a frissen kinevezett új vezetőedzőnek Paulo sergionak.
Galatasaray: A védelemből Ujfalusi, a középpályáról Melo és a támadó sorból Elmander nem lép ma pályára minden bizonnyal.
Tippem: Ezt a meccset is kihagyom ma minden bizonnyal, de ha tippelnem kéne, 1. félidő döntetlen (1,93)
Braga - Manchester United
Hiányzók:
Braga: A támadósorból Paulo cesar ma nem lép pályára, és rajta kívül kérdéses a játéka a védelemből Viniciusnak is.
Man. Utd.: Biztos nem lép pályára Vidic és Jones a védelemből, Kagawa és Welbeck a támadó sorból, rajtuk kívül még kérdéses a játéka a védelem közepéről Smallingnak.
Várható kezdőcsapatok:
Braga: Beto - Elderson, Vinicius(Coelho), Douglao, Salino - Viana, Custodio - Alan, Micael, Amorin - Eder
Man. Utd.: De Gea - Büttner, Ferdinand, Evans, Rafael - Fletcher, Carrick, Cleverly - Rooney - Hernandez, Van Persie
Tippem: Ami biztosabb 0-1-es hendi vendég győzelem (1,30), bátrabbaknak sima vendég győzelem (2,15), vagy 1. félidő döntetlen (1,94) -
Köszi! Majd meglátom, sztem valami overre rakok majd ha találok fi. ben ha nem meccs végén. Amugy a Juve 0,5 overre raktam meccs elött. -
Dean Winchester #194998 azt majd a meccs eldönti :D
ha ma kéne játszanom akkor én a celtic félidőben gólt szerezre fogadnék (de a braga félidőben gól lő is nagyon szimpi)
3as szorzóért kínálják a celtic gólt..
szerintem bőven megér ennyit, de ha vársz pár percet akkor 3.5re is felmegy a szorzó -
Dean Winchester #194997 tetszik! sok sikert -
gonebaby #194996 shaktar gól* -
gonebaby #194995 shaktar, braga mu gól és cluj 1-0 hendi H
3.05
5k
-
NNa juve meccs 0,5 overt megoltam 2,25k val. Live ba majd ki mit rak ?mert én eddig 5let telen vagyok.. :S -
muffrazsele #194993 igen,nyerniük kell ha tovább akarnak jutni,a tavalyi BL döntősnek pedig illene.remélem Hazard játszani fog. -
az igen -
muffrazsele #194991 természetesen valódiban. -
ok
de nem fiktívbe ugye?hanem valódiban játszol? -
muffrazsele #194989 tegnap sokat buktam,úgyhogy most csak 50k-t szántam a Chelsea győzelemre. -
Hát ha nem akarnak Torinoba ki-ki meccset játszani akkor muszály nekik