211992
-
kéne egy nyugtató Juve gól... elmegyek fürödni, remélem mikor visszaérek 0-2-t látok majd :D -
nem neked kell bocsánatot kérni (képletesen). csak ez egyszerűen a futball megcsúfolása, és végtelenül kiábrándító. nem csodálom hogy egyre kevesebb ember kíváncsi az olasz focira. -
Ajax x-ről lemondhatunk szerintem 0-2 -
nyigor #55532 kuznetsova brek már meg is van -
pont most írtam be juve topikba, örülnék ha nyernénk, de így... ez még egy juve drukkernek is fáj, elhihetitek hogy mi sem így akarunk nyerni... -
ó, én fél6kor léptem focizni, azóta nem tudtam semmit a világ történéseiről -
Hajrááá Juve!!!!!! -
ÚR ISTEN , mi a faszt fújtak be most lesnek :D nee :D -
oké, csak mire befejeztem és elküldtem a tied már ottvolt :D
jesszusom ez is hol volt már les? :OOO elképesztő -
#55522 -
ezek szerint kettős emberhátrányban a Juve, csak pont a bíró nézett másfelé. Capello, minden tiszteletem a tiéd meg a botladozó kedvenceidé, de én ebben az évben ahány Juve-meccset láttam, annyiszor tévedtek igen súlyosan a zebrák javára. Azok a bizonyos tizenegyesek is... :D
ja és nem vádolhatsz elfogultsággal, mert nem vagyok se Milan se Inter se Juve fan :) -
nem véletlen hanyatlik az olasz futball... sajnos -
Most vetted észre? Pedig ez a vita is abból indult ki :) -
igazándiból a tököm tele van az egész undorító olasz bíróbagázzsal, függetlenül attól hogy nekünk fúj/nektek, ellenünk/ellenetek, roppantmód bűzlik az egész banda.
Olyan bírók követnek el fatális hibákat, akikre pár éve mindenki büszke volt, hogy az egyik legjobb bíró... Nem tudom ki fújja a mai meccsünket, de a jelenlegi teljesítmény alapján a megyekettőben, sőt inkább a megyeháromban lenne a helye.
Egyszerűen csak borzalmas az idei bírófelhozatal, egy olyan meccset nem láttam idén (se inter, se milan, se juve), ahol ne lett volna valami fatális hiba, ami alapvetően változtatta meg a meccs menetét... -
háháh, bröndby mekkorát szopott már megint :D de jó, hogy ma nem fogadtam nagypénzzel, csak apróval a napoli győzelem - GAE X - Boca hármasra. de még messze nem állok jól -
én még a könyöklésnél lemaradtam
de utána is volt 2 szimpatikus camoranesi hátulról-becsúszós
#55517 nem dehogy is, a juvét sehogy sem tudják lőtávolon belülre csalni :D
csak annyi, hogy ezt Inter meccsen tuti kiszúrják :D
(nem más csapatnak fújtak eddig se, hanem Inter ellen :D úgyhogy most megúsztad :P) -
ezzzaz :) -
Young Boys gyerüüünk!! -
jajistenem ha most elkezded a mindenki az inter ellen van dolgot, én kihajítalak az ablakon :D
Azér arról ne feledkezzünk meg, hogy az elmúlt öt-hat meccsen volt két jogtalan pirosunk, ennyi talán néha nekünk is jár... -
lemaradtam. most volt megint, vagy még Del Piero durva könyököséről beszélsz? -
hát gondolom nem az unibetes 1ft :D
100-120-250 :D whatever
amúgy ez miért nem juve piros? -
És mi az az alaptét? Úgyértem mennyi. Mert ezt az egyet megjegyeztem tőle, de számszerűsíteni azóta sem tudom. -
Egyiket megtaláltam :)
Marhára nem érdekel, ki mit gondol :) Egyébként szerintem meg pont, hogy az összeg lényegtelen, mert az teljes mértékben pénztárca függő. A tipp sokkal fontosabb, mivel jó tipp nélkül kenheted a hajadra a sok pénzed a fogadásnál. -
Bakker miért nem Chimenti állt most a kapuban. :D -
hopp ilyet se sokat látni Del Piero-tól. Mindenesetre ez piros volt. Csak épp valahogy a bíró/partjelzők nem látták. Mily meglepő :D
Szóval a következő mozzanat egy Juve tizenegyes lesz... (jogtalan) -
Te te te, hát tényleg. xD
:facepalm:
-
alaptét 5xösét tette egy 3 hónapja egy 8x-os kombira :D erre emlékszem :D -
az már megszakadt a fiorentina ellen, te te te :D -
Max egyszer, de akkor sem értettem. De ha tényleg leírtad már többször, akkor valaki biztos tud válaszolni, mert akkor az én memóriám szar. Pl Dean. Most akkor hogy van ez? -
szarni a népre XXXXXXXXXXXD -
nyigor #55505 hát így lehet ma foci mindegy a juve miatt
de tenis meg nhl meg nba egy szelón rem bejönn Ivanovis tenis pipa:D
jönn kuznetsove lassan remélem az is -
napoli győzelmet kér a nép =P -
Vagy pont az otthoni veretlenségi széria szakad meg ma. xD Nekem is nápoli kéne mondjuk, vagy legalább egy iksz, hogy 1-es szorzós maradjon. -
Már többször leírtam a tétekről a véleményem, nem fogom újra. -
igen, még korai sajnos az öröm, de legalább jól kezdődik. Jelen pillanatban 6-ból 6 meccs jó és ezekből csak 3 van neccesen :D -
Énis erre gondoltam, de azért megtisztelhetnél egy értelmes,komoly válasszal ha már úgy kérdeztem.
#55499: 2-2 lesz az ;) amúgy szép kis take részemről :) -
nem akarom a jókedved szegni, de 15 perc telt el :D
(szerintem fordítani fog a Napoli, nem ellened vagyok, de szerintem végre megszakad a napoli nyeretlenségi szériája) -
Unibeten játszok 1 Ft-al fogadok :) -
hajaj XD -
CB SNIPER #55496 ...és újra helyreállt az egyensuly az univerzumban... :o